dogru, ben de tesadüfen kontrolden hemen önce cikolata yedim3 lü tarama testinde 2 li de görünenlerin dışında bel açıklığı riski varsa o görülüyo ve eğer ALLAH korusun böyle bi durum varsa doğumdan hemen sonra doktorlar müdahale edebiliyorlar ve eğer bebişleriniz gösterirse cinsiyetini görürsünüz bi arkadaşım ultrasona gitmeden önce çikolata tarzı tatlılar yerseniz bebek hareketlenir ve gösterme ihtimali artar demişti kendisi tecrübe etmiş
kızlar benım hamıle oldugum hiç bellı olmuyor kılo alma durumu göbek fln yok .ben anormal mıyım anlamadım ya hamılelıkte yasamıorum dogru duzgun
ben 15. haftya girdim 2 3 gündür daah ii bulantılarım zaten dün doktor bundan sonra bulantım var dersen atıyosundur dedi:)neye göre öyle dedi anlamadım ben de düzelme var ama 22.haftaya kadar sürenleri biliyom inşallah seninde biter en kısa zamanda ben çok çektim:)
bende geçen haftadan beri demir hapı kullanıyorum da, bugün kontrolde sorucam eksiklik mi var yoksa bu rutin mi diye.. gelişmeleri haber veririm..
hoşgeldin, kız bebek giydirmek de zevk olsa gerek..allah tamamına erdirsin hepimizi..
benim 2lide de 1 hafta sonra demişlerdi, inş. senin de sonuç iyi gelir.. akşam gidicem ben de..
merak ettiğim genel bir konu da, hareketleri hissetmeye başlayan var mı? yavaş yavaş o tarihlere giriyoruz sanırım, ben bişey anlayamıyorum, mide mi bağırsak mı kendileri mi bilemiyorum.. :))
siz de nedir durumlar?
bende merak etmıstım :) doktora sordum ama daha erken dedi 20.haftadan sonra başlar dedi ,
selam canım iyiyim , sen nasılsın? nasıl gidiyor ?? takip edemedim sen cinsiyetini öğrenmişmiydin?
Aynı hapı bana da verdi canım dr daha içmedim gerçi ama aynısı kiremit rengi gibi değil mi ben sadece mide bulantısı yapar diye korkuyorum drum yapma dedi ama bakalım
QUOTE]
evt cnm ben bıde omega3 vıtamını verdı balıkyagı yanı.bu kan ılacı folıc asıt ve kalsıyum da barındırıyomus o yuzden baska ılac vermedı bıde coraspınım var.
amın cnmmm allah kucagımıza alacagımız gunlerı gostersın ınsallah...aynı stresi bende yaşadım, zaman geçmedi sanki. sonuç günü yerimde duramıyordum. şükür iyi çıktı. inşallah sende güzel sonuç alırsın.
erkekler önde gidiyor, bakalım kız bebişler yetişebilecek mi:) Allah`ım sağlık versin de gerisi boş..evlat sonuçta kız yada erkek fark etmez. bu arada ben dün ilk defa bişiyler aldım oğluma.. minik çoraplar ve ayakkabı..Allah giydiği günleri görmeyi nasip eder inşallah
korkma cnm rahım buyuyo ınanılmaz calısmalar var vucutta onlara yor sakın stres yapma ole bı durum olsa drun anlardı sancı ve kanama yoksa cok endıselenme...merhaba arkadaşlar. ben de 14+3 haftalık hamileyim.geçen haftaya kadar herşey ii gidiyordu bende.1 hafta önce zaten az da olsa varolan kasık ağrılarım iyice arttı.tek taraflı sadece sağ tarafta.hatta bacağıma vuruyor ağrısı.kasığıma biri iğne batırıyormuş gibi oluyor.intte araştırdım biraz düşük riski olanlarda bu kadar şiddetli oluyormuş kasık ağrısı.dr ye gittim bir problem yok dedi ama benim içim hiç rahat etmedi.sizlerde de bu gibi sorunlar yaşayanlar var mı ya da bilgisi olan?çookkkk korkuyorummm...
bana da drum 20.haftada hıssedeceksın dedı oyle sabırsızlanıyorum kı he bıde 24. haftadan sonra stateskopla kalbını dınleyebılırsın dedı...onla yatarım heralde...dunyanın en guzel sesı...arkadaşlar ilk gebelikte en erken 20. hafta hissediliyormuş, az kaldı bekleyelim bakalım.
bnm bı arkadasım 8.haftada aldım gbı komık bısey soledı yok bacım 12.haftada mınnak bısey bebıklerımız bıraz daha sabır :)merhaba akadaşlar...dün bir arkadaşla konustum.12. haftada olmasına rağmen hareketlerini hissettiğini söyledi.ben henüz hiçbişey hissetmiyorum.normal değil mi? haftaya randevumuz var. 3lü test için. 16 haftalık olucaz sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?
ıı yapmıssın cnm sora ınsan bı degısık oluyo ama hayırlısı olsun tabıı...Kızlar benim dr çok erken cinsiyet söylediği için açıkcası kendimi oğlana adapte etmedim 2 hafta sonra tekrar gideceğiz gözümle pipicik görmezsem inanmammm
ben 3.5 ayda 2 kılo aldım cnm 5 kılo fazla dıkkat et senınkı azman olmasın soraa :)))senin 4 ay bitmiş herlade kaç kilo aldın?eğer zayıfsan takma ben 3 ayda 5 kilo aldım doktor diyet verdi ama uyamıyom
benım de karnım cıktı zayıfmıydın sen ondan olabılır mı acaba?puff bende 2 kilo aldım ama karnım ben hamileyim diyo artık bende erken olduğunu düşünüyorum yaa:
kızlar benım hamıle oldugum hiç bellı olmuyor kılo alma durumu göbek fln yok .ben anormal mıyım anlamadım ya hamılelıkte yasamıorum dogru duzgun
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kavuşuruz inşaallah aynıymışız ne güzel:) evet canım 9 ay sürenlerde varmış korkuyo insan hiç bitmicek zannediyoben 15. haftya girdim 2 3 gündür daah ii bulantılarım zaten dün doktor bundan sonra bulantım var dersen atıyosundur dedi:)neye göre öyle dedi anlamadım ben de düzelme var ama 22.haftaya kadar sürenleri biliyom inşallah seninde biter en kısa zamanda ben çok çektim:)
canım ben 17.haftaya girdim ama hala sabah bulantılarım devam edıyoo herkesin bünyesi farklı oluyo sanırım
seninki çok erken söylemiş cinsiyetini. ben 13. haftada gitmiştim dr a soramadım bile erken diye. belki erkek olduğu için erkenden göstermiştir senin bebişin.tabi alıştırmamakta yarar var. oğlusum diye severken bianda kızım diye sevmeye baslamak zor olabilir:)
ben 3.5 ayda 2 kılo aldım cnm 5 kılo fazla dıkkat et senınkı azman olmasın soraa :)))
malesef kiloyu ben alıyom bebiş deil:)
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kavuşuruz inşaallah aynıymışız ne güzel:) evet canım 9 ay sürenlerde varmış korkuyo insan hiç bitmicek zannediyobenimde eskiye göre biraz azaldı canım, ama aç olduğumda hemen bulanıyo hala hemen bişeyler yiyorum düzelir inşallah en kısa zamanda
canım benimde 13.haftada yüzde 90 erkek demişti sonra yüzde yüz kız olduğunu öğrendik:))
günaydın sessizogretmen nasılsın canım,benim sabah bulantım olmadı süper bi durum:) bişey sorcam sende böle iğne batması gibi acı oluyomu hareketmi ediyo bebiş ben ona yoruyorum ama bi fikrin varmı
ilk hamileliklerde pek hissedilmiyomuş hissedenler de bağırsak hareketlerini bebek sanıyolarmış die duymustum. sen ne hissediyosun cinsiyet konusunda?
iyiym çok şükür hafifi bi bulantım var ama eskisinden bayağı iyi. benim yanlara doğru çok hafif batmalarım oluyo ama rahim ve bebğin büyümesine bağlıyorum bebeğin hareketini daha hissedemeyiz diye düşünüyom...
Ayy bana da 13. haftamda yüzde 95 erkek dedi bende erken daha diye adapte etmedim kendimi demek ki yanılma payları çok büyük neyi pipiye benzetiyolar anlamıyorum kızlardabende etrafımda pek kimseye söylemedim erkek diye emin olduktan sonra söylücem[/QUOT
bencede söleme daha erken,bidahaki aya gösterirlerse inşallah öğrenicez, sen nelere aşeriyosun, ben ekşi şeyler yiyorum erik,turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?