Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Hepinize desteklerinizden ve iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkürler kızlar..

Papp-a değerim 258 MOM: 0,28 çıktı. Mom'un 0,40 tan yukarı olması gerekiyormuş.dolayısıyla düşük de olsa bir risk varmış.Allah yavrularımızı hastalıktan,kötü kaderden korusun..

Madem 3 lü test önemli, ne diye şimdiden söyleyip canımı sıkıyosun ey mübarek doktor !!

cnm hıc moralini bozma bence de arkadaslar haklı o kdr cok kısı var kı sapasaglam doguyo bebeklerı allaha emanet bebeklerımız tatlım. dıyelım rıskın 1/60 ornegın 1/60 ları bırıktır 23 tane kadından 1 tanesınde sıkıntı cıkıomus ıcını cok ferah tutu 3lu 4lu gerekırse amnıyosentez var onumuzde...opuyorum...

Kızlar bugun doktora gıttım 16.haftadayım erkek dedı doktor :)

gözün aydın, sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Allah.. darısı başıma bugün gidicem doktora.. ama gece kabuslardan başımı kaldıramadım, biraz moralsizim, akşama kadar açılırım umarım..

cinsiyet öğrenen arkadaşlar, hayırlısı olsun

bende çok merak ediyorum, ama 2 hafta sonra öğreneceğim.

hayirlisi olsun pasa annesi oluyorsun :)) insallah sagsaglim kucaginada alirsin. belirtin var miydi erkek olmasiyla ilgili, bahseder misin biraz?

sabah bulantılarım vardı , gobegım one dogru sıvrı şekıldeydı , ıkılı teste hcg degerım 48.6 ydı
bunlar belırtımı bılmıyorum ama ıcımden bırses de erkek dıyordu :))
ama kız olsun ıstedıgım ıcın dıkkate almamıstım

kızlar bız de belkı cınsıyetı tam bellı olur umuduyla dra gıttım benım cucem bıraz zor gosterdı ama dr yıne de emın olamadı erkek gbı dedı ama % 80 dedı.14 haftam doldu bayrmadan sonra ayrıntılı ultrason var 17 haftayı doldurmus olcaz ınsallah...rabbım tamamına erdrsın hepımızı :)))

Kızlar 17.haftamdayım geceleri bacaklarıma kramplar girmeye başladı , bu haftalarda kramplar normal mi internette 24 .haftadan sonra başlar diyor , benim gibi olan varmı aranısda?

Kızlar 17.haftamdayım geceleri bacaklarıma kramplar girmeye başladı , bu haftalarda kramplar normal mi internette 24 .haftadan sonra başlar diyor , benim gibi olan varmı aranısda?

Doktoruma kalsiyum takviyesi alsam gerekir mi diye sordum, kıramplarım olmuyorsa henüz erken olduğunu söyledi. Bir ihtimal kalsiyumla ilgisi olabilir. Yine de doktorunla konuş.

doktoruna sormalisin canim, kalsiyum destegi ya da baska ne eksik ise onu verir herhalde. benimde sürekli ayni yönde yattigim icin kalcama bacagima agri giriyor(

salı gunu randevum var doktoruma soracagım ama ınternette bıraz arastırdım magnezyum eksıklıgınden oluyormus multıvıtamın kullanıyorum ama demek yetmıyo

benim de 2 gündür karnımda çok gerginlik oluyor zaten bu hafta karnım çok büyüdü
siz de ne var ne yok kızlar

slm arkadaslar,

bende uzun zamandir hep sizinleyim ama sadece okuyordum))) allahim hepimize saglikli bir sekilde dogum nasip etsin insallah.
üc ayimi gecmeden yazmak istemedim,suan allaha sükürler olsun 13+6 hafta oldu bebisim.
ne güzel bazilariniz cinsiyetini bile ögrendi,bizde daha cok erken:-(merak ediyorum etmesine ama,allah saglikli bir bebis versin ne olursa olsun diyorum.

benim dogru dürüst hic ic bulantim olmadi,sükürler olsun.ama cogunlukla aksamlari ayak tabanlarim felaket yaniyor,uykudan bile uyaniyorum sizde oluyormu?
nerde soguk yer var orayi ayaklarim ariyor,cogunlukla ayaklarimi soguk suya tutuyorum ama bir bes dakika sonra yine basliyor:-(
ne yapmam gerekir sizce? nette okudum sekerin yüksek olursa veya b12 az sa diyorlar,bilmiyorum ama doktor bunlari kontrol etmemismidir acaba???

hayir aksamlar

allah tamamına erdırsın canım , doktora gıttıgınde sor ıstersen belkı bişey eksıklıgınden oluyordur bendede bacaklarımda kramplar oluyo

allah tamamına erdırsın canım , doktora gıttıgınde sor ıstersen belkı bişey eksıklıgınden oluyordur bendede bacaklarımda kramplar oluyo
canim seninki magnezium eksikligindendir,bende hamile degilken arada oluyordu ve dr magnezium eksikligi var demisti.ama tabi dr sor bencede.

iyi dileklerinin icin cok sagol canim.

bortwen nerelerdesin güzelim
bebis nasil?yarin doktor amcaya gidiyorsunuz,lütfen haber et,meraktan catliyorum,bakalim ne diyecek.
öpüyorum seni,iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…