Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
doktordan geldim canım şimdi, balık hapı verdi balık yemiyorum dııye sen kullanıyorsun sanırım tadı nasıl kötümü ?

yok cnm kotu dııl anlamıosun zaten bende hıc yan etkısı olmadı 2 hap dımı bırı mor bırı sarı sna da aynısını mı verdı nasıldı kontrol?

Merhaba bayanlar.. Geceleri uyuyamamak beni bitiriyor.. sabah uyumak zorunda kaldım ve daha yeni uyandım.. Acıktığım için tekmelere maruz kalınca hemen anlıyorum :) sizlerde durum nedir??

Benimde 20.hafta. ocak 2013 doğum inşallh kızıma... Umarım onunla hayatım zenginleşir, hiç bir şeyi takmam kafama,yanlızlığımı alıp götürür... Benim daha öyle çok hissetme falan olmadı karnımda, ilk çocuğum, acaba normalmi endişeleniyorum arada...

merhaba yeni üye olup aranıza katıldım.ben de 18 haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarını ve kemiklerini gördüm. çok güzeldi. elinin hareket ettiğini bile gösterdi. çoooooook hoş bir duyguydu.şu anda sadece ferro sanol kan hapı ile elevit vitamin hapı kullanıyorum.

Merhaba yasemin, benden 2 hafta öncesin, cinsiyeti bellimi? Hamilelik nasıl geçiyor? Benimki psikolojik açıdan biraz zor geçiyor...

yok cnm kotu dııl anlamıosun zaten bende hıc yan etkısı olmadı 2 hap dımı bırı mor bırı sarı sna da aynısını mı verdı nasıldı kontrol?

daha alamadım canım recetede adı fish cap yazıyo gunde bıtane ıcersn dedı
kontrol ıyıydı bebısı gordum :) geldım 1 ay sonra seker yuklemesı yapılcakmış onun ıçın cagrdı

Merhaba bayanlar.. Geceleri uyuyamamak beni bitiriyor.. sabah uyumak zorunda kaldım ve daha yeni uyandım.. Acıktığım için tekmelere maruz kalınca hemen anlıyorum :) sizlerde durum nedir??

bende geceleri uyanmaya basladm canım rahatsz oluyorum sanrım,
benımkının acken sesı cıkmıyo :) yemekten sonra baslıyo hareketlere :)

bende geceleri uyanmaya basladm canım rahatsz oluyorum sanrım,
benımkının acken sesı cıkmıyo :) yemekten sonra baslıyo hareketlere :)

ne güzel tekmeler başlamış
benim arada minik kıpırtılar oluyo ama daha çok ve güçlü hissetmek istiyorum. sanırım 2 hafta sonra başlar benim minik erkekim :)

aynı şekilde bn uzun zmndır gece uyku problemi yaşıyorum 11.30 en geç uyanma saatim oda mecburen..gece sağıma yatıyorum o taraf ağrıyo soluma yatıyorum o taraf ağrıyo :)) öle döbe döne sabahı yapıyorum malesef...

ikiniz adına da üzüldüm canlarım bu durumda ne denir bilemiyorum ikinizede manen çok geçmiş olsun.Rabbim başka acılar yaşatmasın ...

arkadaşlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm hareket edip duruyordu parmaklarını bile gördük yalnız hala ben hareketlerini hissedemiyorum tekmeleri hissetmeye başlasam içim dah rahat olacak...

SEVGİLİ MİNİKMELEĞİM38

ben kavuşamadım inşallah sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrularınızı. benide dualarınızda unutmayın olur mu? 3 ay korunma verdi dr. ama zaten tedaviyle olmuştu. yeniden çabalamak uğraşmak uzak görünüyor bana. nasibimizde varsa verir rabbim. çok yoruldum, yıprandım. kendimde yeniden tedaviyle uğraşacak gücü görmüyorum.[/QUOTE]

karamsarlığa kapılma sakın hep içinde bir umut olsun Allah o kadar büyük ki hiç ummadığın anda bir sürpriz olur yeter ki istemekten vazgeçme.Rabbim olmasını isyemediği birşey için kullarına el açtırmaz....

Son düzenleme:
ne güzel tekmeler başlamış
benim arada minik kıpırtılar oluyo ama daha çok ve güçlü hissetmek istiyorum. sanırım 2 hafta sonra başlar benim minik erkekim :)

canım benimde ilk kıpırtıyla basladı gunler gectıkce kıpırtılarr kıpırtılıktan çıkıyoo :)) yakında sende hıssetmeye baslarsın eminim

sekercik1
Merhaba yasemin, benden 2 hafta öncesin, cinsiyeti bellimi? Hamilelik nasıl geçiyor? Benimki psikolojik açıdan biraz zor geçiyor...

Merhaba şekercik1 cinsiyetini öğrenemedim.çünkü doktor yoktu.Hemşire baktı bana.hamileliğim biraz zor geçiyor.Çünkü çok fazla halsizliğim ve yorgunluğum oluyor.Bu yüzden doktor bana ferro sanolu yani kan hapını verdi.İnşallah bundan sonra güzel geçer hamileliğin.

canlarım cok guzel haberler bunlar tekmeler kıpırtılar...allahım sen ne buyuksun olmayana da nasıp et el acanları gerı cevırme ınsallah...ben de hıc bır sey hıssetmıyorum henuz bakalım ne zaman hssedıcem yarın saglıkocagında kontrolum var cagırdılar akalım gıdınce kalbını duyar mıyım :) duygucum bendekı dırekt omega 3 dıye gecıyo sanırım farklı ılaclar bıze verılenler...

Merhaba Arkadaşlar,
Bende Ocak 2013'te anne olacağım. Bizim ikili sonrasında dörtlü test sonuçları nedeni ile yaşadığımız sıkıntılı gğnler oldu. Sonunda amniosentez yaptırarak kesin sonucu aldık ve şimdi içimiz rahat bir şekilde ilerliyoruz. Bebeğimiz kız bebek. 16 haftalıktan itibaren hareketlerini hissetmeye başladım. Doktorum günde en az 10 kez hareketlerini hissetmem gerektiğini söylüyor. Tüm gün bebeğimden gelen hareketleri sayıyorum anlayacağınız. Yine doktorumun söylediğine göre hamileliğin en güzel dönemlerindeymişim. Henüz çok ağırlaşmadığım ve havalar serinlediği için. Bana tadını çıkar şeklinde öğüt veriyor. Keyfimiz yerinde anlayacağınız. Hepinize sağlıklı, mıtlu ve huzurlu gebelikler dilerim.

arkadaşlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm hareket edip duruyordu parmaklarını bile gördük yalnız hala ben hareketlerini hissedemiyorum tekmeleri hissetmeye başlasam içim dah rahat olacak...

ben de hissedemiyorum ya bi iki gun boyle kalp atısı gibi hissettim bişeler ama şimdi yok.. insanın hap aklında kalıo duymaya baslaarız inş

canım benimde ilk kıpırtıyla basladı gunler gectıkce kıpırtılarr kıpırtılıktan çıkıyoo :)) yakında sende hıssetmeye baslarsın eminim

inşallah canım. eşim inanamıyor hala :)) ben kıpırdadı dediğimde hani ben neden göremiyorum diyor
daha çok minik görmen imkansız diyorum.. şimdiden kıskanıyor ben niye sonradan göreceğim diye

bebişler şimdiden heyecan fırtınası yaşatıyor, kucağımıza alınca neler olacak tahmin bile edemiyorum.Allah o günleri yaşamayı hepimize nasıp etsin inşallah

sağlık ocagına tembellikten dolayı hiç gitmedim . ilgileniyorlarmı neler yapıolar??

merhaba,
sağlık ocağına kayıt yaptırmalısın. senin ve bebeğin takibi için önemli. özellikle doğum sonrası aşı takibi yapılacak. şimdiden alışmaya başlasak iyi olur.

ilgilenme konusu tamamen oradaki hemşireyle alakalı.benim şansıma ilgilenen biri çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…