Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar. bende bugün gidiyorum dr a. ikili test sonuclarımızı öğrencez. özledim valla bebeğimi. görmek için sabırsızlanıyorum. cinsiyet öğrenmek için erkenmi sizce

günaydın, bazı doktorlar tahminde bulunuyor. benim ki hiçbirşey söylememişti. bende bebeği görünce heyecandan sormayı unuttum :) sen unutma :))

günaydın kızlar ve bebişleri;
kızlar bu gün ikili test sonuçlarını alıcam inşallah doktor cinsiyetinide söyler.çok heycanlıyım.sanki öğrenicem gibi geliyor :)

kızlar cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş kız erkek cinsiyet anketi açtım belli olanlar oylayabilirler:)

günaydın kızlar ve bebişleri;
kızlar bu gün ikili test sonuçlarını alıcam inşallah doktor cinsiyetinide söyler.çok heycanlıyım.sanki öğrenicem gibi geliyor :)

günaydın,

umarım test sonucun iyi gelir. cinsiyetini merakla bekliyoruz :)

arkadaşlar yardım lutfen ben 20. haftaya daha bugun girdim ama sanki pek bebek hareketi hissetmiyorum bi problem yoktu hamılelığimde simdilik ama hala kıpırtı var mı yok mu anlayamıyorum acaba kıloluyum ondan mı boyum 1.75 kilom 90 ondan mı dersınız korkuyorumbilgisi olan yardımcı olabılır mı?

5. ay çok geç yahu cinsiyet için.. göstermemiştir belki pipiyi,kız sanmışlardır :)

sen de 15.haftadasın aslında çoktan netleşmesi lazımdı ama .. ay çatlıcam yineeee :)

Bana 13.haftada soyledi bir de cuma gunu gidicem o gun netlesir iyice.

Birine de 9 ay kiz dediler erkek oldu.

. Korkmayin hersey yolundaysa kilonuz buraz fazla sanki. Muhtemelen ondandir.

canımilk gebeliğinse ve normalde kilolu isen geç hissedersin ama genede dr git hem bebişini görmüş olursun ama canını sıkma sakın belki uykucudur senin bebiş...:))

sadece ense kalinligi ve burnuna degil, bastan ayaga kadar heryerine bakmak icin.. basi, beyni, kal atislari, elleri, ayaklari,omurgasi, ic organlari vs... tabii bunlara bakmakta cok zor oldu:))

sadece ense kalinligi ve burnuna degil, bastan ayaga kadar heryerine bakmak icin.. basi, beyni, kal atislari, elleri, ayaklari,omurgasi, ic organlari vs... tabii bunlara bakmakta cok zor oldu:))

anladım, sizin ki çok ayrıntılı olmuş. normal ultrason değildi o zaman ? yani iç organları vs. normal ultrasonla bakılmaz değil mi?

anladım, sizin ki çok ayrıntılı olmuş. normal ultrason değildi o zaman ? yani iç organları vs. normal ultrasonla bakılmaz değil mi?
evet ayrintili oldu. inan siz türkiyede bizden cok sanslisiniz. tip cok ilerlemis durumda türkiyede. yani ikili testten az cok iyi olup olmadigini anlayabiliyorsunuz. biz burda bu konuda ne yazikki sizin kadar sansli degiliz. o yüzden ikili test yerine daha ayrintili yaptirip daha saglikli bir sonuc almak istedik.. o yüzden de epey ugrastirdi ufaklik:))

anladım canım.sende bahaneyle uzunca zaman izleme şansı yakalamışsın :)

canım eğer kanama ağrı v.s yoksa sorun yoktur ilk gebeliklerde daha zor hissedilirmiş.ondan olabilir.
günaydın,

umarım test sonucun iyi gelir. cinsiyetini merakla bekliyoruz :)

Hadi hayirlisi bakalim. Kesin soyler cinsiyeti :)

hadi hayirlisi bakalim:))

merhaba kızlar;
dün doktora gittik.cinsiyeti belli değil dedi.ikili testler iyiymiş.kansızlık olduğu halde kan hapı gerek yok vitamin yeter dedi. sonra oradan çıkıp sağlık ocağına kayda gittim sağlık ocağı bana mutlaka kan hapı kullanmalısın kansızlığın %10 dedi.ve kan şurubu yazdı.doktoruna söyle dedi.bebeğe bişey olmaz ama seni elden ayaktan düşürür sa.ların dökülür halsiz kalırsın dedi.ben gebeliği öğrendiğimdeki kan tahlilimle gittim.üzerine 2 buçuk ay geçmiş şimdi daha da kansızsındır dediler.doktorumu aradım böyle kan hapı yazdılar dedim.onlar kadın doğumcumu ne anlar iyi peki siz bilirsiniz kullanırsanız kullanın dedi.şaştım kaldım.eşimde beni burada iyi bilinen başka bir doktora başka bir özel hastaneye götürdü.oradaki doktor bir değil iki kan ilacı kullan sağlık ocağı doğru söylemiş dedi.baktı cinsiyeti biliyormusun dedi.erkekmi dedim.hayır kız dedi :)) sanırım bu durumda yeni doktora devam edeceğim sizce?

belirtilerime gelince yüzük ileri geri sallanıyordu:) free beta 37 çıkmıştı.idrarım genelde koyu sarıydı 3-4 litre su içmeme rağmen. çok bulantım olmuştu.yeni geçti.bol bol tatlı yiyorum.süt içesim hiç yok.soğan sarımsaktan tiksinmiştim.ilk ay kendimi uykudan alamıyordum.sürekli uyuyordum:)) aklıma gelenler bunlar.

ayyyyy ttebrik ederimmm, kiz annesi oluyorsun.. ayy yaa ne güzel pembe pembe ciciler alirsin simdi ona.. oiiiii... kiz bebeklerinin kiyafetleri baska oluyor ya:))) ikili testinin iyi cikmasina da cok sevindim, en önemlisi o tabii:))) bencede doktorunu degistir canim, o ne öyle, nasil bir doktor istersen kullan der. nasil bir sorumsuzluk bu.. iyi akil etmissinizde baska bir doktora gitmissiniz canim.. insallah bu doktorla daha güzel ve daha hayirlisi olur senin icin..

canım gözün aydın. hem testin iyi çıkmış hem de cinsiyeti öğrenmişsin.
yeni doktorunla devam etmen iyi olacak sanırım, kansızlık boşverilecek bir durum değil ki..sen ilaçlarını almaya devam et.
yüzük nasıl yapılıyo? ve hareketleri nasıl yorumlanıyor? bende denemek istiyorum.
benim bhcg 43 çıktı bakalım cinsiyeti ne olacak?ben hamileliğim ilk başından bu yana erkek hissediyorum. bhcg de herkes de tutmuyor demek. 43 çıkınca içimde ki ses doğru söylüyor demiştim ama şimdi çok meraklandım :))
yeme konusunda da tahmin yürütemeyeceğim çünkü tatlı yada tuzluya karşı aşırı isteğim olmadı. önceleri nasıl yiyorsam şimdi de öyleyim. sadece 1 kilo aldım. uyku hali hala devam ediyor, hep uyumak istiyorum :))

bir sonraki kontrolde cinsiyeti öğrenmek istiyoruuuuummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…