Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ben şimdi erkek olacak fikrine alıştım, ya değişirse :26: gercekten zor olur yaa...

doktor kesin erkek dedi ama şimdi aklıma takıldı .bi daha ki kontrolde yine teyid ettirmem lazım.
bence de sor canim, baksana yanilma payi yüksek :/

Bende kendi doğum günümde Ocak'ta anne olucam Allah nasip ederse inşallah 18 Ocak'ta gelir bebişim

senin bir sonra ki kontrol ne zaman?

13 agustos kismetse, o zaman gösterir herhalde

ben bi de son kontrolde doktora israrla serbest betayi ögrenmek istedigimi söyledim(maalesef burda sonuclarin rakamlarini sormadan söylemiyorlar, iyiyse iyi kötüyse kötü diyorlar) doktorda; sordugunuza göre anliyorsunuz galiba bu islerden dedi gülerek.. hmmm evet biraz dedim, 33 deyince, ben de hemen aaaaa erkek o zaman dedim. bu yüzden mi sordunuz dedi gülerek

Hoşbulduk,evet ikizler.1 Haftaya kadar daha kötüydü ama şimdi idare eder.Bir şey yiyemiyordum,ne yesem kusuyorum.Her şeyden tiskindim.Şimdi de idare eder.Biraz daha iyi gidiyor...

merhaba topiğimize hoşgeldin.

nasıl gidiyor hamilelik? bebiş ikiz mi yoksa?

benim bhcg ye göre tahmin doğru çıktı. erkek
ama çok yakın arkadışımın 110 çıktı onun da erkek.
yani bhcg değerine göre yorum yapmak sağlıklı değil.

benim bhcg ye göre tahmin doğru çıktı. erkek
ama çok yakın arkadışımın 110 çıktı onun da erkek.
yani bhcg değerine göre yorum yapmak sağlıklı değil.
dogru, his tutmuyor gibi bisey hatta
ben de tabii bunu kendi sonucumu ögrendikten sonra internette okudugum yazilardan sonra anladim, bilseydim ögrenemk icin o kadar zorlamazdim kendimi

Hoşbulduk,evet ikizler.1 Haftaya kadar daha kötüydü ama şimdi idare eder.Bir şey yiyemiyordum,ne yesem kusuyorum.Her şeyden tiskindim.Şimdi de idare eder.Biraz daha iyi gidiyor...

bu tür rahatsızlıkların 14.haftadan sonra azaldığını söylüyorlar. umarım en kısa zamanda normale dönersin.

ben hamileliğin her adımını sonuna kadar yaşamak, kusmak dahi istemiştim ama olmadı.

düşünün o kadar beklemişim bebeği

kızlar bende yeni geldim.... bir sorum olcaktı. böbreklerinizin üst kısmında batma oluyomu sabaha kadar uyuyamadım bugün sanırım üşüttüm

dogru, his tutmuyor gibi bisey hatta
ben de tabii bunu kendi sonucumu ögrendikten sonra internette okudugum yazilardan sonra anladim, bilseydim ögrenemk icin o kadar zorlamazdim kendimi

ben doktora soramazdım heralde. internetten okuyup okuyup herşeyi kafanıza göre yorumluyorsunuz derler sonra : ) rezil olmayalım: )

benim kontrol de haftaya cuma , bakalım cinsiyette değişiklik olacak mı? olmayacağını düşünüyorum çünkü hamileliği öğrendiğim andan itibaren erkek hissettim. annelik hissi yanılmaz heralde

kızlar bende yeni geldim.... bir sorum olcaktı. böbreklerinizin üst kısmında batma oluyomu sabaha kadar uyuyamadım bugün sanırım üşüttüm

merhaba hoşgeldin,
hamilelik rahatsızlıklarında bahsedilen bir durum değil.muhtemelen üşüttün. doktorunla görüşmelisin.

seni cok iyi anliyorum, ben de ilk baslarda neden bulantim olmuyor neden kusmuyorum ben diye günlerce hüngür hüngür aglamistim ama sonra bulantlalr bir basladi, cok büyük konusmusum dedim. emin ol ki bulantinin olmamasi bebegin icin cok iyi.böylece beslenmendede degisiklik olmamistir, bebegin saglikli beslenmistir

öğrendiğim günden bu yana beslenme iyi gidiyor.hergün 2 bardak süt içiyorum.badem ve ceviz hiç atlamam.ayrıca deli gibi meyve.
bunlar ara öğünlerim :)) et,balık ve tavukdan da tiksinmeden yedim. tek sorunum yumurta. bu zamana kadar 2 yada 3 defa yemişimdir.
diğer gıdaları tam aldığıma göre yumurta eksikliği sorun olmaz değil mi?

masallah nekadar güzel insallah hep böyle devam eder. ben yumurtadan midem bulaninca doktora sorduk, hergün yemeyebilirsin ama haftada en az 2 kez yemelisin demisti ama ben ettende tiksinmistim ve demirim az, belki ondan da söylemis olabilri. ama sen yine de kontrolünde sor istersen canim, aklinda kalmasin

Kızlarrr slmmm valla bu cinsiyett konusu iyice kafama takıldı 13. haftada erkek dedi dr ama çoğu kişinin netten araştırdım hep değişmişş bende 2 hafta sonra 13 ağustosta kesin mi diye sorucam dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…