Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

benim de iki gündür başladı kıpırtılar, hatta 3ten sonra her ne yapıyorsa kuzu içerde, işime konsantre olamıyorum.. dün ofisteki arkadaşa da gösterdim, baya göbeğime vuruyor ve dışarıdan görünüyor.. çok güzel bir duygu orda olduğunu bilmek, şükürler olsun bu güzelliği de hissettim.. yavaş yavaş hepimizden bu haberlerin gelmesi de sevindirici, maşallah bize.. :)

canım eczaneye ugradım sabah ıse gelırken doktorun yazdıgı ılac yoktu fıyatıda 50 tl mı neymıs eczacı baska bı ılac onerdı aynı ıcerıge sahıp omega 3 lu bısey getırecekler ogleden sonra

canım benim eşimde ben kıpırdadıgını hıssettıkce gelıp elını koyuyo karnıma bızım sıpa duruyo hıc hareket etmıyo ben koyunca baslıyo tepısmeye

bende geceleri uyanmaya basladm canım rahatsz oluyorum sanrım,
benımkının acken sesı cıkmıyo :) yemekten sonra baslıyo hareketlere :)

:)) yaaaa, nasılmış amaaaa :)) çok sevindim senin adına, geceleri uyanmak bile güzel gelio biyerden sonra amaaa, pat-küt tekme yiyince ister istemez suratım gülüoo :)

bende yaklaşık 4 haftadır tekmeleri hissediyorum ama 2 haftadır geceleri fazla vurmaya başladı.. Aslında benim uyanmam ağrıdan değil de, tekmelerden oluyor :)))

hahahaaaa :)) aynı durum bizim evde de var direnc :)) eşim işten geldikten sonra hemen göbeğe sarılıo, hadi bu sefer vur be oğlum beee diyip duruo :) geçenlerde 2 kere hissetti, delircekti nerdeyseee :))

kalbının atıslarını duyarsın canım merak etme

Ben daha hissedemiyorum kızlar çok büyük bi merak ve heyecanla bekliyorum amaa ayy ilk hiseettiğimdee ağlarımm herhaldee yaaa çok duygusala bağladım kendmi zaten dünden beri bişe olsada ağlasam diye bakıyorumm ahh hormonlarr ahhh

sen de 1-2 hafta içinde hissetmeye başlarsın inşallah :) valaa o duygusallık durumu bende hiç yoktu, son 1 haftadır herşeye salya sümük ağlıyorum, eşime bıkkınlık geldi, o derece :) ama bunlarda geçecek yaaa, az kaldı bayanlarr :)

Aynen benimde eşim bıktı artık adam ne dese ağlıyorumm nedenn ağlıyosunn ya deyip durduu zavallım diyoki bidee 4-5 ay sonra bebek bakcan sen biraz topla kendinii beraber mi ağlıcanız yoksaa bırakır kaçarımm sizi diyorr

hahahahaaa :)) al birini, vur ötekine o zaman :)) düşünce yapıları, konuşmaları bile aynı yaaa :)) Allah sabır versin bize :)

canım ben bu hafta hissetmeye başladım, sabret en fazla 2-3 hafta sonra seninki de başlar

bu istekler hiç bitmiyor, bende gece tekmelerle uyanmak istiyorum :)

duygusallık bende de çok fazla.. iş yerinde kendimi tutuyorum ama eve gidince her şeye ağlıyorum

ramazanda reklamlara falan ağlıyordum.. hangi reklam olduğunu söylemiyim, reklam olmasın :)))

hahahaaaa :)) aynı durum bizim evde de var direnc :)) eşim işten geldikten sonra hemen göbeğe sarılıo, hadi bu sefer vur be oğlum beee diyip duruo :) geçenlerde 2 kere hissetti, delircekti nerdeyseee :))[/QUOTE]

benimkinin de gözleri ışıldıyo resmen.çok seviniyo. bir de tekme yese o da çıldırır kesin :))

yavrucuklar şimdiden çok şanslı yaaa..

hahahaaaa :)) aynı durum bizim evde de var direnc :)) eşim işten geldikten sonra hemen göbeğe sarılıo, hadi bu sefer vur be oğlum beee diyip duruo :) geçenlerde 2 kere hissetti, delircekti nerdeyseee :))[/QUOTE]

benimkinin de gözleri ışıldıyo resmen.çok seviniyo. bir de tekme yese o da çıldırır kesin :))

Canım bende kıpırtı hissedince hareketsiz kalıyorum.o anı doyasıya yaşamak istiyorum.
ilk başlarda ki kaygıların yerini güzel haberler almaya başladı.çok güzel

merhaba kızlar;
ben bu akşam üzeri doktora gideceğim.tatil öncesi.bakalım inşallah kızım iyidir.bu arada hereket olarak bir iki haftadır içerden gıdıklanır gibi bişeyler hissediyorum.acaba o bebekmi yoksa hala bağırsak hareketi fln olabilirmi ilk gebeliğim daha bilemiyorum ayıramıyorum ki

canım balık yagım geldı ocean plus 1000mg dıye bısey adı kullanmaya baslıcam bugun bakalım her taraf ılac doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…