canım ben 20.haftada hissetmeye başladımm ,yakında sen de hissetmeyee başlarsın
Merhaba Arkadaşlar, bende 19. hafta içerisindeyim, henüz bir hateket hissedemedim, bu da beni tedigin ediyor...
bir diğer konuda ben evde is yapıyorum, alışverişe gidiyorum,,,hamilelikte ağırlık kaldırmayın diyorlar ya...ne kadar ağırlık? bugün yarım kova su kaldırdım mesala, zararı olur mu?
Günaydın bayanlar, herkese ii bir hafta diliyorum..
Dün akşam oğluşumun tekmelerinden uyuyamadım! Bütün gece hiç durmadan tekme attı! Acaba yatış pozisyonumdan mı rahatsız oldu diyerek sürekli döndüm ama yok, sabaha kdr tekme dinledik.. Sabahta otobüste bayıldım( halen daha kollarımda güç yok, niçin böyle oldum, anlayamıyorum (
canım bebısın dınlenme saatıyle bızım dınlenme saatımız bır olmayabılırmıs yanı bız uyurken o ıllada uyucak dıye bısey yokmus :)
belkı gun boyu dınlendıyse ,
sabahleyın tansıyonunmu dustu yoksa banada oluyo cunku arada bayılacak gıbı oluyorum tansıyonuma baktırıyorum dusuk cıkıyo
doktoruna bı danıs ıstersen ama tansıyon dusuklugu felan oluyomus hamılelıkte
ilk defa gece böyle bir şey yaşayınca, şaşırdım yaaa, dün akşam saat 8'den beri hiç durmadan tekme atıyor! Halen daha devam yani, durmak yok :)
bu bayılma olayı da, büyük ihtimal senin dediğin gibi, ben de tansiyondan oldu diye düşünüyorum, çünkü bir anda etraf karardı ve küt.. Eşim olmasa, mahvolcam otobüslerde
merhaba arkadaşlar, biz tatilden döndük.. güzel güzel dinlendik, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, bebek hareketleri iyice konu başlıklarına yerleşmiş.. bende de başladı sanırım ama 2-3 günde bir hissediyorum, özellikle sabahları uyanınca.. belli bir düzen olmadığı için açıkcası daha bebektir diyemiyorum..inş. o günler de gelir..sizlerin haberlerini almak da mutlu etti beni..
buarada bende de kalp çarpıntısı gibi bişey başladı, durup dururken kalbimin sesini duymaya başlıyorum, normalde de hızlı atar zaten kalbim, buara iyice hızlandı.. haftaya kontrolüm var, heyecan bastı,1,5 aydır görmüyorum.. inş. güzel geçer.. sevgilerimle..
canım carpıntı bendede oluyo yattıgımda duyuyorum bazen cok carpıyo ama kan ılacına basladım buara ıyıyım sen basladınmı kan ılacına?
doktora gıttıgınde soyle canım doktoruna
canım kan ilacı dediğin demir hapı ise evet 1,5 aydır kullanıyorum.. haftaya sorarım doktora, dediğim gibi normalde de zaten 95-100 arasıdır nabzım bu ara iyice coştu.. :) iyiyim ama şükür.. valla allah biliyor gözümde hiçbişey yok, yeter ki oğlum iyi olsun.. :)
burayı yeni gördüm geriye dönük sayfaları okuyamadım henüz bu aralar bilg.basında çok duramıyorum amniyosentez yaptırdığım için genel olarak yatıyorumm ama ilk fırsatta hepsini okuyacam kızlar...
benm son adet tarihim 28 nisan doğumda yaklasık olarak ocağın son haftası gibi olur heralde,sezaryen olacağı için son günü beklemeyiz gibime geliyor...
merak ettiğim bir konu vardı ne zamandır hemen sorayım size bari ben sadece elevit içiyorum demir hapı kalsiyum veya başka herhangi birşey vermedi dr.um ...sadece balık hapınada başlayalım haftaya dedi...sizce yeterli mi? sizler neler kullanıyorsunuz
merhaba anne adayları. hatırlarmısınız bilmiyorum. bende 22 ocakta doğum yapacaklardandım. 16. haftada bebeğimi kaybettim. karımda kalbi durmuş. normal doğum yaptım. üstüne birde kürtaj oldum. çok ama çok acı. rabbim hiçbirinize yaşatmasın. sizler sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi. benim yavrum cennette artık. dualarınızı bekliyorum. hoşçakalın.
burayı yeni gördüm geriye dönük sayfaları okuyamadım henüz bu aralar bilg.basında çok duramıyorum amniyosentez yaptırdığım için genel olarak yatıyorumm ama ilk fırsatta hepsini okuyacam kızlar...
benm son adet tarihim 28 nisan doğumda yaklasık olarak ocağın son haftası gibi olur heralde,sezaryen olacağı için son günü beklemeyiz gibime geliyor...
merak ettiğim bir konu vardı ne zamandır hemen sorayım size bari ben sadece elevit içiyorum demir hapı kalsiyum veya başka herhangi birşey vermedi dr.um ...sadece balık hapınada başlayalım haftaya dedi...sizce yeterli mi? sizler neler kullanıyorsunuz
Günaydın bayanlar, herkese ii bir hafta diliyorum..
Dün akşam oğluşumun tekmelerinden uyuyamadım! Bütün gece hiç durmadan tekme attı! Acaba yatış pozisyonumdan mı rahatsız oldu diyerek sürekli döndüm ama yok, sabaha kdr tekme dinledik.. Sabahta otobüste bayıldım( halen daha kollarımda güç yok, niçin böyle oldum, anlayamıyorum (
ınsallah cnm haberdar et mutlaka nasıl gectı kontrolun dıye ınsallah her sey yolundadır...merhaba arkadaşlar, biz tatilden döndük.. güzel güzel dinlendik, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, bebek hareketleri iyice konu başlıklarına yerleşmiş.. bende de başladı sanırım ama 2-3 günde bir hissediyorum, özellikle sabahları uyanınca.. belli bir düzen olmadığı için açıkcası daha bebektir diyemiyorum..inş. o günler de gelir..sizlerin haberlerini almak da mutlu etti beni..
buarada bende de kalp çarpıntısı gibi bişey başladı, durup dururken kalbimin sesini duymaya başlıyorum, normalde de hızlı atar zaten kalbim, buara iyice hızlandı.. haftaya kontrolüm var, heyecan bastı,1,5 aydır görmüyorum.. inş. güzel geçer.. sevgilerimle..
Allah sabırlar versın...yolu yarılamaya bu kdr yakınken...Ben de bılıyorum nasıl bı duygu oldugunu bu kdr ılerlemedı ama bunun buyugu kucugu olmuyo gercekten...benımkı de 5 6 haftalıktı adetle gıttı.tedavıerle oldu..cok acıydı benı bırakıp gıdısı...senıın bebegının kalbının durma nedenı bellı olabılecek mı?teste falan gonderecekler mı?ınsallah tez vakıtte yenı bır bebekle unutursun bu acını...rabbım yardımcın olsun...merhaba anne adayları. hatırlarmısınız bilmiyorum. bende 22 ocakta doğum yapacaklardandım. 16. haftada bebeğimi kaybettim. karımda kalbi durmuş. normal doğum yaptım. üstüne birde kürtaj oldum. çok ama çok acı. rabbim hiçbirinize yaşatmasın. sizler sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi. benim yavrum cennette artık. dualarınızı bekliyorum. hoşçakalın.
merhaba anne adayları. hatırlarmısınız bilmiyorum. bende 22 ocakta doğum yapacaklardandım. 16. haftada bebeğimi kaybettim. karımda kalbi durmuş. normal doğum yaptım. üstüne birde kürtaj oldum. çok ama çok acı. rabbim hiçbirinize yaşatmasın. sizler sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi. benim yavrum cennette artık. dualarınızı bekliyorum. hoşçakalın.
canım çok geçmiş olsun, nasıl bir duygudur bilirim, benim de geçen sene 11 haftalıkken kalbi duran bir gebeliğim oldu.. inan hala aynı korkuyu atamadım üzerimden..ne desek boş biliyorum.. ama nolur üzme canını, her şeyin bir sebebi var bu hayatta..inan o güzel bebek bir sebep için çaldı kapınızı, görevini tamamladı ve gitti.. allah daha büyük acılar vermesin, dualarım seninle ve inş. ileride sahip olacağın güzel bebeklere.. sevgiyle kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?