Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

merhabaa seninle günümüz aynı sayılır bizimde kızımız olucak inşalah..ama ben daha hiç bişey almadım hediyeler geldi biraz o kadar
o cicilere saldırmamak için zor tutuyorum kendimi aslında :)

günaydın kızlarr,,,

benim de oğlum olacakmış.. Rabbim inşallah hepimizin bebeğini kötülüklerden, kem gözlerden saklasın.. Güzel bir 9 ay geçirmeyi nasip etsin.

dün yaptırdığım idrar tahlilinde lökosit çok çıkmış...halbuki bi ton da su içiyordum..oldu mu oluyo demekki..

Bende kasık ağrısı yaşadım canım aynen dediğin gibiydi tek taraflı oluyordu sağda ama dr rahim büyüyor dedi ordaki bağlar geriliyor dedi koca bebek nerene sığacak zannediyorsun demişti şükür geçti ama bi iki hafta yaşadım o kasık ağrılarını hep uykumdan uynaırdım ağrısından ama bak en son şey korkmak panik yapmak bebeğin etkilenir bişey olmaz allahın izniyle hiç merak etme o ağrılarında geçici göreceksin

O ne demek canım lökosit ben az su içiyorum diye dr kızmıştı bana bebeğinin bile suyu azalmış demişti şimdi litrelerce su içiyorum bi elimde şise bi ayağım tuvalette geçiyo günlerr

maşallah diyelim, bir erkek bebek daha.. :) yok yok bayanlar bizim çocuklar evde kalıcak, hiç kız yok ortalıkta.. tekrar hayırlı olsun, allah korusun bebeklerimizi..

idrar da bakteri demekmiş canım..ama daha doktora göstermedik..bakalım ilaç mı verecek yoksa bol bol su iç mi diyecek..

kasık ağrısı ben de oldu canım...

maşallah diyelim, bir erkek bebek daha.. :) yok yok bayanlar bizim çocuklar evde kalıcak, hiç kız yok ortalıkta.. tekrar hayırlı olsun, allah korusun bebeklerimizi..

sağol canım yaaa.. herkesin erkek mi olacak şimdi

Bende hissetmiyorum dr aferin dedi ban şu anda çok erken dedi daha var hissetmene dedi şu anda bağırsak hareketlerini hissedersin dedi patlama gibi olur dedi sakın bebeğe yorma dedi sonra bi gün bağırsaklarından hareket gelmez korkarsın dedi bebek hareket etmiyo diye zamanı var dedi bana daha

herkese günaydın anne adayları.benim 2. gebeliğim.ilk gebelik çok rahat geçerken bu gebelik çok zor geçmekte birde çalışınca daha zor.sizlere bir şey sorucam benim nefes darlığı sıkıntım var gebelikte sizlerdede oluyor mu?

ben de hayirlisiyla 15.haftanin icindeyim, benimde yavas yavas bulantilarimin bitmeye basladigini farkettim. sadece sabahlari ya da gece yatarken oluyor, sok siddetli degil ama. hakikaten kötüydü o bulanti dönemi, ben de cektim desem abarmamis olurum yani :/ simdi bir kokuya karsi hassasiyetim kaldi bir de tiksinmelerim

hayirli olsun bebegin, insallah sagsaglim dogurmayi nasip etsin Allah. hamilelikte negfes darligi normla diye biliyorum ben. benim henüz cok olmuyor, sadece cok cok yoruldugumda oluyor.

ALLAH kolaylık versin canım. bende de nefes darlığı oluyo ama bende astım var gerçi başlarda çok şiddetliydi astımım şükür geçti ama merdiven falan çıkınca daralıyorum resmen ağır ağır ve dinlene dinlene çıkıyom kendimi yaşlı gibi hissediyom:)

aynen kokuya karşı hassasiyet var ama o bulantılar geçti yaa çok şükür inş bi daha olmaz psikolojikmiş gibime geliyo doktor öyle dedi diye kendimi ii hissettiğimi düşünüyom ama eey fark var

günaydın size de, ben de şimdilik yok gerçi aramızda 3 haftalık bir fark var.. sıcaklarla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum?

arkadaşlar ilk gebelikte en erken 20. hafta hissediliyormuş, az kaldı bekleyelim bakalım.

hayırlı olsun, bir erkek daha eklendi : )

kızçeleri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…