masallah nekadar güzel insallah hep böyle devam eder. ben yumurtadan midem bulaninca doktora sorduk, hergün yemeyebilirsin ama haftada en az 2 kez yemelisin demisti ama ben ettende tiksinmistim ve demirim az, belki ondan da söylemis olabilri. ama sen yine de kontrolünde sor istersen canim, aklinda kalmasin
Kızlarrr slmmm valla bu cinsiyett konusu iyice kafama takıldı 13. haftada erkek dedi dr ama çoğu kişinin netten araştırdım hep değişmişş bende 2 hafta sonra 13 ağustosta kesin mi diye sorucam dr a
sorma bende aynı durumdayım.benimde bu hafta belli oldu.doktora sormadım, kendisi söyledi. hemde yüzdelik tahmin yapmadı, kendinden emindi yani.
eğer değişirse çok fena hesap sorarım
Kız bide özel dr a gidiyoz para muayene parası veriyoz bi ton bide yanılsın mı valla bende kızarım hem bende sormadım adam pat diye söyledi ben erken daha diye yanılma payı olduğunu düşünüyorum ama bakalım adam duysa dicek sen mi drsun ben mi drum erken söylesek erken dersiniz geç söylesek bizim dr da göremedi hala dersinizz dicekk
erkeklerde nasıl yanılma olacak onu düşünüyorum. heralde pipiyi görmese söylemez dimi
bidaha ki kontrolde bende görmek istiyorum diycem
selam
bende de var. hamilelikte daha artıyormuş mide yanmaları. ben rennie kullanıyordum.Doktorada son kontrolde sordum rennie kullanabilirisn dedi.
Bende onu düşünüyorum bi topikte ultrason görüntülerinden bizde anlayabiliriz bilmem nesi yukarda olursa erkek oluyomuş vücuda paralel olursa kız oluyomuş drlar ordan anlıyomuş yazıyodu cinsiyet topiklerinde vardı bi yerde sözde benim eşim görmüş pipiyii sen nasıl görmezsin koca adamm pipisi gibi diyorr
bu testler strese sokuyor bizleri.. :) içini ferah tut, inş. iyidir bebeğin..ben de çarşamba günü 3'lü teste gidicem bakalım o gün de ben destek bekliyorum.. :)
cuma günü cinsiyetimizi öğrendik, biz erkek bekliyoruz allahın izniyle.. sen de öğrenirsen yaz mutlaka..sevgiyle kal..
gögüs ucu kremi nasil oluyor? ben masaj kremi sürüyorum hem karnima hem gögsüme ama ise yarar insallah. bi de aktarlardan alinanlar basarili demissin canim ama mesela badem yagi etkili oluyormus ama cok tüylenme yapiyormus. baska bir karisim falan mi veriyorlar ki acaba aktarlarda?
cnm o markayı ben de duydum ama ıste kozmetık olması kafa karıstırıyo bıraz mınımumda kullanmak lazım.altenatıf ıtkılerı bı deneyeyım de bakıyım ıse yaramazsa drumun onerdıgı bı marka var onu denıycem cnm...Şahsen aktarlara çok güvenmiyorum. Neutrugena'nın ve Nivea'nın vücut yağlarını kullanıyordum. Biri susam biri badem yağı bunların. Sonradan çok araştırıp en sonunda Lierac aldım. dermoeczanem.com'da şu anda kampanya var ve yarı fiyatına eskişehir'e bir günde gönderdiler. Kime sorsam (eczacı, doktor, önceden kullanmış vs) en iyisi dediler. Ama tabi 30 kilo aldıktan sonra mucize yaratacak krem de yok.
benım cıktı bıraz ama catlayacak kdr dııl daha:) en de kozmetıge hayır dıyorum cnm :) bence akratda soleee guzel bı karısım yaptrmak lazımben de kozmetikler kimyasal madde içerdiği için kullanmamayı düşünüyorum badem yağı en iyisi diye biliyorum kullananalar gayet memnun başlayacam bende ama daha göbeğim çıkmadı ki
rvt duygucum duydum kako yagını ben de.kakao yagıda ıyı gelıyo canım badem yagı ıle karıstırıp kullanıyorum ben
cok gecmıs olsun cnm rabbım sıfa versın ınsallah...keske bıraz daha zayıf hamıle kalabılseydın kılo tum hastalıkları tetıklıyor ıste maalesefarkadaşlar benim gibi reflü sorunu olan var mı..16.haftanın içindeyim ama bir lokma birşey yesem boğazımda hissediyorum oyüzden fazla yemek yemek istemiyorum..hamileyken 73 ile başladım..sadece yarım kilo aldım..önceleri mide bulantısından şimdide reflüden yiyemiyorum..üstelik de tip 2 diyabet ve guatr hastasıyım..hepsi birleşince bayağı yıprandım..ama allah güç veriyor..bakalım şimdiden sonra ne olacak:)
hosgeldınnnnnn :)))Bende aranıza katılmak istiyorum...
saglıkla gelsın de erken gelmesın bence gununde gelsın son gunlerde cıgerler ııce gelısıyo annesı ne kdr kalsa o kdr ıı :)Bende kendi doğum günümde Ocak'ta anne olucam Allah nasip ederse inşallah 18 Ocak'ta gelir bebişim
rennie kullanıyorum ama pek etkisi var diyemem..ama uyumaya aç gidiyorum birde yastığım bayağı yüksek..kendime bulduğum bu çareler bayağı işe yaradı..tavsiye ederim canım.
doktorum şikayetlerimi sayınca banada reflü için şurup verdi aama ben o şurubu içince kusuyorum o yüzden içemiyorum yemek yemek istemiyorum artık yemesem midem bulanıyor,yesem ağzımda hep kötü tat midem ağrıyor ne yapıcam şaşmış durumdayım çok sıkıldım ya 9 ay nasıl geçer daha başındayım
valla cnm ben aktara gıdıcem sorcam ne tavsıye eder diye bakalım sonucta bıtkısel olcagı ıcın zarar vermeyecektır kozmetık kdrhangisini alicaz simdi kakao mu, badem mi, kayisi yagi mi?:26: acaba hepsini mi karistirsak
cnm bıraz daha dayan gececk ınsallah 9 ay bole devam etmez tatlım merak etmedoktorum şikayetlerimi sayınca banada reflü için şurup verdi aama ben o şurubu içince kusuyorum o yüzden içemiyorum yemek yemek istemiyorum artık yemesem midem bulanıyor,yesem ağzımda hep kötü tat midem ağrıyor ne yapıcam şaşmış durumdayım çok sıkıldım ya 9 ay nasıl geçer daha başındayım
amın cnmmmm allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ben daha ogrenemedım ya cok da merak edıyorum ama dr henuz erken dedi sanırım bıraz daha beklemem gerekecek...Merhaba
Aslında kontrolum Bayram sonrasinaydi ama geçmeyen kabizlik ve geçmeyen bulantılar olunca dogruca Dr a gittik.yine serum ve bulantı ilacımın dozajı arttı.artik sabah aksam içeceğim ilacı..
Bu arada cinsiyeti öğrendik ve gördük.Allah nasip ederse bir oğlum olacakmış.dr normal ultrasonda ve 3boyutluda baktı hersey net görünüyordu:)))
Allah herkesin gönlüne göre versin,bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız insaallah.
Hepiniz saglicakla kalin
teşekkür ederim canım :) hepimizin inşallah. 6. hafta değil yanlış yazmışım arkadaşlar 16. hafta olacak :)) bu arada 16. haftadan önce öğrenmeyelim bence . benim doktor 16. hafta söyleyeceğim demişti. ben bir konu için şirkette yakın başka hasteneye gittim. hemde cinsiyetine baktırdım fazla göstermedi kendini ama yüzde 70 kız demişti. Bizde kıza hazırladık kendimizi. ama kendi doktorumda 5 dk uğraştı uyuyordu bizim ki :)) zor gösterdi kendini erkek dedi. yani gerçekten annemle dumur olmuştuk :))
benim de 14. haftada kız dedi doktor. Bi dahaki kontrolde ben de tekrar sorayım en iyisi. Çünkü kendimi tutamayıp alış-verişe başladım bile
mrb annişler bebekler nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?