Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar...gününe göre iyi gününe göre kötü olan var mı benim gb.ben hafta içi gayet iiyim.ama pazarları bulantı kusma halsizlik hepsi var.aslında 3 ayı da doldurdum ama???????

günaydın arkadaşlar...gününe göre iyi gününe göre kötü olan var mı benim gb.ben hafta içi gayet iiyim.ama pazarları bulantı kusma halsizlik hepsi var.aslında 3 ayı da doldurdum ama???????

çalışıyo musun herhangi bi yerde? arkadaşım öyleydi evde olduğum zman kötüğ oluyom diyodu ortam değişikliği iyi geliyomuş psikolojik herlade

çalışıyo musun herhangi bi yerde? arkadaşım öyleydi evde olduğum zman kötüğ oluyom diyodu ortam değişikliği iyi geliyomuş psikolojik herlade
ben de öyleyim. evdeyken midem bulaniyor, hep birseylerden tiksiniyorum. disari ciktigimda geciyor. evde heryerin camini aciyorum, koku olmasin diye ama nafile, hersey kokuyor sanki

ben de öyleyim. evdeyken midem bulaniyor, hep birseylerden tiksiniyorum. disari ciktigimda geciyor. evde heryerin camini aciyorum, koku olmasin diye ama nafile, hersey kokuyor sanki

ortam değişikliği iyi geliyo demekki koku konusunda ben de muzdaribim daha önce de demiştim eşim bu burun işi değil ayak parmak uçlarınla koku alıyosun sen diyor:)

valla ben de evde kotu oluyorum bı yere oturmaya gıttımde daha ıyıyım ama benımkı sadece ogurme seklınde ve 12. haftadan sonra cıktı cok ılgınc ya....

sana da canım nasıl gidiyor?

canım , valla nazar değmesin süper gidiyo. göbeğim çıkmasa hamile olduğuma inanmıcam.

ne koku, ne bulantı, ne tiksinme hiç bişi yok.. çay ve kahve içemediğimi saymazsak tabi :))

artık üzerimdeki uyuşukluk da gitti, dün temizlik yaptım.sonra çıktım dolaştım. Allah`a şükür herşey yolunda.

senin bulantılar devam ediyormuş, inşallah kısa sürede normale dönersin canım.

valla ben de evde kotu oluyorum bı yere oturmaya gıttımde daha ıyıyım ama benımkı sadece ogurme seklınde ve 12. haftadan sonra cıktı cok ılgınc ya....

benim gb olan ne cokmuş. öğretmenim ben. suan tatildeyim. hafta içi eşimle birlikte kalkıyorum. ev işi falan derken zaman geciyo galiba. ama hafta sonu evde pineklersen kötü oluyorum. evet kızlar haklısınız.bide herşey kokuyor.aksilik buya gecen apartmana bi kedi grmiş ve kapının önündeki terliğe işemiş.ben de farkında olmadan onu alıp ayakkabılığa koymusum.suan ayakkabılığı acamıyorum kokudan((yardımcı olurmusunuz bu koku nasıl gecer. gecen gün eşim çamasır suyu yüzey temizleyici yaptı ama gecmiyo.lütfen bi akıl verin. trajıkomik bi haldeyim

sizin bebişler gezmeyi çok sevecek anlaşılan :) evde durmak iyi gelmiyo

haklısın direnc.bizimkiler biraz gezenti olcağa benziyo.gecen hafta tatildeydik. gezip tozarken sorun yok . ne bulantı, ne kusma, ne koku.hepsi kayboldu.araba bile tutmadı. cmt eve geldik. gelir gelmez bşladı yine. hafta sonu 2 gün sürekli cıkardımm.yani çıkarmasam eşim naz yapıyo dicek.

aman canim kediden uzak dur. benim doktorum diger hayvanlar degilde kediden uzak durman lazim dedi. kedilerin diskilari havaya zehir gibi bisey mi yayiyormus, biseyler anlatmisti. hata onun testini yaptilar bana, alerjim var mi diye? aklinda bulunsun yani..

ben de öyleyim yaa.. disari cikinca, hic eve gidesim yok, diyorum esime ama burdaad gezecek biyer yok.. üfff nefret ediyorum burdan, valla bunaldim. anneme sey diyorum, türkiyeye bir geleyim hayirlisiyla, 1 gün evde oturmiycam Allah kismet ederse, hergün full program, diyorum

ya ben kedilerden nefret ederim normalde. nerden girmiş apartmana. işicek yer yok sanki.hamilelik dönemime rastgeldi oda. ne yapabilirim acaba bu koku için biliyomusun. netten arastırdım sirke falan diyo. hiç cazip gelmedi bana ama.

dilini isirda söyle direnc, aman nazar degmesin

nerdesin canım sen? ben manisadayım. ramazan olunca gezilmio.oruc tutamıyorum haliyle eşim tutuyor. akşama kadar halsiz kalıyor. zaten gec oluyo iftar o saatten sona nerde cıkcan dısarı. gündüz sıcak 40 derece.bu arada belli oldumu bebişinin cinsiyeti

sirkede koku birakabilir canim ama. böyle bilen biri, annen gibi mesela, gelse de bir güzel orasini temizlese söyle deterjanla olur mu acaba?

benimde 12 haftadan sonra başladı ters olduğumu düşünüyordum bişey yesem midem bulanıyor kendi yaptığım yemekler iğrenç geliyor meyveyle beslenicem galiba ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…