Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

selam, benimde bazen nefesim daralıyor. bir de kalbim çok hızlı atıyor.

ve senin dediğin gibi merdivenleri çok yavaş çıkabiliyorum

merhabaa seninle günümüz aynı sayılır bizimde kızımız olucak inşalah..ama ben daha hiç bişey almadım hediyeler geldi biraz o kadar
o cicilere saldırmamak için zor tutuyorum kendimi aslında :)

Canım kızımın arkadaşları da olacakmış süper bı duygu:)valla biz kendimizi tutamıyoruz cinsiyetini yeni öğrendik ama yeşiller kırmızılar aldık hep...çok heyecanlıyım günler geçmiyor hiç

Âmin CNm benimde hep erkek gibi demişti doktor sonra kız dedi Rabbim sağlıklı olsunlarda gerisi boş ..oglusunla güzel günler diliyorum sana arkadasım:)))

merhaba akadaşlar...dün bir arkadaşla konustum.12. haftada olmasına rağmen hareketlerini hissettiğini söyledi.ben henüz hiçbişey hissetmiyorum.normal değil mi? haftaya randevumuz var. 3lü test için. 16 haftalık olucaz sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?

Âmin CNm benimde hep erkek gibi demişti doktor sonra kız dedi Rabbim sağlıklı olsunlarda gerisi boş ..oglusunla güzel günler diliyorum sana arkadasım:)))

bana da gören erkek olcak bebeğin dei, ben de öyle hissediyodum başlarda. ama şimdi kız mı acaba die geçmeye başladı içimden. ne güzel öğrenmişsiniz siz. darısı başıma:)

merhaba denman.

Açıkcası bebeğin hareketlerini hissetme gibi bir durum bende de pek fazla olmuyor. Sadece akşam yemek yedikten sonra hisseder gibi oluyorum ama sanki mide hareketi gibi algılıyorum sonra da.. Belki de bilmediğimiz için bize öyle geliyor :)) Ama ben de pek hissetmiyorum yani.. Bizim de c.tesi günü cinsiyeti belli olacak :) bence senin de belli olacaktır

ilk hamileliklerde pek hissedilmiyomuş hissedenler de bağırsak hareketlerini bebek sanıyolarmış die duymustum. sen ne hissediyosun cinsiyet konusunda?

Kızlar benim dr çok erken cinsiyet söylediği için açıkcası kendimi oğlana adapte etmedim 2 hafta sonra tekrar gideceğiz gözümle pipicik görmezsem inanmammm

canım sana bişey sorucam 2li testini hastanede yaptırdın değil mi ne kadar aldılar ben vatan hast. yaptırdım 80 lira aldılar

Kızlar benim dr çok erken cinsiyet söylediği için açıkcası kendimi oğlana adapte etmedim 2 hafta sonra tekrar gideceğiz gözümle pipicik görmezsem inanmammm

seninki çok erken söylemiş cinsiyetini. ben 13. haftada gitmiştim dr a soramadım bile erken diye. belki erkek olduğu için erkenden göstermiştir senin bebişin.tabi alıştırmamakta yarar var. oğlusum diye severken bianda kızım diye sevmeye baslamak zor olabilir:)

Aslında ben istemiyorum ama eşim ısrar ediyor dr hangi testi isterse yapacağız diyor hayatt bi kez yapılan işlemlermiş olsun diyor sanırım yaptıracağım onu da

Aslında ben istemiyorum ama eşim ısrar ediyor dr hangi testi isterse yapacağız diyor hayatt bi kez yapılan işlemlermiş olsun diyor sanırım yaptıracağım onu da

bende öyle düşnüyorum dr ne dediyse onu yapmak gerekir. 3lü testte, 2 li testte görünmeyen bişey görülüyomuş. onun için yapılacakmış. öyle söyledi erdal bey

bende öyle düşnüyorum dr ne dediyse onu yapmak gerekir. 3lü testte, 2 li testte görünmeyen bişey görülüyomuş. onun için yapılacakmış. öyle söyledi erdal bey

3 lü tarama testinde 2 li de görünenlerin dışında bel açıklığı riski varsa o görülüyo ve eğer ALLAH korusun böyle bi durum varsa doğumdan hemen sonra doktorlar müdahale edebiliyorlar ve eğer bebişleriniz gösterirse cinsiyetini görürsünüz bi arkadaşım ultrasona gitmeden önce çikolata tarzı tatlılar yerseniz bebek hareketlenir ve gösterme ihtimali artar demişti kendisi tecrübe etmiş

ne 2 li ne 3 lü test yaptrdm ben yüzde yüz doğru çıkmıyor zaten dedi doktorummm

ben de ikiliyi yaptırmadım çünkü hem sonuç kesin değil hem de negatif olsa da bebeği aldırmaktan başka çare yok ee ben de aldırmayı düşünmediğimden....neyse sağlıklı olur inşallah ama üçlüyü yaptırmayı düşünüyorum az önce de yazdığım gibi bel açıklığı riski varsa _ALLAH korusun_müdahale edilebiliyor...

selam, benimde bazen nefesim daralıyor. bir de kalbim çok hızlı atıyor.

ve senin dediğin gibi merdivenleri çok yavaş çıkabiliyorum
merhabalar ben yeni katıldım aranıza. bende nefes nefese kalıyorum merdiven çıkarken. öyle ki evden çıkmak istemiyorum sırf o yüzden.çok da kilo aldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…