evet rahim büyümesi olabilir senin ultrasonda nasıldı bebişin yenilerde gittinmi ,ben geçen hafta gittim baya hareketliydi bebişim,ense kalınlığını ölçmek için düzelmesini bekledik nihayetinde durduda ölçtü doktor çok şekerlerbidahaki ultrasonda taa bayramdan sonra gitcez
ben 2 gün önce gittim bebişim(annesi gibi uykucu) uyuyodu doktor ultrasonla karnıma vurdu uyandırmak için uyandı ama bacaklarını açmadı..10 gün içinde bi daha gidecem kontrolden sayıldığı için inşallah bu defa gösterir...gerçi göstermeyenler kız oluyo diyolar ama... hayırlısı sağlıklı olsun da:)
Bende çok tatlı sevmeme rağmen hiç tatlı bişey yemiyorum hep tuzlu şeyler yiyiyorum hatta bazen o kadar tuzlu şey istiyorki canım cipslerin tuzunu emiyorumbide bende de ekşi yeşil elma bütün gün yesem doymam yani bakalım 2 hafta sonra gideceğiz bu sefer kesinleşir belki cinsiyet
ben 2 gün önce gittim bebişim(annesi gibi uykucu) uyuyodu doktor ultrasonla karnıma vurdu uyandırmak için uyandı ama bacaklarını açmadı..10 gün içinde bi daha gidecem kontrolden sayıldığı için inşallah bu defa gösterir...gerçi göstermeyenler kız oluyo diyolar ama... hayırlısı sağlıklı olsun da:)
herkese merhaba, biz dün yine kontroldeydik.. demir hapı vermişti ya bana onu sordum doktora, rutin her hastama veriyorum dedi.. doğum normal de olsa, sezeryan da olsa kan kaybediyorsun, biz de bu sürede demir depolamayı uygun görüyoruz dedi.. 3lü test için kan verdim, cumartesi çıkıcak, inş. yolundadır her şey..
ve asıl merak ettiğim konuya gelelim, doktorum ayrıntılı ultrosondan bahsetti, en geç 20. haftaya kadar yaptır bana sonuçları getir dedi.. sizlerde nedir durumlar, istedi mi doktor, araştırma yapanınız var mı bu konuda nerede yaptırabileceğimizle ilgili? sevgilerimle ocak anneleri.. :)
canımm ya oğlan kız farketmez hayırlı evlat olsunlaruykunmu geliyo yorgun hissediyo insan demi hele ben işten eve gelince açlığımı bile düşünmüyorum hemen yatağa yorgun hissediyorum, sen nelere aşerdin canımm
eksi yesil elmayi bende kasa kasa yiyebilirim. birde bu aralar eksi eksi üzümlere taktimBende çok tatlı sevmeme rağmen hiç tatlı bişey yemiyorum hep tuzlu şeyler yiyiyorum hatta bazen o kadar tuzlu şey istiyorki canım cipslerin tuzunu emiyorumbide bende de ekşi yeşil elma bütün gün yesem doymam yani bakalım 2 hafta sonra gideceğiz bu sefer kesinleşir belki cinsiyet
ayy kiyamam uykusundan mi uyandirmislar onuu:)
bizim bebeklerimiz inatci sekerim, göstermiyorlar kendilerini..
herkese merhaba, biz dün yine kontroldeydik.. demir hapı vermişti ya bana onu sordum doktora, rutin her hastama veriyorum dedi.. doğum normal de olsa, sezeryan da olsa kan kaybediyorsun, biz de bu sürede demir depolamayı uygun görüyoruz dedi.. 3lü test için kan verdim, cumartesi çıkıcak, inş. yolundadır her şey..
ve asıl merak ettiğim konuya gelelim, doktorum ayrıntılı ultrosondan bahsetti, en geç 20. haftaya kadar yaptır bana sonuçları getir dedi.. sizlerde nedir durumlar, istedi mi doktor, araştırma yapanınız var mı bu konuda nerede yaptırabileceğimizle ilgili? sevgilerimle ocak anneleri.. :)
evet öyle herşeyin hayırlısı...normalde de fazla uyurum ben bi de hamilelik olunca:)ALLAH tan şimdi tatildeyim hele o bulantılarımın olduğu dönem ALLAHım sen ne kadar büyüksün diyordum mümkün değil ben o halimle okula gidemezdim.benimki aşermeden ziyade bulantılarımı bastırmak için tuza yükleniyodum çok kötüydüm elimde olsa yalayacaktım tuzu neyse ki şimdi azalttım...herkes hem bana hem bebeğe çok zararlı deyince ...ama kestim sayılmaz arada kaçırıyorum yine:)ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ama benim ablam limonu portakal niyetine yiyomuş erkek yeğenim oldu:)kısmet........
evet kısmet ama bende tuzu azalttım artık çünkü zararlı, yinede kullanıyorum ama olsun:) bende tatlıcıydım ama şimdi ekşici oldum ve hayatta ekşi şeyler yiyemezdim:) benim annemde ekşi yemiş abim olmuş:) kaynoşta eşimi doğurmuş ekşi yiye yiye:)) bende bayram haftası izine çıkıcam veeee bol bol uyucammm
:)))ne iş yapıyosun? zor oluyodur şimdi yaa ALLAH kolaylık versin yar ve yardımcın olsun
amin hepimizin canımm:) şimdilik işim hafif, anadolu üniversitesinde çalışıyorum sekreterim burda,şimdi izinde oldukları için öğrencilerde yok rahatız eylülde başlar bizm yoğunluk ama sabah kalkması bide sahur olayı yoruyo beni yinede bunada şükür daha ağır çalışanlarda var canım,sen öğretmenmisin??
merhaba arkadaşlar. benim karnımda bebekten ötürü pek bi şişkinlik yok. ama midemde dehset şişkinlik var.beni ne böyle yapıyor hala anlamadım. benim gb olan var mı yada bilgisi olan var mı? ne yapmam gerekiyor sizce.ben mide şikinliği deil bebişimden ötürü karnımın şiştiğini görmek istiyorumm.
anladım canım evet öğretmenim oruç tutuyo musun? ben tutumayı çok istiyorum ama ilk gün denedim yapamadım...şimdi bulantılarım azalmışken yine deneyeyim diyom ama ailem izin vermiyo o kadar saat susuz kalırsan bebğe zarar verirsin diyolar benim bebeğim tedaviyle geldiği için riske atmak istemiyom bu hayırdan mahrum kaldığım için de üzülüyomilk gün öğlene kadar dayanabildim ama susamadım acıktım bulantı ve baş dönmesi tuttu, kötü oldum yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?