Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

ne demek canım birbirimize yardım etmek için buradayız. demek sen de öğrendin. hayırlı olsun canım.biz sizin kızı seve seve alırız.ama sen kendi dr na gt bida için rahat etin. anlattığına göre pek anlamamış bu dr.zaten kuluçka dönemi 4- 5 gün sürüyomuş onlar gelne kadar geçmiş olur bu dönem sorun olmaz. içini ferah tut

Kızlarrr hepinizee günaydınn güzell annelerrr nasılsınızz ?? benim bu haftam daha güzel geçiyor daha zinde hisseiyorum kendimi işe sabah kalkmak zor gelmiyor artık iştahım yerine geldi maşallahh giyiniyorum süsleniyorum 3 aydır takmadığım takılarımı takıyorum inşallahh böyle de giderr

Günaydın bayanlar.. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle..
Kaç zamandır güzel geçen günlerim, 3 gündür baş ağrısı ile sarsılıyor! İnanılmaz bir ağrı yaşıyorum! Beynim kafamdan fırlayacakmış gibi geliyor! Bu şekilde ağrı yaşayan oldu mu acaba? İzmir'de EGEPOL'e gidiyorum, dün 50 kere aramama rağmen doktorumu bağlamadılar. Kanamalı hasta olmadığı sürece telefonla soru kabul etmiyorlarmış. O kadar zor durumda kaldım ki, anlatamam! Özel doktorun ne kadar iyi olabileceğini dün daha iyi anladım!

Bana da dr ağrım olmadan minoset vermişti başın boğazın ağrırsa günde 3 tane iç demişti hamileler içebiliyo malesef canım özel olmadı mı hiç ilgi yok illa herşeyde para konuşuyor halbuki onlarda gönüllü dr değil maaşla çalışıyolar ama nankörler işte umursamaz tavırları var hepsinin sen yine ısrarla kapılarını aşındır bizim durumumuzun şakaya gelir ilgisizliğe dayanır bi tarafı yok inş geçer bi an önce baş ağrıların

Cnm verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim! Minoset'i ben de biliyorum aslında ama doktor söylemediği sürece güvenemiyorum işte, korkuyorum dün 10 sn telefona çıkabilseydi eğer, ben bu kadar ağrı durumu yaşamayacaktım! Kendime bir de özel doktor bulma kararı aldım, bugün onu araştırıyorum, en azından ayda 1 değil de, 15te bir görebilirim oğluşumu

bende de bazen oluyo ama bende sinüzüt var klima felan carptıgında beynım zonkluyo ılac ta ıcemeyınce gecmıyo 1-2 gun cekıyorum mecburen
sen doktorunla bır gorus ıstersen bas agrısına neden olacak bı hastalıgın yoksa mıgren sınuzıt gıbı
gebelıge baglı tansıyon felan olabılır

Aslında doğru söylüyorsun.. Sinüzit bende de var, klima altında çalışıyoruz bir de, bu yüzden olma ihtimali yüksek.. Bu aralar zar zor da olsa doktora bir randevu alacağım!

bende de cok siddetli bas agrisi oluyordu canim. zonkluyordu resmen basimin bir yani, acik havada yürüyüs yaptim hep, cok sey düsünmemeye calistim. öyle öyle yenmeye calistim agriyi. yoksa basedilcek gibi degil

Aslında doğru söylüyorsun.. Sinüzit bende de var, klima altında çalışıyoruz bir de, bu yüzden olma ihtimali yüksek.. Bu aralar zar zor da olsa doktora bir randevu alacağım!

eger odadanda sureklı cıkıp gırıyosan benım gıbı olma ıhtımalı cok yuksek oda soguk dısarı sıcak carpıyo haylıyle

merhaba arkadaşlar dr nuz ayrıntılı ultrason istedi mi sizlerden.ücretler çok uçuk seviyede araştırma yaptıysanız veya gittiyseniz hastane ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz

merhaba arkadaşlar dr nuz ayrıntılı ultrason istedi mi sizlerden.ücretler çok uçuk seviyede araştırma yaptıysanız veya gittiyseniz hastane ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz

canım ben bı kac yere sordum fıyat ıstanbulda oturuyosan yazayım

ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu olan mı? ben de ay sonunda giricem. sosyal güvenlik kurumları karşılıyor diye biliyorum ama sanırım yanılıyorum. benim gittiğim hastanede 200'e yakın diye biliyorum.

yeni yazı: domestik günlük: Anneler için indirimli alışveriş sitesi

evet 4 boyutlu olan sanırım ssk karşılamıyorum.birkaç yere sordugumda 150-260 tl arasında değişiyor.benimde en geç haftaya yaptırmam lazım ama neden arada bu kadar fiyat farkı var bilmiyorum.

herkeze slmlar...
sizlerinde sol bacağında uyuşma oluyor mu zaman zaman bnm yaklaşık 1 aydır oluyo...hissisleşme var.uzatınca geçiyor...gecede elim uyuşuk kalkıyorum ara ara sizlerdede oluyomu bu gibi şikayetler?

herkeze slmlar...
sizlerinde sol bacağında uyuşma oluyor mu zaman zaman bnm yaklaşık 1 aydır oluyo...hissisleşme var.uzatınca geçiyor...gecede elim uyuşuk kalkıyorum ara ara sizlerdede oluyomu bu gibi şikayetler?

benimde sol avuç içimde oluyor.dr belirt şikayetini.benim dr bunun için suda eriyen ilaç verdi

herkeze slmlar...

evet canım bendede kramplar oluyodu ellerımdede uyusma
doktora soyledım magnezyum verdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…