8.ayda daha zor olur bence canım bebek daha cok besine ihtiyav duyuyor haliyle zorlanırsın .bulantın varsa zaten tutamazsın inşallah sonra telafi edersin .
tutuyorum ben canım . amabazen tansiyonum düşüyor sanırım gözlerim kararıyor o zamanda yatışlara geciyorum idare ediyorum simdilik.bulantım fln yok sukur bozulcak duruma da gelmedim.ama tereddutte:26:yım tabi ..
herkesin bulantısı biter benim yeni başladı ne yapıcam ben benim gibi olan var mı çok halsizim midem bulanıyor offf offff
ALLAH kolaylık versin ben kalp atışını duyduğumdan beri bulantılarla uğraşıyom.14. haftaya girecez bitmek bilmedi
selammmm hamişler
bugun dr kontrolumuz vardı 3lü testımız yapıldı.sonucu pzt alacagım.
bebişimi gordum kıpır kıpırdı yine
veeee cinsiyetini ögrendik
benim de bi PRENSESİM olacak allah izin verirse
çooookk mutluyummmmmm
maşallahALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah prensesini
ne güzel öğrenmişsiniz. merakınız dinmiş. benim öğrenmeme henüz 2 hafta var. biz daha hamle kalmadan önce isimlerre karar verdik eşimle. kız olursa ılgın. erkek olursa mehmet ayaz.bide poyraz var.
öğrenen arkadasalr içinize ne doğuyodu? kız mı erkekmi?yada kız olsun erkek olsun gb bi isteğiniz var mıydı?
allah hayırlısını nasip etsin. eli ayağı düzgün olsun. bu başlıkta. erkek coğunluktaydı ama kızlar da erkeklere yetişecek galiba yeni öğrenenlerden sonra:)
merhaba,
gözün aydın sonucun iyi çıkmış, benim sonucum da iyi çıktı şükürler olsun
bu arada işten niye çıkarıldın? hamilesin diye mi yoksa?
cnm bnm sabret gececk ınsallah...az kaldıgerçekten tuhaf ama oluyomuş:)keşke benim de geçse...dün bi pazara gitim hem bulantım arttı hem de nefes nefese eve geldim
ben de bu ara calısmayı hıc ıstemıyorum ama mecburuz maalesef ole zor gelıo kı kalk gıt sabahtan aksama aksam don gel zor ya...bende bir gün iyi bir gün kötüyüm anlamadım gitti yine izin aldım valla iki aydır çalışmıyorum şu dört ayı bir tamamlasam düzelicem inş.
ne guzel cnm masallah nazar degmesın....canım , valla nazar değmesin süper gidiyo. göbeğim çıkmasa hamile olduğuma inanmıcam.
ne koku, ne bulantı, ne tiksinme hiç bişi yok.. çay ve kahve içemediğimi saymazsak tabi :))
artık üzerimdeki uyuşukluk da gitti, dün temizlik yaptım.sonra çıktım dolaştım. Allah`a şükür herşey yolunda.
senin bulantılar devam ediyormuş, inşallah kısa sürede normale dönersin canım.
cnm oda parfumu falan sıksan kalıcı bı cozum olmaz ama bılemeım sımdı napsak kıbenim gb olan ne cokmuş. öğretmenim ben. suan tatildeyim. hafta içi eşimle birlikte kalkıyorum. ev işi falan derken zaman geciyo galiba. ama hafta sonu evde pineklersen kötü oluyorum. evet kızlar haklısınız.bide herşey kokuyor.aksilik buya gecen apartmana bi kedi grmiş ve kapının önündeki terliğe işemiş.ben de farkında olmadan onu alıp ayakkabılığa koymusum.suan ayakkabılığı acamıyorum kokudan((yardımcı olurmusunuz bu koku nasıl gecer. gecen gün eşim çamasır suyu yüzey temizleyici yaptı ama gecmiyo.lütfen bi akıl verin. trajıkomik bi haldeyim
benım de aynı herkes gıder mersıne bız gıderız tersıne ya...:) sabah kahvaltı yapamıyom artık corba ıcıyom :) dıger ogunlerde yıyebılıyorum cok sukurbenimde 12 haftadan sonra başladı ters olduğumu düşünüyordum bişey yesem midem bulanıyor kendi yaptığım yemekler iğrenç geliyor meyveyle beslenicem galiba ben
ben ısteee:)))herkesin bulantısı biter benim yeni başladı ne yapıcam ben benim gibi olan var mı çok halsizim midem bulanıyor offf offff
masallah cnm allah nazarladan saklasın ınsallah nrabbım tamamına erdırsın hepımızı...selammmm hamişler
bugun dr kontrolumuz vardı 3lü testımız yapıldı.sonucu pzt alacagım.
bebişimi gordum kıpır kıpırdı yine
veeee cinsiyetini ögrendik
benim de bi PRENSESİM olacak allah izin verirse
çooookk mutluyummmmmm
cnm bıtanem ne demek ıstedıgını cok ıyı anlarım gecensene de benım bebegım benı bırkıp gıttı dunyam basıma yıkıldı sandım hem bız ole kolay da sahıp olamadık bu bebege bır suru tedavıler sunlar bunlar ...nolur guclu ol toparlan dunyanın sonu degıl vaktı zamanı degılmıs demek kı her ıste bı hayır var rabbım en kısa zamanda yuzunu guldursun ısallahh....sizin aranızda olmayı çok isterdim meleğim beni birakmasaydı ...
kızlar merhaba cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun.test sonuçlarını alanlarında gözü aydın maşallah diyelim.
kızlar kızım olucak küçüklükten beri zeynep olsun istiyordum.annemin adı olduğu için koyamıycam.malum tek benim bebek değil şöyle güzel bir adı olsun istiyorum.yadımcı olurmusunuz.sevdiğiniz isimler neler?
kiyamam sana ben yaaa.. nolur üzmemeye calis kendini ve umudunu yitirme. bu mübarek ayda bol bol dua et.sizin aranızda olmayı çok isterdim meleğim beni birakmasaydı ...
keşke bu bi kaç gün içinde geçse de ben de tutabilsem ne güzel sen tutuyomuşsun ALLAH kabul etsin iki cihanda mükafatını versin
inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?