Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Selam.Benim de son adet tarihim 23 Nisan.Bu hafta 16. haftadayım.Bugün kontrolüm vardı doktorum 3'lü testi istedi.Ben bugün yaptırdım sen de rahatlıkla yaptırabilirsin.

Arkadaşlar bayramda bikaç günlüğüne denize gitmeyi planlıyoruz eşimle, doktorumla konuşmadın henüz ama bu konuda bilgisi olan var mı, sakıncalı durumlar nelerdir, nelere dikkat etmeliyim.. sevgilerimle.. :)

canim ben kismetse önümüzdeki hafta kontrole gidicem.ayni soruyu ben de soracaktim zaten doktora, ögrenince yazarim sana

canim ben kismetse önümüzdeki hafta kontrole gidicem.ayni soruyu ben de soracaktim zaten doktora, ögrenince yazarim sana

Kızlar benim doktorum denize girmeme izin verdi. Bir sakıncası yokmuş hatta faydalı dedi yalnız havuza kesinlikle girme dedi. Siz yine de kendi doktorunuza sorun isterseniz, sizle ilgili özel bi durum varsa belki sizin doktorunuz önermeyebilir.

ac gıtme ben ıkılıde ac gıttım bılmıyodum bebek hareket bıle etmıyodu
birde baya olcum yapıyo gırmeden bı cıkolata ye hareketlensin bebek

aynen duygucum. dediğiniz gb ultrason öncesi çikolata yedim. ve gercekten işe yaradı. hareketlendi.

yaaa çok iyi olur:) çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden...

canım ben sordum bugün dr a. aynen anlattım durumunu. anne su çiçeği gecirdiyse sorun olmaz dedi. ama içi rahat etmesi acısından hastalığın ilk kulucka döneminde yani ilk 4- 5 gün aynı yer bulunmamanın faydası var dedi. inşallah içini rahatlatan bi acıklama olmustur canım

canım ben 10 haftalıkken gittim denize. tabi dr uma sordum. zararı olmaz dedi. cok şükür hiç bi sorunla karsılaşmadım. tabi insan karnına zarar gelmesin die ister istemez denizde temkinli davranıyor.

bu arada kızlar sabah sizlerle paylaşmıstım . kontrolüm var cinsiyetini gösterir mi die. çikolata yedim gttim. cok hareketliydi. el ayak hiç durmadı. bacaklarını acıverdi. ve doktorum daha ben sormadan söyledi. oğlum olacakmış.çok mutlu oldum.cok heycenlı bir durum bu cinsiyet öğrenme işi. allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

Allah hayırlısına oğlunu kucağına almayı nasip etsin,saglikla gelsin bebeğin...Dediğim gibi erkek bebekler cogunlukta sanki

Hayırlı olsun canım :) benim oglusumda cok hareketlıydı o hareket edınce bende cok sevınıyorum.son zamanlarda dusunmeye baslamıstım hiç hareket hissetmıyorum bende mı anormallık var diye..:)
bu arada hamıle hanımlar doktorum gunese cıkma zorda kalmadıkca dedi. hamılelık tabası denılen yuzde bir tabaka varmıs,gunes bu tabakayı acıga cıkarınca yüzde lekenelenmeler oluyormus. sizlerle de paylsmak ıstedım.. güzelde kalalım demi?:)

bendede oyle oldu bacak boyunu olcecek bacakları durmuyo yerınde kıpır kıpır
allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım

canım ben 10 haftalıkken gittim denize. tabi dr uma sordum. zararı olmaz dedi. cok şükür hiç bi sorunla karsılaşmadım. tabi insan karnına zarar gelmesin die ister istemez denizde temkinli davranıyor.
peki sürekli mayonu ya da bikinini degistridin mi canim denizden ciktiktan sonra. genelde arkadaslar öyle yapiyormus galiba ama o da insana zor geliyor iste ev denizde bi 5-10
dk uzak, git gel sürekli yorucu olur :/

hadi gözün aydin canim. oglusunla bir ömür saglila sihatle yasamayi nasip etsin Allah.. aman yesinler onun minik bacaklarini

merhaba
17.haftada 4 aylık diyebilirsin.şöyle hesaplayalım:

1 hafta 7 gün

17x7 =119

1 ay 30gün

119/30 = 3,96...yuvarlarsak 4. ay olur.

ben böyle hesaplıyorum...

ben de sole hesaplıyorum cnm 22 nısan mesela son adet 22sınden 22sıne ay donumu oluyo :) daha basıt sankı su kdr gun var demek

Günaydın herkesee :) Cumartesi günü aylık kontrollerimize gittik veeee bebişin erkek olduğunu öğrenddiiikkkk :)) resmen arkasını döndü ve bacaklarını kaldırdı, Allahım çok komikti yaaaa :))))
ay ne guzel senmısın bu kdr merak eden al sana pipi demıs resmennnn

cnm ılk baslarda olurmus sonlara dogru aradakı farklar kapanırmıs her yerde bole yazıyo drların sıtelerınde bıle bole ehvamlı olma tatlım...

cnm gırdıgın haftayı soluyosun oleymıs mesela 15+0-15+6 16 hafta demekmıs

ben de ole cnm bana da 2 lı ıı cıktı gerek yok sadece detaylı ultrason alıcam dedı o kdr ben de guvenıyorum...

bende bırazdan iş çıkışı 4'lu test sonucumu alıcam inş sonuçlar guzel çıkar
ınsallah cnm hayırlısıyla ıı cıksın ınsallahhhh

günaydın güzel anneler

Sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı..beni cuma günü çağırdılar..aşı yapabilirler...siz de ihmal etmeyin
ben 5 6 haftalıkken gtmıstım bıdaha 18-20 hafta arası gel demıslerdı gıdıcem kısmetse agustos 20den sonra

cnm bnce druna sor ama senın yerınde olsam rısk almazdım kesınlıkle ne olur ne olmaz...

arkadaşlar ben bugün 3 lü test için dr a gidicem. 3 lü test nasıl yapılıyor? yaptıranınız var mı? bilgi verirseniz sevinirim.belki bugün cinsiyetinin de öğrenicez. çokk heycanlıyım
rabbım gonlune gore versın cnm hayırlı haberlerle don ınsallah

cnm bana vermedı ama ben ozellıkle ıstedım bılıyorum cunku ıhtıyacım olacagını ııce sor tatlım

bana da gerek duymadı ben de yaptrmadım cnm bnce gerek yok druna guven

Arkadaşlar bayramda bikaç günlüğüne denize gitmeyi planlıyoruz eşimle, doktorumla konuşmadın henüz ama bu konuda bilgisi olan var mı, sakıncalı durumlar nelerdir, nelere dikkat etmeliyim.. sevgilerimle.. :)
bana 12.haftadan sonra serbest dedı cnm gunesten korun ıslak mayoyla durma dedı sorun olmaz cnm...

aynı seylerı bana da soledı tatlım

amınnn cok sevındım heycanlandım senın adına hayırlısı olsun cnm rabbım kucaına almayı nasıp etsın ınsallah

Nie genelde sabahın köründen baslayıp bu saatlere kadar forumda anne adayları aktif oluyor anlamıs diilim :)

Nie genelde sabahın köründen baslayıp bu saatlere kadar forumda anne adayları aktif oluyor anlamıs diilim :)

teşekkür ederim, takip edicem.. benim de kontrolüm yok buara, ama bi doktor tavsiye etmişlerdi, belki tatilden önce ona giderim, kafam daha rahat olur sanırım..

evet şu ıslak mayo olayı, aslında normalde de dikkat etmemiz gereken bir durum, allahtan o konuda hiç üşenmem.. inş. ailemize yarayacak bir tatil geçiririz.. şu sıcaklar, iş temposu, alt üst olan hormanlar derken, baya bir ihtiyacım var gibi geliyor tatile.. :)

peki sürekli mayonu ya da bikinini degistridin mi canim denizden ciktiktan sonra. genelde arkadaslar öyle yapiyormus galiba ama o da insana zor geliyor iste ev denizde bi 5-10
dk uzak, git gel sürekli yorucu olur :/

günaydınn arkadaşlar hepinize. iyi dilekleriniz için hepinize cokk teşekkür edrim. allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
canım işin acıkcası ben pek denizden cıkmadım:)denizde 2 saat kaldıysak bi 15 dk güneş altında kalmışımdır.ama dr lar ıslak mayo ile kalmayın diyorlar. idrar yolu iltihaplanması oluyormuş.bir de arkadas bahsetmiş güneş altında kalma fazla dedi dr um. dediklerini yaptım sorun olmadı

bn havuza girdim hiçbir sorunda yaşamadım doğrusu kesinlikle şemsiye altında durdum oda 15 dak.anca.havuzdada en fazla 1 saat kaldım...gayet güzeldi :)

sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum ALLAH razı olsun ilgilendiğin ve doktoruna sorduğun için...ALLAH oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimki de kızmış bu arada oğluşuna verir ödeşirizşaka bi yana da ben de yeni hastaneden geldim...o kadar çikolata yedim bana mısın demedi benim doktorum değil de başka biri baktı biraz tuhaftı kıpırdamıyo diyo... ultrasonun başıyla göbeğime vuruyo neyse bence bişey görmedi ve görmediği için %99 kız dedi deidm hocam göremediğinizi çin mi öyle dediniz ben sana %99 kız diyom sen ne diyosun dei başta da dedim yaa tuhaf bi adam....su çiçeği olayını anlattım hiç bişey olmaz dedi...zaten yavaş yavaş kuruyomuş cuma günü gelecekler inşallah bi sorun olmaz ben başlarda dokunmayacam bakalım artık inşallah bişey olmaz 8 günü bitecek geldikleri zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…