Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyor,doğum sonrası da bebeğin kaydı tutulup aşıları takip edilecek.

bende her kan alınışında şekilden şekile giriyorum (( sonra da kendime kızıyorum, bunda dayanamıyosun, nasıl doğum yapacaksın diye!!!!

canım ben ne yapayım? senden 2 hafta gerideyim ve 3,5 kilo aldım ama benim doktor kiloyla ilgili bişey söylemedi henüz.
bu hızla gidersem sonum kötü galiba

aman Allah korusun :) tut biraz boğazı :) bak ben sabahları meyveli nesfit yiyorum, o şekilde dengeye soktum kendimi.. Sen de çözüm bulabilirsin :)

Hahahahaaaaa

Aynı kızgınlık olayı bende de oluyor ama laf geçiremiyorum işte, hemşire beni gördü mü bebekmişim gibi gülmeye başlıo :)) koltuğun ayak kısmı havaya kalkıo, bayılmaya yönelik şeker elde, bi balonum eksik yani :)))

Sağlık ocağını da halletmem lazım, bakalım kısmet :)

bende en cok bilgisayari sehpanin üstüne koyupta kullnamak icin egildigimde hissediyorum,cok sükür. belki o cok hafif sIkisiyor orda ama benim onu hissetmem cok hosuma gidiyor:))))

Son düzenleme:
Ben
2kizimdada yaptırdım ve 5 e tamamlayinca ömür botu tetanoza gerek kalmıyormuş,o yüzden bir daha olmayacağım.ama benim o kadar acimamisti

Merhaba kızlar

Ben azıcık is yaptığımda,ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor bazen kasığıma bile vuruyor ağrı,sizde durum nedir?Bu tür şikayetler oluyormu sizde....

sen yazdığında bende hiç bel kasık ağrısı yok demiştim ya, dün gece uyandım bir ağrı kalçamda, ters bi hareket yaptım heralde dedim.. şu saat oldu, hala aşı olmuşum gibi ince ince sızı var.. sevgili oğlum sizin şikayetlerinizi görünce heveslendi sanırım.. :)

sağlık ocağında birşey yapmıyolar zaten, ayda bir kilo tansiyon kontrolü aşılar ve bebeğin kalp sesini dinliyolar bu kadar. Ama aşıyı doğum için ve bebeğin için yaptırman gerekiyo, doğumda herhangi bir enfeksiyon riskine karşı yapıyolar. Bir de bebeğin tetanoza ve hepatit B ye karşı korunmasını sağlıyo. Yine de sen bilirsin canım.
Bu arada seni sağlık ocağından hiç aramadılar mı, ben hamileliğimi özelde öğrenmiştim ama sağlık ocağı bilgilendiriliyomuş bu konuda, gidinceye kadar arayıp durmuşlardı

3 kılo cokmu bee aaa :) bende 3 kılo aldım suana kadar hem nette normal yazıyo ılk 5 ay ıcın 3 kılo nıye bagırıyolar yaa

Gecmis olsun canım,keske olmasaydı kendine dikkat et,bende bugün bulantıyla uğraşıyorum hala...bulantı için içtiğim zofrani 8mg yaptı Dr,bakalım ne olacak

ayrıntılıda kesın ogrenırsın canım merak etme
İnsallh hayirlisi olsun da yani merak fena bisey :)
Bnm de dokuluyo cnm normalmis hormonlarla alakaliymis kel kalmayalim da:)

evet ben de ayniyim.. düsünüyorum bazen hayal gibi geliyor ve Allahim bu kadar mutlulugu hakediyor muyum ben? diyorum kendi kendime. Rabbim insallah bebeklerimizi bize bagislar sagsaglim canim
Ah kiyamam cnm bnm aminnnn insallahhhh...

Merhaba kızlar

Ben azıcık is yaptığımda,ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor bazen kasığıma bile vuruyor ağrı,sizde durum nedir?Bu tür şikayetler oluyormu sizde....
Ya bnm de kalcamin icine sanci giriyo sorma atada oluyo ama ahhh dedirtiyo inan bana gecer insallah

Seninkide değişikmis :)))) Sen kurtulmuşsun ne güzel,bana sattın sanırım ağrıları:)))) Ne yapacagım bilmiyorum,ağrı kesici ictim ama bana mısın demiyor

gec basladi benim bulantilarim, hala da devam ediyor. üstünede kusma eklendi :/ 17+1 im bugün hayirlisiyla..

canım benımde daha gecmedı merak etme :) sabahları hala kusuyorum

Herkesin Ramazan Bayramini kutlarım,bir daha ki Ramazan bayramında kucağımızda miniklerimizinde olacağı bir bayrama saglikla huzurla ve sevdiklerinizle ermenizi dilerim,hayırlı bayramlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…