adetime 2 gün kala 150.97 olarak beta hcg çıktı. salı gününe randevumuz var tabi eşimin görevi uzamazsa gideceğiz. önce bir düşüğüm var bebişimin kalbi durdu inşallah bu seferki annesine tutunur ve kucaklarında ıngaaaaalar :26::26:
adet günü geçmeden beta hcg cıkıyor mu ??
valla benim eşim askeri personel. izin için tarihler mi ne ayarlanacakmış ama benim de 2 günüm var eşim dedi varsa belki çıkar gidelim dedi. çünkü yoksa aşılama tedavisini düşünüyorduk bu ay için yani izini erkene çekecektik neyse gittik hep aynı hastane ve 2 negatif sonucunu alan ben eşime git al dedim aldı kaç olsa iyi dedi ben 5 in üstü dedim güldü sarıldı .çıktıııı...valla beklemiyordum hele ki bu kadar yüksek bi rakam ilkinde adetim geçti ertesi gün 87 çıkmıştı.
aynı kaderı paylaşıyoruz desene eşler yönunden :) benımde esım polis şarktayız.göreve gıdıcek evde tekım hastaneyede gıdemıyorum.adetımın gecıkmesını beklıcem mecburinş hamıleyımdır
inşallah canım Rabbim sizi de bizi de korusun siz nerde görevlisiniz
amin cnm inş.. bitlis siz
erzurumdayız ama eşim ığdır kars ardahan da yaşıyor genelde :2::2:
yakınız desene :) kaç senenız kaldı canm
1 bitti 1 yıl kaldı inşallah bu da sağsağlim bebeğim ve eşimle geçer de batıya gideriz bizim iş daha zor polislerden batıdan sonra tekrar doğu inşallah siz de rahat bir şehre gidip çoluk çocuk yerleşir düzen kurarsınız:26:
biz nerdeyse hıc batıya gıdemıcez maleseff.. burda 1 yıl kaldı snra bırdaha sark yapıcaz batıya gıtsek bıle doguya tekrar görevlerı var.cocuk olursa mecbur burda buyuyecek. :) Allah herseyın hayırlısını nasıp etsın.hamilelik belirtilerin neydı canım
Herkese Merhaba, hersey yolunda giderse bende Ocak 2013 te bebeğimi kucağıma alocam...6 haftalık hamileyim:) doymak bilmeyen bir mide dışında hamileliğe dair pek bir şey hissetmedim şimdiye kadar
bende hamıle mıyım degıl mıyım dıye suphelenıyorum.aynen benımde karnım cok acıkıyo yıyorum yıyorum doymuyorm ara sıra bel ve kasıklarm agrıyo duygu degışımleri..
ben acilde test yaptırarak öğrenmiştim...kalp atışları ne zaman duyuluyor? umarım su riskli dedikleri ilk 3-4 ayı hayılrısıyla atlatırız..
canm bn adet gunumun gecmesını beklıyorum.hamılemıyım sence
bir sürü farklı belirtisi varmış hamileliğn, ilk 3 ayda iştah artışı da onlardan biri..umarım hamilesindir...bende bitaz akıntı var...kırmızı renkte, bu kötüye mi işaret, doktorla randevumda cuma günü..o güne kadar nasıl bekliycem
kızlar bizde bebişimle size katılıcaz inşallah şuan evde test yaptık 19uydu çift çizgiyi gördük yarın misafirlerim vAr çrş veya prş giderim tete inşallah geçen yıl buzaman larda çok kötü şeyler yaşamıştım inşallah busefer hayırlısıyla tutunup gelişir pamukum annesine ve sağlıklı sıhhatli kavuşuruz meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?