göbeginin etrafini arkaya kadar sür canim, birde bacaklarina da sür, kilo aldikca ordada cikiyorbenım de daha karnım cok yok bende ıhmal edıyorum krem surmeye usendıgım zamanlar surmeden yatıyorum ama dememkkı hergun yapmam lazım bırden cıkıyobenim zaten catlaklarım var kesin bende çatlarım :)
badem yagi tüylenme yapmiyor mu? öyle duydugum icin kullanmaya korkuyorum benkakao yagıda ıyı gelıyo canım badem yagı ıle karıstırıp kullanıyorum ben
arkadaşlar benim gibi reflü sorunu olan var mı..16.haftanın içindeyim ama bir lokma birşey yesem boğazımda hissediyorum oyüzden fazla yemek yemek istemiyorum..hamileyken 73 ile başladım..sadece yarım kilo aldım..önceleri mide bulantısından şimdide reflüden yiyemiyorum..üstelik de tip 2 diyabet ve guatr hastasıyım..hepsi birleşince bayağı yıprandım..ama allah güç veriyor..bakalım şimdiden sonra ne olacak:)
Selam Bayanlar herkese
Bu topiği yeni farkettim. bende 2013 ocak annesi olucam Allah kısmet ederse 18. haftamın içindeyim.6. haftada doktor cinsiyetini erkek gördü.
En son konuya karın için krem yazılmış ben acı badem sütü kullanıyorum. Yalnız tüylenme yapabiliyormuş.bebek yağı önerdiler.
Birde kızlar kaç kilo aldınız ? ben kendimi çok kilo almış gibi hissediyorum4,5 kilo falan aldım.
iyi gidiyor valla. işim gücüm yemek oldu:) 2,5 kilo aldım. hatta akşam yemeğinden sonra tartılırsam 3 kilo fazla çıkıyor :))
2 saatte bir bişeyler atıştırmam lazım yoksa duramıyorum. dün gece 11de mantı yedim.şu hazır olanlardan.kalktım yaptım hiç üşenmedim valla
hayirlisi olsun bebegin, saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah insallah.. 6.haftada nasil farketti doktor öyle, bizim 14.haftada bile söyleyemedi
hayirlisi olsun bebegin, saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah insallah.. 6.haftada nasil farketti doktor öyle, bizim 14.haftada bile söyleyemedi
SLM arkadaşlar ben de azonce doktordan geldım 15 +6 haftalık bebişim malesef yüzüstü duruyodu cinsiyetini göremedık .doktor 10 gun sonra bı çıkolata ye oyle gel dedi acaba kızmı?inşallah kızdır bıtane paşam var 22 aylık bu da değişik olsun ama tabıkıde en onemlısı saglıklı sıhatlı olsunlarda...
ALLAH gönlüne göre versin nişallah çikolatayı ben de duymuştum inş işe yarar ben de haftaya gidecem[/Q AMİN çok sağolun bakalım ne olucak 10 gun sonra heycanlı bekleyişler hiç bitmiyor
badem yagi tüylenme yapmiyor mu? öyle duydugum icin kullanmaya korkuyorum ben
göbeginin etrafini arkaya kadar sür canim, birde bacaklarina da sür, kilo aldikca ordada cikiyor
SLM arkadaşlar ben de azonce doktordan geldım 15 +6 haftalık bebişim malesef yüzüstü duruyodu cinsiyetini göremedık .doktor 10 gun sonra bı çıkolata ye oyle gel dedi acaba kızmı?inşallah kızdır bıtane paşam var 22 aylık bu da değişik olsun ama tabıkıde en onemlısı saglıklı sıhatlı olsunlarda...
ayy kiyamam manti cekmis bebeginin cani annesi, yapcak bisey yok afiyet seker olsunzaten nolcak bizim bu gece yemeleri bilmem. ben de her gece yatmadan illa birsey atistiriyorum
internet basinda oturmakla, gece yemeleri zaten kilo aldiracak besbelli:18:
hay Allah, ben de 6 yazinca öyle düsündüm biranteşekkür ederim canım :) hepimizin inşallah. 6. hafta değil yanlış yazmışım arkadaşlar 16. hafta olacak :)) bu arada 16. haftadan önce öğrenmeyelim bence . benim doktor 16. hafta söyleyeceğim demişti. ben bir konu için şirkette yakın başka hasteneye gittim. hemde cinsiyetine baktırdım fazla göstermedi kendini ama yüzde 70 kız demişti. Bizde kıza hazırladık kendimizi. ama kendi doktorumda 5 dk uğraştı uyuyordu bizim ki :)) zor gösterdi kendini erkek dedi. yani gerçekten annemle dumur olmuştuk :))
ohhhhh yarasın bebişe bundan sonra yediklerin ona yarıyomuş zaten:)ama dikkat et benim gibi olma sonra
hay Allah, ben de 6 yazinca öyle düsündüm biran
zor ama iste öylede önce kiz diyorlar kendini ona hazirliyorsun, sonra da erkek cikinca insan sok olur tabii
merhaba, hayirlisi olsun :)) cikoltayi ben de ymistim son kontrolden önce, gercekten hareketli oluyorlar masallahama pozisyonu cok tersti bizimki yine de göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?