Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
selam, nerelerdesin? burayı çok ihmal ediyorsun ama

arada giriyom canım başım dönüyo pc başında uzun süre oturunca ve göz ağrısı+ baş ağrısı olarak dönüyo bana gözlerim zaten bozuk 11 numara yoksa ihmal etmek ismemem sık olmasa da ara sıra giriyorum sizleri merak ediyom aklım burda yani...ne zman bitecek bulantı baş dönmesi bilmiyom 3 ay bitti bakalım...sen nasılsın nasıl gidiyor?

bence de ne alakası var onlar senin eksikliğini farketmez bile hem neden daha iyisine gitmeyesin ki?

Selam kızlar

ikili test randevum vardı bugün. Ense kalınlığı 1,7 mm çıktı, kan da verdim. haftaya cuma çıkacak sonuçlar hayırlısıyla inşallah.
Bebeğimin parmaklarını saydık doktorla beraber, tam 5 tane :)))
Bacakları açıktı,sürekli dans ediyodu,kollar bacaklar hiç durmuyordu. ama bacak arasında birşey göremedi henüz:)

kafatası kemikleri de oluşmuş çok şükür.
Dün doktor bir gebeliği sonlandırmak zorunda kalmış kafatası kemikleri oluşmadığı için. çok üzüldüm
Allah göstermesin hiçbirimize..

bence de ne alakası var onlar senin eksikliğini farketmez bile hem neden daha iyisine gitmeyesin ki?

öyle yapıcam artık ben başladığımda doktor başlayalı daha 5 gün olmuştu.hatta tecrübesiz gitme demişlerdi.o yüzden yeni başladığı için az kişiye bakıyor farkeder ama napıyım farkederse farketsin yani dediğin gibi daha iyisine gidicem

bana belirtilerin hep erkeğe benziyor demişlerdi.birtek sola yerleşmişti.o yüzden kız mı acaba diyordum.Senin güzel haberlerini de bekliyoruz artık canım.

bence serbest beta hcg de bişey yok.sanmıyorum çıkacağını yanlış atırlamıyorsam bu oranlarda olup sağ salim doğuran bir sürü insan var.yüksek çıkması kötü diye biliyordum ben 150 üzeri gibi çıkması sorun sanıyorum.içini çok ferah tut bişey olmayacak göreceksin.

gebeligi sonlandirilan kisiye Allah sabrini versin insallah. seninde simdiden gözün aydin canim, insallah kan sonuclarinda ayni sekilde güzel cikar demek 5 tane ooiiii kiyamam ben onun minik parmaklarina

benim de arada baş dönmesi oluyo ama bulantı hiç yok çok şükür. önümüzde ki haftalarda artık bulantın biter sanırım.

genel olarak normal yaşantıma devam ediyorum, çok farklılık yok. göbek belli olmaya başladı artık :))

ağustos randevusunda inşallah cinsiyetini de öğreniriz. şu anda sağlıklı olması en önemlisi ama artık alışverişe çıktığımda bi kaç parça da miniğime almak istiyorum.

gebeligi sonlandirilan kisiye Allah sabrini versin insallah. seninde simdiden gözün aydin canim, insallah kan sonuclarinda ayni sekilde güzel cikar demek 5 tane ooiiii kiyamam ben onun minik parmaklarina

İnşallah canım sonuçlar iyi gelir. evet minnacıkkk parmaklarııııı :) çok tuhaf birşey bu yaaa içinde kalbi atan bir canlı taşımak büyütmek... Allahın mucizesi resmen. Erkekler bunu hiç bir zaman anlayamayacak !!! (öküz ikonu var mıydı ben göremedim:) )

ohh ne güzel...evet herkes öyle diyo bakalım ben de dört gözle bekliyom geçmesini....bir de bi an önce göbeğim çıksın istiyom orantılı olarak kilo almışım şimdilik...ben de ağustos 15 gibi gidecem inşallah o zaman cinsiyetini de öğrenirim:)ben de 7. aya kadar hiç bişey almam diyodum ama aldım bi kaç parça en güzeli de bebek haklarının yazılı olduğu zıbın:)

hahah ay cok güldüm yaa, maalesef yok canim :)))) ama evet ya aslinda üzülüyorum onlar icin bu muhtesem duyguyu hissedemedikleri icin. e olsun onlarda hissetseydi bu kadar özel olmazdi belkide

boşuna teleşlandırmışlar seni canım 14. Haftada baktırmışsın üstelik erkek çocukların çoğunda bu seviyede değerler çıkyor hiç korkma zaten tahlillerinde karışmış bence hiç üzülme önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiğinin varlığı

Hayırlısıyla herşey iyi çıkar inşallahhh gönlünü ferah tuttt

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar..az önce doktordan cıktık cok ayrıntılı bi ultrason yaptı doktor tüm organlaeı tek tek inceledi ve cok şükür iyi çıktı..testlerde sıkıntı olmuş zaten karışıklıktan dolayı guvenılırlıgı yok dedi 2 hafta sonra 4lü test yaptıralım 3luye hiç girme dedi bu kez onn soylediği bi lab. da yaptırcaz ölçümü..içim rahatladı çok şükür..artık Allahım kısmet etsin de tekmelerini hissedeyim,kucağıma alayım istiyorum yakışıklı oğlumun:) sağolun arkadaşlar

hadi gözün aydin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…