Günaydın! Yaa bu aşıyı olmak zorundamıyızz?? Ben sağlık ocağına bile gitmiyorum, sadece kendi doktoruma gidiyorum okdr.. Bende iğne fobisi var da, hem de hat safhadakan aldırırken bile ayılıp bayılıyorum
canım ben ne yapayım? senden 2 hafta gerideyim ve 3,5 kilo aldımama benim doktor kiloyla ilgili bişey söylemedi henüz.
bu hızla gidersem sonum kötü galiba
sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyor,doğum sonrası da bebeğin kaydı tutulup aşıları takip edilecek.
bende her kan alınışında şekilden şekile giriyorum(( sonra da kendime kızıyorum, bunda dayanamıyosun, nasıl doğum yapacaksın diye!!!!
arkadaşım bn 2.gebeliğime rağmen 19.haftada başladım hissetmeye sabret yakındır snnde...tatlı bişeyler ye sırtını koltuğa hafif yatar pozisyonda daya ayaklarını uzat bekle ama sabırla bekle olmazsa 1 2 saat sonra yine dene mucizeyi eninde sonunda hissediceksin kafana takma
siz kilolarla basetmeye calisiyorsunuz, ben hala bulanti ve kusmalarla ugrasiyorum
Bulantıların geçmesi lazım yaaa, kaç hafta oldu senin? :S
gec basladi benim bulantilarim, hala da devam ediyor. üstünede kusma eklendi :/ 17+1 im bugün hayirlisiyla..
Merhaba kızlar
Ben azıcık is yaptığımda,ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor bazen kasığıma bile vuruyor ağrı,sizde durum nedir?Bu tür şikayetler oluyormu sizde....
Günaydın! Yaa bu aşıyı olmak zorundamıyızz?? Ben sağlık ocağına bile gitmiyorum, sadece kendi doktoruma gidiyorum okdr.. Bende iğne fobisi var da, hem de hat safhadakan aldırırken bile ayılıp bayılıyorum
kıyamam yaakilo deme zaten bana, doktor 3 kilo almışsın, çok fazla buuuuu diye bağırana kdr bütün morallerim yerindeydi,şimdi de sabahları meyveli nesfit yiyorum, öğlen ev yemeği akşamda çorba ve az yemek bu ay da 1 kilodan fazla alırsam, kesin kalp krizi geçiririm
siz kilolarla basetmeye calisiyorsunuz, ben hala bulanti ve kusmalarla ugrasiyorum
İnsallh hayirlisi olsun da yani merak fena bisey :)ayrıntılıda kesın ogrenırsın canım merak etme
Bnm de dokuluyo cnm normalmis hormonlarla alakaliymis kel kalmayalim da:)Günaydın arkadaşlar. bugün 3 lü testimizin sonucları için gidicez dr a.inşallah ii çıkar. yaa ben 2 aydır falan ama son günlerde yoğunlukla saç dökülmesinde şikayetçiyim. benim gb olan var mı? inanın banyo yapmaktan korkar oldum. varsa eğer nasıl bi çözm buldunuz?
Ah kiyamam cnm bnm aminnnn insallahhhh...evet ben de ayniyim.. düsünüyorum bazen hayal gibi geliyor ve Allahim bu kadar mutlulugu hakediyor muyum ben? diyorum kendi kendime. Rabbim insallah bebeklerimizi bize bagislar sagsaglim canim
Ya bnm de kalcamin icine sanci giriyo sorma atada oluyo ama ahhh dedirtiyo inan bana gecer insallahMerhaba kızlar
Ben azıcık is yaptığımda,ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor bazen kasığıma bile vuruyor ağrı,sizde durum nedir?Bu tür şikayetler oluyormu sizde....
Seninkide değişikmis :)))) Sen kurtulmuşsun ne güzel,bana sattın sanırım ağrıları:)))) Ne yapacagım bilmiyorum,ağrı kesici ictim ama bana mısın demiyor
ben de aynı durumdayım( bu sabah attığım ilk adımda kalçama resmen bir bıçak saplandı.. o kadar canım yandı ki anlatamam.
hamilelik öncesi de çok yorulduğum zamanlarda aynı yerde ağrım olurdu şimdi iyice arttı.çok çabuk yoruluyorum , ve bu kalça- bacak ağrıları beni çok zorluyo
gec basladi benim bulantilarim, hala da devam ediyor. üstünede kusma eklendi :/ 17+1 im bugün hayirlisiyla..
canım benımde daha gecmedı merak etme :) sabahları hala kusuyorum
Bende de ogurme fln devam ediyo insallh sona kdr bole gitmez kizlar ne diim
Herkese iyi bayramlar kızlarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?