Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

aaaaaaaaaa öylemiymiş..ben soranlara 4 aylık hamileyim diyorum..yanlış mı diyorum yani

Merhaba eşimle ilişkiye gireli 3 gün oldu ama 2 gündür ara ara mide bulantısı,belimde ve kasıklarımda ağrı,iştah artışı,akıntı artışı ve gaz var acaba hamilemiyimdir bu kadar çabuk belirti olurmu adetime 1,5 hafta var.Cevap yazarsanız çook sevinirim

Daha çok erken bişey söylemek için tabiki ama bendeki belirtilerle aynı seninkiler Allah gönlüne göre versin canım :)

slm kızlar...bnde 15+2 de gittiğimde %90 kız dedi umarım değişmez.ama yinede kendimi hiç alıştırmadım değişir diye nede olsa %10 luk bi payımız var.6 yaşında bi oğlum var bide kız olsun hayırlısıyla inş...
bu arada çatlaklar tamamen kişinin yapısıyla ilgili.ben ilk hamileliğimde ne kremler ne yağlar sürdümde banamısın demedi çatlak içinde kaldım.zatn drumda demişti.
tekrar bu arada :) hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.hiç kiloda almadım.ilk hamileliğimde tam 20 kg aldım ve çok rahat geçmişti ama bun
da felaket geçti ilk 4 ay ve hiç kg almadım henüz.drumda alma ztn dedi :))

teşekkür ederim canım. Ceviz kırdım şimdi. Kızlar siz yiyorsanız ne kadar ceviz yiyiyorsunuz günde. Bir de size doktorunuz balık yağı verdi mi?

ben her gun yemıyorum ama yemelıyım aslında neyse sımdı aldım her gun en az 5 6 tane yerım bıde muz cok ııymıs bebıs ıcın.balıkyagı da verdı drum bana takvıye ıı bı vıtamın 2 kapsul seklınde alınıyo.

yok cnm mumkun dııl dollenıp tuplerde yolculuktan sonra rahıme yerlesıp kendını bellı etmesı tam adet donemıne denk gelıyo psıkolojık olabılır tatlım.allah gonlune gore versın...

arkadaşlar günaydın, öncelikle herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmeyi diliyorum.

ben hergün 2 ceviz, 5-6 çiğ badem ve her akşam da 1 muz yiyorum.muz bebişin kilosunu arttırıyormuş.

aaaaaaaaaa öylemiymiş..ben soranlara 4 aylık hamileyim diyorum..yanlış mı diyorum yani

merhaba
17.haftada 4 aylık diyebilirsin.şöyle hesaplayalım:

1 hafta 7 gün

17x7 =119

1 ay 30gün

119/30 = 3,96...yuvarlarsak 4. ay olur.

ben böyle hesaplıyorum...

Günaydın herkesee :) Cumartesi günü aylık kontrollerimize gittik veeee bebişin erkek olduğunu öğrenddiiikkkk :)) resmen arkasını döndü ve bacaklarını kaldırdı, Allahım çok komikti yaaaa :))))

kızlar merhaba bir soru sormak istiyorum.hafta sonu doktora gittim.baş ve göbek 16 haftalık genel olarak 15 haftalık boyutlarında dendi.bu ne demek.acaba.bunu yaşayan varmı.birde 15 ocak demişken 17 ocak dedi doğum tarihime bu neden böyle oldu.lütfen yardım.
bana bebek gayet iyi dedi.ama bu fark benim kafamı karıştırdı.

canım farklı bı doktoramı gıttın yada farklı ultrasyon cıhazıylamı baktılar
cunku ben hem devlete hemde ozele gıdıyorum hepsınde muhtemel dogum tarıhı farklı cıkıyo,
bırde eger sende ultrasyon sonucları varsa ınternettende bakabılırsın degerlerıne

kızlar çok kafam karıştı.bana yardımcı olun.son adetimin ilk günü 23 nisandı.şuan 15+1 günlük hamileyim.bu durumda ben 16 haftalık hamile mi oluyorum?yani insanlar sorduğunda ben 16 haftalık hamileyim mi dicem?bir de 3lü tarama testi için en uygun haftalar 16-18 miş.şimdi bu durumda ben bu hafta gitsem erken mi olur?

geçen sefer 15 ocak diyen doktor bu sefer 17 ocak dedi kilosu normal tam boyunu söylemedi doktor bu sefer.bana kimi bebek daha uzun kimi daha tombiş vs olur herşey normal dedi. içim sıkıldı.ben heryeri 16 haftalık olsun istiyordum.böyle deyince orantısız gibi geldi bana

canım daha 15 haftalık gozukuyo erken olur haftaya gıdersın
benım doktorum 16 hafta 6 gunlukken gıttıgımde yaptır dedı tarama testını

insan endişeleniyo bu sefer gıttıgımde 4Lü tarama testı ıstersen yaptır demıstı onun ıcın bı ultrasyon cıktısı verdı
uzerınde kafasının capı gobegının capı bacak boyu felan yazıyodu hersey normal dedı ama tabı emın olmak lazım :)
onları hemen nette baktım normal degerlerde ama kılosu normal degerın bıraz ustundeydı
ınternette alt sınır normal deger ve ust sınırları var belkı senınkıde bu degerler arasındaysa herşey normal demıstır

Bence üzülmene gerek yok,ben her gittiğimde farklı bir dogum tarihi çıkıyor.netten son sata göre yaptıgım hesaplamada dogum tarihi 31 Ocak,ultrasona göre 4subat..2 hafta önce Dr gittiğimde dogum tarihi 24 Ocak çıkmıştı,yani epey öneydi.dr um bunun sebebini söyle açıkladı: bebeğin gelişimi iyi olunca ölçümler yüksek çıkıyor ve ultrason belli degerleri otomatik olarak hesaplayip,eldeki verilere göre tahmini dogum tarihi veriyor.c.tesi Dr gittim ve dogum tarihi 3 şubat çıktı 4 Şubat'a göre 1 gün gerilemisiz ama Dr bunu takma dedi,mühim olan ciddi anlamda bir şey olmaması...umarım aciklayabilmisimdir

Kızlarr slmm bende hep aynı dr a gittim 6 şubat olan tahmini doğum bu sefer 2 şubat çıktı bende anlamıyorum neden öyle oluyor ama halsizlikyen ölcem artık iş yerinde sürekli oturuyorum eve gidince hemen yatıyorum kolumu kaldıracak gücüm olmuyor ya ev işi desen yapamıyorum ev aldı başını gitti geçici bi durumdur inşallahh bu halsizlik

halsizlik bende de vardı birden elim ayağım kesiliyodu, kendimi yatağa zor atıyordum...galiba kansızlıktan oluyo o..demir ilacına başladım..eskiye göre daha iyiyim..

sen de bir test yaptır istersen

halsizlik bende de vardı birden elim ayağım kesiliyodu, kendimi yatağa zor atıyordum...galiba kansızlıktan oluyo o..demir ilacına başladım..eskiye göre daha iyiyim..

sen de bir test yaptır istersen

canım arada bendede halsızlık oluyo ama hıc kan testı ıstemıyo doktor ılk basta yaptırdılar multıvıtamın verdı onu kullanıyorum
arada kan degerlerıne bakılmazmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…