bende hep tutardım ama daha sonra tutarız artık Allah affeder hiç zorlama kendini,bebişimizde Allahın bize emaneti günlerde çok uzun kış olsa tutulurda,bide benim iştahımda açık çalışıyorum hayatta dayanamam zaten, sen üzülme canım sonra telafi ederiz kuran hatmi yapabiliyomusun onu bile bitiremicem ben[/QU
doğum kışa geliyo 6 aylık emzirme dönemi derken yine ramazan geliyo ve ben şafiyim şafilerde sene üzerinden geçti mi hem orucunu tutup hem fidye vermen gerekiyo o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. ee sen sahura neden kalkıyosun eşin için mi?
peki sen de de şişkinlik var mı? varsa bunun için birsey yapıyomusun? bu arada nerde öğretmensin bransın ne?[/QUOT
var ama hiç bişey yapamıyorum sınıf öğretmeniyim diyarbakırda köyde çalışıyorum
ben de aynı durumdayım dört gözle karnımın şişmesini bekliyom:)
bende karnımın bır an once ınmesını beklıyorum kızlar halınıze sukredın.cok zor oluyor o bebegı tasımak.agırlastıgın ıcın uyuyamamak,otururken bıle karnı acıyor ınsanın.
bebek harketlerını hısseden var mı?
eşim de öyle diyo bi şişsin bu şişkinlik ne diye dırdıra başlayacaksın diyor:)insanoğlu işte hep şikayet hep şikayet...ALLAH yardımcın olsun tek avazda doğur inşallah sağlıkla:) ben daha hissetmedim sadece yana doğru batmalarım oluyo rahim büyüdüğündendir diyorum
herkese merhaba, biz dün yine kontroldeydik.. demir hapı vermişti ya bana onu sordum doktora, rutin her hastama veriyorum dedi.. doğum normal de olsa, sezeryan da olsa kan kaybediyorsun, biz de bu sürede demir depolamayı uygun görüyoruz dedi.. 3lü test için kan verdim, cumartesi çıkıcak, inş. yolundadır her şey..
ve asıl merak ettiğim konuya gelelim, doktorum ayrıntılı ultrosondan bahsetti, en geç 20. haftaya kadar yaptır bana sonuçları getir dedi.. sizlerde nedir durumlar, istedi mi doktor, araştırma yapanınız var mı bu konuda nerede yaptırabileceğimizle ilgili? sevgilerimle ocak anneleri.. :)
Merhaba arkadaşlar, birkaç günden bu yana bebeğimin hareketlerini hissediyorum, ama çok garip çünkü sürekli hareket ediyo :)) Her hareketinde irkiliyorum yanımdakiler noldu diye soruyo :)) Bir de çatlakları çıkan var mı aranızda? benim düne kadar yoktu dün akşam bir baktım hem sağ hem de sol tarafımda boydan boya iki çatlak var şok oldum. Bir günde böyle olabilir mi, salı güzelce kontrol etmiştim kendimi bu konuda, hiç çatlak yoktu. Dün tesadüfen gördüm şaşırdım, karnım da pek çıkmamıştı daha, dün biraz şişkinlik hissetmiştim ama gaz şişkinliği sanmıştım galiba artık karnım çıkmaya başladı :S
selam, benim göbek belli olmaya başladı.sanıyorum son aylarda çok fena olucam.
Merhaba arkadaşlar, birkaç günden bu yana bebeğimin hareketlerini hissediyorum, ama çok garip çünkü sürekli hareket ediyo :)) Her hareketinde irkiliyorum yanımdakiler noldu diye soruyo :)) Bir de çatlakları çıkan var mı aranızda? benim düne kadar yoktu dün akşam bir baktım hem sağ hem de sol tarafımda boydan boya iki çatlak var şok oldum. Bir günde böyle olabilir mi, salı güzelce kontrol etmiştim kendimi bu konuda, hiç çatlak yoktu. Dün tesadüfen gördüm şaşırdım, karnım da pek çıkmamıştı daha, dün biraz şişkinlik hissetmiştim ama gaz şişkinliği sanmıştım galiba artık karnım çıkmaya başladı :S
bende hep tutardım ama daha sonra tutarız artık Allah affeder hiç zorlama kendini,bebişimizde Allahın bize emaneti günlerde çok uzun kış olsa tutulurda,bide benim iştahımda açık çalışıyorum hayatta dayanamam zaten, sen üzülme canım sonra telafi ederiz kuran hatmi yapabiliyomusun onu bile bitiremicem ben[/QU
doğum kışa geliyo 6 aylık emzirme dönemi derken yine ramazan geliyo ve ben şafiyim şafilerde sene üzerinden geçti mi hem orucunu tutup hem fidye vermen gerekiyo o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. ee sen sahura neden kalkıyosun eşin için mi?
anladım canım şafilerde nasıl bilmiyodum, fidyeni verirsin orucu nasıl yapcan ozaman, daha sonramı tutcan kendini zorlama yha bi o güne gelde bakalım nasıl olcak demi ama, ben eşim için kalkıyorum tatlım sahura hem bende sabah kahvaltımı yapmış oluyorum böylece:)
peki sen de de şişkinlik var mı? varsa bunun için birsey yapıyomusun? bu arada nerde öğretmensin bransın ne?[/QUOT
var ama hiç bişey yapamıyorum sınıf öğretmeniyim diyarbakırda köyde çalışıyorum
canım diyarbakır tehlikeli deilmi nasıl kalıyosun orda? sen nerelisin
eşim de öyle diyo bi şişsin bu şişkinlik ne diye dırdıra başlayacaksın diyor:)insanoğlu işte hep şikayet hep şikayet...ALLAH yardımcın olsun tek avazda doğur inşallah sağlıkla:) ben daha hissetmedim sadece yana doğru batmalarım oluyo rahim büyüdüğündendir diyorum
birden nasıl oldukı oyle catlaklar krem felan kullanıyomuydun pekı hıc?
Beni hazırlıksız yakaladı çatlaklar canım:) Beslenmem iyi çok şükür suyu da çok içiyorum ama demek ki daha fazla dikkat etmem lazım. ama kremlerin çatlakları pek önleyemediği sadece miktarını azalttığı söyleniyor, başa gelen çekilecek yaniben senden yaklasik olarak 1 ay gerideyim ve bu sabah okudum hamilelik takviminde, 1 ay icinde catlaklik olabilir diye yaziyordu. krem kullan bence canim, birde dengeli beslenip bol su icmelisin ki daha fazla artmasin catlaklik..
tabi sadece kremlerin faydasi yok.. dengeli beslenme, bol su ve yagli bir kremi düzenli olarak sürmek. bunlarin hepsini birakmamak lazim. ama tabii herkesin vücududa ayni olmuyor iste, benimde derim catlamaya müsait. ergenlik dönemimde kiloluydum ben o zaman bile catlaklik olmustu bacagimda, ki asiri kilolu olmamama ragmen. o yüzden ben de simdiden krem kullanmaya basladimBeni hazırlıksız yakaladı çatlaklar canım:) Beslenmem iyi çok şükür suyu da çok içiyorum ama demek ki daha fazla dikkat etmem lazım. ama kremlerin çatlakları pek önleyemediği sadece miktarını azalttığı söyleniyor, başa gelen çekilecek yani
anladım canım şafilerde nasıl bilmiyodum, fidyeni verirsin orucu nasıl yapcan ozaman, daha sonramı tutcan kendini zorlama yha bi o güne gelde bakalım nasıl olcak demi ama, ben eşim için kalkıyorum tatlım sahura hem bende sabah kahvaltımı yapmış oluyorum böylece:)
canım diyarbakır tehlikeli deilmi nasıl kalıyosun orda? sen nerelisin[/QU
kuran hatmini sormuşsun gözümden kaçmış ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri okuyom çok şükür.şimdi 3. hatimdeyim...oruç içinde daha bi çözüm bulamadım bakalım nasıl yapacam
eşin için kalkıyomıuşsun ALLAH hayrını kabul etsin
diyarbakır medyada tanıtılan gibi değil...ben diyarbakırlıyım gayet mutluyum burda
canım benimde 13.haftada yüzde 90 erkek demişti sonra yüzde yüz kız olduğunu öğrendik:))
cnm dr yapabılecegın bı yerı tavsıye etmedı mı bnm dr surda sun dra yaptr dedı mesela bı sor ıstersen mutlaka bırılerı vardır kafasındaherkese merhaba, biz dün yine kontroldeydik.. demir hapı vermişti ya bana onu sordum doktora, rutin her hastama veriyorum dedi.. doğum normal de olsa, sezeryan da olsa kan kaybediyorsun, biz de bu sürede demir depolamayı uygun görüyoruz dedi.. 3lü test için kan verdim, cumartesi çıkıcak, inş. yolundadır her şey..
ve asıl merak ettiğim konuya gelelim, doktorum ayrıntılı ultrosondan bahsetti, en geç 20. haftaya kadar yaptır bana sonuçları getir dedi.. sizlerde nedir durumlar, istedi mi doktor, araştırma yapanınız var mı bu konuda nerede yaptırabileceğimizle ilgili? sevgilerimle ocak anneleri.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?