Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

ben 2 gün önce gittim bebişim(annesi gibi uykucu) uyuyodu doktor ultrasonla karnıma vurdu uyandırmak için uyandı ama bacaklarını açmadı..10 gün içinde bi daha gidecem kontrolden sayıldığı için inşallah bu defa gösterir...gerçi göstermeyenler kız oluyo diyolar ama... hayırlısı sağlıklı olsun da:)

herkese merhaba, biz dün yine kontroldeydik.. demir hapı vermişti ya bana onu sordum doktora, rutin her hastama veriyorum dedi.. doğum normal de olsa, sezeryan da olsa kan kaybediyorsun, biz de bu sürede demir depolamayı uygun görüyoruz dedi.. 3lü test için kan verdim, cumartesi çıkıcak, inş. yolundadır her şey..
ve asıl merak ettiğim konuya gelelim, doktorum ayrıntılı ultrosondan bahsetti, en geç 20. haftaya kadar yaptır bana sonuçları getir dedi.. sizlerde nedir durumlar, istedi mi doktor, araştırma yapanınız var mı bu konuda nerede yaptırabileceğimizle ilgili? sevgilerimle ocak anneleri.. :)

Bende çok tatlı sevmeme rağmen hiç tatlı bişey yemiyorum hep tuzlu şeyler yiyiyorum hatta bazen o kadar tuzlu şey istiyorki canım cipslerin tuzunu emiyorum bide bende de ekşi yeşil elma bütün gün yesem doymam yani bakalım 2 hafta sonra gideceğiz bu sefer kesinleşir belki cinsiyet

canımm ya oğlan kız farketmez hayırlı evlat olsunlar uykunmu geliyo yorgun hissediyo insan demi hele ben işten eve gelince açlığımı bile düşünmüyorum hemen yatağa yorgun hissediyorum, sen nelere aşerdin canımm

aaaynı ben:) tatlı içimi kıyıyo, tuzlu şeyler olcak,bide ekşi turşu suyu içiyorum bulantımı bile kesiyo inanırmısın,inşallah cinsiyetinide öğrensek çatlıyoz eşimle meraktan:) hayırlısıyla kavuşalım meleklerimizeee

ayy kiyamam uykusundan mi uyandirmislar onuu:)
bizim bebeklerimiz inatci sekerim, göstermiyorlar kendilerini..

Slm güzel anneler hemen hemen herkesin cinsiyetleri belli olmaya başlamış :)))bu kuzuların isimlerini de paylaşalım isim bulamayanlara faydamız olur belki

merhaba.. gerci benim doktorum demiriniz eksik o yüzden almalisiniz, demisti ama senin doktorunun dedigide cok mantikli. demir etin verdigi vitaminden daha önemliymis insan vücudu icin. 20.haftada yapilan testide, bana 21.haftada yaptirmami söylediler ama ben o tarihte kismetse türkiyede olacagim icin gelincede yaptirabilirisn demislerdi.

evet öyle herşeyin hayırlısı...normalde de fazla uyurum ben bi de hamilelik olunca:)ALLAH tan şimdi tatildeyim hele o bulantılarımın olduğu dönem ALLAHım sen ne kadar büyüksün diyordum mümkün değil ben o halimle okula gidemezdim.benimki aşermeden ziyade bulantılarımı bastırmak için tuza yükleniyodum çok kötüydüm elimde olsa yalayacaktım tuzu neyse ki şimdi azalttım...herkes hem bana hem bebeğe çok zararlı deyince ...ama kestim sayılmaz arada kaçırıyorum yine:)ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ama benim ablam limonu portakal niyetine yiyomuş erkek yeğenim oldu:)kısmet........

HTML:
eksi yesil elmayi bende kasa kasa yiyebilirim. birde bu aralar eksi eksi üzümlere taktim

benim dr umda bahsetti. iç organları ve kalp taraması yapılacakmış ayrıntılı.bana 13. haftadayken söyledi. devlet hastanesinden şimdiden sıra al ücretsiz yaptırırsın dedi.özel hastanede ücretli oluyo haliyle. ve de oldukça pahalı diye duydum emin deilim ama.bana dr um 20-22. hafta arası sıra al dedi. ama hastanedeki dr son adet tarihime göre kendi tarih verdi. o tarihte 25. haftaya gelio.

evet kısmet ama bende tuzu azalttım artık çünkü zararlı, yinede kullanıyorum ama olsun:) bende tatlıcıydım ama şimdi ekşici oldum ve hayatta ekşi şeyler yiyemezdim:) benim annemde ekşi yemiş abim olmuş:) kaynoşta eşimi doğurmuş ekşi yiye yiye:)) bende bayram haftası izine çıkıcam veeee bol bol uyucammm

:)))ne iş yapıyosun? zor oluyodur şimdi yaa ALLAH kolaylık versin yar ve yardımcın olsun

:)))ne iş yapıyosun? zor oluyodur şimdi yaa ALLAH kolaylık versin yar ve yardımcın olsun

amin hepimizin canımm:) şimdilik işim hafif, anadolu üniversitesinde çalışıyorum sekreterim burda,şimdi izinde oldukları için öğrencilerde yok rahatız eylülde başlar bizm yoğunluk ama sabah kalkması bide sahur olayı yoruyo beni yinede bunada şükür daha ağır çalışanlarda var canım,sen öğretmenmisin??

anladım canım evet öğretmenim oruç tutuyo musun? ben tutumayı çok istiyorum ama ilk gün denedim yapamadım...şimdi bulantılarım azalmışken yine deneyeyim diyom ama ailem izin vermiyo o kadar saat susuz kalırsan bebğe zarar verirsin diyolar benim bebeğim tedaviyle geldiği için riske atmak istemiyom bu hayırdan mahrum kaldığım için de üzülüyom ilk gün öğlene kadar dayanabildim ama susamadım acıktım bulantı ve baş dönmesi tuttu, kötü oldum yapamadım

merhaba arkadaşlar. benim karnımda bebekten ötürü pek bi şişkinlik yok. ama midemde dehset şişkinlik var.beni ne böyle yapıyor hala anlamadım. benim gb olan var mı yada bilgisi olan var mı? ne yapmam gerekiyor sizce.ben mide şikinliği deil bebişimden ötürü karnımın şiştiğini görmek istiyorumm.

ben de aynı durumdayım dört gözle karnımın şişmesini bekliyom:)

bende hep tutardım ama daha sonra tutarız artık Allah affeder hiç zorlama kendini,bebişimizde Allahın bize emaneti günlerde çok uzun kış olsa tutulurda,bide benim iştahımda açık çalışıyorum hayatta dayanamam zaten, sen üzülme canım sonra telafi ederiz kuran hatmi yapabiliyomusun onu bile bitiremicem ben

peki sen de de şişkinlik var mı? varsa bunun için birsey yapıyomusun? bu arada nerde öğretmensin bransın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…