- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
merhaba arkadaşlar,
ikili teste gidecek arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.
ben cinsiyeti öğrendim, oğlum olacakmış
direnc ögrenmissin, hayirlisi olsun... sen de prens annesi oluyorsun.. oyy kuzumaaa:)))
biz de dün kontroldeydik ama bizim inatci göstermedi kendini kollarini bacaklarini birbirine dolamis dedi doktor, göstermiyor dedi gülerek
Gerçektende insan strese giriyor hatta dr gittiğimde direk yüzümden anladı çok mu sterslisin dedi evet dedimmBende pipiyii gördümmm
Aynı hapı bana da verdi canım dr daha içmedim gerçi ama aynısı kiremit rengi gibi değil mi ben sadece mide bulantısı yapar diye korkuyorum drum yapma dedi ama bakalım
tebrikler, test sonucunda güzel gelsin inş. her taraf erkek doldu.. :) gerçi ben hep kız diye hissediyordum, ama yanıldım, sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat..buarada bahsettiğiniz hap değil de bana da demir hapı verdi, ferrum forttu sanırım adı, kullananlar var mı aranızda, bir de 12 haftadan beri de elevit kullanıyorum.. bunları sonuna kadar alıcaz dedi, hepimiz ilaç içiyor muyuz merak ettim.. :)
ben de demir hapina bugünden itibaren kullanamya baslayacagim canim, ismi degisik ama benimkisi. onun disinda da folik asit aliyorum. baska hap almiyorum. beim doktorumda sonuna kadar ikisinide kullanacaksin dedi :/
:) tam akrobatik hareketler yaparken yakalamışsın kuzunu :) kıpır kıpır olsun da bir sonra ki kontrolde öğrenirsin.şu anda önemli olan tek şey sağlıkları.
ben de demir hapina bugünden itibaren kullanamya baslayacagim canim, ismi degisik ama benimkisi. onun disinda da folik asit aliyorum. baska hap almiyorum. beim doktorumda sonuna kadar ikisinide kullanacaksin dedi :/
benim dr. demir hapı falan vermedi. sadece folik asit kullanıyorum. neden vermedi acaba?
canım çok farklı bir heyecan ve bekleyiş değil mi? minikler şimdiden heyecanlandırıyor bizi :))
hadi bakalım öğleden sonra senden haber bekliyoruz, kız olursa gelinim olsun :) :)
deme yaa o kadar heyecanı boşa yapmışım göstermedi10 güne kadar yine gel dedi inş o zaman görürüz....bulantılarım azaldı ama ne zman kesilecek deidm.bu saatten sonra bulantın olmaz olur diyosan atıyosun dedi:) iki gündür gerçekten azaldı artık psikolojik mi anlamadım hatta uzun bi aradan sonra dün mutfağa girip yemek yaptım eşim de düzelme var dedi... bakalım biter inş...bir de bana folik asit bitti dediğim için demir ilacı ve elevit yazdı...gelinim olsun diyosun yaa talibi çok bende kız olsun istiyom kısmet artık sağlıklı olsun da başlık parası isteriz ona göre
ızınde mıydın cnm?ay benım ızın hakkım yok daha 1 senem dolmadıı ıcın napcam bılmıyorum bu sıcaklarda ne guzel 1 kız 1 oglan :) allah bagıslasın hayırlı evlat olsun ınsallah...
Slm arkadaslar B'nde yeni uyeyim :))B'nde 17 haftalik hamileyim bir prensesim olacak inşallah Allah nasip kısmet ederse:)bn bütün kıyafetlerini tamamladım ve mini damla markasını aldık çoğunlukla iç giyimlerini de panço dan aldım antibskteriyel olanlardan.hayirlisiyka kızım giyer ins cicislerini...
bu testler strese sokuyor bizleri.. :) içini ferah tut, inş. iyidir bebeğin..ben de çarşamba günü 3'lü teste gidicem bakalım o gün de ben destek bekliyorum.. :)
cuma günü cinsiyetimizi öğrendik, biz erkek bekliyoruz allahın izniyle.. sen de öğrenirsen yaz mutlaka..sevgiyle kal..
Slm arkadaslar B'nde yeni uyeyim :))B'nde 17 haftalik hamileyim bir prensesim olacak inşallah Allah nasip kısmet ederse:)bn bütün kıyafetlerini tamamladım ve mini damla markasını aldık çoğunlukla iç giyimlerini de panço dan aldım antibskteriyel olanlardan.hayirlisiyka kızım giyer ins cicislerini...
canim seninki magnezium eksikligindendir,bende hamile degilken arada oluyordu ve dr magnezium eksikligi var demisti.ama tabi dr sor bencede.
iyi dileklerinin icin cok sagol canim.
selam kızlar bende 2li test yaptırdım ama henüz cinsiyetini öğrenemedik, bayramdan sonra öğreniriz inşallah doktorum daha erken dedi, bulantı benimde oluyo iştahımda çok yok sizin bulantılarınız devam ediyomu
merhaba arkadaşlar. ben de 14+3 haftalık hamileyim.geçen haftaya kadar herşey ii gidiyordu bende.1 hafta önce zaten az da olsa varolan kasık ağrılarım iyice arttı.tek taraflı sadece sağ tarafta.hatta bacağıma vuruyor ağrısı.kasığıma biri iğne batırıyormuş gibi oluyor.intte araştırdım biraz düşük riski olanlarda bu kadar şiddetli oluyormuş kasık ağrısı.dr ye gittim bir problem yok dedi ama benim içim hiç rahat etmedi.sizlerde de bu gibi sorunlar yaşayanlar var mı ya da bilgisi olan?çookkkk korkuyorummm..
ben de 14+3 oldum doğum tarihlerimizde aynı olacak galiba:)ben şimdiye kadar bulantılarla uğraşıyodum kaç gündür sık değil ama bende de öyle oluyo ben bebeğin hareketlenmesine bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?