selam, nerelerdesin? burayı çok ihmal ediyorsun ama
günaydın kızlarcığım ve minik bebişleri
evet bende diğer doktoru bırakırsam ayıp olurmu diyorum.ama herkes ne alakası var.canın kime isterse ona gidersin diyor.o kadar ince düşünüyorum yani.ama napıyım herkes yeni olana devam et diyor.
bizimde ilk doktor öyle demişti.diğerinin 4 boyutlu ultrason cihazı var kız bebek dedi.inşallah en kısa zamanda öğrenirsin.
inşallah allah gönlüne göre verir ve ailene sağlıklı sıhatli bir olan geliyordur canım.
bence de ne alakası var onlar senin eksikliğini farketmez bile hem neden daha iyisine gitmeyesin ki?
tebrıkler canım demek kızın olucak :))saydıgın belırtıler bende de aynı benım de kız gıbı gordu kesın olmamakla beraber ..kansızlık sorun olmaz ılaclarını kullan kafana cok takma gecmıs olsun ve gozun aydın:)
bence serbest beta hcg de bişey yok.sanmıyorum çıkacağını yanlış atırlamıyorsam bu oranlarda olup sağ salim doğuran bir sürü insan var.yüksek çıkması kötü diye biliyordum ben 150 üzeri gibi çıkması sorun sanıyorum.içini çok ferah tut bişey olmayacak göreceksin.arkadaşlar merhba..ben de biraz önce test sonucumu aldım ama resmen deliye döndük..gerizekalı adamlar benm değerlerlerden bazılarını yanlış girmişler ve dolayısıyla cıkan sonuc bana ait gibi diil..doktor da deliye döndü güya bi de ist a göndermişler kanları..neyse düzeltip yeni sonuç verdiler elimize ama aklıma bişey takıldı olasılıklar A llaha çok şükür oldukça iyi ama serbest beta hcg 17 cıktı doktor düşük buldu bu sonucu gölgeliyor dedi..deminden beri ağlıyorum bu arada oğlumuz olacakmış:) o haberi de verdi..netten bakıyorum benm gbi düşük olanlarda var ama onlara normal denmiş..doktor istersen 3lüyü bekle dedi yaDA başka bi doktor ismi verdi ayrıntılı ultrason için..yarın aksam gidicez..ama nasıl dayanıcam bilmiyorum önceye randevu da alamadım bu arada doktorla birlikte şikayet mektubu yazdk ama ne değişcek ki psikolojim alt ust oldu saatlerce bekledik bi de:S var mı duyumunuz bu beta hcg ile ilgili?
Selam kızlar
ikili test randevum vardı bugün. Ense kalınlığı 1,7 mm çıktı, kan da verdim. haftaya cuma çıkacak sonuçlar hayırlısıyla inşallah.
Bebeğimin parmaklarını saydık doktorla beraber, tam 5 tane :)))
Bacakları açıktı,sürekli dans ediyodu,kollar bacaklar hiç durmuyordu. ama bacak arasında birşey göremedi henüz:)
kafatası kemikleri de oluşmuş çok şükür.
Dün doktor bir gebeliği sonlandırmak zorunda kalmış kafatası kemikleri oluşmadığı için. çok üzüldüm
Allah göstermesin hiçbirimize..
arada giriyom canım başım dönüyo pc başında uzun süre oturunca ve göz ağrısı+ baş ağrısı olarak dönüyo banagözlerim zaten bozuk 11 numara yoksa ihmal etmek ismemem sık olmasa da ara sıra giriyorum sizleri merak ediyom aklım burda yani...ne zman bitecek bulantı baş dönmesi bilmiyom 3 ay bitti bakalım...sen nasılsın nasıl gidiyor?
gebeligi sonlandirilan kisiye Allah sabrini versin insallah. seninde simdiden gözün aydin canim, insallah kan sonuclarinda ayni sekilde güzel cikardemek 5 tane ooiiii kiyamam ben onun minik parmaklarina
benim de arada baş dönmesi oluyo ama bulantı hiç yok çok şükür. önümüzde ki haftalarda artık bulantın biter sanırım.
genel olarak normal yaşantıma devam ediyorum, çok farklılık yok. göbek belli olmaya başladı artık :))
ağustos randevusunda inşallah cinsiyetini de öğreniriz. şu anda sağlıklı olması en önemlisi ama artık alışverişe çıktığımda bi kaç parça da miniğime almak istiyorum.
İnşallah canım sonuçlar iyi gelir. evet minnacıkkk parmaklarııııı :) çok tuhaf birşey bu yaaa içinde kalbi atan bir canlı taşımak büyütmek... Allahın mucizesi resmen. Erkekler bunu hiç bir zaman anlayamayacak !!! (öküz ikonu var mıydı ben göremedim:) )
kızlar benim bebeğim cinsiyeti belli oldu. Oğlum olacak allah izin verirse.
maalesef canım tekrar yaptıramıyorum 14. Haftayı geçtiği için tekrar yaptırmam mümkün diilmiş doktor öyle söyledi ..kağıtta bebeğin o zamankı boy ölçüsü ve kaç haftalık+ günlük olduğu doğru ama yaşım ve kilom yanlış nette de araştırıyorum beta hcg si düşük olan yok nerdeyse olanlarda hiç stres yapmamış doktorlar normal demiş ama deliricem ben:/ yarın ayrıntılı ultrasona giricem 3lüyü bekleyemem bu kafayla..
hayirlisi olsun canim... sen de prens annesi oluyorsun demekkikızlar benim bebeğim cinsiyeti belli oldu. oğlum olacak Allah izin verirse.
kızlar benim bebeğim cinsiyeti belli oldu. oğlum olacak Allah izin verirse.
maalesef canım tekrar yaptıramıyorum 14. haftayı geçtiği için tekrar yaptırmam mümkün diilmiş doktor öyle söyledi ..kağıtta bebeğin o zamankı boy ölçüsü ve kaç haftalık+ günlük olduğu doğru ama yaşım ve kilom yanlış nette de araştırıyorum beta hcg si düşük olan yok nerdeyse olanlarda hiç stres yapmamış doktorlar normal demiş ama deliricem ben:/ yarın ayrıntılı ultrasona giricem 3lüyü bekleyemem bu kafayla..
desteğiniz için teşekkür ederim kızlar..az önce doktordan cıktık cok ayrıntılı bi ultrason yaptı doktor tüm organlaeı tek tek inceledi ve cok şükür iyi çıktı..testlerde sıkıntı olmuş zaten karışıklıktan dolayı guvenılırlıgı yok dedi 2 hafta sonra 4lü test yaptıralım 3luye hiç girme dedi bu kez onn soylediği bi lab. da yaptırcaz ölçümü..içim rahatladı çok şükür..artık Allahım kısmet etsin de tekmelerini hissedeyim,kucağıma alayım istiyorum yakışıklı oğlumun:) sağolun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?