ya niyeyse emin olamiyolar tatilim en son gittigimde yummus bacaklarını oturuyodu :) ama oncesınde emın olamadı bı turlu benzıyo dıyo ama benzemekle olmuyo tabıı bana kesinlik lazim rabbim bu gunleri bize gosterdi ya sukurler olsun cinsiyetleri konusuyoruz saka gibi bu ruya hıc bıtmez umarım...
Merhaba kızlar
Ben azıcık is yaptığımda,ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor bazen kasığıma bile vuruyor ağrı,sizde durum nedir?Bu tür şikayetler oluyormu sizde....
Seninkide değişikmis :)))) Sen kurtulmuşsun ne güzel,bana sattın sanırım ağrıları:)))) Ne yapacagım bilmiyorum,ağrı kesici ictim ama bana mısın demiyor
Merhaba kızlar
Ben azıcık is yaptığımda,ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor bazen kasığıma bile vuruyor ağrı,sizde durum nedir?Bu tür şikayetler oluyormu sizde....
Günaydın! Resmen benim durumumu tarif etmişsin :) iş yapmayı bırak, oturup kalkarken bile sağ tarafım bir tutuluyor, bazen bacağım falan kasılmaya başladı.. Bir de üstüne kabızlık bindi derken, halimi tarif bile edemem :)
ben de aynı durumdayım( bu sabah attığım ilk adımda kalçama resmen bir bıçak saplandı.. o kadar canım yandı ki anlatamam.
hamilelik öncesi de çok yorulduğum zamanlarda aynı yerde ağrım olurdu şimdi iyice arttı.çok çabuk yoruluyorum , ve bu kalça- bacak ağrıları beni çok zorluyo
Merhaba kızlar
Kızlar bebeğiniz hareketlerini hissediyormusunuz ?ben hiç bişeyler hissetmiyorum hala çok mutsuzum bu yüzden((
yaşadığın ağrıyı okdr ii anlıyorum ki!! hamilelikten öncede biraz vardı ama hamilelikten sonra iyice çekilmez bi hal aldı.. Akşam yemek yaparken zor duruyorum ayakta.. 2 gün önce zirveye çıkan bir ağrı ile ayağa kalkamadım artık.. koltukta yuvarlanarak kalkmaya çalışıyorum falan.. dokktorum iyice dayanamadığında minoset iç dedi, bir de kabızlık için ilaç verdi, daha içmedim amavicdan yapıyorum nedense, korkuyorum ya da??
biz daha yolun yarısına gelmeden böyleyizson aylarda nasıl dayanırız bilmiyorum.ağrılar ayakta durmaya ciddi anlamda izin vermiyor.
ben de ağrı kesici içmiyorum, korkuyorum. ağrının olduğu tarafa doğru yan yatıp geçmesini bekliyorum.
düz sırt üstü yattığımda da belim ortadan ayrılacak gibi oluyor...
kızlar dökülmeye başladık yaaa....bebekler sağlıklı olsun da katlanırız ama daha çok erken...daha çok kilo almadık bilee
kıyamam yaakilo deme zaten bana, doktor 3 kilo almışsın, çok fazla buuuuu diye bağırana kdr bütün morallerim yerindeydi,şimdi de sabahları meyveli nesfit yiyorum, öğlen ev yemeği akşamda çorba ve az yemek bu ay da 1 kilodan fazla alırsam, kesin kalp krizi geçiririm
arkadaşlar ben dün ilk aşımı yaptırdım. Tetanoz yaptıkları için kolum kalkmıyo, 2 gün ağrır, pek bir iş tutamazsın dedi ebe. Yakında aşı yaptıracak olan arkadaşlar hazırlıklı olun:))
kıyamam yaakilo deme zaten bana, doktor 3 kilo almışsın, çok fazla buuuuu diye bağırana kdr bütün morallerim yerindeydi,şimdi de sabahları meyveli nesfit yiyorum, öğlen ev yemeği akşamda çorba ve az yemek bu ay da 1 kilodan fazla alırsam, kesin kalp krizi geçiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?