gögüs ucu kremi nasil oluyor? ben masaj kremi sürüyorum hem karnima hem gögsüme ama ise yarar insallah. bi de aktarlardan alinanlar basarili demissin canim ama mesela badem yagi etkili oluyormus ama cok tüylenme yapiyormus. baska bir karisim falan mi veriyorlar ki acaba aktarlarda?kızlar kozmetıkler hem pahalı hem de catlamaya engel olamıyomus aktararda dogal bıtkı ozlu yaglar oluyomus cok da basarılılarmıs denesek mı?bıde gogus ucu kremı baslamak lazım benımkı baya kurudu ılerıde cok daha fazla kuruyacak ve catlarsa cok acı verecek...olem almak lazım...
gögüs ucu kremi nasil oluyor? ben masaj kremi sürüyorum hem karnima hem gögsüme ama ise yarar insallah. bi de aktarlardan alinanlar basarili demissin canim ama mesela badem yagi etkili oluyormus ama cok tüylenme yapiyormus. baska bir karisim falan mi veriyorlar ki acaba aktarlarda?
ıcımde ssankı kazı calısması var.ne saga donebılıyorum nede sola allaha sukur kı son 8 hafta
kızlar kozmetıkler hem pahalı hem de catlamaya engel olamıyomus aktararda dogal bıtkı ozlu yaglar oluyomus cok da basarılılarmıs denesek mı?bıde gogus ucu kremı baslamak lazım benımkı baya kurudu ılerıde cok daha fazla kuruyacak ve catlarsa cok acı verecek...olem almak lazım...
ben de kozmetikler kimyasal madde içerdiği için kullanmamayı düşünüyorum badem yağı en iyisi diye biliyorum kullananalar gayet memnun başlayacam bende ama daha göbeğim çıkmadı ki
günaydın,
göbeğin çıkmadan kullanmaya başla ki, cildin nemlensin ve ani gerilmelerde çatlamasın. ben 3-4 haftadır kullanıyorum.
Nasıl oldu ben de anlayamadım yarın kontrolüm var doktora sorcam artık. Karnım daha çıkmadığı, hiç kilo da almadığım için krem kullanmıyodum ama demek ki zamanı gelmiş yapcak bişi yok
ben de kozmetikler kimyasal madde içerdiği için kullanmamayı düşünüyorum badem yağı en iyisi diye biliyorum kullananalar gayet memnun başlayacam bende ama daha göbeğim çıkmadı ki
kakao yagıda ıyı gelıyo canım badem yagı ıle karıstırıp kullanıyorum ben
Selam Bayanlar herkese
Bu topiği yeni farkettim. bende 2013 ocak annesi olucam Allah kısmet ederse 18. haftamın içindeyim.6. haftada doktor cinsiyetini erkek gördü.
En son konuya karın için krem yazılmış ben acı badem sütü kullanıyorum. Yalnız tüylenme yapabiliyormuş.bebek yağı önerdiler.
Birde kızlar kaç kilo aldınız ? ben kendimi çok kilo almış gibi hissediyorum4,5 kilo falan aldım.
Selam Bayanlar herkese
Bu topiği yeni farkettim. bende 2013 ocak annesi olucam Allah kısmet ederse 18. haftamın içindeyim.6. haftada doktor cinsiyetini erkek gördü.
En son konuya karın için krem yazılmış ben acı badem sütü kullanıyorum. Yalnız tüylenme yapabiliyormuş.bebek yağı önerdiler.
Birde kızlar kaç kilo aldınız ? ben kendimi çok kilo almış gibi hissediyorum4,5 kilo falan aldım.
öncelikle hoşgeldin canım.ben bir gün lierac bir gün yapmış olduğum karışımdan sürüyorum(badem,kakao,ozon) ben de zaten ergenlikten kalma bir sürü çatlak var.kesin çok çok artacak.ama yapacak bir şey yok.
18 haftalık hamilesin 4,5 kiloya çok diyorsun.ben 14 haftalık hamileyim ve 5 kilo aldım.böyle giderse asıl ben ne olucam:))karnım acayip belirgin artık.benden önde gitmeye başladı yani:))
yaaa bilmiyodum başlayayım o zman:) nasılsın? nasıl gidiyor?
iyi gidiyor valla. işim gücüm yemek oldu:) 2,5 kilo aldım. hatta akşam yemeğinden sonra tartılırsam 3 kilo fazla çıkıyor :))
2 saatte bir bişeyler atıştırmam lazım yoksa duramıyorum. dün gece 11de mantı yedim.şu hazır olanlardan.kalktım yaptım hiç üşenmedim valla
hoşgeldin aramıza bebeğini sağlıkla kucakalrsın inşallah...ben de mahserta arkadaşla aynı durumdayım:)gerçi benim göbeğim daha çıkmadı ama doktor diyet verdi 3 ayda 5 kilo almışım
hımmm peki ne kadar bekletiyosunuz?
günaydın anneler ve bebişleri herkes göbek çıktı diyor maşallah.benimki de artık çok belli hamile hamile geziyorum herkes soruyor kaç aylıksın diye:)) çok net anlaşılıyor.bununla bir sorunum yok evlendiğim gibi hamile kaldım.düğünden önce çok zayıflamıştım.52 kiloydum bal ayında 54 olmuştum.bal ayından dönünce hamile olduğumu öğrendim ve şuan tam 60-61 kiloyum.çok kilo almak umrumda değil bu halimden memnunum:)) sadece şuan 6 aylık gibiyim.daha 4 aylık.doğuma kadar top yuvarlak olurum kesin :)))....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?