kızlar merhaba bir soru sormak istiyorum.hafta sonu doktora gittim.baş ve göbek 16 haftalık genel olarak 15 haftalık boyutlarında dendi.bu ne demek.acaba.bunu yaşayan varmı.birde 15 ocak demişken 17 ocak dedi doğum tarihime bu neden böyle oldu.lütfen yardım.
bana bebek gayet iyi dedi.ama bu fark benim kafamı karıştırdı.
kızlar çok kafam karıştı.bana yardımcı olun.son adetimin ilk günü 23 nisandı.şuan 15+1 günlük hamileyim.bu durumda ben 16 haftalık hamile mi oluyorum?yani insanlar sorduğunda ben 16 haftalık hamileyim mi dicem?bir de 3lü tarama testi için en uygun haftalar 16-18 miş.şimdi bu durumda ben bu hafta gitsem erken mi olur?
Günaydın herkesee :) Cumartesi günü aylık kontrollerimize gittik veeee bebişin erkek olduğunu öğrenddiiikkkk :)) resmen arkasını döndü ve bacaklarını kaldırdı, Allahım çok komikti yaaaa :))))
Bugun doktoruma gttim üclü test istedi bu 3lü test nedir kızlar?bir ay önce 2li test yaptırmıstım..birde detaylı ultrason istedi..
cnsiyetımızde bellı oldu sukurler olsun yaradanıma .. 72 kıloyken 70kıloya dusmusum.. benım bebış kılo alıyor ama bana aldırmıyor sanırım..gobişim cıktı sonunda hafiften
Cvbın icin tesekkur ederim canım .. inşallah sonuclar güzel cıkar .. tabi tüm hamiş hanımların öyle olur temennımikili test gibi yine canım kan verıyosun. Down Sendromu, nöral tüp defekti ve Trizomi 18 adı verilen hastalıkların bebekte olma riskini belirleyen bir test.
Cvbın icin tesekkur ederim canım .. inşallah sonuclar güzel cıkar .. tabi tüm hamiş hanımların öyle olur temennım
bende bırazdan iş çıkışı 4'lu test sonucumu alıcam inş sonuçlar guzel çıkar
aaaaaaaaaa öylemiymiş..ben soranlara 4 aylık hamileyim diyorum..yanlış mı diyorum yani
evet canım buradan da bakabilirsin aynen kopyalıyorum =)
Hamileliğimin 19. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 153 gün kaldı.
Önümüzdeki ay içinde bebeğinizin boyu yaklaşık 5 cm ağırlığı yaklaşık 730 gr. artacak. Tebrik ederiz artık 4 aylık hamilesiniz. İki hafta içinde hamileliğinizin yarısına ulaşmış olacaksınız. Bebeğinizin boyu 14-15 cm civarında. Ağırlığı ise 250 gr. civarında.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 280 gr. - Yaklaşık boyu : 15.3 cm. (Baştan Popoya)
2-3 dediğim 2-3 gün kalıyor her ayda 4 haftadan geriye oradan geliyor bu değişik hesap
günaydın güzel anneler
Sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı..beni cuma günü çağırdılar..aşı yapabilirler...siz de ihmal etmeyin
günaydın...
ne aşısı bu canım?ben hiç duymadım.
Sonuclar nasılmıs canım?
günaydın güzel anneler
Sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı..beni cuma günü çağırdılar..aşı yapabilirler...siz de ihmal etmeyin
ilk testi orda yaptırdıgım ıcın pozıtıf cıkınca kayıt etmıslerdı benım bıldıgım tetanoz asısı 20.haftadan sonra yapılıyor
doğru 20. haftadan sonra yapılıyormuş..kilo mu felan ölçücek heralde
nasılsınız kızlar?nasıl gidiyor hamilelik?size bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim...kaç gündür nette araştırmaktan ona buna sormaktan bıktım bi umut belki bişey olmaz diyeniniz ya da benzer bi olaya şahit olanınız vardır.İstanbuldan ablam gelecek bana yılda bir defa gelir...ama yeğenlerim su çiçeği çıkarmışbana etkisi hakkında bilgisi olan var mı? doktorum geçirmişsen ve temas etmezsen sorun yok dedi ben geçirip geçirmediğimi bilmiyorum ama başka bi doktor arkadaşta geçirmişsen bile aynı ortamda bulunma dedi çocuğun sakat doğma ihtimaline kadar bi sürü şey söyledi ama ben yeğenlerimi çok özledim geçen yıl görmüştüm ve bu olay yüzünden gelmezlerse 1 yıl daha göremeyecem....maske takarım gerekirse dokunmam diyom ama ablam abim eşim riske atmayalım diyor benim aklıma şöyle bi soru takıldı bi kadın hamileyken diğer çocuğu su çiçeği olursa kadın ne yapacak çocuğuna nasıl bakacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?