Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar ben bugün 3 lü test için dr a gidicem. 3 lü test nasıl yapılıyor? yaptıranınız var mı? bilgi verirseniz sevinirim.belki bugün cinsiyetinin de öğrenicez. çokk heycanlıyım

arkadaşlar ben bugün 3 lü test için dr a gidicem. 3 lü test nasıl yapılıyor? yaptıranınız var mı? bilgi verirseniz sevinirim.belki bugün cinsiyetinin de öğrenicez. çokk heycanlıyım

ben 4'lü yaptırdım canım ıkılı gıbı oluyo kan tahlılı verıyosun bırde ultrasyon sonuclarını eklıyosun.ultrasyona gırdıgın gun tahlılı vermen lazım

ben 4'lü yaptırdım canım ıkılı gıbı oluyo kan tahlılı verıyosun bırde ultrasyon sonuclarını eklıyosun.ultrasyona gırdıgın gun tahlılı vermen lazım

tamam canım sağol. ben ac tok farkediyomu diye düşünmüştüm. 2 li ile aynı oluyosa sorun olmaz ac tok

tamam canım sağol. ben ac tok farkediyomu diye düşünmüştüm. 2 li ile aynı oluyosa sorun olmaz ac tok

ac gıtme ben ıkılıde ac gıttım bılmıyodum bebek hareket bıle etmıyodu
birde baya olcum yapıyo gırmeden bı cıkolata ye hareketlensin bebek

kızlar herkese günaydın öncelikle soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
üçlü ve dörtlü yaptıranlara inşallah iyi çıkar diyorum.bende hafta sonu 4lü yaptırdım.haftaya çıkar herhalde sonucu.
akşam çok rahatsızlandım.defalarca kustum.su içsem kustum.yoğurt yesem kustum.bi anlam veremedim.geçmişti oysa bulantılarım.belki bişey dokunmuştur.bilemiyorum.bebek tarafında arada ağrılar oluyor umarım bebek iyidir :)

canım arada bendede halsızlık oluyo ama hıc kan testı ıstemıyo doktor ılk basta yaptırdılar multıvıtamın verdı onu kullanıyorum
arada kan degerlerıne bakılmazmı ?

bununla ilgili geçen hafta konuştum doktorumla, kan testi yaptıranlar var bu ara diye.. şöyle dedi, aslına bakarsan ayda 1 isterim senden kan testi, durmadan değerlerin üzerinden gidersek, zaten doğal olan bir süreci iyice yokuşa sürmüş oluruz tarzı bir cevap verdi.. yurtdışında 3 ayda bir muayeneye çağırıyorlar, biz de bu kadar sık alıyoruz dedi.. tabi şöyle de bir durum var bunu daha önce de yazmıştm, tahlil falan yapmadan ya da benim bir şikayetim olmadan 2 hafta önce demir hapına başladık biz.. onu da doğum sırasında illaki kan kaybın olucak şimdiden depolayalım diye yapıyoruz demişti.. belki onun da etkisi 2 haftadır baya normal hissediyorum kendimi, halsizlik falan akşam dışında pek olmuyor..

ben hamıle kalmadan once kansızdım zaten ama ılk tahlıllerde degerım 11 cıktı sadece multıvıtamın verdı genelde hamıleler kan ılacıda kullanıyorya merak ettım neyse bırdahakı kontrole gıttıgımde sorarım verdıgın bılgıler ıcın saol canım

ben hamıle kalmadan once kansızdım zaten ama ılk tahlıllerde degerım 11 cıktı sadece multıvıtamın verdı genelde hamıleler kan ılacıda kullanıyorya merak ettım neyse bırdahakı kontrole gıttıgımde sorarım verdıgın bılgıler ıcın saol canım

canım bazen banada oluyo normalde sabahları sadece bulantım oluyo
bazende tum gun ne yesem cıkartıyorum

canım 3 gündür bende de aynı sıkıntı var. ilk üç ayımda böyle bulantı baş dönmesi yaşamadım. bazen kendimi yatağa zor atıyorum baş dönmem var. bişi yemek istemiyorum. midem bulanıyor. suyun bile tadı değişti sanki... bi de bn 3'lü ve 4'lü test yaptırmadım. 2'li testim iyiydi çok şükür gerek görmedim diğerlerine. sizce yaptırsam mı?

Bende de hala devam ediyor bulantı ve kusmalar.İnşallah geçer bir an önce.Ben 2'li testte yaptıramadım.İkizlerde olmuyormuş galiba.İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.Allah ım sağlık versin her şeyden önce.Amin...

Kızlarr ikili test sonucumu aldım ama drla konuşmadım daha netten baktım biraz ama en gerçekci dr söyleyecek serbest beta 86.3 çıkmış bu değer 50 nin altında olunca erkek üstünde olunca kız diye bişey var ya bana dr erkek gibi dedi ama kafam karıştı şimdi çoğu insanda tutuyor çoğunda tutmuyor karışık yani neyse sağlıklı sıhhatli olsunlar da nazar

eger doktor hersey normal dedıyse sorun olmaz sanırım
banada doktor gayet ıyı ama ben pımpırıklıyım dıyosan yaptır dedı 4'lu testi
bende yaptırdım aklımda kalmasın dıye

benim 33 çıktı. cinsiyeti erkek kızlar. Ama çoğunlukla çıkmıyor sanırım :)) hayırlısı olsun bakalım. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda...

slm canim,
ben yurtdisinda yasiyorum burda hamile kalmadan veya daha sonra bir kan testi yapiyorlar,bu test sonucunda kaninda o hastaligi karsi asinin yapilip yapilmamasini söylüyorlar.bende gerek kalmadi,yani bir su cicegi cikaran birisi ile karsilasa bilirim,bence sende dr una sor en iyisi,bunu riske atma kesinlikle.
allah korusun bir sey olur.

doktorumla görüştüm insanların %90 ı çocukken geçirdiği için bizde geçirdi kabul edip testi yapmıyoz dedi...ama ben geçirip geçirmediğimi bilmediğim için yarın gidip yapacam... ve eğer geçirdiysen sorun yok diyorr ama başka bi arkadaş kesinlikle sorun olur diyo geçirmiş olsan bile mikrop vücudumda pasif olarak varmış ve eğer yeğenimle aynı havayı teneffüs edersem mikrop aktifleşip bebeğe zarar verirmişkime inanacağımı ne yapacağımı bilmiyorum bu tıp dilini de o yüzden sevmiyorum birinin kara dediğine diğeri ak diyebiliyor

Arkadaşlar bayramda bikaç günlüğüne denize gitmeyi planlıyoruz eşimle, doktorumla konuşmadın henüz ama bu konuda bilgisi olan var mı, sakıncalı durumlar nelerdir, nelere dikkat etmeliyim.. sevgilerimle.. :)

Arkadaşlar bayramda bikaç günlüğüne denize gitmeyi planlıyoruz eşimle, doktorumla konuşmadın henüz ama bu konuda bilgisi olan var mı, sakıncalı durumlar nelerdir, nelere dikkat etmeliyim.. sevgilerimle.. :)

Selam.Doktorlar denize girmenin yararlı olduğunu söylüyorlar.Tabi bazı şartları var.Güneşin tam tepede olmadığı saatlerde girmek lazım bi de benim doktorumun özellikle vurguladığı kesinlikle ıslak mayoyla kalmayıp hemen mayoyu değiştirmek gerektiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…