canim alyansinin icinden ip geciriyorsun, biraz uzun olacak sekilde(sallanmasi icin) göbeginin üstüne tutuyorsun... zaten kendiliginden sallanmaya basliyor yavas yavas.. eger alyans yuvarlak olusturuyorsa erkek, ileri geri gidip geliyorsa kiz deniyor.. tabii herkeste tutmayabiliyor ama wen'de tutmus:))
ayyyyy ttebrik ederimmm, kiz annesi oluyorsun.. ayy yaa ne güzel pembe pembe ciciler alirsin simdi ona.. oiiiii... kiz bebeklerinin kiyafetleri baska oluyor ya:))) ikili testinin iyi cikmasina da cok sevindim, en önemlisi o tabii:))) bencede doktorunu degistir canim, o ne öyle, nasil bir doktor istersen kullan der. nasil bir sorumsuzluk bu.. iyi akil etmissinizde baska bir doktora gitmissiniz canim.. insallah bu doktorla daha güzel ve daha hayirlisi olur senin icin..
yüzük için ben yaptığımda ileri geri sallanmıştı.ben erkek sanmıştım kızmış :)) canım darısı başına.şimdiden kız adı fikrine alıştırdım kendimi sonradan erkek çıkmaz sanırım kesinmi dedim evet dedi çünkü :)) hayırlısı artık:)canım gözün aydın. hem testin iyi çıkmış hem de cinsiyeti öğrenmişsin.
yeni doktorunla devam etmen iyi olacak sanırım, kansızlık boşverilecek bir durum değil ki..sen ilaçlarını almaya devam et.
yüzük nasıl yapılıyo? ve hareketleri nasıl yorumlanıyor? bende denemek istiyorum.
benim bhcg 43 çıktı bakalım cinsiyeti ne olacak?ben hamileliğim ilk başından bu yana erkek hissediyorum. bhcg de herkes de tutmuyor demek. 43 çıkınca içimde ki ses doğru söylüyor demiştim ama şimdi çok meraklandım :))
yeme konusunda da tahmin yürütemeyeceğim çünkü tatlı yada tuzluya karşı aşırı isteğim olmadı. önceleri nasıl yiyorsam şimdi de öyleyim. sadece 1 kilo aldım. uyku hali hala devam ediyor, hep uyumak istiyorum :))
bir sonraki kontrolde cinsiyeti öğrenmek istiyoruuuuummm...
merhaba kızlar.bende hamileyim.2 oğlum var.cinsiyetini henüz öğrenmedim.12 haftalıkken doktor birşey söylemedi.tekrar doktora gitmeye cesaret edemiyorum.erkek derse diye.o kadar çok kızım olsun istiyorum ki anlatamam.sizin yazdıklarınıza bakıyorum cinsiyet ile ilgili. kendimi bildim bileli bir kız çocuğu hayali ile yaşıyorum. umarım herkesin gönlünce olur.
canım eğer kanama ağrı v.s yoksa sorun yoktur ilk gebeliklerde daha zor hissedilirmiş.ondan olabilir.
merhaba kızlar;
dün doktora gittik.cinsiyeti belli değil dedi.ikili testler iyiymiş.kansızlık olduğu halde kan hapı gerek yok vitamin yeter dedi. sonra oradan çıkıp sağlık ocağına kayda gittim sağlık ocağı bana mutlaka kan hapı kullanmalısın kansızlığın %10 dedi.ve kan şurubu yazdı.doktoruna söyle dedi.bebeğe bişey olmaz ama seni elden ayaktan düşürür sa.ların dökülür halsiz kalırsın dedi.ben gebeliği öğrendiğimdeki kan tahlilimle gittim.üzerine 2 buçuk ay geçmiş şimdi daha da kansızsındır dediler.doktorumu aradım böyle kan hapı yazdılar dedim.onlar kadın doğumcumu ne anlar iyi peki siz bilirsiniz kullanırsanız kullanın dedi.şaştım kaldım.eşimde beni burada iyi bilinen başka bir doktora başka bir özel hastaneye götürdü.oradaki doktor bir değil iki kan ilacı kullan sağlık ocağı doğru söylemiş dedi.baktı cinsiyeti biliyormusun dedi.erkekmi dedim.hayır kız dedi :)) sanırım bu durumda yeni doktora devam edeceğim sizce?
belirtilerime gelince yüzük ileri geri sallanıyordu:) free beta 37 çıkmıştı.idrarım genelde koyu sarıydı 3-4 litre su içmeme rağmen. çok bulantım olmuştu.yeni geçti.bol bol tatlı yiyorum.süt içesim hiç yok.soğan sarımsaktan tiksinmiştim.ilk ay kendimi uykudan alamıyordum.sürekli uyuyordum:)) aklıma gelenler bunlar.
16.haftada belli olmasi lazim canim ama bebegin kendini gösterirse :))Bende daha cinsiyeti öğrenemedim kızlar 13.haftamda gittigimde doktor daha cok küçük belli olmaz dedi haftaya tekrar doktora gıdecegım 16.haftam olacak ozaman belli olurmu sizce ?
Bende daha cinsiyeti öğrenemedim kızlar 13.haftamda gittigimde doktor daha cok küçük belli olmaz dedi haftaya tekrar doktora gıdecegım 16.haftam olacak ozaman belli olurmu sizce ?
Bende çok merak ediyorum cinsiyetimizi benim bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum her iki mutluluğuda tatmak istiyorum inş. Cuma dr gidicem belli olur inş.
evet bende diğer doktoru bırakırsam ayıp olurmu diyorum.ama herkes ne alakası var.canın kime isterse ona gidersin diyor.o kadar ince düşünüyorum yani.ama napıyım herkes yeni olana devam et diyor.hadi gözün aydın biz daha bekleyecez bi daha ki kontorle bi ay snra öğrenecez hayırlısı olur inşallah:)bu doktorları anlamakta mümkün değil yaa tıpta iki kere iki dört etmiyo demekki bu ne yaaaneyse sen doğru olanı yapmışsın
bizimde ilk doktor öyle demişti.diğerinin 4 boyutlu ultrason cihazı var kız bebek dedi.inşallah en kısa zamanda öğrenirsin.Bende daha cinsiyeti öğrenemedim kızlar 13.haftamda gittigimde doktor daha cok küçük belli olmaz dedi haftaya tekrar doktora gıdecegım 16.haftam olacak ozaman belli olurmu sizce ?
inşallah allah gönlüne göre verir ve ailene sağlıklı sıhatli bir olan geliyordur canım.Bende çok merak ediyorum cinsiyetimizi benim bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum her iki mutluluğuda tatmak istiyorum inş. Cuma dr gidicem belli olur inş.
tebrıkler canım demek kızın olucak :))saydıgın belırtıler bende de aynı benım de kız gıbı gordu kesın olmamakla beraber ..kansızlık sorun olmaz ılaclarını kullan kafana cok takma gecmıs olsun ve gozun aydın:)canım eğer kanama ağrı v.s yoksa sorun yoktur ilk gebeliklerde daha zor hissedilirmiş.ondan olabilir.
merhaba kızlar;
dün doktora gittik.cinsiyeti belli değil dedi.ikili testler iyiymiş.kansızlık olduğu halde kan hapı gerek yok vitamin yeter dedi. sonra oradan çıkıp sağlık ocağına kayda gittim sağlık ocağı bana mutlaka kan hapı kullanmalısın kansızlığın %10 dedi.ve kan şurubu yazdı.doktoruna söyle dedi.bebeğe bişey olmaz ama seni elden ayaktan düşürür sa.ların dökülür halsiz kalırsın dedi.ben gebeliği öğrendiğimdeki kan tahlilimle gittim.üzerine 2 buçuk ay geçmiş şimdi daha da kansızsındır dediler.doktorumu aradım böyle kan hapı yazdılar dedim.onlar kadın doğumcumu ne anlar iyi peki siz bilirsiniz kullanırsanız kullanın dedi.şaştım kaldım.eşimde beni burada iyi bilinen başka bir doktora başka bir özel hastaneye götürdü.oradaki doktor bir değil iki kan ilacı kullan sağlık ocağı doğru söylemiş dedi.baktı cinsiyeti biliyormusun dedi.erkekmi dedim.hayır kız dedi :)) sanırım bu durumda yeni doktora devam edeceğim sizce?
belirtilerime gelince yüzük ileri geri sallanıyordu:) free beta 37 çıkmıştı.idrarım genelde koyu sarıydı 3-4 litre su içmeme rağmen. çok bulantım olmuştu.yeni geçti.bol bol tatlı yiyorum.süt içesim hiç yok.soğan sarımsaktan tiksinmiştim.ilk ay kendimi uykudan alamıyordum.sürekli uyuyordum:)) aklıma gelenler bunlar.
hadi gözün aydın biz daha bekleyecez bi daha ki kontorle bi ay snra öğrenecez hayırlısı olur inşallah:)bu doktorları anlamakta mümkün değil yaa tıpta iki kere iki dört etmiyo demekki bu ne yaaaneyse sen doğru olanı yapmışsın
arkadaşlar merhba..ben de biraz önce test sonucumu aldım ama resmen deliye döndük..gerizekalı adamlar benm değerlerlerden bazılarını yanlış girmişler ve dolayısıyla cıkan sonuc bana ait gibi diil..doktor da deliye döndü güya bi de ist a göndermişler kanları..neyse düzeltip yeni sonuç verdiler elimize ama aklıma bişey takıldı olasılıklar A llaha çok şükür oldukça iyi ama serbest beta hcg 17 cıktı doktor düşük buldu bu sonucu gölgeliyor dedi..deminden beri ağlıyorum bu arada oğlumuz olacakmış:) o haberi de verdi..netten bakıyorum benm gbi düşük olanlarda var ama onlara normal denmiş..doktor istersen 3lüyü bekle dedi yaDA başka bi doktor ismi verdi ayrıntılı ultrason için..yarın aksam gidicez..ama nasıl dayanıcam bilmiyorum önceye randevu da alamadım bu arada doktorla birlikte şikayet mektubu yazdk ama ne değişcek ki psikolojim alt ust oldu saatlerce bekledik bi de:S var mı duyumunuz bu beta hcg ile ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?