haftaya bende gıdıcem arzuya eger saglık ocagı vermezse kan ılacı arzudan ısterım artık :)
ya arkadaşlar, ben de sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. kan değerim 11 miş. ama doktor kan hapı vermedi, ilaç kullandırmamak için elinden geleni yapıyor:44:
sağlık ocağında ki doktor da kullansan da olur kullanmasan da dedi..ben de kullanmıyorum.
tetenoz aşısı için de çok gerekli değil dedi, ama sağlık ocağı gün verdi. arada kalıyorum resmen
bizde oğluşla baya bi yol kat ettik =)
göbüşümüz büyüdü artık
dr a bayram dan önce gittim ama dr tatildeydi =( diğer dr olsun dedim
çıktım o da sezeryana girmiş
anlayacağınız
muayene olamadım =(
haftaya gitmeyi düşünüyorum ilaçlarım bitti magnorm ve kan hapım vitaminim daha var ama
kızlar bende çok kötü kramplar olmaya başladı:2:
uykudan uyanıyorum resmen
sizlerde ne var ne yok
bu arada hareketlere son hız devam
Merhaba bayanlar! Şöyle bir yorumları okudum da, aşı için verdiğiniz bilgilere çok teşekkür ederim :) Haftaya cumartesi doktor kontrolümüz var, oradan sonra da sağlık ocağına gidebilirim.. Bu detaylı ultrasonu da kesin söyleyeceğim ve gerek yok dese de başka bir yerde kesinlikle yaptıracağım.. Bakalım 8 gün nasıl geçecek deeee, oğluşumu ultrasondan göreceğiiimmmmm :)
ayy ben buna yazana kdr sen ogrendın cınsıyetı tatlım ınsan merak edıyo gercekten ben 17+4um hala ogrenemedım ya
hg cnm bana taa 7 haftalıkken gıttıgımde tarıh vermıslerdı su su zaman arasında gel dıye ben de bı ara gıdıcem ama ıste bakalım ne zaman uygun olursam
yok cnm bana olmadı ama duydum olabılıomus.
ayy ne guzel ben de hıssetymek ıstıyorum artık yanı arkadaslar sıddetı bu kdr destekleyecegımı hıc sanmazdım resmen tekmelenmek ıstıyorum :)
bı ben hıssedemıyorum heralde ya...
bı ben ogrenemedım cınsıyetı be :)
cnm bana arzu hnm verdı kan ve vıtamın ama ben sormustum da ole vermıstı :) depolarımızı bosaltmasın canavarlarımız dımı ben de ıste 19 hafta 4 gunlukken falan gıdıcem saglıkocagına ve detaylı ultrasona
duygucum buyukcekmece kolan altan bey yaptı dımı 4 boyutluyu?ne kdr odedın cnm?
canım bendede oluyodu doktoruna soyle magnezyum ılacı verıyor
evet canım altan bey baktı, cok seker bı doktor :) herseyı guzelce acıklıyor
ayrıntılı ultrasyonun fıyatı 250 tl ydı ssk karsılamıyo
benım esımden dolayı ozel sıgortam vardı o karsılıyomus 50tl odedım ben
eger altan beye gıdeceksen bı ıkı gun onceden de gun verıyo baska yer dusunuyosan onceden alman gerekebılır
canımm çok kansız cıktım kan ılacı verdı doktor sabah aksam ıcıcekmısım
Duygucum ben de altan beye yaptricam cnm cok heyecanliyim
Yrn 18 haftalik oluyorum saka gbi allh yqmamina erdirir insallh bu arada oglusum olacakmissssss senin neydi cinsiyet
Kan hapina gelince daha erken bile baslamaliydin bnce cnm ama olsun gec kalmis sayilmayiz
ilginç olanda bu zaten canım kullandığım halde oluyor
Ay ben simden cok heycanliyim cnm ya valla cok meran ediyorum bugun 18+0 olduk oglusumla.darisi isteyen herkeseeee olsun insallahhhhbenımde oğlan canım ,
evet cnm daha erken baslamm lazmmıs ama sabah aksam içecekmişim,
ayrıntılıda ınsan cok heycanlanıyo yaa ben kapıda beklerken heyecandan napcamı sasırdım :)
ultrasyondan cok farklı oluyo en son 3 boyutlu resmini vericek sana, ben cıkolata yemstım sureklı hareket edıyodu resmı cekmek ıcın cok ugrastı kıpır kıpırdı :) tum goruntulerın cd sınıde vverıyo
Ben dw meyvesuyu fln icicem ya hic aram yok tatliyla :) az kaldi 10 gun sonra ayrintili yapilcak insallhbenımde oğlan canım ,
evet cnm daha erken baslamm lazmmıs ama sabah aksam içecekmişim,
ayrıntılıda ınsan cok heycanlanıyo yaa ben kapıda beklerken heyecandan napcamı sasırdım :)
ultrasyondan cok farklı oluyo en son 3 boyutlu resmini vericek sana, ben cıkolata yemstım sureklı hareket edıyodu resmı cekmek ıcın cok ugrastı kıpır kıpırdı :) tum goruntulerın cd sınıde vverıyo
Yol cnm ben de hic bir sey hissetmiyorum sanirim erken 2 hafta daha beklemeliyiz o muhtesem duygu icin:)kızlar hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben hala hissedemiyorum hafif kıpırtılar var ama bebişimmi anlayamıyorum
kızlar hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben hala hissedemiyorum hafif kıpırtılar var ama bebişimmi anlayamıyorum
kızlar hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben hala hissedemiyorum hafif kıpırtılar var ama bebişimmi anlayamıyorum
canım ben 20.haftada hissetmeye başladımm ,yakında sen de hissetmeyee başlarsın
Merhaba Arkadaşlar, bende 19. hafta içerisindeyim, henüz bir hateket hissedemedim, bu da beni tedigin ediyor...
bir diğer konuda ben evde is yapıyorum, alışverişe gidiyorum,,,hamilelikte ağırlık kaldırmayın diyorlar ya...ne kadar ağırlık? bugün yarım kova su kaldırdım mesala, zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?