- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum ALLAH razı olsun ilgilendiğin ve doktoruna sorduğun için...ALLAH oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimki de kızmış bu arada oğluşuna verir ödeşirizşaka bi yana da ben de yeni hastaneden geldim...o kadar çikolata yedim bana mısın demedi benim doktorum değil de başka biri baktı biraz tuhaftı kıpırdamıyo diyo... ultrasonun başıyla göbeğime vuruyo neyse bence bişey görmedi ve görmediği için %99 kız dedi deidm hocam göremediğinizi çin mi öyle dediniz ben sana %99 kız diyom sen ne diyosun dei başta da dedim yaa tuhaf bi adam....su çiçeği olayını anlattım hiç bişey olmaz dedi...zaten yavaş yavaş kuruyomuş cuma günü gelecekler inşallah bi sorun olmaz ben başlarda dokunmayacam bakalım artık inşallah bişey olmaz 8 günü bitecek geldikleri zaman
Bana da dr ağrım olmadan minoset vermişti başın boğazın ağrırsa günde 3 tane iç demişti hamileler içebiliyo malesef canım özel olmadı mı hiç ilgi yok illa herşeyde para konuşuyor halbuki onlarda gönüllü dr değil maaşla çalışıyolar ama nankörler işte umursamaz tavırları var hepsinin sen yine ısrarla kapılarını aşındır bizim durumumuzun şakaya gelir ilgisizliğe dayanır bi tarafı yok inş geçer bi an önce baş ağrıların
Günaydın bayanlar.. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle..
Kaç zamandır güzel geçen günlerim, 3 gündür baş ağrısı ile sarsılıyor! İnanılmaz bir ağrı yaşıyorum! Beynim kafamdan fırlayacakmış gibi geliyor! Bu şekilde ağrı yaşayan oldu mu acaba? İzmir'de EGEPOL'e gidiyorum, dün 50 kere aramama rağmen doktorumu bağlamadılar. Kanamalı hasta olmadığı sürece telefonla soru kabul etmiyorlarmış. O kadar zor durumda kaldım ki, anlatamam! Özel doktorun ne kadar iyi olabileceğini dün daha iyi anladım!
bende de bazen oluyo ama bende sinüzüt var klima felan carptıgında beynım zonkluyo ılac ta ıcemeyınce gecmıyo 1-2 gun cekıyorum mecburen
sen doktorunla bır gorus ıstersen bas agrısına neden olacak bı hastalıgın yoksa mıgren sınuzıt gıbı
gebelıge baglı tansıyon felan olabılır
Günaydın bayanlar.. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle..
Kaç zamandır güzel geçen günlerim, 3 gündür baş ağrısı ile sarsılıyor! İnanılmaz bir ağrı yaşıyorum! Beynim kafamdan fırlayacakmış gibi geliyor! Bu şekilde ağrı yaşayan oldu mu acaba? İzmir'de EGEPOL'e gidiyorum, dün 50 kere aramama rağmen doktorumu bağlamadılar. Kanamalı hasta olmadığı sürece telefonla soru kabul etmiyorlarmış. O kadar zor durumda kaldım ki, anlatamam! Özel doktorun ne kadar iyi olabileceğini dün daha iyi anladım!
Aslında doğru söylüyorsun.. Sinüzit bende de var, klima altında çalışıyoruz bir de, bu yüzden olma ihtimali yüksek.. Bu aralar zar zor da olsa doktora bir randevu alacağım!
merhaba arkadaşlar dr nuz ayrıntılı ultrason istedi mi sizlerden.ücretler çok uçuk seviyede araştırma yaptıysanız veya gittiyseniz hastane ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz
canım ben bı kac yere sordum fıyat ıstanbulda oturuyosan yazayım
merhaba arkadaşlar dr nuz ayrıntılı ultrason istedi mi sizlerden.ücretler çok uçuk seviyede araştırma yaptıysanız veya gittiyseniz hastane ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz
ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu olan mı? ben de ay sonunda giricem. sosyal güvenlik kurumları karşılıyor diye biliyorum ama sanırım yanılıyorum. benim gittiğim hastanede 200'e yakın diye biliyorum.
yeni yazı: domestik günlük: Anneler için indirimli alışveriş sitesi
herkeze slmlar...
sizlerinde sol bacağında uyuşma oluyor mu zaman zaman bnm yaklaşık 1 aydır oluyo...hissisleşme var.uzatınca geçiyor...gecede elim uyuşuk kalkıyorum ara ara sizlerdede oluyomu bu gibi şikayetler?
istanbul anadolu yakasında oturuyorum.teşekkürler...
herkeze slmlar...
sizlerinde sol bacağında uyuşma oluyor mu zaman zaman bnm yaklaşık 1 aydır oluyo...hissisleşme var.uzatınca geçiyor...gecede elim uyuşuk kalkıyorum ara ara sizlerdede oluyomu bu gibi şikayetler?
ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu olan mı? ben de ay sonunda giricem. sosyal güvenlik kurumları karşılıyor diye biliyorum ama sanırım yanılıyorum. benim gittiğim hastanede 200'e yakın diye biliyorum.
yeni yazı: domestik günlük: Anneler için indirimli alışveriş sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?