Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Kilolu biri değilim belki ondandir.Oyle bariz bir hareket yok yani tekmeleme falan değil.dedim ya 3.gebelik olunca başka oluyor daha bilinçli oluyorsun,daha çok biliyorsun yani:))))

hımm kesinlikle kilolu değilsin ondandır bide tecrübe tabii gerçi bnmde 2.gebeliğim ama ilk gebeliğime göre fazlalıklarım var :)))) ama dünyada servetini döksen böyle bi his yaşayamazsın değil mi bn ilk gebeliğimdede hiç bitmesin istiyodum yaşadığım en güzl duygu diye adlandırıyodum hareketlerini şükürler olsun ki 2.kez yaşama şansı verdi Rabbim...cinsiyeti belli oldu mu?

canım daha erkenmıs ılk hamılelıkte 20.haftadan sonra hıssedebılırmısız doktorum bana oyle soyledı

yok canım ya öyle dediklerine bakma
her insan farklıdır
dr ların olmaz dediği şeyler bazen de olabiliyor
benim annemde erken hissedermiş

Dr um 2006 da beri yani ilk cocuğumdan beri gittiğim Dr.Aslinda 11.haftamda erkeğe benzediğini ama bekleyelim dedi.2 hafta sonra 14 haftalıkların kesinlikle erkek dedi.hatta 3d ultrasonda daha net göründü oğlum. Dediğin gibi gebelik olayı çok başka Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimseyi evlâtsiz birakmasin

Son düzenleme:

arkadaşım bnmde oğlum 2006 doğumlu sen arayı boş geçmemişsin bnm gibi :) banada 15+3 te %90 kız dedi umarım değişmez bi oğlum var bide kızım olsun istiyorum sağlıklı bi şekilde inş...bide kız çocuk duygusu tatmak istiyorum...Allah çocuklarımızı bizler bizleri onlara bağışlasın inş...

İlk kızım 2006 Aralık doğumlu sonra ilk kızım 6 aylikken 2.kizima gebe kalmışım ve 2. gebeliğimi 12 haftalıkken apandisit şüphesiyle gittiğim genel cerrahta öğrendim:))) 2008 Nisan'da 2.kizimi dünyaya getirdim.ikiz gibiler herkes ikiz zannediyor zaten.simdide oğlumuz olacağını öğrendik çok sevindik.Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür.Seninde oğlundan sonra kızının olacak olması çok güzel.Hayirlisiyla kucağına alırsın umarim

maşallah herkeze benimde 6 yaşında bir kızım var şimdide bir oğlum olacak inş. çok mutluyum iki mutluluğuda tatmak çok güzel

merhaba arkadaşlar dr nuz ayrıntılı ultrason istedi mi sizlerden.ücretler çok uçuk seviyede araştırma yaptıysanız veya gittiyseniz hastane ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz
cnm evt bıraz fazla geldı bana da buyukcekmece kolanda 50tlymıs bıde bana drum 17+5 gbı dedı ama arastrdım erkenmıs 20.haftadan sonra ıdealmıs eger erken cekılırse bıdaha gerekebılırmıs kalp ıcın anlamadım konuscam yıne drumla.

canım ben avrupa yakasındayım
nisa hastanesine sordum yenibosnada 145tl dediler ssk karsılamıyor buarada ayrıntılı ultrasyonu
beylikdüzü tarafındada 200den baslıyo 300 e kadar devam edıyo
duygucum sen beylıkduzunde mı oturuyosun eger oyleyse drun kım cnm?

masallah ne guzel hıssedıyosun ben henuz hıc bır sey hıssetmıyorum ben de kendımı dınlemekten helak oldum... :)

yalnız degılsın ben de hıssetmıyorum :))

aynen ya ben de uzuluyodum yalnızım dıye benım gbı ne cok kısı varmıs meger :) bıraz daha sabır edıcez canlar

ben daha hiç bir kıpırtı hissetmiyom
ben de :)

valla 15.haftanda nasl hissetmeye başladın zayıf bi gebemisin arkadaşım bnm daha 2 3 gün oldu...kafayı yicektim niye hissetmiyorum diye:))
cnm ıcım ı rahatlattın ya ben 16yı doldurdum tık yok demek normal

inş. cnmcım inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli katarız bebeklerimizi ömrümüze adın ne bu arada çok enteresan bi nickin var varmı özel bi anlamı ?

maşallah herkeze benimde 6 yaşında bir kızım var şimdide bir oğlum olacak inş. çok mutluyum iki mutluluğuda tatmak çok güzel

ayy ne güzl hayırlısı olsun...snnle aynı duyguları yaşıyoruz çok tuhaf dimi insanın kendini farklı bi cinsiyete alıştırması? )

cnm ıcım ı rahatlattın ya ben 16yı doldurdum tık yok demek normal[/QUOTE]

SEVGİLİ NAZAYŞE...

rahatla cnm rahatla pıt pıt atıyo artık bzen karnımda toplanıyo :) semsert oluyo elleyince kaçıyo fındık kurdum abiside öleydi hiç elletmezdi kendini :)

Son düzenleme:
kızlar basındakı 2 cıkmamıs keske 50 olsa dım
nurcanburak cnm ya ben de sabırla beklıyorum ınsallah yakındır 16+0ım bugun rabbıme sukurler olsun...

evet canım beylıkduzu kolana gıdıyorum dr.arzu hanım
bende yarın ayrıntılıya gırecem buyukcekmecede ama canım 250 tl dedıler ayrıntılıyı bı yanlısın olmasın ozel sıgortan varsa belkı o fıyattır ,

kızlar basındakı 2 cıkmamıs keske 50 olsa dım
nurcanburak cnm ya ben de sabırla beklıyorum ınsallah yakındır 16+0ım bugun rabbıme sukurler olsun...

canım yenıbosnada nisa hastanesinde 145tl ayrıntılı ultrasyon ordada doktor bakıyor
benim eşimden dolayı ozel sıgortam var buyukcekmece kolan ındırılımlı olacak oyuzden oraya gıdıcem ama eger ora olmasaydı
nisa ya gıdıcektım
buyukcekmece tıp 2000dede 150 tl dedıler ama ordakı doktoru pek gozum tutmadı :)
bazı hastanelerde (örnegın medilife ) doktor degıl radyolog bakıyor
uzman doktorun bakması daha ıyı ayrıntılıda oyuzden randevu alırken ıyı arastır canım

duyguuu seni fixledim simdi cnm bnm ya bnm drum da arzu beylıkduzu kolanda cnm ya ayy masallah cok ıı dr dedıler onun ıcın ben de ona gıdıyorum buyukcekmece kolan 250 dedı evt orda uzman dr cekıyomus cok pahalı ya yenıbosnada uzman dr mu cekıyomus ya bıraz ındırmeye calısıcam buyukcekmeceyı bıde sana tam kacıncı hafta dedı arzu hanım?2liyi yaptrmıstır 3 4 ıstedı mı.?benden ıstemedı sadece detaylı usg ye gırmemı ıstedı ıste.

Nickimin anlamı su canım,ilk kızıma hamileyken rüyamda sürekli uçsuz bucaksız papatya bahçesinde görüyordum kendimi ve 2 kere bitlenmistim:))) ve ikisi birleşimde bitli papatya oldu.

Bu arada hamile kisi rüyasında çiçek görürse kızı olurmuş:))) ben gördüm ve oldu.

kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim

Son düzenleme:
kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim

maşallah size.. :) bu haftalar sırayla bu haberlerin düşmesini bekliycez sanırım foruma.. :))

Günaydın bayanlaarr.. İyi haftalar olsun hepinize!
Sormak istediğim bir konu var, siz de kollarda ve ellerde uyuşmalar oluyor mu acaba? Gece aynı şekilde uyuyorum ve uyuşma ile uyanıyorum, bu da yeni adet oldu, çok rahatsız ediyor beni

kızlar merhaba benimde bir oğlum oluyor %100 dedi doktorumuz ,vitamin ve demir ilaçlarını kaç haftadan sonra kullanmaya başladınız

günaydın canım. bende cok nadir oluyor. benim anladığım neden su. karnımıza zarar gelmesin die bize rahat gelen pozisyonu bulup sürekli aynı şekilde yatıyoruz.bu da uyuşmaya neden oluyor galiba. diye düşünüyorum

kızlar merhaba benimde bir oğlum oluyor %100 dedi doktorumuz ,vitamin ve demir ilaçlarını kaç haftadan sonra kullanmaya başladınız

hayırlı uğurlu olsun.. :) ben 12. haftada vitamini, 16. hafta da demir hapını almaya başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…