Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

keşke bu bi kaç gün içinde geçse de ben de tutabilsem ne güzel sen tutuyomuşsun ALLAH kabul etsin iki cihanda mükafatını versin
inşallah...

selammmm hamişler
bugun dr kontrolumuz vardı 3lü testımız yapıldı.sonucu pzt alacagım.
bebişimi gordum kıpır kıpırdı yine
veeee cinsiyetini ögrendik
benim de bi PRENSESİM olacak allah izin verirse
çooookk mutluyummmmmm

kızlar merhaba cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun.test sonuçlarını alanlarında gözü aydın maşallah diyelim.
kızlar kızım olucak küçüklükten beri zeynep olsun istiyordum.annemin adı olduğu için koyamıycam.malum tek benim bebek değil şöyle güzel bir adı olsun istiyorum.yadımcı olurmusunuz.sevdiğiniz isimler neler?

maşallahALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah prensesini

ne güzel öğrenmişsiniz. merakınız dinmiş. benim öğrenmeme henüz 2 hafta var. biz daha hamle kalmadan önce isimlerre karar verdik eşimle. kız olursa ılgın. erkek olursa mehmet ayaz.bide poyraz var.

ne güzel öğrenmişsiniz. merakınız dinmiş. benim öğrenmeme henüz 2 hafta var. biz daha hamle kalmadan önce isimlerre karar verdik eşimle. kız olursa ılgın. erkek olursa mehmet ayaz.bide poyraz var.

az kalmış ögrenmenize sağlıklı olsunlarda ama ögrenınce sevincinize sevinç katıyorrr cok degısık bi duygu

öğrenen arkadasalr içinize ne doğuyodu? kız mı erkekmi?yada kız olsun erkek olsun gb bi isteğiniz var mıydı?

allah hayırlısını nasip etsin. eli ayağı düzgün olsun. bu başlıkta. erkek coğunluktaydı ama kızlar da erkeklere yetişecek galiba yeni öğrenenlerden sonra:)

merhaba,

gözün aydın sonucun iyi çıkmış, benim sonucum da iyi çıktı şükürler olsun

bu arada işten niye çıkarıldın? hamilesin diye mi yoksa?

Merhaba direnc, sonuçların iyi çıkmış, çok sevindim :) işten çıkarılmam da çok kötü oldu; çok iyi bir eleman olmamı ve bir yandan da hamile kalmamı kendine yediremeyen patroniçemiz işten çıkarılmamı sağladı.. Eee.. işine eşini karıştırtmıcan, patronlar bunu beceremiyor!

bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu??? Benim 4 Ağustosta belli olacak :) çok heyecanlıyııııııııııııııımmmm :)

sizin aranızda olmayı çok isterdim meleğim beni birakmasaydı ...

gerçekten tuhaf ama oluyomuş:)keşke benim de geçse...dün bi pazara gitim hem bulantım arttı hem de nefes nefese eve geldim
cnm bnm sabret gececk ınsallah...az kaldı

bende bir gün iyi bir gün kötüyüm anlamadım gitti yine izin aldım valla iki aydır çalışmıyorum şu dört ayı bir tamamlasam düzelicem inş.
ben de bu ara calısmayı hıc ıstemıyorum ama mecburuz maalesef ole zor gelıo kı kalk gıt sabahtan aksama aksam don gel zor ya...

ne guzel cnm masallah nazar degmesın....

cnm oda parfumu falan sıksan kalıcı bı cozum olmaz ama bılemeım sımdı napsak kı

benimde 12 haftadan sonra başladı ters olduğumu düşünüyordum bişey yesem midem bulanıyor kendi yaptığım yemekler iğrenç geliyor meyveyle beslenicem galiba ben
benım de aynı herkes gıder mersıne bız gıderız tersıne ya...:) sabah kahvaltı yapamıyom artık corba ıcıyom :) dıger ogunlerde yıyebılıyorum cok sukur

herkesin bulantısı biter benim yeni başladı ne yapıcam ben benim gibi olan var mı çok halsizim midem bulanıyor offf offff
ben ısteee:)))

masallah cnm allah nazarladan saklasın ınsallah nrabbım tamamına erdırsın hepımızı...

sizin aranızda olmayı çok isterdim meleğim beni birakmasaydı ...
cnm bıtanem ne demek ıstedıgını cok ıyı anlarım gecensene de benım bebegım benı bırkıp gıttı dunyam basıma yıkıldı sandım hem bız ole kolay da sahıp olamadık bu bebege bır suru tedavıler sunlar bunlar ...nolur guclu ol toparlan dunyanın sonu degıl vaktı zamanı degılmıs demek kı her ıste bı hayır var rabbım en kısa zamanda yuzunu guldursun ısallahh....

aslinda keske zeynep koyabilsen bebeginin adini annen icinde cok gurur verici olur. ben de transfer günümde embriolog bana cok güzel pirlanta gibi bir embriyon var, deyince(masallah subhanallah) kizim olursa ismini zeynep koyucam demistim, zeynep isminin mücevher kutusu demek oldugu icin. cinsiyetini bilmiyoruz henüz ama olursa insallah zeynep olacak:)))))

Son düzenleme:
kızlar 2 lı testın sonucunu aldım fakat yorumlayamıyorum
free betahcg 53.8
papp a 2.69
kombine risk 1:2366 cut off degerinin aktında
ikili test 1:384 cut off degerinin altında
yas riski 1:793
trismy 13/18+nt < 1:10000 cut off degerinin altında
bıde momlar var free beta ve papp ıcın bılgısı olan var mı ya?dr yrn gorusucem ama sabır edemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…