sirkede koku birakabilir canim ama. böyle bilen biri, annen gibi mesela, gelse de bir güzel orasini temizlese söyle deterjanla olur mu acaba?
nerdesin canım sen? ben manisadayım. ramazan olunca gezilmio.oruc tutamıyorum haliyle eşim tutuyor. akşama kadar halsiz kalıyor. zaten gec oluyo iftar o saatten sona nerde cıkcan dısarı. gündüz sıcak 40 derece.bu arada belli oldumu bebişinin cinsiyeti
annem vefat etti canım . kayınvalidemde gelemiyo.eşim yapmaya calıştı baya da uğrastı ama çıkmıyooooo((((neyse bakıcaz işte
o zaman 15.hafta icinde olursun, e tabii belli olur herhalde ozaman. hadi hayirlisi.. evet evlenip geldimbenimde belli olmadı henüz. 3 lü testimiz var 2 hafta sona . galiba o zaman belli olur. almanyaya gelin mi gttin?
o zaman 15.hafta icinde olursun, e tabii belli olur herhalde ozaman. hadi hayirlisi.. evet evlenip geldim
kesinlikle öyle canim..yok canım sorun deil. nerden bileceksin. ben de manisada senin gb gurbette sayılırım. o kadar mide bulantısı cektim. yanımda sadece eşim vardı. annem yok zaten. kayınvalidemde gelemiyo köydeler işleri çok. işte böyle zamanda aile olduğumuzu daha ii anlıyoruz galiba
zaten bütün planlarimizi geri gitmeye göre ayarliyoruz. insallah bebegimiz dogunca dönücez. ben buraya alisamiyorum, hep mutsuzum burda, türkiyeye gidince yasadigimi hissediyorum. suan burdaki tek tesellim bebegim. seni de cok iyi anliyorum canim, ani ülke bile olsa insanin kendi memleketi gibisi olmuyor. ben 13+4 üm bugün hayirlisiyla. takvim yapmadim. yani kimsenin yanlis anlamasini istemiyorum, herkesin tercihi ama hani bebegi olmayan arkadaslar görürde üzülür belki diye yapamiyorum. cünkü ben de bebegim olmadigi zamanlarda takvimi olanlari görünce imrenip hemen agliyordum. nebileyim iste, belkide cok ince düsünüyorum bilmiyorum.gelme ihtimaliniz var mı? insanın yurdundan ayrı kalması çok zor olsa gerek. bende manisaya gelin geldim sayılır. aynı ülke ama farklı memleket olması bile insanı zorluyo.sen kaçıncı haftadasın. yazmıyo
zaten bütün planlarimizi geri gitmeye göre ayarliyoruz. insallah bebegimiz dogunca dönücez. ben buraya alisamiyorum, hep mutsuzum burda, türkiyeye gidince yasadigimi hissediyorum. suan burdaki tek tesellim bebegim. seni de cok iyi anliyorum canim, ani ülke bile olsa insanin kendi memleketi gibisi olmuyor. ben 13+4 üm bugün hayirlisiyla. takvim yapmadim. yani kimsenin yanlis anlamasini istemiyorum, herkesin tercihi ama hani bebegi olmayan arkadaslar görürde üzülür belki diye yapamiyorum. cünkü ben de bebegim olmadigi zamanlarda takvimi olanlari görünce imrenip hemen agliyordum. nebileyim iste, belkide cok ince düsünüyorum bilmiyorum.
zaten bütün planlarimizi geri gitmeye göre ayarliyoruz. insallah bebegimiz dogunca dönücez. ben buraya alisamiyorum, hep mutsuzum burda, türkiyeye gidince yasadigimi hissediyorum. suan burdaki tek tesellim bebegim. seni de cok iyi anliyorum canim, ani ülke bile olsa insanin kendi memleketi gibisi olmuyor. ben 13+4 üm bugün hayirlisiyla. takvim yapmadim. yani kimsenin yanlis anlamasini istemiyorum, herkesin tercihi ama hani bebegi olmayan arkadaslar görürde üzülür belki diye yapamiyorum. cünkü ben de bebegim olmadigi zamanlarda takvimi olanlari görünce imrenip hemen agliyordum. nebileyim iste, belkide cok ince düsünüyorum bilmiyorum.
hadi bakalım hayırlısıyla türkiyede sizi yeni bir hayat bekliyor o zman. hem yeniden türkiye hemde 3 kişilik bir aile:)bebk insana umut veriyo. benimde burda hiç arkadasım yok. eşm işteyken hep evde yalnızım. bebeğimle konusuyorum yalnızlığımı gidermye çalışıyorum.gercekten cok ince düşünmüşsün. ne bileyim ben hamile kalınca hemen yapmak istedim. bebeğin gelişimini oradan göreyim diye.
3 kisilik bir aile deyince bile yüregim pirpir oluyor:)) kesinlikle bebek umut oluyor canim. benim arkadasim var sagolsunlar cok iyiler ama aile ve vatanin yerini tutmuyor iste hic birsey. ben de senin gibi hep bebegimle konusuyorum, hadi cicekleri sulayalim, aaa aciktik mi biz falan diye:)) klasik müzik dinletiyorum ona hergün, böylece ben de dinlediriyorum böylece kendimi. türkiyeye gidince kismetse keceler oluyor ya renkli renkli onlardan alicam ben, yastik oyuncak falan yapmak icin. sen de yapabilirsin bos vaktinde caninda sIkilmaz, bebek sekerimi kendim yapicam, hata bebek kurabiyesi:)) internette cok güzel örnekler var, eger istersen öyle seyler yapip oyalanabilirsin. hem daha uygun fiyata elde etmis olursun hem de ugras olur:))
benim bulantılar var olmasa kesin tutardım ilk gün denedim öğlene kadar tutabildik bebişimle:)susama falan değil açlıktan midem bulanıyo başım dönüyo kötü oldum yanii...ama sonradan telafisi nasıl olacak bilmiyom doğum kışa denk geliyo 6 ay emzirme derken yıl geçecek8. ayda tutsam mı acaba diyom?
cnm orucsun akın ole bısey dusunme
,
Çok ince ve güzel düşünmüşsünüz, ben akıl edemedim, başka başlıklara da yazıyoruz orada da çıkıyor takvim,ben de üzülüyordum.
olabilir. hiç aklıma gelmemişti. az zaman gecsin yelek örmeyi denicem. neyse canım ben cıkıyorum. bu kadar radyasyon yeter .kendine ve bebişine ii bak. görüşmek üzere.
canım , valla nazar değmesin süper gidiyo. göbeğim çıkmasa hamile olduğuma inanmıcam.
ne koku, ne bulantı, ne tiksinme hiç bişi yok.. çay ve kahve içemediğimi saymazsak tabi :))
artık üzerimdeki uyuşukluk da gitti, dün temizlik yaptım.sonra çıktım dolaştım. Allah`a şükür herşey yolunda.
senin bulantılar devam ediyormuş, inşallah kısa sürede normale dönersin canım.
bende bir gün iyi bir gün kötüyüm anlamadım gitti yine izin aldım valla iki aydır çalışmıyorum şu dört ayı bir tamamlasam düzelicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?