Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

ben de aynı durumdayım dört gözle karnımın şişmesini bekliyom:)

bende karnımın bır an once ınmesını beklıyorum kızlar halınıze sukredın.cok zor oluyor o bebegı tasımak.agırlastıgın ıcın uyuyamamak,otururken bıle karnı acıyor ınsanın.
bebek harketlerını hısseden var mı?

eşim de öyle diyo bi şişsin bu şişkinlik ne diye dırdıra başlayacaksın diyor:)insanoğlu işte hep şikayet hep şikayet...ALLAH yardımcın olsun tek avazda doğur inşallah sağlıkla:) ben daha hissetmedim sadece yana doğru batmalarım oluyo rahim büyüdüğündendir diyorum

selam, benim göbek belli olmaya başladı.sanıyorum son aylarda çok fena olucam.

Merhaba arkadaşlar, birkaç günden bu yana bebeğimin hareketlerini hissediyorum, ama çok garip çünkü sürekli hareket ediyo :)) Her hareketinde irkiliyorum yanımdakiler noldu diye soruyo :)) Bir de çatlakları çıkan var mı aranızda? benim düne kadar yoktu dün akşam bir baktım hem sağ hem de sol tarafımda boydan boya iki çatlak var şok oldum. Bir günde böyle olabilir mi, salı güzelce kontrol etmiştim kendimi bu konuda, hiç çatlak yoktu. Dün tesadüfen gördüm şaşırdım, karnım da pek çıkmamıştı daha, dün biraz şişkinlik hissetmiştim ama gaz şişkinliği sanmıştım galiba artık karnım çıkmaya başladı :S

benim doktorumda istedi canım iki hafta sonra gidecem bende ayrıntılıya , bebegın organları gelıstıgı ıcın tam olarak kontrol yapılıyor , benım gıttıgım devlet hastanesınde yok tu ozelde yaptıracagım , ama yaptırırken dıkkat et bazı ozellerde radyolog bakıyo , alanında uzman doktorların baktıgına gıdersen daha ıyı olur bırde onceden randevu alman gerekıyo bılgın olsun

birden nasıl oldukı oyle catlaklar krem felan kullanıyomuydun pekı hıc?

ben senden yaklasik olarak 1 ay gerideyim ve bu sabah okudum hamilelik takviminde, 1 ay icinde catlaklik olabilir diye yaziyordu. krem kullan bence canim, birde dengeli beslenip bol su icmelisin ki daha fazla artmasin catlaklik..

ıcımde ssankı kazı calısması var.ne saga donebılıyorum nede sola allaha sukur kı son 8 hafta

birden nasıl oldukı oyle catlaklar krem felan kullanıyomuydun pekı hıc?

Nasıl oldu ben de anlayamadım yarın kontrolüm var doktora sorcam artık. Karnım daha çıkmadığı, hiç kilo da almadığım için krem kullanmıyodum ama demek ki zamanı gelmiş yapcak bişi yok

ben senden yaklasik olarak 1 ay gerideyim ve bu sabah okudum hamilelik takviminde, 1 ay icinde catlaklik olabilir diye yaziyordu. krem kullan bence canim, birde dengeli beslenip bol su icmelisin ki daha fazla artmasin catlaklik..
Beni hazırlıksız yakaladı çatlaklar canım:) Beslenmem iyi çok şükür suyu da çok içiyorum ama demek ki daha fazla dikkat etmem lazım. ama kremlerin çatlakları pek önleyemediği sadece miktarını azalttığı söyleniyor, başa gelen çekilecek yani

tabi sadece kremlerin faydasi yok.. dengeli beslenme, bol su ve yagli bir kremi düzenli olarak sürmek. bunlarin hepsini birakmamak lazim. ama tabii herkesin vücududa ayni olmuyor iste, benimde derim catlamaya müsait. ergenlik dönemimde kiloluydum ben o zaman bile catlaklik olmustu bacagimda, ki asiri kilolu olmamama ragmen. o yüzden ben de simdiden krem kullanmaya basladim

Son düzenleme:

canım benimde 13.haftada yüzde 90 erkek demişti sonra yüzde yüz kız olduğunu öğrendik:))

ben de o yuzden kımseye solemeden beklıorum cnm 2 3 haftaya kdr netlesır allahın ıznıyle...

cnm dr yapabılecegın bı yerı tavsıye etmedı mı bnm dr surda sun dra yaptr dedı mesela bı sor ıstersen mutlaka bırılerı vardır kafasında

kızlar kozmetıkler hem pahalı hem de catlamaya engel olamıyomus aktararda dogal bıtkı ozlu yaglar oluyomus cok da basarılılarmıs denesek mı?bıde gogus ucu kremı baslamak lazım benımkı baya kurudu ılerıde cok daha fazla kuruyacak ve catlarsa cok acı verecek...olem almak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…