canım balık yagım geldı ocean plus 1000mg dıye bısey adı kullanmaya baslıcam bugun bakalım her taraf ılac doldu
balık yağını doktor kendisi mi önerdi ? yoksa sen mi istedin?
benim doktor hiç ilaç vermiyor yaaa.. ben kan ilacı da içmiyorum. sadece folbiol içiyorum.
canım bende sadece decavıtt ıcıyordum bıde bacak kramplarım ıcın magnezyum vermıstı onları kullanıyodum
ası ıcın saglık ocagına gıttıgımde kan tahlılıde yaptılar kanım dusuk cıktı ordakı doktor kan ılacı kullanmalısın dedı
hatta hemsıre kızdı bana nıye kan tahlılı yaptırmadın kac aydır dıye bende kımse ıstemedı dedim :)
bende gıttıgımde tahlılı gosterdım ozmn verdi kan ılacını
balık hapına gelınce kontrole gıttıgımde ben balık yıyemıyorum bı sorun olurmu dedım bı sorun olmaz ama omega 3 kullanımı bebegın zekası ve beyın gelısımı ıcın onemlı dedı ıstersne belık yagı yazayım dedı bende yaz dedım
anladım canım,benim kan değerim iyiymiş(11 çıktı) kullanmana gerek yok dedi. balık konusunu ben sormadım, doktor da söylemedi. bir daha ki kontrolde sorayım.ben balık yiyebiliyorum ama her hafta yemiyorum.
omega 3 ceviz ve bademden de alınıyor. ben hergün yiyorum. açığı kapatırım herhalde:44:
Cnm çatlakları önlemek için ben uzun zamandır badem yağı kullanıyorum. Arada da d'olive'in zeytinyağlı kreminden takviye yapıyorum. Biraz desteklemen lazım..
Bu arada, doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı bayanlar? Ne zaman ayarlamak lazım acaba, geç kalmayalım(
ben daha bakmadım canım ama dun hastanede ılanı vardı sanırım gıttıgım hastanenın anlasmalı fotografcısı var bıdaha kontrole gıttıgımde soralım bakalım nedıyo
ben izmir'de olduğum için araştırmalara başladım.. Bir arkadaşımında daha önceden fotolarını çektirdiği bayanı buldum, face den ona yazdım şimdi; 250 TL den başlıyor dedi.. 100 adet her türlü çekilmiş foto (hastaneye giderken, doğuma girmeden, doğuma giderken, doğum anı, anne ile ilk karşılaşma, baba ile ilk karşılaşma, aile büyükleri falan)..
Bir de panaromik albüm, anneanne-babaanne'ye albüm, 100 foto ve bilimum dvd + foto manyaklığı ise 450 TL dedi :) bu çok geldi ama tek albümlü + dvd ve 100 adet fotolu 350 dedi.. İzmir'de fiyatlar bu şekilde yani.. Sizinde aklınızda bulunsun!
hoşgeldin.. ben en haplılardan biri gibi hissediyorum kendimi, hemen cevap vereyim dedim.. elevit, balık hapı ve demir hapı kullanıyorum.. anladım ki her doktorun tarzı farklı.. vitamin takviyesi illa yapıyorlar bu aylar, ama balık olayı baştan beri mide bulantısı yaptığı için, doktorum 2 günde 1 alalım dedi, demir hapını da alan var almayan var gördüğüm kadarıyla.. yani ben 12. haftadan beri bunları kullanıyorum..
merhaba anne adayları. hatırlarmısınız bilmiyorum. bende 22 ocakta doğum yapacaklardandım. 16. haftada bebeğimi kaybettim. karımda kalbi durmuş. normal doğum yaptım. üstüne birde kürtaj oldum. çok ama çok acı. rabbim hiçbirinize yaşatmasın. sizler sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi. benim yavrum cennette artık. dualarınızı bekliyorum. hoşçakalın.
cn o duygu ıcın var ya sabah aksam allaha yalvaranlar vardır emınım ne guzel ne anslısın masallah...otobuste bayılmana cok uuldum bu arada nsallah bı daha ole bı durum yasamazsın tatlım ama ben de sıddet gormek ıstıyorummmm...
ınsallah cnm haberdar et mutlaka nasıl gectı kontrolun dıye ınsallah her sey yolundadır...
carmennn ben senı hangı topıcten hatırlıom kıs gecen sene sılanazın topıcınde var mıydın nıan mayıs 2011 de tup yaptıracaklar falan dıye bı yerden hatırlıom ama bulamadım vallahamıle olmana ck sevındım rabım tamamına erdırsın ınsallahhhh cumlemızı...ben 12. haftadan berı pardon 13 folıc asıdı bıraktım demır hapı coraspın ve balık hapına devam edıyorum demır hapı kalsıyum ve folı ıcerıyor bu arada.
Allah sabırlar versın...yolu yarılamaya bu kdr yakınken...Ben de bılıyorum nasıl bı duygu oldugunu bu kdr ılerlemedı ama bunun buyugu kucugu olmuyo gercekten...benımkı de 5 6 haftalıktı adetle gıttı.tedavıerle oldu..cok acıydı benı bırakıp gıdısı...senıın bebegının kalbının durma nedenı bellı olabılecek mı?teste falan gonderecekler mı?ınsallah tez vakıtte yenı bır bebekle unutursun bu acını...rabbım yardımcın olsun...
sağlık ocagına tembellikten dolayı hiç gitmedim . ilgileniyorlarmı neler yapıolar??
ben nefret ederim ilaçtan eleviti bile zor içiyorum valla..balık konusunda kendisi mi mideni bulandırıyor ilacı mı ben ilaçtan bulantı olur diye korkuyorum acıkcası marcinap yazmış banada...
cok ılgılenıolar cnm kan alıyolar tansıyon kılo olcumu yapıyolar kalbını dınleyıp atma sayısını kaydedıolar fln fılan bebegınızı beraber buyutucez dıolar :) hıc usenme gıt bence de...sağlık ocagına tembellikten dolayı hiç gitmedim . ilgileniyorlarmı neler yapıolar??
cok gecmıs olsun cnm sonucun ıı olmasına cok sevındım...Merhaba Arkadaşlar,
Bende Ocak 2013'te anne olacağım. Bizim ikili sonrasında dörtlü test sonuçları nedeni ile yaşadığımız sıkıntılı gğnler oldu. Sonunda amniosentez yaptırarak kesin sonucu aldık ve şimdi içimiz rahat bir şekilde ilerliyoruz. Bebeğimiz kız bebek. 16 haftalıktan itibaren hareketlerini hissetmeye başladım. Doktorum günde en az 10 kez hareketlerini hissetmem gerektiğini söylüyor. Tüm gün bebeğimden gelen hareketleri sayıyorum anlayacağınız. Yine doktorumun söylediğine göre hamileliğin en güzel dönemlerindeymişim. Henüz çok ağırlaşmadığım ve havalar serinlediği için. Bana tadını çıkar şeklinde öğüt veriyor. Keyfimiz yerinde anlayacağınız. Hepinize sağlıklı, mıtlu ve huzurlu gebelikler dilerim.
omega 3 dıye gecıo bnmkı de ama adı farklı cnm olsun ıcerık aynı hepsınde.canım eczaneye ugradım sabah ıse gelırken doktorun yazdıgı ılac yoktu fıyatıda 50 tl mı neymıs eczacı baska bı ılac onerdı aynı ıcerıge sahıp omega 3 lu bısey getırecekler ogleden sonra
ya duygu ınanamıyorum bu yazılanlara ya bu kdr kucuk bbk dısardan asıl hıssedılıyo ben kendım bıle hıssedemıom bırak esımı ya:)))canım benim eşimde ben kıpırdadıgını hıssettıkce gelıp elını koyuyo karnıma bızım sıpa duruyo hıc hareket etmıyo ben koyunca baslıyo tepısmeye
ben de senın gbı aradayım arkadasım bebek dıyemıyorum gaz da dıyemıyorum ıcerde mınık bıeler oluyo ama...bılemıyorum ya:)merhaba kızlar;
ben bu akşam üzeri doktora gideceğim.tatil öncesi.bakalım inşallah kızım iyidir.bu arada hereket olarak bir iki haftadır içerden gıdıklanır gibi bişeyler hissediyorum.acaba o bebekmi yoksa hala bağırsak hareketi fln olabilirmi ilk gebeliğim daha bilemiyorum ayıramıyorum ki
jayırlı olsun :) bnımkı de lanshınon dıye bi ilac cnmcanım balık yagım geldı ocean plus 1000mg dıye bısey adı kullanmaya baslıcam bugun bakalım her taraf ılac doldu
sen ıste cnm ya ozellıkle demır lazım ılerıde sıkıntı cekmeyesın.balık yağını doktor kendisi mi önerdi ? yoksa sen mi istedin?
benim doktor hiç ilaç vermiyor yaaa.. ben kan ilacı da içmiyorum. sadece folbiol içiyorum.
evt cnm bnce de cok erken yag kullanıyo musun faydalı oluyo bıde bolca su ıcmen laım nemının artması ıcın daha basındayız ama dur akalım sonlara dogru ne olcaz...arkadaşlar ben 18.hafta mı bitirmek üzereyim dün göbeğimde bi sızı hissettim veeee çatladığımı gördüm çok canım sıkıldı bu kadar erken çatlayan varmı 1 çizgi ama daha çok erken çatlamak için
evt kolanın var duygu bı konusmamız lazım.ben muhakkak anlasmak ıstıyorum bı fotografcıyla.ben daha bakmadım canım ama dun hastanede ılanı vardı sanırım gıttıgım hastanenın anlasmalı fotografcısı var bıdaha kontrole gıttıgımde soralım bakalım nedıyo
cok ılgılenıolar cnm kan alıyolar tansıyon kılo olcumu yapıyolar kalbını dınleyıp atma sayısını kaydedıolar fln fılan bebegınızı beraber buyutucez dıolar :) hıc usenme gıt bence de...
cok gecmıs olsun cnm sonucun ıı olmasına cok sevındım...
16 haftalıktan berı hıssedıyosun demek masallah cnm ya ben 19. haftanın ıcındeyım hıssetmıyorum hala...
omega 3 dıye gecıo bnmkı de ama adı farklı cnm olsun ıcerık aynı hepsınde.
ya duygu ınanamıyorum bu yazılanlara ya bu kdr kucuk bbk dısardan asıl hıssedılıyo ben kendım bıle hıssedemıom bırak esımı ya:)))
ben de senın gbı aradayım arkadasım bebek dıyemıyorum gaz da dıyemıyorum ıcerde mınık bıeler oluyo ama...bılemıyorum ya:)
jayırlı olsun :) bnımkı de lanshınon dıye bi ilac cnm
sen ıste cnm ya ozellıkle demır lazım ılerıde sıkıntı cekmeyesın.
evt cnm bnce de cok erken yag kullanıyo musun faydalı oluyo bıde bolca su ıcmen laım nemının artması ıcın daha basındayız ama dur akalım sonlara dogru ne olcaz...
evt kolanın var duygu bı konusmamız lazım.ben muhakkak anlasmak ıstıyorum bı fotografcıyla.
evt cnm bı konusmak lazım ama bole bıseye zorunlu tutmamalıla alında dımı belkı benım fotografcı bı akrabam var olamaz mı yanı :) konusup bakarız yada mecbur bırakıolarsa uyugun olmalıdır dıye dusunuyorum...kokmaz hayatım sadece vıtamınını ıcerıo ya :) bakıgı ıcıne koymuyolar kı ben ıcıyorum hıc tadı yok merak etme basla bı an evvelcanım bende daha dısardan hıssedemıyorum bebısı cunku tepıstıgınde ben hıssedıyorum esım elını koydugu halde hıssetmıyo :) daha cook kucuk zaten hıssedemeyız sımdı
balık yagı ılacımı daha ıcmedımiçtigimde kokarsa kusarım yaa nasıl ıcecem bılmıyorum
bıdaha kontrole gıttıgımde numarasını alıcam bı soralım nekadar ucretı bırde dıyelım orayı tutmadık baska fotografcı getırebılıyormuyuz bazı hastaneler kabul etmıyo cunku kendı fotografcısı varsa uygun fıyata bulabılırsek cok ıyı olur walla
olabılır cnm kılolu kaldıysan cok kılo almayacaksındır da aynı zamanda.bıraz bekleyelım bakalım ben de sapık gbı sureklı karnımı dınler oldum :)mrb kızlar. uzun zamandır takp edemiorum tatildeydik. bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye baslamıssınız. ne güzel . ben bugün anomali testi için dr a gttim. dr cok hareketli bir bebek dedi. ama ben henüz bişey hissetmiyorum. kilolu hamile kaldım ondan mı acaba?
rabbım bıze de o duyguyu yasatsın ınsallah masallah cnm...benim oğluşumda bu akşam ben burdayım demeye başladı çok güzel bir duygu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?