Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
gögüs ucu kremi nasil oluyor? ben masaj kremi sürüyorum hem karnima hem gögsüme ama ise yarar insallah. bi de aktarlardan alinanlar basarili demissin canim ama mesela badem yagi etkili oluyormus ama cok tüylenme yapiyormus. baska bir karisim falan mi veriyorlar ki acaba aktarlarda?

Şahsen aktarlara çok güvenmiyorum. Neutrugena'nın ve Nivea'nın vücut yağlarını kullanıyordum. Biri susam biri badem yağı bunların. Sonradan çok araştırıp en sonunda Lierac aldım. dermoeczanem.com'da şu anda kampanya var ve yarı fiyatına eskişehir'e bir günde gönderdiler. Kime sorsam (eczacı, doktor, önceden kullanmış vs) en iyisi dediler. Ama tabi 30 kilo aldıktan sonra mucize yaratacak krem de yok.

Son düzenleme:

ben de kozmetikler kimyasal madde içerdiği için kullanmamayı düşünüyorum badem yağı en iyisi diye biliyorum kullananalar gayet memnun başlayacam bende ama daha göbeğim çıkmadı ki

ben de kozmetikler kimyasal madde içerdiği için kullanmamayı düşünüyorum badem yağı en iyisi diye biliyorum kullananalar gayet memnun başlayacam bende ama daha göbeğim çıkmadı ki

günaydın,

göbeğin çıkmadan kullanmaya başla ki, cildin nemlensin ve ani gerilmelerde çatlamasın. ben 3-4 haftadır kullanıyorum.

Nasıl oldu ben de anlayamadım yarın kontrolüm var doktora sorcam artık. Karnım daha çıkmadığı, hiç kilo da almadığım için krem kullanmıyodum ama demek ki zamanı gelmiş yapcak bişi yok

benım de daha karnım cok yok bende ıhmal edıyorum krem surmeye usendıgım zamanlar surmeden yatıyorum ama dememkkı hergun yapmam lazım bırden cıkıyo benim zaten catlaklarım var kesin bende çatlarım :)

kakao yagıda ıyı gelıyo canım badem yagı ıle karıstırıp kullanıyorum ben

Selam Bayanlar herkese

Bu topiği yeni farkettim. bende 2013 ocak annesi olucam Allah kısmet ederse 18. haftamın içindeyim.6. haftada doktor cinsiyetini erkek gördü.
En son konuya karın için krem yazılmış ben acı badem sütü kullanıyorum. Yalnız tüylenme yapabiliyormuş.bebek yağı önerdiler.
Birde kızlar kaç kilo aldınız ? ben kendimi çok kilo almış gibi hissediyorum 4,5 kilo falan aldım.

öncelikle hoşgeldin canım.ben bir gün lierac bir gün yapmış olduğum karışımdan sürüyorum(badem,kakao,ozon) ben de zaten ergenlikten kalma bir sürü çatlak var.kesin çok çok artacak.ama yapacak bir şey yok.
18 haftalık hamilesin 4,5 kiloya çok diyorsun.ben 14 haftalık hamileyim ve 5 kilo aldım.böyle giderse asıl ben ne olucam:))karnım acayip belirgin artık.benden önde gitmeye başladı yani:))

hoşgeldin aramıza bebeğini sağlıkla kucakalrsın inşallah...ben de mahserta arkadaşla aynı durumdayım:)gerçi benim göbeğim daha çıkmadı ama doktor diyet verdi 3 ayda 5 kilo almışım

Teşekkür ederim canım.Hoşbuldum :)) Bende baştan kilo daha fazla almıştım sonra kontrol altına aldım. Kullanmış olduğum vitamin ilacı elevit iştahımı açtı.hatta 2 kere kahvaltı ettiğim bile oluyordu.birde abur cuburu abartmştım. Kestim bende bir de ilacı akşam tok karnına içtim gerçi doktor uykusuzluk yapar dedi ama ben denedim bir şey olmadı.Tatlıyı kesince,hamur işini ve meyveyi fazla abartmayınca kilo alınmıyormuş zaten. Birde tuzsu kestim tamemen...
benimde karnım 3 aylıkken çıkmıştı.Artık hiç bir kotum,eteğim olmuyor (

yaaa bilmiyodum başlayayım o zman:) nasılsın? nasıl gidiyor?

iyi gidiyor valla. işim gücüm yemek oldu:) 2,5 kilo aldım. hatta akşam yemeğinden sonra tartılırsam 3 kilo fazla çıkıyor :))

2 saatte bir bişeyler atıştırmam lazım yoksa duramıyorum. dün gece 11de mantı yedim.şu hazır olanlardan.kalktım yaptım hiç üşenmedim valla

ohhhhh yarasın bebişe bundan sonra yediklerin ona yarıyomuş zaten:)ama dikkat et benim gibi olma sonra

arkadaşlar benim gibi reflü sorunu olan var mı..16.haftanın içindeyim ama bir lokma birşey yesem boğazımda hissediyorum oyüzden fazla yemek yemek istemiyorum..hamileyken 73 ile başladım..sadece yarım kilo aldım..önceleri mide bulantısından şimdide reflüden yiyemiyorum..üstelik de tip 2 diyabet ve guatr hastasıyım..hepsi birleşince bayağı yıprandım..ama allah güç veriyor..bakalım şimdiden sonra ne olacak:)

hoşgeldin aramıza bebeğini sağlıkla kucakalrsın inşallah...ben de mahserta arkadaşla aynı durumdayım:)gerçi benim göbeğim daha çıkmadı ama doktor diyet verdi 3 ayda 5 kilo almışım

teşekkür ederim canım :) Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

günaydın anneler ve bebişleri herkes göbek çıktı diyor maşallah.benimki de artık çok belli hamile hamile geziyorum herkes soruyor kaç aylıksın diye:)) çok net anlaşılıyor.bununla bir sorunum yok evlendiğim gibi hamile kaldım.düğünden önce çok zayıflamıştım.52 kiloydum bal ayında 54 olmuştum.bal ayından dönünce hamile olduğumu öğrendim ve şuan tam 60-61 kiloyum.çok kilo almak umrumda değil bu halimden memnunum:)) sadece şuan 6 aylık gibiyim.daha 4 aylık.doğuma kadar top yuvarlak olurum kesin :)))....

dogumumuz yakın tarıhlerde :)
bundan sonra dıkkat et ama son aylarda daha cok kılo alacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…