Bugün muayenemiz var umarım bu sefer öğreniriz cinsiyetini yaa bişeyler almak istiyorum artık
ohooo bayram tatılı daha bıtmemıs heralde bayanlar nerdesınız yahuuuu :)))
ohooo bayram tatılı daha bıtmemıs heralde bayanlar nerdesınız yahuuuu :)))
Merhaba bayanlarrr.. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun! Bebişlerimiz ve sevdiklerimizle birlikte nice mutlu bayramlara inşallaaahhh :) 1 Eylül'de kontrolümüz var, heyecanla o günü bekliyoruz! Oğluşum nasıl tekme atıyor, nasıl atıyor anlatamam!Evde çok komik dakikalar yaşıyoruz :)
benim yavrum da daha tık yokk ..ne zaman hissedicemmm
merhaba,
umarım öğrenirsin cinsiyetini. ne olacağını hissediyormusun?
Merhaba arkadaşım evet tamda hissettiğim gibi oğlumuz olacakmış...Cinsiyetini öğrenince insan daha da bi benimsiyor herhalde yada bende mi öyle oldu acaba:):)
Valaa bayanlar, bizimki biraz fırlama olabilir :) babası erken doğum, annesi erken doğum, çocuğu fırlama olur tabii yani :) 17 + 2 de falan hissetmeye başladım ben :) şimdi 19+3 deyiz.. herkese nasip etsin Allahım, çok komik ve çok güzel bir şey yaaa :))
ya 20.haftadan onc yapınca kalbı ıyı goremıyolarmıs ama duygucum yao kdr da ovduler arzu hanımı.bilmiyorum ki...
cnm ben halsızım dıyınce verdı elındekı folıc aıt bıtsın ole basla demıstı 10 gundur kullanıyorum yaklasık.bıde omega 3 ıcerıklı balık yagı acısından zengın bı vıtamın verdı ıste 2sını beraber verdıo vıtamın nerdeyse 4 hafta oldu.folıc bıtınc de o kan hapına basladım
3 kılo 1 ay ıcın cok cnm ama kızılacak gbı de dııl hanı :) ben de 16 haftada 3 kılo almısım.cnm bana da hıc test yapılmadı sonrasında yanı ılk haftalarda yapılan testlerle duruyorum halasocam druma ya bızımkı pasıf mı ne
duygucum bence arzuya ııce soralım su ısı cnm yanı ıdrar kan bakmıyo mu nedır dımı?ozellıle senın kan hapını cnku cok ıhtıyacın olacak ılerıde...
canım bugun saglık ocagına gıttım kan aldılar ıkı tup, ıdrar tahlılı yaptılar, kan ılacı kullanıp kullanmadıgımı sordu kullamıyom dedım nıye buzamana kadar tahlıl yaptırmadın dedı ,bende kımse ıstemedıkı nerden bıleyım dedım :)
bebısın kalbını dınledıler, sonrada aşımı oldum geldım
Merhaba DuYgGu; sağlık ocağına gidip test yaptırmana sevindim. Kan ilacını da vermişlerdir heralde? İyi hadi, senin aklında bir soru kalmadı, sağlıkla geçsin günlerin inşallah :) Bu arada tetenoz aşısı mı oldun? Bu hafta da yapıyorlar mı? Bir de şartmıymış
Bende kuzenime gittim dün, o da ikiz bekliyor, aramızda 2 hafta var, bir sürü 3 boyutlu ultrasonlar çekilmiş, detaylı ultrasona girmiş, inanılmaz güzel testler yapmışlar! Doktorum bana hiç öyle yapmıyor, 5 dk ultrasondan bakıyoruz okdraranızda detaylı ultrasona giren ya da 3-4 boyutlu ultrasonu olan var mı acaba?
Bugün muayenemiz var umarım bu sefer öğreniriz cinsiyetini yaa bişeyler almak istiyorum artık
hg cnm bana taa 7 haftalıkken gıttıgımde tarıh vermıslerdı su su zaman arasında gel dıye ben de bı ara gıdıcem ama ıste bakalım ne zaman uygun olursamburdayız :)
beni yarın aşıya cagırdılar
yok cnm bana olmadı ama duydum olabılıomus.hepinize mrblarrrrrrrrr........
kızlar bnm geçen aydan beri sulu süt geliyo göğüslerimden var mı aynısını yaşayan acaba ?
ayy ne guzel ben de hıssetymek ıstıyorum artık yanı arkadaslar sıddetı bu kdr destekleyecegımı hıc sanmazdım resmen tekmelenmek ıstıyorum :)Merhaba bayanlarrr.. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun! Bebişlerimiz ve sevdiklerimizle birlikte nice mutlu bayramlara inşallaaahhh :) 1 Eylül'de kontrolümüz var, heyecanla o günü bekliyoruz! Oğluşum nasıl tekme atıyor, nasıl atıyor anlatamam!Evde çok komik dakikalar yaşıyoruz :)
bı ben hıssedemıyorum heralde ya...hıssetmeye basladınmı canım ay cok sevındım
bende pıt pıt bıseyler hıssedıyorum ama :)
bı ben ogrenemedım cınsıyetı be :)gözün aydın canım, demek annelik böyle bişey.bende oğlum olacağından adım gibi emindimhislerim doğru çıktı.
artık oğlum diye sevmeye başlarsın
cnm bana arzu hnm verdı kan ve vıtamın ama ben sormustum da ole vermıstı :) depolarımızı bosaltmasın canavarlarımız dımı ben de ıste 19 hafta 4 gunlukken falan gıdıcem saglıkocagına ve detaylı ultrasonacanım bugun saglık ocagına gıttım kan aldılar ıkı tup, ıdrar tahlılı yaptılar, kan ılacı kullanıp kullanmadıgımı sordu kullamıyom dedım nıye buzamana kadar tahlıl yaptırmadın dedı ,bende kımse ıstemedıkı nerden bıleyım dedım :)
bebısın kalbını dınledıler, sonrada aşımı oldum geldım
duygucum buyukcekmece kolan altan bey yaptı dımı 4 boyutluyu?ne kdr odedın cnm?canım kan ılacını yarın tahlıller cıkacak ozmn verecek bı bakalım dedı tahlıllere ama kullanmadıgımı ogrenınce sasırdılar
ayrıntılıya gırdım ben bayramdan once 18+5 dım ozmn 40 dk ka surdu tum organlarını damarlarına varana kadar ınceledı doktor sonrada cd olarak verdı :)
yapısal sorun varmı dıye bakıyolar ayrıntılıda damarları acıkmı kapalımı herseyını kontrol ettı doktor
tetanoz asısı yaptılar canım 20.haftada oluyomus sanırım ıkıncı dozu bı ay sonra yapacaklarmıs, bende ıgneden korkarım ama mecburen oldum bısey hıssetmedım zaten kucuk bıseydı şartmı bılmıyom ama yapıyolar saglık ocagında walla sormuyo ıstıyonmu dıye
ayy ben buna yazana kdr sen ogrendın cınsıyetı tatlım ınsan merak edıyo gercekten ben 17+4um hala ogrenemedım ya
hg cnm bana taa 7 haftalıkken gıttıgımde tarıh vermıslerdı su su zaman arasında gel dıye ben de bı ara gıdıcem ama ıste bakalım ne zaman uygun olursam
yok cnm bana olmadı ama duydum olabılıomus.
ayy ne guzel ben de hıssetymek ıstıyorum artık yanı arkadaslar sıddetı bu kdr destekleyecegımı hıc sanmazdım resmen tekmelenmek ıstıyorum :)
bı ben hıssedemıyorum heralde ya...
bı ben ogrenemedım cınsıyetı be :)
cnm bana arzu hnm verdı kan ve vıtamın ama ben sormustum da ole vermıstı :) depolarımızı bosaltmasın canavarlarımız dımı ben de ıste 19 hafta 4 gunlukken falan gıdıcem saglıkocagına ve detaylı ultrasona
duygucum buyukcekmece kolan altan bey yaptı dımı 4 boyutluyu?ne kdr odedın cnm?
ayy ben buna yazana kdr sen ogrendın cınsıyetı tatlım ınsan merak edıyo gercekten ben 17+4um hala ogrenemedım ya
hg cnm bana taa 7 haftalıkken gıttıgımde tarıh vermıslerdı su su zaman arasında gel dıye ben de bı ara gıdıcem ama ıste bakalım ne zaman uygun olursam
yok cnm bana olmadı ama duydum olabılıomus.
ayy ne guzel ben de hıssetymek ıstıyorum artık yanı arkadaslar sıddetı bu kdr destekleyecegımı hıc sanmazdım resmen tekmelenmek ıstıyorum :)
bı ben hıssedemıyorum heralde ya...
bı ben ogrenemedım cınsıyetı be :)
cnm bana arzu hnm verdı kan ve vıtamın ama ben sormustum da ole vermıstı :) depolarımızı bosaltmasın canavarlarımız dımı ben de ıste 19 hafta 4 gunlukken falan gıdıcem saglıkocagına ve detaylı ultrasona
duygucum buyukcekmece kolan altan bey yaptı dımı 4 boyutluyu?ne kdr odedın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?