hayirlisi olsun pasa annesi oluyorsun :)) insallah sagsaglim kucaginada alirsin. belirtin var miydi erkek olmasiyla ilgili, bahseder misin biraz?Kızlar bugun doktora gıttım 16.haftadayım erkek dedı doktor :)
canım papp a bende de düşük çıktı hatta burda bi doçente gittik o bu değerin en kötü ihtimal erken doğuma sebep olabileceğini söyledi bana 3lü yaptırma 4lü test yaptır ona da bakalım ama bence içini rahat tutmalısın dedi..kendi doktorum da beta hcg düşük diye yönlendirmişti beni bu doçente. sıkıntı yok dedi..ayrıntılı ultrasonda da Allaha çok şükür iyi cıktı..hiç endişelenme..
Selam kızlar,
bugün ikili test sonucumu aldım.
Papp-a değerim düşük çıkmış,düşük de olsa down riski var dedi doktor. ama önemli olan 3'lü test dedi,2 hafta sonra yapılacak.
Bu 2 hafta kabus gibi geçecek...
Çok canım sıkkın...
cnm hıc moralini bozma bence de arkadaslar haklı o kdr cok kısı var kı sapasaglam doguyo bebeklerı allaha emanet bebeklerımız tatlım. dıyelım rıskın 1/60 ornegın 1/60 ları bırıktır 23 tane kadından 1 tanesınde sıkıntı cıkıomus ıcını cok ferah tutu 3lu 4lu gerekırse amnıyosentez var onumuzde...opuyorum...Hepinize desteklerinizden ve iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkürler kızlar..
Papp-a değerim 258 MOM: 0,28 çıktı. Mom'un 0,40 tan yukarı olması gerekiyormuş.dolayısıyla düşük de olsa bir risk varmış.Allah yavrularımızı hastalıktan,kötü kaderden korusun..
Madem 3 lü test önemli, ne diye şimdiden söyleyip canımı sıkıyosun ey mübarek doktor !!
Kızlar bugun doktora gıttım 16.haftadayım erkek dedı doktor :)
hayirlisi olsun pasa annesi oluyorsun :)) insallah sagsaglim kucaginada alirsin. belirtin var miydi erkek olmasiyla ilgili, bahseder misin biraz?
kızlar cinsiyetini öğrendim, bloguma beklerim:) domestik günlük: Gel yavrum! Sulu gözlü anana gel!
Kızlar 17.haftamdayım geceleri bacaklarıma kramplar girmeye başladı , bu haftalarda kramplar normal mi internette 24 .haftadan sonra başlar diyor , benim gibi olan varmı aranısda?
doktoruna sormalisin canim, kalsiyum destegi ya da baska ne eksik ise onu verir herhalde. benimde sürekli ayni yönde yattigim icin kalcama bacagima agri giriyorKızlar 17.haftamdayım geceleri bacaklarıma kramplar girmeye başladı , bu haftalarda kramplar normal mi internette 24 .haftadan sonra başlar diyor , benim gibi olan varmı aranısda?
slm arkadaslar,
bende uzun zamandir hep sizinleyim ama sadece okuyordum))) allahim hepimize saglikli bir sekilde dogum nasip etsin insallah.
üc ayimi gecmeden yazmak istemedim,suan allaha sükürler olsun 13+6 hafta oldu bebisim.
ne güzel bazilariniz cinsiyetini bile ögrendi,bizde daha cok erken:-(merak ediyorum etmesine ama,allah saglikli bir bebis versin ne olursa olsun diyorum.
benim dogru dürüst hic ic bulantim olmadi,sükürler olsun.ama cogunlukla aksamlari ayak tabanlarim felaket yaniyor,uykudan bile uyaniyorum sizde oluyormu?
nerde soguk yer var orayi ayaklarim ariyor,cogunlukla ayaklarimi soguk suya tutuyorum ama bir bes dakika sonra yine basliyor:-(
ne yapmam gerekir sizce? nette okudum sekerin yüksek olursa veya b12 az sa diyorlar,bilmiyorum ama doktor bunlari kontrol etmemismidir acaba???
hayir aksamlar
canim seninki magnezium eksikligindendir,bende hamile degilken arada oluyordu ve dr magnezium eksikligi var demisti.ama tabi dr sor bencede.allah tamamına erdırsın canım , doktora gıttıgınde sor ıstersen belkı bişey eksıklıgınden oluyordur bendede bacaklarımda kramplar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?