Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
arkadaşlarım geçen gün bi arkadaşım tetanos aşısı ne zmn diye sormuştu bnde 20 haftalıkken demiştim bugün gittim sağlık ocağındaki hemlül 15 teymişire meğer yanlışlık yapıp erken çağırmışteymiş yani 5.5 aylığa denk geliyo düzeltme yapmak istedim ....:)

evet ben de ayniyim.. düsünüyorum bazen hayal gibi geliyor ve Allahim bu kadar mutlulugu hakediyor muyum ben? diyorum kendi kendime. Rabbim insallah bebeklerimizi bize bagislar sagsaglim canim

Merhaba kızlar

Ben azıcık is yaptığımda,ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor bazen kasığıma bile vuruyor ağrı,sizde durum nedir?Bu tür şikayetler oluyormu sizde....

Merhaba kızlar

Ben azıcık is yaptığımda,ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor bazen kasığıma bile vuruyor ağrı,sizde durum nedir?Bu tür şikayetler oluyormu sizde....

bende bugün tam bu konuya değinecektim, benim de baştan beri iş yapıp hareket ettiğimde olan bel ağrım(kuyruk sokumu ağrısı) yaklaşık 1 haftadır yok.. :/ yani bana da oluyordu, ama şu sıralar olmuyor? ben de niye olmuyor diye soracaktım.. :)

geziyorum, yürüyorum, iş yapıyorum bana mısın demiyor, hiçbir belirti yok, bende niye olmuyor diye merak içinde kaldım..

Son düzenleme:
Seninkide değişikmis :)))) Sen kurtulmuşsun ne güzel,bana sattın sanırım ağrıları:)))) Ne yapacagım bilmiyorum,ağrı kesici ictim ama bana mısın demiyor

Seninkide değişikmis :)))) Sen kurtulmuşsun ne güzel,bana sattın sanırım ağrıları:)))) Ne yapacagım bilmiyorum,ağrı kesici ictim ama bana mısın demiyor

ben hiç ağrı kesici alma boyutunda olmadım, ama nacizane tavsiyem uzanıp dinlenmen olacaktır.. keyfine bak.. :)

Merhaba kızlar

Günaydın! Resmen benim durumumu tarif etmişsin :) iş yapmayı bırak, oturup kalkarken bile sağ tarafım bir tutuluyor, bazen bacağım falan kasılmaya başladı.. Bir de üstüne kabızlık bindi derken, halimi tarif bile edemem :)

ben de aynı durumdayım ( bu sabah attığım ilk adımda kalçama resmen bir bıçak saplandı.. o kadar canım yandı ki anlatamam.

hamilelik öncesi de çok yorulduğum zamanlarda aynı yerde ağrım olurdu şimdi iyice arttı.çok çabuk yoruluyorum , ve bu kalça- bacak ağrıları beni çok zorluyo

yaşadığın ağrıyı okdr ii anlıyorum ki!! hamilelikten öncede biraz vardı ama hamilelikten sonra iyice çekilmez bi hal aldı.. Akşam yemek yaparken zor duruyorum ayakta.. 2 gün önce zirveye çıkan bir ağrı ile ayağa kalkamadım artık.. koltukta yuvarlanarak kalkmaya çalışıyorum falan.. dokktorum iyice dayanamadığında minoset iç dedi, bir de kabızlık için ilaç verdi, daha içmedim ama vicdan yapıyorum nedense, korkuyorum ya da??

Yalniz degilmiştim ama keske bu konuda yalnız olsaymisim ben bugün Dr qidecegim hem bel ağrım hemde kasığıma aniden giren ağrı için,hemde oğlumu gorurum

Merhaba kızlar

cnm bn dün sol bacak uyuşması için gittim dr a ama bu şikayet bndede vardı onuda söyledim.bacağım için herkesin bildiği gibi magnezyum verdi bahsettiğin şikayet içinde belin içe doğru karnında büyüdükçe doğal olarak kemik yapın değişiyo ağırlık merkezin beline bacağına vuruyo dedi.fazla kilo almamaya çalış dedi bu zmnla ileriye dönük yani kemik erimesi ...gibi rahatsızlıklara neden olabilir dedi.....

Kızlar bebeğiniz hareketlerini hissediyormusunuz ?ben hiç bişeyler hissetmiyorum hala çok mutsuzum bu yüzden ((

Kızlar bebeğiniz hareketlerini hissediyormusunuz ?ben hiç bişeyler hissetmiyorum hala çok mutsuzum bu yüzden ((

arkadaşım bn 2.gebeliğime rağmen 19.haftada başladım hissetmeye sabret yakındır snnde...tatlı bişeyler ye sırtını koltuğa hafif yatar pozisyonda daya ayaklarını uzat bekle ama sabırla bekle olmazsa 1 2 saat sonra yine dene mucizeyi eninde sonunda hissediceksin kafana takma

biz daha yolun yarısına gelmeden böyleyiz son aylarda nasıl dayanırız bilmiyorum.ağrılar ayakta durmaya ciddi anlamda izin vermiyor.

ben de ağrı kesici içmiyorum, korkuyorum. ağrının olduğu tarafa doğru yan yatıp geçmesini bekliyorum.

düz sırt üstü yattığımda da belim ortadan ayrılacak gibi oluyor...

kızlar dökülmeye başladık yaaa.... bebekler sağlıklı olsun da katlanırız ama daha çok erken...daha çok kilo almadık bilee

kıyamam yaa kilo deme zaten bana, doktor 3 kilo almışsın, çok fazla buuuuu diye bağırana kdr bütün morallerim yerindeydi,şimdi de sabahları meyveli nesfit yiyorum, öğlen ev yemeği akşamda çorba ve az yemek bu ay da 1 kilodan fazla alırsam, kesin kalp krizi geçiririm

canımmm ağzını hayra aç yaa öyle şeyler söyleme zaten hamileyiz dualarımız hemen kabul oluyor birde eşref vaktine gelir de dua yerine geçer öyle şeyler söylemee tatlım geçer inşaAllah iyi oluruz gibi pozitif şeyler söyle
hayr söyle ki hayr olsun

dediğim gibi dr gittim ama kendi dr um değildi,kendi dr um bulunduğum ilin dışında yaklaşık 50-60 km uzaklıkta olunca,buradan başka bir dr gittim..neyse şikayetimi anlattım bel ve kasık ağrımı ultrasonla baktı,16 haftalık olduğumu bebğin haftamla uyumlu olduğunu,cinsiyetinin erkek olduğunu ve anormal bir şey olmadığını söyledi..ağrıların olabileceğini söyledi ve dayanılmaz olunca ağrı kesici içmemi öenrdi.kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdı,kansızlık çıktı..demir hapı verdi,ki ben aslında bir süre kullanmıştım demir ilacını devam etmemi,sezeryan için demir depolamam gerektiğini anlattı,elevit ayarında bir vitamin hapı verdi ama daha önceki 2 gebeliğimde elevit kullandığımı çok fazla kg aldığımı anlattım,bu verdiğm ahp aldırmaz dedi,am ben o ilacı almadım almayacağımda..şimdilik durum bu

arkadaşlar ben dün ilk aşımı yaptırdım. Tetanoz yaptıkları için kolum kalkmıyo, 2 gün ağrır, pek bir iş tutamazsın dedi ebe. Yakında aşı yaptıracak olan arkadaşlar hazırlıklı olun:))

Günaydın! Yaa bu aşıyı olmak zorundamıyızz?? Ben sağlık ocağına bile gitmiyorum, sadece kendi doktoruma gidiyorum okdr.. Bende iğne fobisi var da, hem de hat safhada kan aldırırken bile ayılıp bayılıyorum

canım ben ne yapayım? senden 2 hafta gerideyim ve 3,5 kilo aldım ama benim doktor kiloyla ilgili bişey söylemedi henüz.
bu hızla gidersem sonum kötü galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…