Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
kızlar herkes nerede topik çok sessiz kalıyor ya
herkes de ne var ne yok? :44:

yeni bihafta herkes için güzel geçer inşallah...ben kaç gündür giremiyodum ama pek kimse de uğramamış anlaşılan...bulantılarımla uğraşmaktan fırsat bulamıyom pek şimdi de başım dönüyo geçen gün bi baş ağrısı tuttu ki ölüyom sandım ben eski sağlıklı günlerimi özledim hergün bi şikayetim oluyo başım midem falan diye....ALLAH affetsin ama bitsin artık bu diyorum sizler ne yapıyosunuz ansıl gidiyor benim gibi bulantıyla uğraşanlara ALLAH kolylık versin diyorum hepinizi öpüyorum

canimm hosgeldinnnn
okuyorum diyordun ya,ben de diyordum niye yazmiyor diye. sonunda yazmissin:)))
benimde ayaklarim yaniyor, uyurken hep disarda tutuyorum ama ellerin neden yaniyor bilmiyorum.sen yine de doktora gittiginde sor istersen sekerine baksinlar.

Kızlarrr bugün 2li testim varr strese girdim umarım herşey yolunda gider allahım sen hayırlısını ver belki dr amcamız cinsiyet tahmininde de bulunur

bortwen nerelerdesin güzelim
bebis nasil?yarin doktor amcaya gidiyorsunuz,lütfen haber et,meraktan catliyorum,bakalim ne diyecek.
öpüyorum seni,iyi aksamlar

geziyorum canim:)))) cumartesi günü m.gladbacha gittik esimle, sonunda bedenime göre mayo buldum :))))) sana söylemistim ya hamileyken bikini giymek istemiyorum diye, mayoda bulamamistim ama sonunda c.tesi günü buldum. elbiselere bakiyorum ama ya begendiklerimin sirti acik( ki ben onlarida hamileyken giymeyi uygun görmüyorum) ya da gögüs kismi falan güzel durmuyor. yani anlayacagin epey dolastik, dünde misafirim vardi.
evet bugün yine doktor günümüz hayirlisiyla. ben de yine heyecan dorukta. doktordan cikinca ararim seni haber veririm. insallah hayirli güzel haberler aliriz yine yavrumdan. belki cinsiyetini ögreniriz:))

hosbulduk canim
gez gez iyi olur.süper buldunmu mayogüle güle giyersin insallah tatilde,ben daha yeni geldim:-(bende gitmek istiyorum.
istanbuldan cok elbise bulursun canim benim,ben daha hic bakmadim hamilelik elbiselerine evdekilerle bu ay da idare ederim sonra kesinlikle bir seyler almam gerekecek galiba.
biliyorsun 3 kilo aldim
insaaaalllah hayirli ve cok güzel haberlerle dönersinkiz???? erkekmi????
seninki erkekse benimki kiz ama seninki kizsa benimki erkek biliyorsun))))
canim ayaklarim okadar cok yaniyorki beni uyutmuyor,doktorda randevumuz 24.08 de ozamana kadar ne yaparim, bir ariyim diyorum bakalim.

kendinize cok iyi bakin,aksama görüsürüz insallah

Kızlarrr bugün 2li testim varr strese girdim umarım herşey yolunda gider allahım sen hayırlısını ver belki dr amcamız cinsiyet tahmininde de bulunur

bu testler strese sokuyor bizleri.. :) içini ferah tut, inş. iyidir bebeğin..ben de çarşamba günü 3'lü teste gidicem bakalım o gün de ben destek bekliyorum.. :)
cuma günü cinsiyetimizi öğrendik, biz erkek bekliyoruz allahın izniyle.. sen de öğrenirsen yaz mutlaka..sevgiyle kal..

Güzel yorumun beni nasıl mutlu etti, teşekkür ederim. Umarım sen de güzel bir hamilelik sonunda güzel evladına kavuşursun.

ne guzel cınsıyetler bellı oluyo yavas yavas 2 lı testı olanlara da kolaylıklar dılıyorum kızlar.bu arada kan hapı verdı mı sıze dr bana bı hap verdı prospektuste ılla da hamılelıkte dıkkatlı kullanın dra basvurun falan dıyo ya adı vegaferon fılm tablet bıdaha sorcam doktora bakalım ne dıcek.

kızlar yarın son günüm çarşamba işe başlıycam çok zor geliyor alıştım galiba tembelliğe evde doğru düzgün iş yaptığımda yok yemeğimi yapabilirsem şükrediyorum ama 16. haftayı tamamlayınca rahatlıycam eminim kızımda öyle olmuştu oğluşumdada öyle olur inşallah bu kelimeye alışmaya çalışıyorum oğlummmmmm...

ızınde mıydın cnm?ay benım ızın hakkım yok daha 1 senem dolmadıı ıcın napcam bılmıyorum bu sıcaklarda ne guzel 1 kız 1 oglan :) allah bagıslasın hayırlı evlat olsun ınsallah...

merhaba arkadaşlar,

ikili teste gidecek arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.

ben cinsiyeti öğrendim, oğlum olacakmış

merhaba arkadaşlar,

ikili teste gidecek arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.

ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin gözün aydın ben de bugün gidecem öğrenmeye...çok heyecanlıyım gece uyuyamadım doktor 16. hafta gelirsin demişti ama ben sabredemiyom bakalım bebiş gösterecek mi?

Gerçektende insan strese giriyor hatta dr gittiğimde direk yüzümden anladı çok mu sterslisin dedi evet dedimm Bende pipiyii gördümmm

Aynı hapı bana da verdi canım dr daha içmedim gerçi ama aynısı kiremit rengi gibi değil mi ben sadece mide bulantısı yapar diye korkuyorum drum yapma dedi ama bakalım
merhaba arkadaşlar,

Teşekkürlerrr yaa insan çok stresli oluyor sonucunu haftaya alıcam ben bizde öğrendimm bizimdee paşamızz olacak allahın izniyle

ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin gözün aydın ben de bugün gidecem öğrenmeye...çok heyecanlıyım gece uyuyamadım doktor 16. hafta gelirsin demişti ama ben sabredemiyom bakalım bebiş gösterecek mi?

canım çok farklı bir heyecan ve bekleyiş değil mi? minikler şimdiden heyecanlandırıyor bizi :))
hadi bakalım öğleden sonra senden haber bekliyoruz, kız olursa gelinim olsun :) :)

aynı stresi bende yaşadım, zaman geçmedi sanki. sonuç günü yerimde duramıyordum. şükür iyi çıktı. inşallah sende güzel sonuç alırsın.
erkekler önde gidiyor, bakalım kız bebişler yetişebilecek mi:) Allah`ım sağlık versin de gerisi boş..evlat sonuçta kız yada erkek fark etmez. bu arada ben dün ilk defa bişiyler aldım oğluma.. minik çoraplar ve ayakkabı..Allah giydiği günleri görmeyi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…