Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Gözün aydın canım , en azından artık 4lü testi beklerken kafan rahat olacak
Bende bi ayrıntılıyı yaptırsamda :) öğrensem yafff

ii yapıosun cnm bnm takmamaya calıs...

merhaba,

bende duydum. beta hcg 0-50 arası ise erkek, 50`den yüksek ise kız oluyormuş.

benim bu durumda erkek. bakalım tutacak mı?

senin ne çıkıyor?

acaba dogruluk payı nedir cok meraklyım ben de

masallah kuzuna en yurtdısındasın demek cnm ohh cok uzun ure ızledıın ıcın sanslısın ya ben doyamıyoum ızlemeye :)))

masallah cnm allah tamamına erdırsın ınsallah....allah gostermesın cnm kımseye...cok zordur emınım ((

kızlar benim bebeğim cinsiyeti belli oldu. oğlum olacak Allah izin verirse.
ay ne guzel saglıklı ve hayırlı bı evlat olsun ınsallah....

kızlar bi sorum olacak benım gıbı 4.ayın ıcınde olanlar kaç kılo aldınız?
ben 13 haftalık oluyorum yarın dolu dolu 2 ılo almısım cok mu szce?

ben 2 kilo aldım.46 ile basladım gebeliğe şuan 48 oldum.benım bulantım falan olmamıstı ama

bir yerde okumuştum hamılelıkte alınan kılo hamıle kalmadan öncekı kıloya gore belırlenıyormus.mesela zayıf olanlar 18 kıloya kadar almaları normal. orta kılodalar 15, kılolular için 10kilo yazıyordu.sen baya zayıfsın 2kılo çok değil sanırım
3.aydan sonra her hafta 250/500gr arası kılo alınıyormuş

ben tam 4 kilo aldım arkadaşlar,önceden hiç yiyemezdim tabi hamilelikten önce:) şimdi maşallahım var tutamıyorum kendimi 46 yla hamile kaldım ben de:)50 ye vurdu ibre..doktor zayıf oldugm için sıkıntı olmaz dedi ama benm karnım cok buyudu vücutta yok hiç,çatlicam galiba:/

kızlar ınanamıyrum hala ya ıcımızde can tasıyoruz uyuyolar uyanıyolar zıplıyolar yanı 9 ay boyunca ıcımızde olacaklar allahın ıznıyle bu nasıl muthıs bı duygudur ya...cınsıyetlerden bahsetmeye basladık sımdı :) benım de kan sonucum carsamba cıkacak ama yanılma olabılıyomus free beta hcg de yanı cok ınanmamak lazım bence 1 2 hafta daha sabretmelıyız :)))

ben de bebegime yazdigim günlükte farkettim, her attigimiz adimda ''hala inanamiyorum'' yazmisim. dogum yapana kadar böyle devam edecek sanirim düsünsene, daha yaklasik 2-2,5 ay önce tuttumu tutmadi mi kalp atisi derken cinsiyetleri merak etmeye basladik. sonrada günde kac kere tekme atti diye sorariz birbirimize

Son düzenleme:
bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda varsa kaçıncı haftada başladı söylerse sevinirim

bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda varsa kaçıncı haftada başladı söylerse sevinirim
genel olarak 4.aydan sonra basliyor sanirim canim. ben senden 2 gün öndeyim, ben de hissetmiyorum henüz. sadece 2 gece önce sol tarafimda minik birsey hissettim, nasil desem parmak citlatmasi gibi birsey. bebek mi yapti bilmiyorum ama:44:

Oruç tutuyor musunuz kızlar ?

benim bulantılar var olmasa kesin tutardım ilk gün denedim öğlene kadar tutabildik bebişimle:)susama falan değil açlıktan midem bulanıyo başım dönüyo kötü oldum yanii...ama sonradan telafisi nasıl olacak bilmiyom doğum kışa denk geliyo 6 ay emzirme derken yıl geçecek8. ayda tutsam mı acaba diyom?

evt cnm ya ben de gunluk yazıyorum bebısıme ogrendıım gundern berı allahım okumasını nasıp etsın ınsallah...

ben de 4. aydan sonra hatta 5. aya yakın dıye duydum ama bakalım sıralama nasıl olacak

genel olarak 4.aydan sonra basliyor sanirim canim. ben senden 2 gün öndeyim, ben de hissetmiyorum henüz. sadece 2 gece önce sol tarafimda minik birsey hissettim, nasil desem parmak citlatmasi gibi birsey. bebek mi yapti bilmiyorum ama:44:
bende batmalar oluyo ara ara rahım buyumesıne yoruyorum.

Oruç tutuyor musunuz kızlar ?
cnm orucsun akın ole bısey dusunme

hayatım hamılesın bbek bı sekılde besınlerı alır ama senı tuketır hıc dogru degıl 2 canlısın bılmıyorum tercıh senın ama druna bı danıs derım cnm...

şimdilik sadece düşünüyom 8. ayı görürsem ALLAhın izniyle doktora danışmadan yapmam zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…