Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
haftaya bende gıdıcem arzuya eger saglık ocagı vermezse kan ılacı arzudan ısterım artık :)

ya arkadaşlar, ben de sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. kan değerim 11 miş. ama doktor kan hapı vermedi, ilaç kullandırmamak için elinden geleni yapıyor:44:

sağlık ocağında ki doktor da kullansan da olur kullanmasan da dedi..ben de kullanmıyorum.

tetenoz aşısı için de çok gerekli değil dedi, ama sağlık ocağı gün verdi. arada kalıyorum resmen

benımde 5 haftalıkken yapılan tahlıllerde 11 dı ıyı demıstı vermemıstı
ama kan ılacları dogumda kaybedılecek kan ıcın kullanılmıyomu ozamana kadar depo yapıyosun
bakalım yarın benım degerler ne cıkacak verırlerse soylerım sana

nette canım bak doktor yazmış
"Tetanoz aşısı canlı mikroorganizma içermeyen ve gebelikte güvenle yapılabilecek olan bir aşıdır. Ancak hamilelik takiplerinde mutlaka yapılması gereken rutin bir uygulama değildir. Aslolan hamile olsun ya da olmasın erkeklerde dahil olmak üzere tüm bireylerin her 10 yılda bir bu aşıyı yaptırmalarıdır.

Hamilelik sırasında yapılan aşıya bağlı gelişen antikorlar bebeğe de geçerek onu yaşamının ilk dönemlerinde bu ölümcül hastalıktan korurlar.

"

arkadaşlar doğumda hangi hastaneyi tercih edeceksiniz? düşündünüz mü fiyat araştırması yaptınız mı? özellikle Ankara'dakiler hangi hastanede doğum yapıcaksınız?fiyatlar konusunda da bilginiz varsa paylaşırmısınız ?

bizde oğluşla baya bi yol kat ettik =)
göbüşümüz büyüdü artık
dr a bayram dan önce gittim ama dr tatildeydi =( diğer dr olsun dedim
çıktım o da sezeryana girmiş
anlayacağınız
muayene olamadım =(
haftaya gitmeyi düşünüyorum ilaçlarım bitti magnorm ve kan hapım vitaminim daha var ama
kızlar bende çok kötü kramplar olmaya başladı:2:
uykudan uyanıyorum resmen
sizlerde ne var ne yok
bu arada hareketlere son hız devam

canım bendede oluyodu doktoruna soyle magnezyum ılacı verıyor

Merhaba bayanlar! Şöyle bir yorumları okudum da, aşı için verdiğiniz bilgilere çok teşekkür ederim :) Haftaya cumartesi doktor kontrolümüz var, oradan sonra da sağlık ocağına gidebilirim.. Bu detaylı ultrasonu da kesin söyleyeceğim ve gerek yok dese de başka bir yerde kesinlikle yaptıracağım.. Bakalım 8 gün nasıl geçecek deeee, oğluşumu ultrasondan göreceğiiimmmmm :)

Bir dee, ben de kasık ağrıları falan daha olmadı da, son 2-3 gündür inanılmaz derecede susuyorum ve şişeleri tepeme dikiyorum resmen :) 5dk da bir su içmeye kalkıyorum yaaa!!

yaptır canım ya dogum sonrası herhangı bır sorunla karsılasma oranın duser eger bısey varsa sımdıden ogrenıyosun dogumdan sonra ona gore senı yonlendırıyolar bırde okadar ayrıntılı ıncelıyolarkı parmaklarına kadar goruyosunn en guzel yanı bu :)

canımm çok kansız cıktım kan ılacı verdı doktor sabah aksam ıcıcekmısım

canımm çok kansız cıktım kan ılacı verdı doktor sabah aksam ıcıcekmısım

Duygucum ben de altan beye yaptricam cnm cok heyecanliyim
Yrn 18 haftalik oluyorum saka gbi allh yqmamina erdirir insallh bu arada oglusum olacakmissssss senin neydi cinsiyet
Kan hapina gelince daha erken bile baslamaliydin bnce cnm ama olsun gec kalmis sayilmayiz

benımde oğlan canım ,
evet cnm daha erken baslamm lazmmıs ama sabah aksam içecekmişim,
ayrıntılıda ınsan cok heycanlanıyo yaa ben kapıda beklerken heyecandan napcamı sasırdım :)
ultrasyondan cok farklı oluyo en son 3 boyutlu resmini vericek sana, ben cıkolata yemstım sureklı hareket edıyodu resmı cekmek ıcın cok ugrastı kıpır kıpırdı :) tum goruntulerın cd sınıde vverıyo

ilginç olanda bu zaten canım kullandığım halde oluyor

canım ben içtiğim zaman hıc krampım olmuyo ayak agrımda gecıyo ama ıcmeyı unuttugum yada ıcmedıgım zamanlarda yıne baslıyoo kramplar , ozamn senn kramplar magnezyumla alakalı degılmı acaba doktoruna sor bakalım nedıcek

bıde sunlara dıkkat et (okudugum bı kıtapta yazıyodu)
otururken bacak bacak ustune atmamalı
gunde bırkac kez bacak kaslarını geren egzersızler yararlıdır
uzun sure oturmamayı,arada kalkıp dolasmayı yeglemelı
bol su,sıvı ıcılmelı
kalsıyumu yeterınce almak ve magnezyum haplarını yutmaya başlamak bacak kramplarını azaltır
sıcak su ıle yıkanmak ıyı gelır,,
butun bu onlemlere ragmen sıkayetınız artarsa hekime haber vverilmeli diyorr kıtapta

Ay ben simden cok heycanliyim cnm ya valla cok meran ediyorum bugun 18+0 olduk oglusumla.darisi isteyen herkeseeee olsun insallahhhh

kızlar hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben hala hissedemiyorum hafif kıpırtılar var ama bebişimmi anlayamıyorum

Ben dw meyvesuyu fln icicem ya hic aram yok tatliyla :) az kaldi 10 gun sonra ayrintili yapilcak insallh
kızlar hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben hala hissedemiyorum hafif kıpırtılar var ama bebişimmi anlayamıyorum
Yol cnm ben de hic bir sey hissetmiyorum sanirim erken 2 hafta daha beklemeliyiz o muhtesem duygu icin:)

canım ben 20.haftada hissetmeye başladımm ,yakında sen de hissetmeyee başlarsın

Merhaba Arkadaşlar, bende 19. hafta içerisindeyim, henüz bir hateket hissedemedim, bu da beni tedigin ediyor...
bir diğer konuda ben evde is yapıyorum, alışverişe gidiyorum,,,hamilelikte ağırlık kaldırmayın diyorlar ya...ne kadar ağırlık? bugün yarım kova su kaldırdım mesala, zararı olur mu?

slm cnm bn 19.haftamda hissetmeye başlamıştım.umuyorum çok yakındır hissetme tarihin...
2.konu ise bn evime tadilat yaptım ne işler ne ağırlıklar anlatamam şükürler olsun ki hiçbişeyimiz yok.hiçbişey olmaz merak etme Rabbim istemedikten sonra.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…