Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
sirkede koku birakabilir canim ama. böyle bilen biri, annen gibi mesela, gelse de bir güzel orasini temizlese söyle deterjanla olur mu acaba?

annem vefat etti canım . kayınvalidemde gelemiyo.eşim yapmaya calıştı baya da uğrastı ama çıkmıyooooo((((neyse bakıcaz işte

aslinda iftardan sonra bi dondurma yemege, yürüyüse falan cikabilirsiniz ama esin yorgun oluyorsa tabii ona da hakvermek lazim.
keske ben de türkiyede olsam da bir köyünde kasabasinda olsam. gurbet ellerdeyim almanyada.(adini bile söyleyesim yok) ay resmen almanyadan tiksindim hamileligimde hahah.. almanlari görünce midem bulaniyor ne yalan söyleyeyim, yemekleri falan bi garip böyle öyyyyyy.....
bebegimin cinsiyeti belli olmadi henüz, sabirsizlikla bekliyoruz, senin belli oldu mu?

benimde belli olmadı henüz. 3 lü testimiz var 2 hafta sona . galiba o zaman belli olur. almanyaya gelin mi gttin?

annem vefat etti canım . kayınvalidemde gelemiyo.eşim yapmaya calıştı baya da uğrastı ama çıkmıyooooo((((neyse bakıcaz işte

özür dilerim canim, düsünemedim pat diye söyledim öyle, Allah kabir rahatligi versin insallah.
insallah kokuda yavas yavas gider. büyük ihtimalle dogum yapinca koku gelmez burnuna ama tabii daha kac ay var.

yok canım sorun deil. nerden bileceksin. ben de manisada senin gb gurbette sayılırım. o kadar mide bulantısı cektim. yanımda sadece eşim vardı. annem yok zaten. kayınvalidemde gelemiyo köydeler işleri çok. işte böyle zamanda aile olduğumuzu daha ii anlıyoruz galiba

o zaman 15.hafta icinde olursun, e tabii belli olur herhalde ozaman. hadi hayirlisi.. evet evlenip geldim

gelme ihtimaliniz var mı? insanın yurdundan ayrı kalması çok zor olsa gerek. bende manisaya gelin geldim sayılır. aynı ülke ama farklı memleket olması bile insanı zorluyo.sen kaçıncı haftadasın. yazmıyo

kesinlikle öyle canim..

zaten bütün planlarimizi geri gitmeye göre ayarliyoruz. insallah bebegimiz dogunca dönücez. ben buraya alisamiyorum, hep mutsuzum burda, türkiyeye gidince yasadigimi hissediyorum. suan burdaki tek tesellim bebegim. seni de cok iyi anliyorum canim, ani ülke bile olsa insanin kendi memleketi gibisi olmuyor. ben 13+4 üm bugün hayirlisiyla. takvim yapmadim. yani kimsenin yanlis anlamasini istemiyorum, herkesin tercihi ama hani bebegi olmayan arkadaslar görürde üzülür belki diye yapamiyorum. cünkü ben de bebegim olmadigi zamanlarda takvimi olanlari görünce imrenip hemen agliyordum. nebileyim iste, belkide cok ince düsünüyorum bilmiyorum.

hadi bakalım hayırlısıyla türkiyede sizi yeni bir hayat bekliyor o zman. hem yeniden türkiye hemde 3 kişilik bir aile:)bebk insana umut veriyo. benimde burda hiç arkadasım yok. eşm işteyken hep evde yalnızım. bebeğimle konusuyorum yalnızlığımı gidermye çalışıyorum.gercekten cok ince düşünmüşsün. ne bileyim ben hamile kalınca hemen yapmak istedim. bebeğin gelişimini oradan göreyim diye.

hadi bakalım hayırlısıyla türkiyede sizi yeni bir hayat bekliyor o zman. hem yeniden türkiye hemde 3 kişilik bir aile:)bebk insana umut veriyo. benimde burda hiç arkadasım yok. eşm işteyken hep evde yalnızım. bebeğimle konusuyorum yalnızlığımı gidermye çalışıyorum.gercekten cok ince düşünmüşsün. ne bileyim ben hamile kalınca hemen yapmak istedim. bebeğin gelişimini oradan göreyim diye.

Çok ince ve güzel düşünmüşsünüz, ben akıl edemedim, başka başlıklara da yazıyoruz orada da çıkıyor takvim,ben de üzülüyordum.

3 kisilik bir aile deyince bile yüregim pirpir oluyor:)) kesinlikle bebek umut oluyor canim. benim arkadasim var sagolsunlar cok iyiler ama aile ve vatanin yerini tutmuyor iste hic birsey. ben de senin gibi hep bebegimle konusuyorum, hadi cicekleri sulayalim, aaa aciktik mi biz falan diye:)) klasik müzik dinletiyorum ona hergün, böylece ben de dinlediriyorum böylece kendimi. türkiyeye gidince kismetse keceler oluyor ya renkli renkli onlardan alicam ben, yastik oyuncak falan yapmak icin. sen de yapabilirsin bos vaktinde caninda sIkilmaz, bebek sekerimi kendim yapicam, hata bebek kurabiyesi:)) internette cok güzel örnekler var, eger istersen öyle seyler yapip oyalanabilirsin. hem daha uygun fiyata elde etmis olursun hem de ugras olur:))

olabilir. hiç aklıma gelmemişti. az zaman gecsin yelek örmeyi denicem. neyse canım ben cıkıyorum. bu kadar radyasyon yeter .kendine ve bebişine ii bak. görüşmek üzere.

8.ayda daha zor olur bence canım bebek daha cok besine ihtiyav duyuyor haliyle zorlanırsın .bulantın varsa zaten tutamazsın inşallah sonra telafi edersin .

cnm orucsun akın ole bısey dusunme

,

tutuyorum ben canım . amabazen tansiyonum düşüyor sanırım gözlerim kararıyor o zamanda yatışlara geciyorum idare ediyorum simdilik.bulantım fln yok sukur bozulcak duruma da gelmedim.ama tereddutte:26:yım tabi ..

Çok ince ve güzel düşünmüşsünüz, ben akıl edemedim, başka başlıklara da yazıyoruz orada da çıkıyor takvim,ben de üzülüyordum.

olsun düsünemeyebilirsin canim.... ben de her yazdigim konuda cikiyor diye yapmadim.

olabilir. hiç aklıma gelmemişti. az zaman gecsin yelek örmeyi denicem. neyse canım ben cıkıyorum. bu kadar radyasyon yeter .kendine ve bebişine ii bak. görüşmek üzere.

tamam canim, sizde kendinize cok iyi bakin... görüsürüz...

herkesin bulantısı biter benim yeni başladı ne yapıcam ben benim gibi olan var mı çok halsizim midem bulanıyor offf offff

maşallah diyelim o zaman nazar değmesinbende de hepsi var bi göbek yokyani var da benim normal göbeğim daha bebek değil:) inşallah bari bu ay içinde normale dönsem de orucumu tutsam diyom sen tutabiliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…