inşallah canım. eşim inanamıyor hala :)) ben kıpırdadı dediğimde hani ben neden göremiyorum diyor
daha çok minik görmen imkansız diyorum.. şimdiden kıskanıyor ben niye sonradan göreceğim diye
bebişler şimdiden heyecan fırtınası yaşatıyor, kucağımıza alınca neler olacak tahmin bile edemiyorum.Allah o günleri yaşamayı hepimize nasıp etsin inşallah
canlarım cok guzel haberler bunlar tekmeler kıpırtılar...allahım sen ne buyuksun olmayana da nasıp et el acanları gerı cevırme ınsallah...ben de hıc bır sey hıssetmıyorum henuz bakalım ne zaman hssedıcem yarın saglıkocagında kontrolum var cagırdılar akalım gıdınce kalbını duyar mıyım :) duygucum bendekı dırekt omega 3 dıye gecıyo sanırım farklı ılaclar bıze verılenler...
inşallah canım. eşim inanamıyor hala :)) ben kıpırdadı dediğimde hani ben neden göremiyorum diyor
daha çok minik görmen imkansız diyorum.. şimdiden kıskanıyor ben niye sonradan göreceğim diye
bebişler şimdiden heyecan fırtınası yaşatıyor, kucağımıza alınca neler olacak tahmin bile edemiyorum.Allah o günleri yaşamayı hepimize nasıp etsin inşallah
bende geceleri uyanmaya basladm canım rahatsz oluyorum sanrım,
benımkının acken sesı cıkmıyo :) yemekten sonra baslıyo hareketlere :)
aynı şekilde bn uzun zmndır gece uyku problemi yaşıyorum 11.30 en geç uyanma saatim oda mecburen..gece sağıma yatıyorum o taraf ağrıyo soluma yatıyorum o taraf ağrıyo :)) öle döbe döne sabahı yapıyorum malesef...
canlarım cok guzel haberler bunlar tekmeler kıpırtılar...allahım sen ne buyuksun olmayana da nasıp et el acanları gerı cevırme ınsallah...ben de hıc bır sey hıssetmıyorum henuz bakalım ne zaman hssedıcem yarın saglıkocagında kontrolum var cagırdılar akalım gıdınce kalbını duyar mıyım :) duygucum bendekı dırekt omega 3 dıye gecıyo sanırım farklı ılaclar bıze verılenler...
Ben daha hissedemiyorum kızlar çok büyük bi merak ve heyecanla bekliyorum amaa ayy ilk hiseettiğimdee ağlarımm herhaldee yaaaçok duygusala bağladım kendmi zaten dünden beri bişe olsada ağlasam diye bakıyorumm ahh hormonlarr ahhh
Aynen benimde eşim bıktı artık adam ne dese ağlıyorummnedenn ağlıyosunn ya deyip durduu zavallım diyoki bidee 4-5 ay sonra bebek bakcan sen biraz topla kendinii beraber mi ağlıcanız yoksaa bırakır kaçarımm sizi diyorr
Ben daha hissedemiyorum kızlar çok büyük bi merak ve heyecanla bekliyorum amaa ayy ilk hiseettiğimdee ağlarımm herhaldee yaaaçok duygusala bağladım kendmi zaten dünden beri bişe olsada ağlasam diye bakıyorumm ahh hormonlarr ahhh
benim de iki gündür başladı kıpırtılar, hatta 3ten sonra her ne yapıyorsa kuzu içerde, işime konsantre olamıyorum.. dün ofisteki arkadaşa da gösterdim, baya göbeğime vuruyor ve dışarıdan görünüyor.. çok güzel bir duygu orda olduğunu bilmek, şükürler olsun bu güzelliği de hissettim.. yavaş yavaş hepimizden bu haberlerin gelmesi de sevindirici, maşallah bize.. :)
sağlık ocagına tembellikten dolayı hiç gitmedim . ilgileniyorlarmı neler yapıolar??
merhaba kızlar;
ben bu akşam üzeri doktora gideceğim.tatil öncesi.bakalım inşallah kızım iyidir.bu arada hereket olarak bir iki haftadır içerden gıdıklanır gibi bişeyler hissediyorum.acaba o bebekmi yoksa hala bağırsak hareketi fln olabilirmi ilk gebeliğim daha bilemiyorum ayıramıyorum ki[/QU
cnm muhtemelen bebeğinin hareketlerini hissediyorsun
Kan hapı kullanan var mı? Acaba erken mi başladım?Sizde de halsizlikler oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?