Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

haftaya cuma sorayım . sabahları yumurtayla uğraşmak zor geliyor .aslında tiksinme olmadı ama yiyeyim diye bi istek de yok içimde.

yarın sabah deneyeyim bakalım.sabah erkenden kahvaltı yapmak işkence gibi geliyoo

Kızlarrr slmmm valla bu cinsiyett konusu iyice kafama takıldı 13. haftada erkek dedi dr ama çoğu kişinin netten araştırdım hep değişmişş bende 2 hafta sonra 13 ağustosta kesin mi diye sorucam dr a

sorma bende aynı durumdayım.benimde bu hafta belli oldu.doktora sormadım, kendisi söyledi. hemde yüzdelik tahmin yapmadı, kendinden emindi yani.
eğer değişirse çok fena hesap sorarım

sorma bende aynı durumdayım.benimde bu hafta belli oldu.doktora sormadım, kendisi söyledi. hemde yüzdelik tahmin yapmadı, kendinden emindi yani.
eğer değişirse çok fena hesap sorarım

Kız bide özel dr a gidiyoz para muayene parası veriyoz bi ton bide yanılsın mı valla bende kızarım hem bende sormadım adam pat diye söyledi ben erken daha diye yanılma payı olduğunu düşünüyorum ama bakalım adam duysa dicek sen mi drsun ben mi drum erken söylesek erken dersiniz geç söylesek bizim dr da göremedi hala dersinizz dicekk

erkeklerde nasıl yanılma olacak onu düşünüyorum. heralde pipiyi görmese söylemez dimi

bidaha ki kontrolde bende görmek istiyorum diycem

erkeklerde nasıl yanılma olacak onu düşünüyorum. heralde pipiyi görmese söylemez dimi

bidaha ki kontrolde bende görmek istiyorum diycem

Bende onu düşünüyorum bi topikte ultrason görüntülerinden bizde anlayabiliriz bilmem nesi yukarda olursa erkek oluyomuş vücuda paralel olursa kız oluyomuş drlar ordan anlıyomuş yazıyodu cinsiyet topiklerinde vardı bi yerde sözde benim eşim görmüş pipiyii sen nasıl görmezsin koca adamm pipisi gibi diyorr

selam

bende de var. hamilelikte daha artıyormuş mide yanmaları. ben rennie kullanıyordum.Doktorada son kontrolde sordum rennie kullanabilirisn dedi.

rennie kullanıyorum ama pek etkisi var diyemem..ama uyumaya aç gidiyorum birde yastığım bayağı yüksek..kendime bulduğum bu çareler bayağı işe yaradı..tavsiye ederim canım.

eşin gördüyse kesindir o zaman. ben dr ile muhabbet ederken görüntüyü kaçırmışım

Canım naptın 3'lü testi yaptırabildinmi?

cnm o tuylenme yapıomus evet ben de ole duydum en ıyısı kayısı yagıymıs cok guzel nemlendırıyomus aktarda karısım yaptrmak en ıısı bence.kakao da ıyıymıs buyday yagı da ıyıymıs bı danısmak lazım

cnm o markayı ben de duydum ama ıste kozmetık olması kafa karıstırıyo bıraz mınımumda kullanmak lazım.altenatıf ıtkılerı bı deneyeyım de bakıyım ıse yaramazsa drumun onerdıgı bı marka var onu denıycem cnm...

ben de kozmetikler kimyasal madde içerdiği için kullanmamayı düşünüyorum badem yağı en iyisi diye biliyorum kullananalar gayet memnun başlayacam bende ama daha göbeğim çıkmadı ki
benım cıktı bıraz ama catlayacak kdr dııl daha:) en de kozmetıge hayır dıyorum cnm :) bence akratda soleee guzel bı karısım yaptrmak lazım

kakao yagıda ıyı gelıyo canım badem yagı ıle karıstırıp kullanıyorum ben
rvt duygucum duydum kako yagını ben de.

cok gecmıs olsun cnm rabbım sıfa versın ınsallah...keske bıraz daha zayıf hamıle kalabılseydın kılo tum hastalıkları tetıklıyor ıste maalesef

Bende aranıza katılmak istiyorum...
hosgeldınnnnnn :)))

Bende kendi doğum günümde Ocak'ta anne olucam Allah nasip ederse inşallah 18 Ocak'ta gelir bebişim
saglıkla gelsın de erken gelmesın bence gununde gelsın son gunlerde cıgerler ııce gelısıyo annesı ne kdr kalsa o kdr ıı :)

hangisini alicaz simdi kakao mu, badem mi, kayisi yagi mi?:26: acaba hepsini mi karistirsak

rennie kullanıyorum ama pek etkisi var diyemem..ama uyumaya aç gidiyorum birde yastığım bayağı yüksek..kendime bulduğum bu çareler bayağı işe yaradı..tavsiye ederim canım.

doktorum şikayetlerimi sayınca banada reflü için şurup verdi aama ben o şurubu içince kusuyorum o yüzden içemiyorum yemek yemek istemiyorum artık yemesem midem bulanıyor,yesem ağzımda hep kötü tat midem ağrıyor ne yapıcam şaşmış durumdayım çok sıkıldım ya 9 ay nasıl geçer daha başındayım

canım 17. haftada rahatlarsın merak etme hem sonra bu günlerini çok özlüyeceksin hamile birini görünce imreneceksin bu kadınların doğasında var inan benimde çok zor geçti ilk dört ay yeni yeni düzeliyorum bebğini düşün mutlu ol

kızlar bu arada 4. ay 19. haftada doluyor
yani ay sonuçta sadece 4haftadan oluşmuyor geriye 2-3 kalıyor onunla beraber de 16. hafta bitince girmiş olmuyorsunuz yani zaten fark etiyseniz 19. hafta yazanlarda tebrikler 4 aylık hamilesiniz yazıyor =)

Merhaba
Aslında kontrolum Bayram sonrasinaydi ama geçmeyen kabizlik ve geçmeyen bulantılar olunca dogruca Dr a gittik.yine serum ve bulantı ilacımın dozajı arttı.artik sabah aksam içeceğim ilacı..
Bu arada cinsiyeti öğrendik ve gördük.Allah nasip ederse bir oğlum olacakmış.dr normal ultrasonda ve 3boyutluda baktı hersey net görünüyordu:)))
Allah herkesin gönlüne göre versin,bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız insaallah.
Hepiniz saglicakla kalin

hangisini alicaz simdi kakao mu, badem mi, kayisi yagi mi?:26: acaba hepsini mi karistirsak
valla cnm ben aktara gıdıcem sorcam ne tavsıye eder diye bakalım sonucta bıtkısel olcagı ıcın zarar vermeyecektır kozmetık kdr

cnm bıraz daha dayan gececk ınsallah 9 ay bole devam etmez tatlım merak etme

amın cnmmmm allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ben daha ogrenemedım ya cok da merak edıyorum ama dr henuz erken dedi sanırım bıraz daha beklemem gerekecek...

benim de 14. haftada kız dedi doktor. Bi dahaki kontrolde ben de tekrar sorayım en iyisi. Çünkü kendimi tutamayıp alış-verişe başladım bile

Ben 2 çocuğumda da aynı dr gittim ve bu çocuğumda da aynı dr agidiyorum.Aslında dr um bana 11.haftada erkeğe benzediğini söylemişti..1-2 hafta daha bekleyelim daha net olur dedi.bu kez dr a kalabalık gittik benimle beraber 4 kişi daha vardı,hepimiz çok net pipisinive testislerini gördük.zaten dr kesin erkek dedi.ha sonra değişirmi bilemem ama ben dr uma güveniyorum.2006 dan beri jinekoloğum beim..Allah hayırlı,sağlıklı,eli yüzü düzgün,Allah korkusu olan,Anne-baba sözü dinleyen evlatlar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…