Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
canim alyansinin icinden ip geciriyorsun, biraz uzun olacak sekilde(sallanmasi icin) göbeginin üstüne tutuyorsun... zaten kendiliginden sallanmaya basliyor yavas yavas.. eger alyans yuvarlak olusturuyorsa erkek, ileri geri gidip geliyorsa kiz deniyor.. tabii herkeste tutmayabiliyor ama wen'de tutmus:))

saol canım, bu akşam hemen yapayım. yarın sonucu bildiririm :)

çok teşekkür ederim canım umarım bu doktordan memnun kalırım ve sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.inşallah

yüzük için ben yaptığımda ileri geri sallanmıştı.ben erkek sanmıştım kızmış :)) canım darısı başına.şimdiden kız adı fikrine alıştırdım kendimi sonradan erkek çıkmaz sanırım kesinmi dedim evet dedi çünkü :)) hayırlısı artık:)

merhaba kızlar.bende hamileyim.2 oğlum var.cinsiyetini henüz öğrenmedim.12 haftalıkken doktor birşey söylemedi.tekrar doktora gitmeye cesaret edemiyorum.erkek derse diye.o kadar çok kızım olsun istiyorum ki anlatamam.sizin yazdıklarınıza bakıyorum cinsiyet ile ilgili. kendimi bildim bileli bir kız çocuğu hayali ile yaşıyorum. umarım herkesin gönlünce olur.

ALLAH evlatlarını bağışlasın sağlıklı doğum nasip etsin ve gönlüne göre versin inşallah

hadi gözün aydın biz daha bekleyecez bi daha ki kontorle bi ay snra öğrenecez hayırlısı olur inşallah:)bu doktorları anlamakta mümkün değil yaa tıpta iki kere iki dört etmiyo demekki bu ne yaaaneyse sen doğru olanı yapmışsın

Bende daha cinsiyeti öğrenemedim kızlar 13.haftamda gittigimde doktor daha cok küçük belli olmaz dedi haftaya tekrar doktora gıdecegım 16.haftam olacak ozaman belli olurmu sizce ?

Bende çok merak ediyorum cinsiyetimizi benim bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum her iki mutluluğuda tatmak istiyorum inş. Cuma dr gidicem belli olur inş.

Bende daha cinsiyeti öğrenemedim kızlar 13.haftamda gittigimde doktor daha cok küçük belli olmaz dedi haftaya tekrar doktora gıdecegım 16.haftam olacak ozaman belli olurmu sizce ?
16.haftada belli olmasi lazim canim ama bebegin kendini gösterirse :))

nasılsınız?umarım herkes rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiriyordur.benim ilk zamanalar epey bulantım oldu ve düşük tehlikem vardı ama 5 şişe serumdan sonra biraz toparladım.gebeliğim boyunca 2 kg almışım canım sıkıldı..yarın dr kontrolüm var,cinsiyet hakkında bakalım bir şey diyebilecek mi??2 kızlarımdan farklı bir gebelik geçiriyorum ama cinsiyette farklı olur mu bilemem.kızlarımdaki gebeliklerimde bulantım hiç olmamıştı,özellikle ilk kızımda sürekli uyuyordum.karnımda şişlik olmasa hamile olduğumu bile anlamayacaktım..bu kadar rahattım yani..zaten hiç aşermem olmamıştı,şimdi azda olsa var.

sonuç ne olursa olsun,Allah sağlıklı,eli yüzü düzgün,vücüt azaları ve akıl sağlığı tam,Allah korkusu olan hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Son düzenleme:
nasılsınız?umarım herkes rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiriyordur.benim ilk zamanalar epey bulantım oldu ve düşük tehlikem vardı ama 5 şişe serumdan sonra biraz toparladım.gebeliğim boyunca 2 kg akmışım canım sıkıldı..yarın dr kontrolüm var,cinsiyet hakkında bakalım bir şey diyebilecek mi??2 kızımdan farklı bir gebelik geçiriyorum ama cinsiyette farklı olur mu bilemem.kızlarımdaki gebeliklerimde bulantım hiç olmamıştı,özellikle ilk kızımda sürekli uyuyordum.karnımda şişlik olmasa hamile olduğumu bile anlamayacaktım..bu kadar rahattım yani..zaten hiç aşermem olmamıştı,şimdi azda olsa var.

sonuç ne olursa olsun,Allah sağlıklı,eli yüzü düzgün,vücüt azaları ve akıl sağlığı tam,Allah korkusu olan hayırlı evlat nasip etsin hepimize

günaydın kızlarcığım ve minik bebişleri

evet bende diğer doktoru bırakırsam ayıp olurmu diyorum.ama herkes ne alakası var.canın kime isterse ona gidersin diyor.o kadar ince düşünüyorum yani.ama napıyım herkes yeni olana devam et diyor.

bizimde ilk doktor öyle demişti.diğerinin 4 boyutlu ultrason cihazı var kız bebek dedi.inşallah en kısa zamanda öğrenirsin.

Bende çok merak ediyorum cinsiyetimizi benim bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum her iki mutluluğuda tatmak istiyorum inş. Cuma dr gidicem belli olur inş.
inşallah allah gönlüne göre verir ve ailene sağlıklı sıhatli bir olan geliyordur canım.

tebrıkler canım demek kızın olucak :))saydıgın belırtıler bende de aynı benım de kız gıbı gordu kesın olmamakla beraber ..kansızlık sorun olmaz ılaclarını kullan kafana cok takma gecmıs olsun ve gozun aydın:)

selam, nerelerdesin? burayı çok ihmal ediyorsun ama

bende inşallah ocak 2013 annesi olacagım.16.gebelik haftasındayım.pazartesı kontrolum var 3lü test ve cinsiyetini ögrencem bebişimin allah herkesın bebişini sağsalim kucagına almayı nasip etsin

arkadaşlar merhba..ben de biraz önce test sonucumu aldım ama resmen deliye döndük..gerizekalı adamlar benm değerlerlerden bazılarını yanlış girmişler ve dolayısıyla cıkan sonuc bana ait gibi diil..doktor da deliye döndü güya bi de ist a göndermişler kanları..neyse düzeltip yeni sonuç verdiler elimize ama aklıma bişey takıldı olasılıklar A llaha çok şükür oldukça iyi ama serbest beta hcg 17 cıktı doktor düşük buldu bu sonucu gölgeliyor dedi..deminden beri ağlıyorum bu arada oğlumuz olacakmış:) o haberi de verdi..netten bakıyorum benm gbi düşük olanlarda var ama onlara normal denmiş..doktor istersen 3lüyü bekle dedi yaDA başka bi doktor ismi verdi ayrıntılı ultrason için..yarın aksam gidicez..ama nasıl dayanıcam bilmiyorum önceye randevu da alamadım bu arada doktorla birlikte şikayet mektubu yazdk ama ne değişcek ki psikolojim alt ust oldu saatlerce bekledik bi de:S var mı duyumunuz bu beta hcg ile ilgili?

ne testi canım ikili testmi ? yeni sonucların dogruluğundan emınmısın onlardada yanlışlık yapmıs olabilirler bence başka biyerde tekrar yaptır ıstersen ıcın rahat eder 3'luyu bekleyene kadar

maalesef canım tekrar yaptıramıyorum 14. haftayı geçtiği için tekrar yaptırmam mümkün diilmiş doktor öyle söyledi ..kağıtta bebeğin o zamankı boy ölçüsü ve kaç haftalık+ günlük olduğu doğru ama yaşım ve kilom yanlış nette de araştırıyorum beta hcg si düşük olan yok nerdeyse olanlarda hiç stres yapmamış doktorlar normal demiş ama deliricem ben:/ yarın ayrıntılı ultrasona giricem 3lüyü bekleyemem bu kafayla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…