bir yeni yazı daha: domestik günlük: "Göbekli" değil "Bebekli"
slm arkadaslar,
bende uzun zamandir hep sizinleyim ama sadece okuyordum))) allahim hepimize saglikli bir sekilde dogum nasip etsin insallah.
üc ayimi gecmeden yazmak istemedim,suan allaha sükürler olsun 13+6 hafta oldu bebisim.
ne güzel bazilariniz cinsiyetini bile ögrendi,bizde daha cok erken:-(merak ediyorum etmesine ama,allah saglikli bir bebis versin ne olursa olsun diyorum.
benim dogru dürüst hic ic bulantim olmadi,sükürler olsun.ama cogunlukla aksamlari ayak tabanlarim felaket yaniyor,uykudan bile uyaniyorum sizde oluyormu?
nerde soguk yer var orayi ayaklarim ariyor,cogunlukla ayaklarimi soguk suya tutuyorum ama bir bes dakika sonra yine basliyor:-(
ne yapmam gerekir sizce? nette okudum sekerin yüksek olursa veya b12 az sa diyorlar,bilmiyorum ama doktor bunlari kontrol etmemismidir acaba???
hayir aksamlar
bortwen nerelerdesin güzelim
bebis nasil?yarin doktor amcaya gidiyorsunuz,lütfen haber et,meraktan catliyorum,bakalim ne diyecek.
öpüyorum seni,iyi aksamlar
geziyorum canim:)))) cumartesi günü m.gladbacha gittik esimle, sonunda bedenime göre mayo buldum :))))) sana söylemistim ya hamileyken bikini giymek istemiyorum diye, mayoda bulamamistim ama sonunda c.tesi günü buldum. elbiselere bakiyorum ama ya begendiklerimin sirti acik( ki ben onlarida hamileyken giymeyi uygun görmüyorum) ya da gögüs kismi falan güzel durmuyor. yani anlayacagin epey dolastik, dünde misafirim vardi.
evet bugün yine doktor günümüz hayirlisiyla. ben de yine heyecan dorukta. doktordan cikinca ararim seni haber veririm. insallah hayirli güzel haberler aliriz yine yavrumdan. belki cinsiyetini ögreniriz:))
Kızlarrr bugün 2li testim varr strese girdim umarım herşey yolunda gider allahım sen hayırlısını ver belki dr amcamız cinsiyet tahmininde de bulunur
Güzel yorumun beni nasıl mutlu etti, teşekkür ederim. Umarım sen de güzel bir hamilelik sonunda güzel evladına kavuşursun.Öncelikle tebrik ederim, blogunu beğendim,ellerine sağlık.Ben de 18.haftalık hamileyim,ilk bebeğim.Amerikada yaşıyorum...Böyle güzel sitelerdeki paylaşımları okudukça mutlu oluyorum.
Kızını sağlıkla kucağına almanı dilerim
kızlar yarın son günüm çarşamba işe başlıycam çok zor geliyor alıştım galiba tembelliğe evde doğru düzgün iş yaptığımda yok yemeğimi yapabilirsem şükrediyorum ama 16. haftayı tamamlayınca rahatlıycam eminim kızımda öyle olmuştu oğluşumdada öyle olur inşallah bu kelimeye alışmaya çalışıyorum oğlummmmmm...
merhaba arkadaşlar,
ikili teste gidecek arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.
ben cinsiyeti öğrendim, oğlum olacakmış
direnccc nasılsın
bu testler strese sokuyor bizleri.. :) içini ferah tut, inş. iyidir bebeğin..ben de çarşamba günü 3'lü teste gidicem bakalım o gün de ben destek bekliyorum.. :)
cuma günü cinsiyetimizi öğrendik, biz erkek bekliyoruz allahın izniyle.. sen de öğrenirsen yaz mutlaka..sevgiyle kal..
ne guzel cınsıyetler bellı oluyo yavas yavas 2 lı testı olanlara da kolaylıklar dılıyorum kızlar.bu arada kan hapı verdı mı sıze dr bana bı hap verdı prospektuste ılla da hamılelıkte dıkkatlı kullanın dra basvurun falan dıyo ya adı vegaferon fılm tablet bıdaha sorcam doktora bakalım ne dıcek.
merhaba arkadaşlar,
ikili teste gidecek arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.
ben cinsiyeti öğrendim, oğlum olacakmış
ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin gözün aydın ben de bugün gidecem öğrenmeye...çok heyecanlıyım gece uyuyamadım doktor 16. hafta gelirsin demişti ama ben sabredemiyom bakalım bebiş gösterecek mi?
Gerçektende insan strese giriyor hatta dr gittiğimde direk yüzümden anladı çok mu sterslisin dedi evet dedimmBende pipiyii gördümmm
Aynı hapı bana da verdi canım dr daha içmedim gerçi ama aynısı kiremit rengi gibi değil mi ben sadece mide bulantısı yapar diye korkuyorum drum yapma dedi ama bakalım
Teşekkürlerrr yaa insan çok stresli oluyor sonucunu haftaya alıcam ben bizde öğrendimm bizimdee paşamızz olacak allahın izniyle
Gerçektende insan strese giriyor hatta dr gittiğimde direk yüzümden anladı çok mu sterslisin dedi evet dedimmBende pipiyii gördümmm
Aynı hapı bana da verdi canım dr daha içmedim gerçi ama aynısı kiremit rengi gibi değil mi ben sadece mide bulantısı yapar diye korkuyorum drum yapma dedi ama bakalım
tebrikler, test sonucunda güzel gelsin inş. her taraf erkek doldu.. :) gerçi ben hep kız diye hissediyordum, ama yanıldım, sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat..buarada bahsettiğiniz hap değil de bana da demir hapı verdi, ferrum forttu sanırım adı, kullananlar var mı aranızda, bir de 12 haftadan beri de elevit kullanıyorum.. bunları sonuna kadar alıcaz dedi, hepimiz ilaç içiyor muyuz merak ettim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?