Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
evet 4 boyutlu olan sanırım ssk karşılamıyorum.birkaç yere sordugumda 150-260 tl arasında değişiyor.benimde en geç haftaya yaptırmam lazım ama neden arada bu kadar fiyat farkı var bilmiyorum.

Doktora bir danışmak lazım, makinelerde bir fark mı var acaba? Eğer yoksa ucuzuna gitmek daha mantıklı.

canım bloğun çok güzel..unnado sitesine de girdim çok gzl şeyler var..üye oldum hemen..

ayrıntılıya 200 tl vericem

Teşekkür ederim:) Beğenildiğini duyunca çok mutlu oluyorum:)

herkeze slmlar...
sizlerinde sol bacağında uyuşma oluyor mu zaman zaman bnm yaklaşık 1 aydır oluyo...hissisleşme var.uzatınca geçiyor...gecede elim uyuşuk kalkıyorum ara ara sizlerdede oluyomu bu gibi şikayetler?

bende de olmuştu, ama sanırım 4 haftadır olmuyor..gece özellikle kol uyuşmasıyla uyanıyordum, şimdi geçti, doktoruma da danışmadım..şuan daha ilginci var bende geceleri kulağım uyuşuyor, mütemadiyen sancısıyla uyanıyorum.. :S

kulak uyuşması ilginçmiş ilk defa duyuyorum acaba hiç kıprdamadan gece boyunca aynı pozisyondamı uyuyosun ki ?

herkeze slmlar...
sizlerinde sol bacağında uyuşma oluyor mu zaman zaman bnm yaklaşık 1 aydır oluyo...hissisleşme var.uzatınca geçiyor...gecede elim uyuşuk kalkıyorum ara ara sizlerdede oluyomu bu gibi şikayetler?

ewet canım bende de oluyor
hatta şunu fark ettim yerde otururken bi ayağımı dikip diğerinin üzerine oturayım hemen üzerine oturduğum uyuyşuyor önceden böyle değildi
ve benim bebişim hep solda olduğundan solu kaldırıp devir dayim yapamıyorum
resmen itiyor oğluşum
rahatına düşkün olacak belli ki

kulak uyuşması ilginçmiş ilk defa duyuyorum acaba hiç kıprdamadan gece boyunca aynı pozisyondamı uyuyosun ki ?

sanırım, normalde de uykumda çok hareket etmem, bir de buara okuyoruz ya en iyi uyuma pozisyonu sol tarafa diye, beyin iyice şartlandı galiba, yattığım gibi kalkıyorum..

ne güzel hissediyorsun ben bu ara yatarken kendimi dinlemekten bi hal oldum, ama sanırım daha bişey hissedemedim.. biraz sabırsızım sanırım buaralar, kendimi sakinleştireyim.. iyi olsun da bekleriz bikaç hafta daha.. :)

Nasilsiniz forumun güzel anneleri... Göbekler çıkmaya başladı mi?Benim 3.gebelik olduğu için göbek hafiften cikti,kilolu bayan gibi duruyorum..ben ufak ufak çok sık olmasada hareketlerinide hissediyorum.Peki sizde durumlar nedir arkadaslar?

Son düzenleme:

canım daha erkenmıs ılk hamılelıkte 20.haftadan sonra hıssedebılırmısız doktorum bana oyle soyledı

Yaaa ne güzel bebişlerinizin hareketlerini hissediyorsunuz, ben daha tam anlamıyla anlayamadım kiiiiiii :):):)
Bi gün hareket ediyor diyorum, sonra bağırsak hareketleridir onlar, böyle olmaz ki diyorum :) Karnımı dinlemekten yoruldum artık:)

İlk gebeliğim 6 yıl önceydi bebeğimin hareketlerini bende geç hissetmiştim ama sunu söyleyeyim kızlar çok güzel müthiş bir duygu...şimdi sol tarafımda hissediyorum ama anlık çok uzun sürmeyin kıpırdamalar,sanki içimden balık geciyormuş gibi oluyor bazen yani icimde süzulen akan bir seyler oluyor gibi...kendince tarif etmeye çalıştım iste

kızlar bi konu açtım nolur bir yorum yapın Allah rızası için

hoşgeldiniz, 3. gebelikse deneyimleriniz bize iyi gelicek demektir.. :) benim baya çıktı, ırsi midir nedir anlamadım (annemin de öyleymiş) ama özellikle akşamları iyice şişiyorum.. onun dışında his konusunda sabır kulvarında bekliyoruz.. :))

canım daha erkenmıs ılk hamılelıkte 20.haftadan sonra hıssedebılırmısız doktorum bana oyle soyledı

evet, herkes öyle söylüyor.. bugün bu konuyu aştığımı düşünüyorum, sabır dedim.. :) paylaşmak iyi geliyor sanırım..

Zevkle deneyimlerimi paylaşırım ne demek:))))
Bosver karnın çıksın tadını çıkar.Hamile olmadan karnımız çıksa dertlenelim diyeceğimde çok şükür hamilemiz bu yüzden tadını çıkaralım...Umarım sen ve diğer arkadaslar sağlıklı,huzurlu bir gebelik geçirmemizi dilerim.Unutmayin sizden ve bebeğinizden kıymetli hiç bir şey yok..Uyumanız yada dinlenmeniz gerektiği için eviniz dağınık kalacaksa kalsın,yemek yoksa aksama salla gitsin ya kahvaltı yapın aksama yada dışardan söyleyin,üzmeyin tatlı canınızı derim:))))

sabırsızlanman çok normal bnm 2.gebeliğim olmasına rağmen bi ara iyice bozmuştum kafayı niye hissetmiyorum diye inan daha 2 3 gün oldu hissetmeye başlayalı eğer kilolu bi gebeysen daha geç hissediliyo malesef ama az kaldı merk etme :)

valla 15.haftanda nasl hissetmeye başladın zayıf bi gebemisin arkadaşım bnm daha 2 3 gün oldu...kafayı yicektim niye hissetmiyorum diye:))

Kilolu biri değilim belki ondandir.Oyle bariz bir hareket yok yani tekmeleme falan değil.dedim ya 3.gebelik olunca başka oluyor daha bilinçli oluyorsun,daha çok biliyorsun yani:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…