ALLAH kolaylık versin canım. bende de nefes darlığı oluyo ama bende astım var gerçi başlarda çok şiddetliydi astımım şükür geçti ama merdiven falan çıkınca daralıyorum resmen ağır ağır ve dinlene dinlene çıkıyom kendimi yaşlı gibi hissediyom:)
merhabaa seninle günümüz aynı sayılır bizimde kızımız olucak inşalah..ama ben daha hiç bişey almadım hediyeler geldi biraz o kadar
o cicilere saldırmamak için zor tutuyorum kendimi aslında :)
günaydın kızlarr,,,
benim de oğlum olacakmış.. Rabbim inşallah hepimizin bebeğini kötülüklerden, kem gözlerden saklasın.. Güzel bir 9 ay geçirmeyi nasip etsin.
dün yaptırdığım idrar tahlilinde lökosit çok çıkmış...halbuki bi ton da su içiyordum..oldu mu oluyo demekki..
Âmin CNm benimde hep erkek gibi demişti doktor sonra kız dedi Rabbim sağlıklı olsunlarda gerisi boş ..oglusunla güzel günler diliyorum sana arkadasım:)))
merhaba akadaşlar...dün bir arkadaşla konustum.12. haftada olmasına rağmen hareketlerini hissettiğini söyledi.ben henüz hiçbişey hissetmiyorum.normal değil mi? haftaya randevumuz var. 3lü test için. 16 haftalık olucaz sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?
merhaba denman.
Açıkcası bebeğin hareketlerini hissetme gibi bir durum bende de pek fazla olmuyor. Sadece akşam yemek yedikten sonra hisseder gibi oluyorum ama sanki mide hareketi gibi algılıyorum sonra da.. Belki de bilmediğimiz için bize öyle geliyor :)) Ama ben de pek hissetmiyorum yani.. Bizim de c.tesi günü cinsiyeti belli olacak :) bence senin de belli olacaktır
merhaba akadaşlar...dün bir arkadaşla konustum.12. haftada olmasına rağmen hareketlerini hissettiğini söyledi.ben henüz hiçbişey hissetmiyorum.normal değil mi? haftaya randevumuz var. 3lü test için. 16 haftalık olucaz sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?
Kızlar benim dr çok erken cinsiyet söylediği için açıkcası kendimi oğlana adapte etmedim 2 hafta sonra tekrar gideceğiz gözümle pipicik görmezsem inanmammm
canım sana bişey sorucam 2li testini hastanede yaptırdın değil mi ne kadar aldılar ben vatan hast. yaptırdım 80 lira aldılar
Aslında ben istemiyorum ama eşim ısrar ediyor dr hangi testi isterse yapacağız diyor hayatt bi kez yapılan işlemlermiş olsun diyor sanırım yaptıracağım onu da
bende öyle düşnüyorum dr ne dediyse onu yapmak gerekir. 3lü testte, 2 li testte görünmeyen bişey görülüyomuş. onun için yapılacakmış. öyle söyledi erdal bey
selam, benimde bazen nefesim daralıyor. bir de kalbim çok hızlı atıyor.
ve senin dediğin gibi merdivenleri çok yavaş çıkabiliyorum
ne 2 li ne 3 lü test yaptrdm ben yüzde yüz doğru çıkmıyor zaten dedi doktorummm
merhabalar ben yeni katıldım aranıza. bende nefes nefese kalıyorum merdiven çıkarken. öyle ki evden çıkmak istemiyorum sırf o yüzden.çok da kilo aldım zatenselam, benimde bazen nefesim daralıyor. bir de kalbim çok hızlı atıyor.
ve senin dediğin gibi merdivenleri çok yavaş çıkabiliyorum
merhabalar ben yeni katıldım aranıza. bende nefes nefese kalıyorum merdiven çıkarken. öyle ki evden çıkmak istemiyorum sırf o yüzden.çok da kilo aldım zaten
canım bana da vermedi.ben sadece decavit kullanıyorum.benim dr. demir hapı falan vermedi. sadece folik asit kullanıyorum. neden vermedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?