desteğiniz için teşekkür ederim kızlar..az önce doktordan cıktık cok ayrıntılı bi ultrason yaptı doktor tüm organlaeı tek tek inceledi ve cok şükür iyi çıktı..testlerde sıkıntı olmuş zaten karışıklıktan dolayı guvenılırlıgı yok dedi 2 hafta sonra 4lü test yaptıralım 3luye hiç girme dedi bu kez onn soylediği bi lab. da yaptırcaz ölçümü..içim rahatladı çok şükür..artık Allahım kısmet etsin de tekmelerini hissedeyim,kucağıma alayım istiyorum yakışıklı oğlumun:) sağolun arkadaşlar
kızlar bi sorum olacak benım gıbı 4.ayın ıcınde olanlar kaç kılo aldınız?
ben 1 kilo aldım
amin canım inş. hayır farkında olmadan yapanlara birşey demiyorum ama bile bile canını yakmaya yaranı deşmeye çalışanları anlamıyorum benimde dört yıl çocuğum olmamıştı iş yerindeki bir arkadaş of ne doğurgan bir kadınım hemen hamile kalıyorum demiştide yanındaki başka biri dürttü beni göstererek birincisinede kırılmıştım ama beni göstererek dürtmesi daha çok canımı yakmıştı ve çok sürmedi ben kızıma hamile kaldım rahatsızım deyip muayene için izin almıştım hamileymişim dediğimde suratları nasılda düşmüştü tebrik bile edemediler şimdide bu yeniçalıştığım yerde bu bela musallat oldu hiç ilgilenmiyorum yanına gitmiyorum ama zaten o geliyor sağolsun...
merhaba,
bende duydum. beta hcg 0-50 arası ise erkek, 50`den yüksek ise kız oluyormuş.
benim bu durumda erkek. bakalım tutacak mı?
senin ne çıkıyor?
masallah kuzuna en yurtdısındasın demek cnm ohh cok uzun ure ızledıın ıcın sanslısın ya ben doyamıyoum ızlemeye :)))kizlar bizde cok sükür testimizden az önce hayirli haberlerimizi aldik, bebegimizi doya doya tam 1 saat izledik:)))) o kadar inatci bir bebekkki, doktoru resmen terletti... adam ugrasti ugrasti sonra olmuyor, sola dönüp 5 dk. yatin dedi, sonra yine denedi, yine olmuyor asagidan bakmak zorundayim dedi. ona ragmen 1 saat sürdü kontrolagzinla su püskürttü sürekli:)))) cinsiyeti icin erken dedi doktor ama olsun saglikli oldugunu ögendik ya cok sükür bu yeter simdilik:)))))
bu arada tüp bebekte sezeryan zorunlu mu diye sorduk, eger hersey yolunda giderse neden normal dogum olmasin ki dedi... insallah gönlümüze göre olur hepimizin:))
masallah cnm allah tamamına erdırsın ınsallah....allah gostermesın cnm kımseye...cok zordur emınımSelam kızlar
ikili test randevum vardı bugün. Ense kalınlığı 1,7 mm çıktı, kan da verdim. haftaya cuma çıkacak sonuçlar hayırlısıyla inşallah.
Bebeğimin parmaklarını saydık doktorla beraber, tam 5 tane :)))
Bacakları açıktı,sürekli dans ediyodu,kollar bacaklar hiç durmuyordu. ama bacak arasında birşey göremedi henüz:)
kafatası kemikleri de oluşmuş çok şükür.
Dün doktor bir gebeliği sonlandırmak zorunda kalmış kafatası kemikleri oluşmadığı için. çok üzüldüm
Allah göstermesin hiçbirimize..
ay ne guzel saglıklı ve hayırlı bı evlat olsun ınsallah....kızlar benim bebeğim cinsiyeti belli oldu. oğlum olacak Allah izin verirse.
ben 13 haftalık oluyorum yarın dolu dolu 2 ılo almısım cok mu szce?kızlar bi sorum olacak benım gıbı 4.ayın ıcınde olanlar kaç kılo aldınız?
ben daha hiç kilo alamadım ama benim bulantılarım çoktu geçen haftaya kadar, yiyemiyordum o yüzden alamadım. Sen kaç kilo aldın ya da aldın mı
ben 2 kilo aldım.46 ile basladım gebeliğe şuan 48 oldum.benım bulantım falan olmamıstı ama
ben 2 kilo aldım.46 ile basladım gebeliğe şuan 48 oldum.benım bulantım falan olmamıstı ama
kızlar ınanamıyrum hala ya ıcımızde can tasıyoruz uyuyolar uyanıyolar zıplıyolar yanı 9 ay boyunca ıcımızde olacaklar allahın ıznıyle bu nasıl muthıs bı duygudur ya...cınsıyetlerden bahsetmeye basladık sımdı :) benım de kan sonucum carsamba cıkacak ama yanılma olabılıyomus free beta hcg de yanı cok ınanmamak lazım bence 1 2 hafta daha sabretmelıyız :)))
genel olarak 4.aydan sonra basliyor sanirim canim. ben senden 2 gün öndeyim, ben de hissetmiyorum henüz. sadece 2 gece önce sol tarafimda minik birsey hissettim, nasil desem parmak citlatmasi gibi birsey. bebek mi yapti bilmiyorum ama:44:bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda varsa kaçıncı haftada başladı söylerse sevinirim
kızlar benim bebeğim cinsiyeti belli oldu. oğlum olacak Allah izin verirse.
kızlar bi sorum olacak benım gıbı 4.ayın ıcınde olanlar kaç kılo aldınız?
Oruç tutuyor musunuz kızlar ?
evt cnm ya ben de gunluk yazıyorum bebısıme ogrendıım gundern berı allahım okumasını nasıp etsın ınsallah...ben de bebegime yazdigim günlükte farkettim, her attigimiz adimda ''hala inanamiyorum'' yazmisim. dogum yapana kadar böyle devam edecek sanirimdüsünsene, daha yaklasik 2-2,5 ay önce tuttumu tutmadi mi kalp atisi derken cinsiyetleri merak etmeye basladik. sonrada günde kac kere tekme atti diye sorariz birbirimize
ben de 4. aydan sonra hatta 5. aya yakın dıye duydum ama bakalım sıralama nasıl olacakbebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda varsa kaçıncı haftada başladı söylerse sevinirim
bende batmalar oluyo ara ara rahım buyumesıne yoruyorum.genel olarak 4.aydan sonra basliyor sanirim canim. ben senden 2 gün öndeyim, ben de hissetmiyorum henüz. sadece 2 gece önce sol tarafimda minik birsey hissettim, nasil desem parmak citlatmasi gibi birsey. bebek mi yapti bilmiyorum ama:44:
cnm orucsun akın ole bısey dusunmeOruç tutuyor musunuz kızlar ?
hayatım hamılesın bbek bı sekılde besınlerı alır ama senı tuketır hıc dogru degıl 2 canlısın bılmıyorum tercıh senın ama druna bı danıs derım cnm...benim bulantılar var olmasa kesin tutardım ilk gün denedim öğlene kadar tutabildik bebişimle:)susama falan değil açlıktan midem bulanıyo başım dönüyo kötü oldum yanii...ama sonradan telafisi nasıl olacak bilmiyom doğum kışa denk geliyo 6 ay emzirme derken yıl geçecek8. ayda tutsam mı acaba diyom?
evt cnm ya ben de gunluk yazıyorum bebısıme ogrendıım gundern berı allahım okumasını nasıp etsın ınsallah...
ben de 4. aydan sonra hatta 5. aya yakın dıye duydum ama bakalım sıralama nasıl olacak
bende batmalar oluyo ara ara rahım buyumesıne yoruyorum.
cnm orucsun akın ole bısey dusunme
hayatım hamılesın bbek bı sekılde besınlerı alır ama senı tuketır hıc dogru degıl 2 canlısın bılmıyorum tercıh senın ama druna bı danıs derım cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?