Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

bende de oluyor uyuşma, normalde hep sağıma yatardım, şimdi sola yatış öncelikli diye sola yatıyorum.. ve kulağımdan tut da, elim kolum bacağım sol tarafım tamamen uyuşmuş şekilde uyanıyorum.. sanırım arkadaşın dediği gibi sabit yatma psikolojisinin getirdiği bir durum..

kızlar merhaba benimde bir oğlum oluyor %100 dedi doktorumuz ,vitamin ve demir ilaçlarını kaç haftadan sonra kullanmaya başladınız

bana dr um öğrenir öğrenmez decavit verdi 1ay 2ay önce magnorm 1ay önce de demir hapını verdi canım

canım uyuşmaların varsa dr una danışman gerekiyormuş dün hamillelikle ilgili bi sayfa da okumuştum

selam kızlar

benim de bu 2 gündür kollarımda uyuşma var..bir de hafiften ellerim şişmiş..akşam turşu yemiştim.o mu yaptı acaba..

ben de demir hapı vitamin ve coraspin kullanıyorum..

kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim

ayy gozun aydın cok sevındım ya darısı bıze olsun ınsallah ben de dınlıyorum sureklı kendımı bısey yok :)

kızlar merhaba benimde bir oğlum oluyor %100 dedi doktorumuz ,vitamin ve demir ilaçlarını kaç haftadan sonra kullanmaya başladınız
ne guzel allah tamamına erdırsın cnm ben 13. haftadan sonra vitamın ve demır hapına basladım

arkadaşlar,

uyuşmayı doktorlarınıza sormanızda fayda var. sabah uyandığınızda hissettiğiniz yatış pozisyonuyla ilgili olabilir ama gün içinde olan uyuşmalar için belki yapılacak birşeyler vardır.

Merhaba bayanlar.. Uyuşma konusunda ki yorumlarınız için teşekkür ederim.. Yarın veya çarşamba günü kan tahlillerimin sonuçlarını almaya gideceğim, doktorun yanına girdiğimde, açılmayan telefonları, baş ağrılarımı ve uyuşmayı kesinlikle soracağım! Çünkü artık iyice sinirlenmeye başladım..

:)) hey Allahım sni bitli sni :))

kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim

gözün aydın cnm inan bu durumu hayatın boyunca unutamıyacaksın keyfini çıkar:))

hadi hayırlısı olsun cnm ...gördüğüm kadarıyla bu yıl erkek bebek senesi :)

yenı geldım canım doktordan sımdı bı sorun cıkmadı cok sukur
ben 16.haftadaydım 2 hafta sonra gıt dedı bugun 18+4 tum gıttım ama ılk randevu alırken 20.haftadan once yapmıyoruz demıstı sekreter bende doktorum dedı deyınce verdı gun vermıstı:)
nısaya telefonla sordum ordada uzman doktor dedı ama yınede sorarsın telefonda
ben aynı zamanda devlettede gıdıyodum canım arzuya yenı basladım devlettekı doktorum
4luye gerek yok dedı ama pırpırıklıysen yaptır demıstı kolonda yaptırdım 98 tl mı neydı
ama arzu hanım bişey demedi istemedi yani 4'lü.
ama ıkılın normal cıktıysa bıde ultrasyondakı degerler normal cıkıyosa ıstemıyolar

oluyo canım gece arada uyanıyorum uyusmus oluyo bırazz hareket felan edıyorum sabah kalktıgımda yıne aynı

demır hapını sana nezaman verdı canım ben sadece vıtamın kullanıyorum hala demır hapı felanda vermedı arzu hanım
kan degerlerımı de sadece ılk ayda olctuler herkes kan ılacı kullanıyo bana nıye vermıyolar :)

oluyo canım gece arada uyanıyorum uyusmus oluyo bırazz hareket felan edıyorum sabah kalktıgımda yıne aynı

DuYgGU'cum, aramızda 2 gün var, belki bazı durumlar aynı anda oluyor olabilir? Yani bu aralar baş ağrısı çekiyorum ben, sende de oluyor mu? Bir de sürekli su içerdim, artık su midemi bulandırıyor Bunun gibi, önceden problem yaşamayıp bu haftalarda yaşadığın problemler var mı acaba?

Kan ilacını neden vermiyorlar ki acaba? Doktor unutmuş falan olmasın :) Bence ilk gittiğinde sormalısın.. Çünkü ben yanılmıyorsam 12 veya 13.hafta da başladım içmeye!

3.ayımdamı ne suyu ıcerken tıksınıyodum sımdı gectı sukur :)
bas agrısı ıs yerınde klımaya maruz kalınca oluyo sanırım sınuzıtım var benım canım bas agrısı olunca ılacta ıcemedıgım ıcın 2-3 gun cekıyorum gecmesını
bas agrısı oluyo yanı bendede
buaralar gezmeye cıktıgımda felan tansıyonum dusuyo tuzlu ayran felan ıcınce kendıme gelebılıyorum doktora bunuda soracagım ıse gelıp gıderken bıseyım yok ama dısarı gezmeye cıkayım benı buluyo

Kan ilacını neden vermiyorlar ki acaba? Doktor unutmuş falan olmasın :) Bence ilk gittiğinde sormalısın.. Çünkü ben yanılmıyorsam 12 veya 13.hafta da başladım içmeye!

bıde ben normalde kansızdım ılac kullananan bırıyım bayramdan sonra gıttıgımde soracam doktora ama gıtmeden saglıkocagında kan testı yaptırsammı acaba?

Klimaya bağlı olduğun emin oldum artık :)
Tansiyon düşmesi hiç olmadı ama bende.. Sadece geçen ay çok kilo almışım, doktorum kızdı ne güzel hep 600 gr. - 800 gr. arasındaydım, geçen ay 3 kilo almışım (

bıde ben normalde kansızdım ılac kullananan bırıyım bayramdan sonra gıttıgımde soracam doktora ama gıtmeden saglıkocagında kan testı yaptırsammı acaba?

Alla allaaa.. Doktorun vermemesi ilginç ama.. Çünkü direk bunu yazıyorlar yani?? Kesinlikle sormalısın! Ama ayrıca sağlık ocağında yaptırmana gerek yok diye düşünüyorum, çünkü onlarda bir önce ki kayıtlarımız mevcut.. Zaten 2 ayda bir test yapmaları lazım, benden bu ay yine 3 tüp kan ve idrar örneği aldılar..

kız ben 4.5 ay oldum daha ılk ay gıttıgım kan tahlılı ıle duruyorum :)
acaba benden tahlıl sonuclarını ısteyınce verıyorum yenı tahlıl sonucu dıyemı dusunuyolar
bayram sonrası gıdeyım barı hemen devlet hastanesıne devlettekı doktorda ıstemedı hadı dıgerı unuttu dıyelım
gıdınce bu konuyu ayrıntılı bır sorayım barı
klıma carpıyo ınsanı canım hele odadan dısarı cıkıp gırıyosam o aksam bas agrısından uyuyamıyorum
birde canım 4-5 ay arası toplam alacagımız kılo 4-6 arası normalmıs sen kac kılo aldıkkı kzdı belkı ılerısı ıcın demıstır dıkkat et dıye

cnm, eğer ssk lı isen kesinlikle düzgün bir özel hastaneye gitmelisin. Ben 2 aylıkken öğrendim, şimdiye kdr 2 kan ve idrar tahlili, 2li test ve bazı taramalar yapıldı. Bunu doktoruna sor lütfen, aksatma sakın!
Geçen gittiğimde yani 3-4 ay arası 3 kilo almışım

ssklıyım canım ıkısınede gıdıyorum hem ozelde doktorum var hemde devletede gıdıyorum
busefer gıttıgımde soracam artık ilk gıttıgımde kan tahlıllerım ıdrar tahlıllerım yapıldı ama
2lıyı 4luyu ayrıntılıyı yaptırdım
ee 3kılo normal degılmı yaa :) bende 2.5 kılo felan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…