yenı geldım canım doktordan sımdı bı sorun cıkmadı cok sukur
ben 16.haftadaydım 2 hafta sonra gıt dedı bugun 18+4 tum gıttım ama ılk randevu alırken 20.haftadan once yapmıyoruz demıstı sekreter bende doktorum dedı deyınce verdı gun vermıstı:)
nısaya telefonla sordum ordada uzman doktor dedı ama yınede sorarsın telefonda
ben aynı zamanda devlettede gıdıyodum canım arzuya yenı basladım devlettekı doktorum
4luye gerek yok dedı ama pırpırıklıysen yaptır demıstı kolonda yaptırdım 98 tl mı neydı
ama arzu hanım bişey demedi istemedi yani 4'lü.
ama ıkılın normal cıktıysa bıde ultrasyondakı degerler normal cıkıyosa ıstemıyolar
demır hapını sana nezaman verdı canım ben sadece vıtamın kullanıyorum hala demır hapı felanda vermedı arzu hanım
kan degerlerımı de sadece ılk ayda olctuler herkes kan ılacı kullanıyo bana nıye vermıyolar :)
Klimaya bağlı olduğun emin oldum artık :)
Tansiyon düşmesi hiç olmadı ama bende.. Sadece geçen ay çok kilo almışım, doktorum kızdıne güzel hep 600 gr. - 800 gr. arasındaydım, geçen ay 3 kilo almışım (
Alla allaaa.. Doktorun vermemesi ilginç ama.. Çünkü direk bunu yazıyorlar yani?? Kesinlikle sormalısın! Ama ayrıca sağlık ocağında yaptırmana gerek yok diye düşünüyorum, çünkü onlarda bir önce ki kayıtlarımız mevcut.. Zaten 2 ayda bir test yapmaları lazım, benden bu ay yine 3 tüp kan ve idrar örneği aldılar..
duygucum bence arzuya ııce soralım su ısı cnm yanı ıdrar kan bakmıyo mu nedır dımı?ozellıle senın kan hapını cnku cok ıhtıyacın olacak ılerıde...ssklıyım canım ıkısınede gıdıyorum hem ozelde doktorum var hemde devletede gıdıyorum
busefer gıttıgımde soracam artık ilk gıttıgımde kan tahlıllerım ıdrar tahlıllerım yapıldı ama
2lıyı 4luyu ayrıntılıyı yaptırdım
ee 3kılo normal degılmı yaa :) bende 2.5 kılo felan aldım
ya 20.haftadan onc yapınca kalbı ıyı goremıyolarmıs ama duygucum yao kdr da ovduler arzu hanımı.bilmiyorum ki...
cnm ben halsızım dıyınce verdı elındekı folıc aıt bıtsın ole basla demıstı 10 gundur kullanıyorum yaklasık.bıde omega 3 ıcerıklı balık yagı acısından zengın bı vıtamın verdı ıste 2sını beraber verdıo vıtamın nerdeyse 4 hafta oldu.folıc bıtınc de o kan hapına basladım
3 kılo 1 ay ıcın cok cnm ama kızılacak gbı de dııl hanı :) ben de 16 haftada 3 kılo almısım.cnm bana da hıc test yapılmadı sonrasında yanı ılk haftalarda yapılan testlerle duruyorum halasocam druma ya bızımkı pasıf mı ne
duygucum bence arzuya ııce soralım su ısı cnm yanı ıdrar kan bakmıyo mu nedır dımı?ozellıle senın kan hapını cnku cok ıhtıyacın olacak ılerıde...
Kızlarrr hepiniee günaydınnn dün oğlum olacağı kesinleşti artık pipiyi resmen adam gözüme soktu bide yazmasın mı ultrasona pipi diyeebu arada bende özele gidiyorum 2li test dışında hiç kan aldırmadım başka bide dün dr um dediki sağlık ocağına git tetenos aşının zamanı geldiyse yaptır dedi ne zaman yapılıyoki o aşı bileniniz var mı :?
Kızlarrr hepiniee günaydınnn dün oğlum olacağı kesinleşti artık pipiyi resmen adam gözüme soktu bide yazmasın mı ultrasona pipi diyeebu arada bende özele gidiyorum 2li test dışında hiç kan aldırmadım başka bide dün dr um dediki sağlık ocağına git tetenos aşının zamanı geldiyse yaptır dedi ne zaman yapılıyoki o aşı bileniniz var mı :?
merhaba, ben bir tane okudum, insallah kabul eder Rabbim..güzel anne adayları lütfen birer tane ayetül kürsi okurmusuz.yalnız hamişler 38 hamiş buldum 3 tane bulmam lazım sizlerde yardım edermiszi aranızdan hamiş olanlar 1 tane okusaz yeter.teşekkurler
canim ben dünkü kontrolümde denize girmeyi soracaktim ama unuttumcinsiyetini ögrenemeyince biraz sok olduk esimle, sadece o degil, sormamiz gereken ne varsa unuttuk
gerci burdaki arkadaslarda yanit vermislerdi ama yine de kusura bakma canim
ohh ne guzel ya ben bugun de gttım kontrole kurtlulugumdan yanı hıc bılmedıım bı hastane ultrasona gırdım yone goremedık sanırım renklıde bellı olacak bu ya cok eraktayım ben de allahım saglıklısını nasıp etsın ınsallah ama ınsan merak edıyo ıste ya...Kızlarrr hepiniee günaydınnn dün oğlum olacağı kesinleşti artık pipiyi resmen adam gözüme soktu bide yazmasın mı ultrasona pipi diyeebu arada bende özele gidiyorum 2li test dışında hiç kan aldırmadım başka bide dün dr um dediki sağlık ocağına git tetenos aşının zamanı geldiyse yaptır dedi ne zaman yapılıyoki o aşı bileniniz var mı :?
aminnnn insallah cnmne güzel canim cinsiyetini ögrenmissin, hayirli saglikli bir evlat olur insallah....
bizde dün kontroldeydik ama cinsiyetini ögrenemedik. bi ben kaldim galiba ögrenemeyen. gecer sefer kendini göstermemisti, bu serferde yavrumun bacaklarinin arasina kordon girmis yien göremedi doktorüzüldüm tabii ögrenemedim diye ilk basta ama sonra kizdim kendime, dua et ki saglikli bebegin dedim kendi kendime. napalim, baska sefere insallah
ayrica herkesin kadir gecesi mübarek olsun. dualarimiz insallah kabul olsun...
kalan 2 taneyı okudum cnm...güzel anne adayları lütfen birer tane ayetül kürsi okurmusuz.yalnız hamişler 38 hamiş buldum 3 tane bulmam lazım sizlerde yardım edermiszi aranızdan hamiş olanlar 1 tane okusaz yeter.teşekkurler
Merhaba bortwen.
Denize girmeyi demişsin ama ben her hafta sonu denize giriyorum, şimdiye kadar da hiçbir problem yaşamadım. Etrafımdaki hamile arkadaşlarımda kesinlikle tavsiye ediyor, çünkü kasların açılmasına yardımcı oluyor. Ama sen yine de doktoruna bir danış, buradada paylaşırsan çok sevinirim.
hadi yaaa.. yalniz olmadigima sevindim ama bir yandan da benimle ayni durumda oldugun icin benim hissettiklerimi hissediyorsundur. cok sükür sagliklilar ama insan ögrenmekte istiyor iste:))))ohh ne guzel ya ben bugun de gttım kontrole kurtlulugumdan yanı hıc bılmedıım bı hastane ultrasona gırdım yone goremedık sanırım renklıde bellı olacak bu ya cok eraktayım ben de allahım saglıklısını nasıp etsın ınsallah ama ınsan merak edıyo ıste ya...
cnm yalnız dıılsınnn ben de varım ogrenemeyen hayıorlısı olsun bakalım ogrenırız elbet :)
benimki yüzmeyi özellikle tavsiye etti. anne adaylarının yapabileceği en iyi egzersizdir, hatta deniz havuza göre çok daha temiz, yine de güvendiğin havuza da girebilirsin, dedi.merhaba... canim benim ilk 3 ay yasakti, tüp bebek oldugu icin, ama sonrada sormayi unuttukbu hafta sonuda kismetse tr'ye gidiyoruz. sterno'da benim gibi merak ediyordu ama ben dün doktora sormayi unuttum. artik gidene kadar telefonla ulasabilirsem doktora, sorucam. burda tabii paylasirim
ohh ne guzel ya ben bugun de gttım kontrole kurtlulugumdan yanı hıc bılmedıım bı hastane ultrasona gırdım yone goremedık sanırım renklıde bellı olacak bu ya cok eraktayım ben de allahım saglıklısını nasıp etsın ınsallah ama ınsan merak edıyo ıste ya...
aminnnn insallah cnm
cnm yalnız dıılsınnn ben de varım ogrenemeyen hayıorlısı olsun bakalım ogrenırız elbet :)
kalan 2 taneyı okudum cnm...
canim ben dünkü kontrolümde denize girmeyi soracaktim ama unuttumcinsiyetini ögrenemeyince biraz sok olduk esimle, sadece o degil, sormamiz gereken ne varsa unuttuk
gerci burdaki arkadaslarda yanit vermislerdi ama yine de kusura bakma canim
hadi yaaa.. yalniz olmadigima sevindim ama bir yandan da benimle ayni durumda oldugun icin benim hissettiklerimi hissediyorsundur. cok sükür sagliklilar ama insan ögrenmekte istiyor iste:))))
sen enden ögrenemedin? göstermedi mi yoksa sizinde araniza kordon mu girdi?
Günaydın arkadaşlar. bugün 3 lü testimizin sonucları için gidicez dr a.inşallah ii çıkar. yaa ben 2 aydır falan ama son günlerde yoğunlukla saç dökülmesinde şikayetçiyim. benim gb olan var mı? inanın banyo yapmaktan korkar oldum. varsa eğer nasıl bi çözm buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?