Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
benimde oğluşum olacak kızlar bir kızım var iki mutluluğuda tatmak çok güzelmiş

hayırlı olsun cnm bnm ya erken dııl mı cınsıyet ıcın hemen solemıs he?bellı oluyo muyumus?bana da erkek gbı demıstı ama cok da bellı dııl dmeıstı bakalım hayırlısı olsun 2 li test yaptrdın mı cnm?
kızlar oğluşum olacak benimde hayrlısıyla
masallah cnm allah tamamına erdırsın ınsallah....:)))

Kızlarrr hepinizee günaydınn ne güzell cinsiyetler öğrenilmeye başlanmışşş rabbim sağlıkla kucağımız da görmeyi de nasip etsin.Bizim için daha zaman var bakalım ne zaman öğreneceğiz ??

kızlar merhaba, bir üstteki başlıkta takılırken burayı kaçırmışım:) cumartesi öğrenicez biz de cinsiyeti. hepinize ve size sağlık diliyorum.

kızlar benimde ocakta bir oğlum olacakmış..... komik ama gülmeyin 35 yaşındayım.2.doğumum ilk doğumumda ikizlerim oldu 10 yaşındalar.hayal bile etmezken senelik rutin jinekolojik muanemde bide baktık ki 13 haftalık hamileyim.hemde oğlan .hala şoktayım ramazanın ilk günü öğrendim.ne düşüneyim bilemedim.ben endokrinde hipofizimin üstündeki bir tümör için tedavi görüyodum.sen 8 yıldır kullandığım doğum kontrol hapını kes,bide menepoza girmişsin daha doğrusu yumurtalıkların çalışmıyor de ondan sonra 13 hafta hamilelik.bu son 3 aydada dünya kadar iş yaptım halıları çırptım,ağır valizler kaldırdım yapılmaması gereken her şeyi yaptım en düşündürücüsüde o kadar çok c grubu ilaç kullanmışımki......çok şükür bugün 2li test sonucum çıktı.normalmiş.20.hafta ultrasyonu çok önemli diyolar ondada her şey normal çıkar inşallah dua edin bana ......

tam bir süpriz olmuş: ) ikizlerin cinsiyeti neydi?

ikili test yaptırdım canım normaldi ayrıca erkek olunca söylüyorlar kız olunca söylemiyorlar nedense... kızımda çok geç öğrenmiştim

biz 13. haftaya gelinceye kadar neler çektik oh ne güzel anlamadan hop 13. afta :))) hayırlı olsun...

ikizlerimin biri kız biri erkek

Selam kızlar,

bugün ikili test sonucumu aldım.

Papp-a değerim düşük çıkmış,düşük de olsa down riski var dedi doktor. ama önemli olan 3'lü test dedi,2 hafta sonra yapılacak.

Bu 2 hafta kabus gibi geçecek...

Çok canım sıkkın...

Üzülme canım allah hayırlısını versin sonucu kötü çıkanlar sonuçta sağlıklı bebek doğuruyorlar ben kaç kişiye şahit oldum inş bişey olmaz aslında bende sırf bu stres yüzünden yaptırmak ve yaptırmamak arasında kalıyorum şu testleri

canım 3lü test sonucun eminim ki iyi çıkacak.benim kuzeniminde riskli çıktı, amniyosentez yaptırdı.şimdi cin gibi bir oğlu var. tabi oda sen gibi çok kafasına taktı
üzülme demek boş biliyorum, çünkü tek dileğimiz sağlıklı olmaları. lütfen iyi düşün, iyi olsun.

canım papp a bende de düşük çıktı hatta burda bi doçente gittik o bu değerin en kötü ihtimal erken doğuma sebep olabileceğini söyledi bana 3lü yaptırma 4lü test yaptır ona da bakalım ama bence içini rahat tutmalısın dedi..kendi doktorum da beta hcg düşük diye yönlendirmişti beni bu doçente. sıkıntı yok dedi..ayrıntılı ultrasonda da Allaha çok şükür iyi cıktı..hiç endişelenme..

Ben bu anketi kiz olarak isaretlemistim ama en son gidisimde erkek gibi gorundu. Apis arasinda bir cikinti vardi.

Carsamba gunu dortlu testim var. O gun netlesecek insallah.

Bebegine uzuntu verme canim. Degerin kac cikmisti?

Ayrica ne degerler duyduk biz bebekler turp gibi doguyor. Fazla dusunmemeye calis.

Zor gelir ama içini ferah tutmaya bak, testlerin yanılma payı oluyor çünkü her hamilelik takvimi birbirine uymuyor aslında.. son adetimize göre ortalama alındığı için, bebeğin gelişmesinde de sapmalar olabilir bence..
Bende geçen sene 1 düşük yaptım, şuan 15. haftamdayım inan hergün kendimi telkin etmekten bir hal oldum.. hala daha tedirginliklerim var, yarın kontrolüm var mesela, endişelerim başladı.. :/
o yüzden sıkıntını iyi anlıyorum, teslim olmak en iyisi sanırım, Allaha emanet bebeklerimiz.. olabildiğince iyi olduğunu düşünmeye çalış..

canim sakin moralini bozupta bebeginide etkileme, bu testleri biliyorsun tarama testi, tani testi degil. cogu kiside ne yazik ki böyle sonuclar cikiyor, sonrasinda da dogdugunda bebekte birsey olmadigini, saglikli oldugunu görüyorlar. insallah seninkide öyle olur. hep dua et bu mübarek ayda ve sabirla bekle.

canım kötü düşünme bebeğinide etkılersın herseyın yolunda oldugunu duşun ne olacağını Allahtan baskası bılemez oyle degılmı gonlunu ferah tuttt , iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…