evet 4 boyutlu olan sanırım ssk karşılamıyorum.birkaç yere sordugumda 150-260 tl arasında değişiyor.benimde en geç haftaya yaptırmam lazım ama neden arada bu kadar fiyat farkı var bilmiyorum.
canım bloğun çok güzel..unnado sitesine de girdim çok gzl şeyler var..üye oldum hemen..
ayrıntılıya 200 tl vericem
herkeze slmlar...
sizlerinde sol bacağında uyuşma oluyor mu zaman zaman bnm yaklaşık 1 aydır oluyo...hissisleşme var.uzatınca geçiyor...gecede elim uyuşuk kalkıyorum ara ara sizlerdede oluyomu bu gibi şikayetler?
bende de olmuştu, ama sanırım 4 haftadır olmuyor..gece özellikle kol uyuşmasıyla uyanıyordum, şimdi geçti, doktoruma da danışmadım..şuan daha ilginci var bende geceleri kulağım uyuşuyor, mütemadiyen sancısıyla uyanıyorum.. :S
herkeze slmlar...
sizlerinde sol bacağında uyuşma oluyor mu zaman zaman bnm yaklaşık 1 aydır oluyo...hissisleşme var.uzatınca geçiyor...gecede elim uyuşuk kalkıyorum ara ara sizlerdede oluyomu bu gibi şikayetler?
ayy kızlar sanki üzerimden ateşler fışkırıyoorr size de oluyor mu?
kulak uyuşması ilginçmiş ilk defa duyuyorum acaba hiç kıprdamadan gece boyunca aynı pozisyondamı uyuyosun ki ?
hoş geldin canım aramıza =)
ewet bana da çok oluyor hatta her seferinde ay yine fenalaştım diyorum
ewet canım bende de oluyor
hatta şunu fark ettim yerde otururken bi ayağımı dikip diğerinin üzerine oturayım hemen üzerine oturduğum uyuyşuyor önceden böyle değildi
ve benim bebişim hep solda olduğundan solu kaldırıp devir dayim yapamıyorum
resmen itiyor oğluşum
rahatına düşkün olacak belli ki
ne güzel hissediyorsun ben bu ara yatarken kendimi dinlemekten bi hal oldum, ama sanırım daha bişey hissedemedim.. biraz sabırsızım sanırım buaralar, kendimi sakinleştireyim.. iyi olsun da bekleriz bikaç hafta daha.. :)
Nasilsiniz forumun güzel anneleri... Göbekler çıkmaya başladı mi?Benim 3.gebelik olduğu için göbek hafiften cikti,kilolu bayan gibi duruyorum..ben ufak ufak çok sık olmasada hareketlerinide hissediyorum.Peki sizde durumlar nedir arkadaslar?
canım daha erkenmıs ılk hamılelıkte 20.haftadan sonra hıssedebılırmısız doktorum bana oyle soyledı
ne güzel hissediyorsun ben bu ara yatarken kendimi dinlemekten bi hal oldum, ama sanırım daha bişey hissedemedim.. biraz sabırsızım sanırım buaralar, kendimi sakinleştireyim.. iyi olsun da bekleriz bikaç hafta daha.. :)
Nasilsiniz forumun güzel anneleri... Göbekler çıkmaya başladı mi?Benim 3.gebelik olduğu için göbek hafiften cikti,kilolu bayan gibi duruyorum..ben ufak ufak çok sık olmasada hareketlerinide hissediyorum.Peki sizde durumlar nedir arkadaslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?