Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Merhaba bayanlarrr.. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun! Bebişlerimiz ve sevdiklerimizle birlikte nice mutlu bayramlara inşallaaahhh :) 1 Eylül'de kontrolümüz var, heyecanla o günü bekliyoruz! Oğluşum nasıl tekme atıyor, nasıl atıyor anlatamam! Evde çok komik dakikalar yaşıyoruz :)

hıssetmeye basladınmı canım ay cok sevındım
bende pıt pıt bıseyler hıssedıyorum ama :)

Valaa bayanlar, bizimki biraz fırlama olabilir :) babası erken doğum, annesi erken doğum, çocuğu fırlama olur tabii yani :) 17 + 2 de falan hissetmeye başladım ben :) şimdi 19+3 deyiz.. herkese nasip etsin Allahım, çok komik ve çok güzel bir şey yaaa :))

merhaba,

umarım öğrenirsin cinsiyetini. ne olacağını hissediyormusun?

Merhaba arkadaşım evet tamda hissettiğim gibi oğlumuz olacakmış...Cinsiyetini öğrenince insan daha da bi benimsiyor herhalde yada bende mi öyle oldu acaba:):)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım evet tamda hissettiğim gibi oğlumuz olacakmış...Cinsiyetini öğrenince insan daha da bi benimsiyor herhalde yada bende mi öyle oldu acaba:):)

gözün aydın canım, demek annelik böyle bişey.bende oğlum olacağından adım gibi emindim hislerim doğru çıktı.
artık oğlum diye sevmeye başlarsın

eee bebek tabiki anne babaya çekecekyani fırlama olsun da , erken doğum olmasan

canım bugun saglık ocagına gıttım kan aldılar ıkı tup, ıdrar tahlılı yaptılar, kan ılacı kullanıp kullanmadıgımı sordu kullamıyom dedım nıye buzamana kadar tahlıl yaptırmadın dedı ,bende kımse ıstemedıkı nerden bıleyım dedım :)
bebısın kalbını dınledıler, sonrada aşımı oldum geldım

slm kızlar 17+5 gnlk hamıleyım ikinci bebeğiminde erkek oldugunu öğrendım ..en basta rabbım saglıklı sıhatlı olmalarını nasıp etsınn ..ama cok mutluyum ıkız gıbı olacaklar aralarında 2 yaş olacakk..sıze bısey sormak ıstıyom her doktora gıttıgımde bebgım hep yuzusutu duruyor neden acaba doktora sormakta aklıma hıc gelmedı ama kafama takıldı ..ılk oğlum hep sırt ustu yatardı ve sankı o daha hareketlıydı gıbı gelıyo bu konda bılgı sahıbı olan varmı acaba....

Merhaba DuYgGu; sağlık ocağına gidip test yaptırmana sevindim. Kan ilacını da vermişlerdir heralde? İyi hadi, senin aklında bir soru kalmadı, sağlıkla geçsin günlerin inşallah :) Bu arada tetenoz aşısı mı oldun? Bu hafta da yapıyorlar mı? Bir de şartmıymış

Bende kuzenime gittim dün, o da ikiz bekliyor, aramızda 2 hafta var, bir sürü 3 boyutlu ultrasonlar çekilmiş, detaylı ultrasona girmiş, inanılmaz güzel testler yapmışlar! Doktorum bana hiç öyle yapmıyor, 5 dk ultrasondan bakıyoruz okdr aranızda detaylı ultrasona giren ya da 3-4 boyutlu ultrasonu olan var mı acaba?

canım kan ılacını yarın tahlıller cıkacak ozmn verecek bı bakalım dedı tahlıllere ama kullanmadıgımı ogrenınce sasırdılar
ayrıntılıya gırdım ben bayramdan once 18+5 dım ozmn 40 dk ka surdu tum organlarını damarlarına varana kadar ınceledı doktor sonrada cd olarak verdı :)
yapısal sorun varmı dıye bakıyolar ayrıntılıda damarları acıkmı kapalımı herseyını kontrol ettı doktor
tetanoz asısı yaptılar canım 20.haftada oluyomus sanırım ıkıncı dozu bı ay sonra yapacaklarmıs, bende ıgneden korkarım ama mecburen oldum bısey hıssetmedım zaten kucuk bıseydı şartmı bılmıyom ama yapıyolar saglık ocagında walla sormuyo ıstıyonmu dıye

Bugün muayenemiz var umarım bu sefer öğreniriz cinsiyetini yaa bişeyler almak istiyorum artık

ayy ben buna yazana kdr sen ogrendın cınsıyetı tatlım ınsan merak edıyo gercekten ben 17+4um hala ogrenemedım ya

burdayız :)
beni yarın aşıya cagırdılar
hg cnm bana taa 7 haftalıkken gıttıgımde tarıh vermıslerdı su su zaman arasında gel dıye ben de bı ara gıdıcem ama ıste bakalım ne zaman uygun olursam

hepinize mrblarrrrrrrrr........

kızlar bnm geçen aydan beri sulu süt geliyo göğüslerimden var mı aynısını yaşayan acaba ?
yok cnm bana olmadı ama duydum olabılıomus.

ayy ne guzel ben de hıssetymek ıstıyorum artık yanı arkadaslar sıddetı bu kdr destekleyecegımı hıc sanmazdım resmen tekmelenmek ıstıyorum :)

hıssetmeye basladınmı canım ay cok sevındım
bende pıt pıt bıseyler hıssedıyorum ama :)
bı ben hıssedemıyorum heralde ya...

gözün aydın canım, demek annelik böyle bişey.bende oğlum olacağından adım gibi emindim hislerim doğru çıktı.
artık oğlum diye sevmeye başlarsın
bı ben ogrenemedım cınsıyetı be :)

cnm bana arzu hnm verdı kan ve vıtamın ama ben sormustum da ole vermıstı :) depolarımızı bosaltmasın canavarlarımız dımı ben de ıste 19 hafta 4 gunlukken falan gıdıcem saglıkocagına ve detaylı ultrasona

duygucum buyukcekmece kolan altan bey yaptı dımı 4 boyutluyu?ne kdr odedın cnm?

evet canım altan bey baktı, cok seker bı doktor :) herseyı guzelce acıklıyor
ayrıntılı ultrasyonun fıyatı 250 tl ydı ssk karsılamıyo
benım esımden dolayı ozel sıgortam vardı o karsılıyomus 50tl odedım ben
eger altan beye gıdeceksen bı ıkı gun onceden de gun verıyo baska yer dusunuyosan onceden alman gerekebılır

haftaya bende gıdıcem arzuya eger saglık ocagı vermezse kan ılacı arzudan ısterım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…