Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

ya 20.haftadan onc yapınca kalbı ıyı goremıyolarmıs ama duygucum yao kdr da ovduler arzu hanımı.bilmiyorum ki...

cnm ben halsızım dıyınce verdı elındekı folıc aıt bıtsın ole basla demıstı 10 gundur kullanıyorum yaklasık.bıde omega 3 ıcerıklı balık yagı acısından zengın bı vıtamın verdı ıste 2sını beraber verdıo vıtamın nerdeyse 4 hafta oldu.folıc bıtınc de o kan hapına basladım

3 kılo 1 ay ıcın cok cnm ama kızılacak gbı de dııl hanı :) ben de 16 haftada 3 kılo almısım.cnm bana da hıc test yapılmadı sonrasında yanı ılk haftalarda yapılan testlerle duruyorum halasocam druma ya bızımkı pasıf mı ne

duygucum bence arzuya ııce soralım su ısı cnm yanı ıdrar kan bakmıyo mu nedır dımı?ozellıle senın kan hapını cnku cok ıhtıyacın olacak ılerıde...

Kızlarrr hepiniee günaydınnn dün oğlum olacağı kesinleşti artık pipiyi resmen adam gözüme soktu bide yazmasın mı ultrasona pipi diyee bu arada bende özele gidiyorum 2li test dışında hiç kan aldırmadım başka bide dün dr um dediki sağlık ocağına git tetenos aşının zamanı geldiyse yaptır dedi ne zaman yapılıyoki o aşı bileniniz var mı :?

doktor en ınce ayrıntısına kadar baktı canım kalbını felan ınceledı kalbe gıden damarlara kadar baktı 40 dk felan kaldım herseyı olusmustu
yapısal bı bozuklugunun olmadıgın soyledı ama ıdrar yolllarında sumu varmıs ne varmıs eger ılerleyen zamanda gecmezse dogumdan sonra cocuk doktoruna kontrole gıtmen gerekır dedı.bayramdan sonra gıdıcem arzuya ıstıcem ne varsa kan ılacını soylıcem bıde balık hıc yıyemıyorum onu ıcın bısey ıstıcem

gozunaydın canım
canım 5. ve 6. aylarda yapılıyo sanırım daha beni cagırmadılar saglık ocagından sen kayıt oldunmu kayıt olduysan saglık ocagına onlar zamanı gelınce cagırıyolar

ne güzel canim cinsiyetini ögrenmissin, hayirli saglikli bir evlat olur insallah....
bizde dün kontroldeydik ama cinsiyetini ögrenemedik. bi ben kaldim galiba ögrenemeyen. gecer sefer kendini göstermemisti, bu serferde yavrumun bacaklarinin arasina kordon girmis yien göremedi doktor üzüldüm tabii ögrenemedim diye ilk basta ama sonra kizdim kendime, dua et ki saglikli bebegin dedim kendi kendime. napalim, baska sefere insallah

ayrica herkesin kadir gecesi mübarek olsun. dualarimiz insallah kabul olsun...​

tünaydın cnm...bni 15 ağustosta çağırmışlardı yani yarın gidip yaptırıcam buda demek oluyoki 20.haftada yapılıyor...ayrıca tebrik ederim oğlun hayırlı sağlıklı sıhhatli bi evlat olur inş...

güzel anne adayları lütfen birer tane ayetül kürsi okurmusuz.yalnız hamişler 38 hamiş buldum 3 tane bulmam lazım sizlerde yardım edermiszi aranızdan hamiş olanlar 1 tane okusaz yeter.teşekkurler

canim ben dünkü kontrolümde denize girmeyi soracaktim ama unuttum cinsiyetini ögrenemeyince biraz sok olduk esimle, sadece o degil, sormamiz gereken ne varsa unuttuk
gerci burdaki arkadaslarda yanit vermislerdi ama yine de kusura bakma canim

Merhaba bortwen.
Denize girmeyi demişsin ama ben her hafta sonu denize giriyorum, şimdiye kadar da hiçbir problem yaşamadım. Etrafımdaki hamile arkadaşlarımda kesinlikle tavsiye ediyor, çünkü kasların açılmasına yardımcı oluyor. Ama sen yine de doktoruna bir danış, buradada paylaşırsan çok sevinirim.

ohh ne guzel ya ben bugun de gttım kontrole kurtlulugumdan yanı hıc bılmedıım bı hastane ultrasona gırdım yone goremedık sanırım renklıde bellı olacak bu ya cok eraktayım ben de allahım saglıklısını nasıp etsın ınsallah ama ınsan merak edıyo ıste ya...

aminnnn insallah cnm

cnm yalnız dıılsınnn ben de varım ogrenemeyen hayıorlısı olsun bakalım ogrenırız elbet :)

güzel anne adayları lütfen birer tane ayetül kürsi okurmusuz.yalnız hamişler 38 hamiş buldum 3 tane bulmam lazım sizlerde yardım edermiszi aranızdan hamiş olanlar 1 tane okusaz yeter.teşekkurler
kalan 2 taneyı okudum cnm...

merhaba... canim benim ilk 3 ay yasakti, tüp bebek oldugu icin, ama sonrada sormayi unuttuk bu hafta sonuda kismetse tr'ye gidiyoruz. sterno'da benim gibi merak ediyordu ama ben dün doktora sormayi unuttum. artik gidene kadar telefonla ulasabilirsem doktora, sorucam. burda tabii paylasirim

hadi yaaa.. yalniz olmadigima sevindim ama bir yandan da benimle ayni durumda oldugun icin benim hissettiklerimi hissediyorsundur. cok sükür sagliklilar ama insan ögrenmekte istiyor iste:))))
sen enden ögrenemedin? göstermedi mi yoksa sizinde araniza kordon mu girdi?

benimki yüzmeyi özellikle tavsiye etti. anne adaylarının yapabileceği en iyi egzersizdir, hatta deniz havuza göre çok daha temiz, yine de güvendiğin havuza da girebilirsin, dedi.

ayrıntılıda kesın ogrenırsın canım merak etme

çok teşekkür ederim, düşünmen yeter.. biz de cinsiyetini öğrendiğimiz hafta hiçbişey sormamıştık hocaya, eşimle çıkışta ee gelişimi, boyu,durumu hiçbişey sormadık diye birbirimize bakıp gülüştük.. :)
ben de ulaşamadım telefonda hocam yıllık izine çıkmış, ama başka bir hocaya bağladılar biraz önce.. tercihen havuz yerine denizi tercih etmeye çalışın, fazla güneşte kalmayın, bol sıvı tüketin dedi.. :)
zaten öyle bunaldım ki, bismillah deyip çıkıcam yola.. kafa dinlemeye, biraz iş stresini öteleyip hamileliğime adapte olmaya ihtiyacım var..

ya niyeyse emin olamiyolar tatilim en son gittigimde yummus bacaklarını oturuyodu :) ama oncesınde emın olamadı bı turlu benzıyo dıyo ama benzemekle olmuyo tabıı bana kesinlik lazim rabbim bu gunleri bize gosterdi ya sukurler olsun cinsiyetleri konusuyoruz saka gibi bu ruya hıc bıtmez umarım...

Günaydın arkadaşlar. bugün 3 lü testimizin sonucları için gidicez dr a.inşallah ii çıkar. yaa ben 2 aydır falan ama son günlerde yoğunlukla saç dökülmesinde şikayetçiyim. benim gb olan var mı? inanın banyo yapmaktan korkar oldum. varsa eğer nasıl bi çözm buldunuz?

benim de çok dökülüyor..her taradığımda..elimle saçımı sıyırdığım da saçlar elime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…