Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
dogru, ben de tesadüfen kontrolden hemen önce cikolata yedim, bebegim masallah hic olmadigi kadar kipir kipirdi. gerci benimki cinsiyetini göstermedi o ayri ama hareket konusunda katiliyorum

kızlar benım hamıle oldugum hiç bellı olmuyor kılo alma durumu göbek fln yok .ben anormal mıyım anlamadım ya hamılelıkte yasamıorum dogru duzgun

canım ben 17.haftaya girdim ama hala sabah bulantılarım devam edıyoo herkesin bünyesi farklı oluyo sanırım

selam canım iyiyim , sen nasılsın? nasıl gidiyor ?? takip edemedim sen cinsiyetini öğrenmişmiydin?

cnm ucundan accık erkege benzedıgını soledı ama henuz erken dedı 13+6yken hayırlısı olsun ınsallah ama benım ıcıme de erkek doguyo :)))

kızlar benım hamıle oldugum hiç bellı olmuyor kılo alma durumu göbek fln yok .ben anormal mıyım anlamadım ya hamılelıkte yasamıorum dogru duzgun

canım endişelenme bende öyleydim 1,5-2 hafta sonra başlayacak karın gerilmelerin merak etme

benım de karnım cıktı zayıfmıydın sen ondan olabılır mı acaba?

zayıf değilim ama karnım çıktı artık..Şimdiden bazı geceler rahat uyuyamıyorum sonum ne olacak merak ediyorum Hamilelik dışarıdan göründüğü kadar kolay değilmiş onu anladım:):)

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kavuşuruz inşaallah aynıymışız ne güzel:) evet canım 9 ay sürenlerde varmış korkuyo insan hiç bitmicek zannediyo benimde eskiye göre biraz azaldı canım, ama aç olduğumda hemen bulanıyo hala hemen bişeyler yiyorum düzelir inşallah en kısa zamanda

canım benimde 13.haftada yüzde 90 erkek demişti sonra yüzde yüz kız olduğunu öğrendik:))

ben 3.5 ayda 2 kılo aldım cnm 5 kılo fazla dıkkat et senınkı azman olmasın soraa :)))

malesef kiloyu ben alıyom bebiş deil:)

günaydın sessizogretmen nasılsın canım, benim sabah bulantım olmadı süper bi durum:) bişey sorcam sende böle iğne batması gibi acı oluyomu hareketmi ediyo bebiş ben ona yoruyorum ama bi fikrin varmı

nasılsın nasıl gidiyor? ben de aç kalmmamaya dikkat ediyom hemen başım dönüyo midem bi tuhaf oluyor...bakalım ne zman düzelecez tez zamanda olur inşallah

canım benimde 13.haftada yüzde 90 erkek demişti sonra yüzde yüz kız olduğunu öğrendik:))

Ayy bana da 13. haftamda yüzde 95 erkek dedi bende erken daha diye adapte etmedim kendimi demek ki yanılma payları çok büyük neyi pipiye benzetiyolar anlamıyorum kızlarda bende etrafımda pek kimseye söylemedim erkek diye emin olduktan sonra söylücem

günaydın sessizogretmen nasılsın canım, benim sabah bulantım olmadı süper bi durum:) bişey sorcam sende böle iğne batması gibi acı oluyomu hareketmi ediyo bebiş ben ona yoruyorum ama bi fikrin varmı

iyiym çok şükür hafifi bi bulantım var ama eskisinden bayağı iyi. benim yanlara doğru çok hafif batmalarım oluyo ama rahim ve bebğin büyümesine bağlıyorum bebeğin hareketini daha hissedemeyiz diye düşünüyom...

ilk hamileliklerde pek hissedilmiyomuş hissedenler de bağırsak hareketlerini bebek sanıyolarmış die duymustum. sen ne hissediyosun cinsiyet konusunda?

Aslında söylediğin çok mantıklı.. Cinsiyet konusunda da hiç bir şey hissetmiyorum yaaa.. Herkes erkek bu, göbeğin sivri geliyo bilmem ne diyip duruyor ama ben dinlemiyorum kimseyi.. sağlıklı olsun da, cinsiyet önemli değil!

evet rahim büyümesi olabilir senin ultrasonda nasıldı bebişin yenilerde gittinmi ,ben geçen hafta gittim baya hareketliydi bebişim,ense kalınlığını ölçmek için düzelmesini bekledik nihayetinde durduda ölçtü doktor çok şekerler bidahaki ultrasonda taa bayramdan sonra gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…