Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
benım de daha karnım cok yok bende ıhmal edıyorum krem surmeye usendıgım zamanlar surmeden yatıyorum ama dememkkı hergun yapmam lazım bırden cıkıyo benim zaten catlaklarım var kesin bende çatlarım :)
göbeginin etrafini arkaya kadar sür canim, birde bacaklarina da sür, kilo aldikca ordada cikiyor

selam

bende de var. hamilelikte daha artıyormuş mide yanmaları. ben rennie kullanıyordum.Doktorada son kontrolde sordum rennie kullanabilirisn dedi.

hayirlisi olsun bebegin, saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah insallah.. 6.haftada nasil farketti doktor öyle, bizim 14.haftada bile söyleyemedi

ayy kiyamam manti cekmis bebeginin cani annesi, yapcak bisey yok afiyet seker olsun zaten nolcak bizim bu gece yemeleri bilmem. ben de her gece yatmadan illa birsey atistiriyorum
internet basinda oturmakla, gece yemeleri zaten kilo aldiracak besbelli:18:

hayirlisi olsun bebegin, saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah insallah.. 6.haftada nasil farketti doktor öyle, bizim 14.haftada bile söyleyemedi

teşekkür ederim canım :) hepimizin inşallah. 6. hafta değil yanlış yazmışım arkadaşlar 16. hafta olacak :)) bu arada 16. haftadan önce öğrenmeyelim bence . benim doktor 16. hafta söyleyeceğim demişti. ben bir konu için şirkette yakın başka hasteneye gittim. hemde cinsiyetine baktırdım fazla göstermedi kendini ama yüzde 70 kız demişti. Bizde kıza hazırladık kendimizi. ama kendi doktorumda 5 dk uğraştı uyuyordu bizim ki :)) zor gösterdi kendini erkek dedi. yani gerçekten annemle dumur olmuştuk :))

teşekkür ederim canım :) hepimizin inşallah. 6. hafta değil yanlış yazmışım arkadaşlar 16. hafta olacak :)) bu arada 16. haftadan önce öğrenmeyelim bence . benim doktor 16. hafta söyleyeceğim demişti. ben bir konu için şirkette yakın başka hasteneye gittim. hemde cinsiyetine baktırdım fazla göstermedi kendini ama yüzde 70 kız demişti. Bizde kıza hazırladık kendimizi. ama kendi doktorumda 5 dk uğraştı uyuyordu bizim ki :)) zor gösterdi kendini erkek dedi. yani gerçekten annemle dumur olmuştuk :))

SLM arkadaşlar ben de azonce doktordan geldım 15 +6 haftalık bebişim malesef yüzüstü duruyodu cinsiyetini göremedık .doktor 10 gun sonra bı çıkolata ye oyle gel dedi acaba kızmı?inşallah kızdır bıtane paşam var 22 aylık bu da değişik olsun ama tabıkıde en onemlısı saglıklı sıhatlı olsunlarda...

ALLAH gönlüne göre versin nişallah çikolatayı ben de duymuştum inş işe yarar ben de haftaya gidecem

çikolata yedıgınde hareketlenıyo bebek ben gecer sefer ıkılı test yaptırcam dıye ac gıtmıstım bılmeden bebek hiç kıpırdamıyodu ense kalınlıgını zor olçmuştu doktor busefer kontrole gıttıgımde cınsıyetı bakılacaktı muayeneye gırmeden yedım kıpır kıpırdı bebıs :)

ben hamilelik öncesi asla gece yatmadan önce bişeyler yemezdim, aç aç yatardım

ama şimdi mümkün değil aman ne yapalım, doğumdan sonra veririz nasılsa.

hay Allah, ben de 6 yazinca öyle düsündüm biran
zor ama iste öylede önce kiz diyorlar kendini ona hazirliyorsun, sonra da erkek cikinca insan sok olur tabii

merhaba, hayirlisi olsun :)) cikoltayi ben de ymistim son kontrolden önce, gercekten hareketli oluyorlar masallah ama pozisyonu cok tersti bizimki yine de göstermedi

hay Allah, ben de 6 yazinca öyle düsündüm biran
zor ama iste öylede önce kiz diyorlar kendini ona hazirliyorsun, sonra da erkek cikinca insan sok olur tabii

ben şimdi erkek olacak fikrine alıştım, ya değişirse :26: gercekten zor olur yaa...

doktor kesin erkek dedi ama şimdi aklıma takıldı .bi daha ki kontrolde yine teyid ettirmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…