doktordan geldim canım şimdi, balık hapı verdi balık yemiyorum dııye sen kullanıyorsun sanırım tadı nasıl kötümü ?
yok cnm kotu dııl anlamıosun zaten bende hıc yan etkısı olmadı 2 hap dımı bırı mor bırı sarı sna da aynısını mı verdı nasıldı kontrol?
Merhaba bayanlar.. Geceleri uyuyamamak beni bitiriyor.. sabah uyumak zorunda kaldım ve daha yeni uyandım.. Acıktığım için tekmelere maruz kalınca hemen anlıyorum :) sizlerde durum nedir??
bende geceleri uyanmaya basladm canım rahatsz oluyorum sanrım,
benımkının acken sesı cıkmıyo :) yemekten sonra baslıyo hareketlere :)
Merhaba bayanlar.. Geceleri uyuyamamak beni bitiriyor.. sabah uyumak zorunda kaldım ve daha yeni uyandım.. Acıktığım için tekmelere maruz kalınca hemen anlıyorum :) sizlerde durum nedir??
ikiniz adına da üzüldüm canlarım bu durumda ne denir bilemiyorumikinizede manen çok geçmiş olsun.Rabbim başka acılar yaşatmasın ...
cn o duygu ıcın var ya sabah aksam allaha yalvaranlar vardır emınım ne guzel ne anslısın masallah...otobuste bayılmana cok uuldum bu arada nsallah bı daha ole bı durum yasamazsın tatlım ama ben de sıddet gormek ıstıyorummmm...
ınsallah cnm haberdar et mutlaka nasıl gectı kontrolun dıye ınsallah her sey yolundadır...
carmennn ben senı hangı topıcten hatırlıom kıs gecen sene sılanazın topıcınde var mıydın nıan mayıs 2011 de tup yaptıracaklar falan dıye bı yerden hatırlıom ama bulamadım vallahamıle olmana ck sevındım rabım tamamına erdırsın ınsallahhhh cumlemızı...ben 12. haftadan berı pardon 13 folıc asıdı bıraktım demır hapı coraspın ve balık hapına devam edıyorum demır hapı kalsıyum ve folı ıcerıyor bu arada.
Allah sabırlar versın...yolu yarılamaya bu kdr yakınken...Ben de bılıyorum nasıl bı duygu oldugunu bu kdr ılerlemedı ama bunun buyugu kucugu olmuyo gercekten...benımkı de 5 6 haftalıktı adetle gıttı.tedavıerle oldu..cok acıydı benı bırakıp gıdısı...senıın bebegının kalbının durma nedenı bellı olabılecek mı?teste falan gonderecekler mı?ınsallah tez vakıtte yenı bır bebekle unutursun bu acını...rabbım yardımcın olsun...
canım çok geçmiş olsun, nasıl bir duygudur bilirim, benim de geçen sene 11 haftalıkken kalbi duran bir gebeliğim oldu.. inan hala aynı korkuyu atamadım üzerimden..ne desek boş biliyorum.. ama nolur üzme canını, her şeyin bir sebebi var bu hayatta..inan o güzel bebek bir sebep için çaldı kapınızı, görevini tamamladı ve gitti.. allah daha büyük acılar vermesin, dualarım seninle ve inş. ileride sahip olacağın güzel bebeklere.. sevgiyle kal..[/QUO
ben kavuşamadım inşallah sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrularınızı. benide dualarınızda unutmayın olur mu? 3 ay korunma verdi dr. ama zaten tedaviyle olmuştu. yeniden çabalamak uğraşmak uzak görünüyor bana. nasibimizde varsa verir rabbim. çok yoruldum, yıprandım. kendimde yeniden tedaviyle uğraşacak gücü görmüyorum.
ne güzel tekmeler başlamış
benim arada minik kıpırtılar oluyo ama daha çok ve güçlü hissetmek istiyorum. sanırım 2 hafta sonra başlar benim minik erkekim :)
arkadaşlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm hareket edip duruyordu parmaklarını bile gördük yalnız hala ben hareketlerini hissedemiyorum tekmeleri hissetmeye başlasam içim dah rahat olacak...
canım benimde ilk kıpırtıyla basladı gunler gectıkce kıpırtılarr kıpırtılıktan çıkıyoo :)) yakında sende hıssetmeye baslarsın eminim
sağlık ocagına tembellikten dolayı hiç gitmedim . ilgileniyorlarmı neler yapıolar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?