Kilolu biri değilim belki ondandir.Oyle bariz bir hareket yok yani tekmeleme falan değil.dedim ya 3.gebelik olunca başka oluyor daha bilinçli oluyorsun,daha çok biliyorsun yani:))))
canım daha erkenmıs ılk hamılelıkte 20.haftadan sonra hıssedebılırmısız doktorum bana oyle soyledı
Dr um 2006 da beri yani ilk cocuğumdan beri gittiğim Dr.Aslinda 11.haftamda erkeğe benzediğini ama bekleyelim dedi.2 hafta sonra 14 haftalıkların kesinlikle erkek dedi.hatta 3d ultrasonda daha net göründü oğlum. Dediğin gibi gebelik olayı çok başka Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimseyi evlâtsiz birakmasin
cnm evt bıraz fazla geldı bana da buyukcekmece kolanda 50tlymısmerhaba arkadaşlar dr nuz ayrıntılı ultrason istedi mi sizlerden.ücretler çok uçuk seviyede araştırma yaptıysanız veya gittiyseniz hastane ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz
duygucum sen beylıkduzunde mı oturuyosun eger oyleyse drun kım cnm?canım ben avrupa yakasındayım
nisa hastanesine sordum yenibosnada 145tl dediler ssk karsılamıyor buarada ayrıntılı ultrasyonu
beylikdüzü tarafındada 200den baslıyo 300 e kadar devam edıyo
masallah ne guzel hıssedıyosun ben henuz hıc bır sey hıssetmıyorum ben de kendımı dınlemekten helak oldum... :)ewet canım bende de oluyor
hatta şunu fark ettim yerde otururken bi ayağımı dikip diğerinin üzerine oturayım hemen üzerine oturduğum uyuyşuyor önceden böyle değildi
ve benim bebişim hep solda olduğundan solu kaldırıp devir dayim yapamıyorum
resmen itiyor oğluşum
rahatına düşkün olacak belli ki
yalnız degılsın ben de hıssetmıyorum :))ne güzel hissediyorsun ben bu ara yatarken kendimi dinlemekten bi hal oldum, ama sanırım daha bişey hissedemedim.. biraz sabırsızım sanırım buaralar, kendimi sakinleştireyim.. iyi olsun da bekleriz bikaç hafta daha.. :)
aynen ya ben de uzuluyodum yalnızım dıye benım gbı ne cok kısı varmıs meger :) bıraz daha sabır edıcez canlarYaaa ne güzel bebişlerinizin hareketlerini hissediyorsunuz, ben daha tam anlamıyla anlayamadım kiiiiiii :):):)
Bi gün hareket ediyor diyorum, sonra bağırsak hareketleridir onlar, böyle olmaz ki diyorum :) Karnımı dinlemekten yoruldum artık:)
ben de :)ben daha hiç bir kıpırtı hissetmiyom
cnm ıcım ı rahatlattın ya ben 16yı doldurdum tık yok demek normalvalla 15.haftanda nasl hissetmeye başladın zayıf bi gebemisin arkadaşım bnm daha 2 3 gün oldu...kafayı yicektim niye hissetmiyorum diye:))
İlk kızım 2006 Aralık doğumlu sonra ilk kızım 6 aylikken 2.kizima gebe kalmışım ve 2. gebeliğimi 12 haftalıkken apandisit şüphesiyle gittiğim genel cerrahta öğrendim:))) 2008 Nisan'da 2.kizimi dünyaya getirdim.ikiz gibiler herkes ikiz zannediyor zaten.simdide oğlumuz olacağını öğrendik çok sevindik.Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür.Seninde oğlundan sonra kızının olacak olması çok güzel.Hayirlisiyla kucağına alırsın umarim
maşallah herkeze benimde 6 yaşında bir kızım var şimdide bir oğlum olacak inş. çok mutluyum iki mutluluğuda tatmak çok güzel
cnm evt bıraz fazla geldı bana da buyukcekmece kolanda 50tlymısbıde bana drum 17+5 gbı dedı ama arastrdım erkenmıs 20.haftadan sonra ıdealmıs eger erken cekılırse bıdaha gerekebılırmıs kalp ıcın anlamadım konuscam yıne drumla.
duygucum sen beylıkduzunde mı oturuyosun eger oyleyse drun kım cnm?
masallah ne guzel hıssedıyosun ben henuz hıc bır sey hıssetmıyorum ben de kendımı dınlemekten helak oldum... :)
yalnız degılsın ben de hıssetmıyorum :))
aynen ya ben de uzuluyodum yalnızım dıye benım gbı ne cok kısı varmıs meger :) bıraz daha sabır edıcez canlar
ben de :)
cnm ıcım ı rahatlattın ya ben 16yı doldurdum tık yok demek normal
kızlar basındakı 2 cıkmamıs keske 50 olsa dım
nurcanburak cnm ya ben de sabırla beklıyorum ınsallah yakındır 16+0ım bugun rabbıme sukurler olsun...
evet canım beylıkduzu kolana gıdıyorum dr.arzu hanım
bende yarın ayrıntılıya gırecem buyukcekmecede ama canım 250 tl dedıler ayrıntılıyı bı yanlısın olmasın ozel sıgortan varsa belkı o fıyattır ,
kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim
kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim[
çok güzel bir duygudur eminim. bende elim karnımda bi hareket hissedermiyim acaba die bakıyorum. ama hissettiğim sadece sertlik.anlaşılan bende 2 haftaya kadar hisseerim
Günaydın bayanlaarr.. İyi haftalar olsun hepinize!
Sormak istediğim bir konu var, siz de kollarda ve ellerde uyuşmalar oluyor mu acaba? Gece aynı şekilde uyuyorum ve uyuşma ile uyanıyorum, bu da yeni adet oldu, çok rahatsız ediyor beni
kızlar merhaba benimde bir oğlum oluyor %100 dedi doktorumuz ,vitamin ve demir ilaçlarını kaç haftadan sonra kullanmaya başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?