nasipse bende ocak annesi olucam
Slm arkadaslar B'nde yeni uyeyim :))B'nde 17 haftalik hamileyim bir prensesim olacak inşallah Allah nasip kısmet ederse:)bn bütün kıyafetlerini tamamladım ve mini damla markasını aldık çoğunlukla iç giyimlerini de panço dan aldım antibskteriyel olanlardan.hayirlisiyka kızım giyer ins cicislerini...
benim dr. demir hapı falan vermedi. sadece folik asit kullanıyorum. neden vermedi acaba?
bende geçen haftadan beri demir hapı kullanıyorum da, bugün kontrolde sorucam eksiklik mi var yoksa bu rutin mi diye.. gelişmeleri haber veririm..
Slm arkadaslar B'nde yeni uyeyim :))B'nde 17 haftalik hamileyim bir prensesim olacak inşallah Allah nasip kısmet ederse:)bn bütün kıyafetlerini tamamladım ve mini damla markasını aldık çoğunlukla iç giyimlerini de panço dan aldım antibskteriyel olanlardan.hayirlisiyka kızım giyer ins cicislerini...
hoşgeldin, kız bebek giydirmek de zevk olsa gerek..allah tamamına erdirsin hepimizi..
merak etme canım o gun yanındayıss bende bugun 4'lü test yaptırdım kan verdım sonucları bı hafta sonra cıkar dedı ama okadar uzun surermı anlamadım
benim 2lide de 1 hafta sonra demişlerdi, inş. senin de sonuç iyi gelir.. akşam gidicem ben de..
merak ettiğim genel bir konu da, hareketleri hissetmeye başlayan var mı? yavaş yavaş o tarihlere giriyoruz sanırım, ben bişey anlayamıyorum, mide mi bağırsak mı kendileri mi bilemiyorum.. :))
siz de nedir durumlar?
merhaba arkadaşlar. ben de 14+3 haftalık hamileyim.geçen haftaya kadar herşey ii gidiyordu bende.1 hafta önce zaten az da olsa varolan kasık ağrılarım iyice arttı.tek taraflı sadece sağ tarafta.hatta bacağıma vuruyor ağrısı.kasığıma biri iğne batırıyormuş gibi oluyor.intte araştırdım biraz düşük riski olanlarda bu kadar şiddetli oluyormuş kasık ağrısı.dr ye gittim bir problem yok dedi ama benim içim hiç rahat etmedi.sizlerde de bu gibi sorunlar yaşayanlar var mı ya da bilgisi olan?çookkkk korkuyorummm...
günaydın kızlarr,,,
benim de oğlum olacakmış.. Rabbim inşallah hepimizin bebeğini kötülüklerden, kem gözlerden saklasın.. Güzel bir 9 ay geçirmeyi nasip etsin.
dün yaptırdığım idrar tahlilinde lökosit çok çıkmış...halbuki bi ton da su içiyordum..oldu mu oluyo demekki..
günaydın kızlarr,,,
benim de oğlum olacakmış.. Rabbim inşallah hepimizin bebeğini kötülüklerden, kem gözlerden saklasın.. Güzel bir 9 ay geçirmeyi nasip etsin.
dün yaptırdığım idrar tahlilinde lökosit çok çıkmış...halbuki bi ton da su içiyordum..oldu mu oluyo demekki..
Bende kasık ağrısı yaşadım canım aynen dediğin gibiydi tek taraflı oluyordu sağda ama dr rahim büyüyor dedi ordaki bağlar geriliyor dedi koca bebek nerene sığacak zannediyorsun demişti şükür geçti ama bi iki hafta yaşadım o kasık ağrılarını hep uykumdan uynaırdım ağrısından ama bak en son şey korkmak panik yapmak bebeğin etkilenir bişey olmaz allahın izniyle hiç merak etme o ağrılarında geçici göreceksin
O ne demek canım lökosit ben az su içiyorum diye dr kızmıştı bana bebeğinin bile suyu azalmış demişti şimdi litrelerce su içiyorum bi elimde şise bi ayağım tuvalette geçiyo günlerr
maşallah diyelim, bir erkek bebek daha.. :) yok yok bayanlar bizim çocuklar evde kalıcak, hiç kız yok ortalıkta..tekrar hayırlı olsun, allah korusun bebeklerimizi..
ben 15. haftya girdim 2 3 gündür daah ii bulantılarım zaten dün doktor bundan sonra bulantım var dersen atıyosundur dedi:)neye göre öyle dedi anlamadım ben de düzelme var ama 22.haftaya kadar sürenleri biliyom inşallah seninde biter en kısa zamanda ben çok çektim:)
bende geçen haftadan beri demir hapı kullanıyorum da, bugün kontrolde sorucam eksiklik mi var yoksa bu rutin mi diye.. gelişmeleri haber veririm..
merak ettiğim genel bir konu da, hareketleri hissetmeye başlayan var mı? yavaş yavaş o tarihlere giriyoruz sanırım, ben bişey anlayamıyorum, mide mi bağırsak mı kendileri mi bilemiyorum.. :))
siz de nedir durumlar?
benim doktorumda yeni verdi, demir eksikligi oldugunu söyledi. sende de öyledir büyük ihtimal canim.
ben de bebegimin hareketlerini henüz hissetmiyorum. rahim duvarimiz henüz kalin oldugu icin ve bebek tekmelesede ya da hareket etse bile henüz refleksleri cok kuvvetli olmdadigi icin hissedemiyormusuz. ama yakindir, insallah
hayirli olsun bebegin, insallah sagsaglim dogurmayi nasip etsin Allah. hamilelikte negfes darligi normla diye biliyorum ben. benim henüz cok olmuyor, sadece cok cok yoruldugumda oluyor.herkese günaydın anne adayları.benim 2. gebeliğim.ilk gebelik çok rahat geçerken bu gebelik çok zor geçmekte birde çalışınca daha zor.sizlere bir şey sorucam benim nefes darlığı sıkıntım var gebelikte sizlerdede oluyor mu?
herkese günaydın anne adayları.benim 2. gebeliğim.ilk gebelik çok rahat geçerken bu gebelik çok zor geçmekte birde çalışınca daha zor.sizlere bir şey sorucam benim nefes darlığı sıkıntım var gebelikte sizlerdede oluyor mu?
ben de hayirlisiyla 15.haftanin icindeyim, benimde yavas yavas bulantilarimin bitmeye basladigini farkettim. sadece sabahlari ya da gece yatarken oluyor, sok siddetli degil ama. hakikaten kötüydü o bulanti dönemi, ben de cektim desem abarmamis olurum yani :/ simdi bir kokuya karsi hassasiyetim kaldibir de tiksinmelerim
herkese günaydın anne adayları.benim 2. gebeliğim.ilk gebelik çok rahat geçerken bu gebelik çok zor geçmekte birde çalışınca daha zor.sizlere bir şey sorucam benim nefes darlığı sıkıntım var gebelikte sizlerdede oluyor mu?
Bende hissetmiyorum dr aferin dedi banşu anda çok erken dedi daha var hissetmene dedi şu anda bağırsak hareketlerini hissedersin dedi patlama gibi olur dedi sakın bebeğe yorma dedi sonra bi gün bağırsaklarından hareket gelmez korkarsın dedi bebek hareket etmiyo diye zamanı var dedi bana daha
günaydın kızlarr,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?