Günaydın bayanlaarr.. İyi haftalar olsun hepinize!
Sormak istediğim bir konu var, siz de kollarda ve ellerde uyuşmalar oluyor mu acaba? Gece aynı şekilde uyuyorum ve uyuşma ile uyanıyorum, bu da yeni adet oldu, çok rahatsız ediyor beni
kızlar merhaba benimde bir oğlum oluyor %100 dedi doktorumuz ,vitamin ve demir ilaçlarını kaç haftadan sonra kullanmaya başladınız
Sormak istediğim bir konu var, siz de kollarda ve ellerde uyuşmalar oluyor mu acaba? Gece aynı şekilde uyuyorum ve uyuşma ile uyanıyorum, bu da yeni adet oldu, çok rahatsız ediyor beni
maşallah size.. :) bu haftalar sırayla bu haberlerin düşmesini bekliycez sanırım foruma.. :))
kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim
ne guzel allah tamamına erdırsın cnm ben 13. haftadan sonra vitamın ve demır hapına basladımkızlar merhaba benimde bir oğlum oluyor %100 dedi doktorumuz ,vitamin ve demir ilaçlarını kaç haftadan sonra kullanmaya başladınız
Nickimin anlamı su canım,ilk kızıma hamileyken rüyamda sürekli uçsuz bucaksız papatya bahçesinde görüyordum kendimi ve 2 kere bitlenmistim:))) ve ikisi birleşimde bitli papatya oldu.
Bu arada hamile kisi rüyasında çiçek görürse kızı olurmuş:))) ben gördüm ve oldu.
kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim
kızlar merhaba benimde bir oğlum oluyor %100 dedi doktorumuz ,vitamin ve demir ilaçlarını kaç haftadan sonra kullanmaya başladınız
duyguuu seni fixledim simdi cnm bnm ya bnm drum da arzu beylıkduzu kolanda cnm ya ayy masallah cok ıı dr dedıler onun ıcın ben de ona gıdıyorum buyukcekmece kolan 250 dedı evt orda uzman dr cekıyomus cok pahalı ya yenıbosnada uzman dr mu cekıyomus ya bıraz ındırmeye calısıcam buyukcekmeceyı bıde sana tam kacıncı hafta dedı arzu hanım?2liyi yaptrmıstır 3 4 ıstedı mı.?benden ıstemedı sadece detaylı usg ye gırmemı ıstedı ıste.
ayy gozun aydın cok sevındım ya darısı bıze olsun ınsallah ben de dınlıyorum sureklı kendımı bısey yok :)
ne guzel allah tamamına erdırsın cnm ben 13. haftadan sonra vitamın ve demır hapına basladım
oluyo canım gece arada uyanıyorum uyusmus oluyo bırazz hareket felan edıyorum sabah kalktıgımda yıne aynı
demır hapını sana nezaman verdı canım ben sadece vıtamın kullanıyorum hala demır hapı felanda vermedı arzu hanım
kan degerlerımı de sadece ılk ayda olctuler herkes kan ılacı kullanıyo bana nıye vermıyolar :)
DuYgGU'cum, aramızda 2 gün var, belki bazı durumlar aynı anda oluyor olabilir? Yani bu aralar baş ağrısı çekiyorum ben, sende de oluyor mu? Bir de sürekli su içerdim, artık su midemi bulandırıyorBunun gibi, önceden problem yaşamayıp bu haftalarda yaşadığın problemler var mı acaba?
Kan ilacını neden vermiyorlar ki acaba? Doktor unutmuş falan olmasın :) Bence ilk gittiğinde sormalısın.. Çünkü ben yanılmıyorsam 12 veya 13.hafta da başladım içmeye!
3.ayımdamı ne suyu ıcerken tıksınıyodum sımdı gectı sukur :)
bas agrısı ıs yerınde klımaya maruz kalınca oluyo sanırım sınuzıtım var benım canım bas agrısı olunca ılacta ıcemedıgım ıcın 2-3 gun cekıyorum gecmesını
bas agrısı oluyo yanı bendede
buaralar gezmeye cıktıgımda felan tansıyonum dusuyo tuzlu ayran felan ıcınce kendıme gelebılıyorum doktora bunuda soracagım ıse gelıp gıderken bıseyım yok ama dısarı gezmeye cıkayımbenı buluyo
bıde ben normalde kansızdım ılac kullananan bırıyımbayramdan sonra gıttıgımde soracam doktora ama gıtmeden saglıkocagında kan testı yaptırsammı acaba?
Klimaya bağlı olduğun emin oldum artık :)
Tansiyon düşmesi hiç olmadı ama bende.. Sadece geçen ay çok kilo almışım, doktorum kızdıne güzel hep 600 gr. - 800 gr. arasındaydım, geçen ay 3 kilo almışım (
Alla allaaa.. Doktorun vermemesi ilginç ama.. Çünkü direk bunu yazıyorlar yani?? Kesinlikle sormalısın! Ama ayrıca sağlık ocağında yaptırmana gerek yok diye düşünüyorum, çünkü onlarda bir önce ki kayıtlarımız mevcut.. Zaten 2 ayda bir test yapmaları lazım, benden bu ay yine 3 tüp kan ve idrar örneği aldılar..
kız ben 4.5 ay oldum daha ılk ay gıttıgım kan tahlılı ıle duruyorum :)
acaba benden tahlıl sonuclarını ısteyınce verıyorum yenı tahlıl sonucu dıyemı dusunuyolar
bayram sonrası gıdeyım barı hemen devlet hastanesıne devlettekı doktorda ıstemedı hadı dıgerı unuttu dıyelım
gıdınce bu konuyu ayrıntılı bır sorayım barı
klıma carpıyo ınsanı canım hele odadan dısarı cıkıp gırıyosam o aksam bas agrısından uyuyamıyorum
birde canım 4-5 ay arası toplam alacagımız kılo 4-6 arası normalmıs sen kac kılo aldıkkı kzdı belkı ılerısı ıcın demıstır dıkkat et dıye
cnm, eğer ssk lı isen kesinlikle düzgün bir özel hastaneye gitmelisin. Ben 2 aylıkken öğrendim, şimdiye kdr 2 kan ve idrar tahlili, 2li test ve bazı taramalar yapıldı. Bunu doktoruna sor lütfen, aksatma sakın!
Geçen gittiğimde yani 3-4 ay arası 3 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?