Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
canım balık yagım geldı ocean plus 1000mg dıye bısey adı kullanmaya baslıcam bugun bakalım her taraf ılac doldu

balık yağını doktor kendisi mi önerdi ? yoksa sen mi istedin?

benim doktor hiç ilaç vermiyor yaaa.. ben kan ilacı da içmiyorum. sadece folbiol içiyorum.

benim doktor hiç ilaç vermiyor yaaa.. ben kan ilacı da içmiyorum. sadece folbiol içiyorum.

canım bende sadece decavıtt ıcıyordum bıde bacak kramplarım ıcın magnezyum vermıstı onları kullanıyodum
ası ıcın saglık ocagına gıttıgımde kan tahlılıde yaptılar kanım dusuk cıktı ordakı doktor kan ılacı kullanmalısın dedı
hatta hemsıre kızdı bana nıye kan tahlılı yaptırmadın kac aydır dıye bende kımse ıstemedı dedim :)
bende gıttıgımde tahlılı gosterdım ozmn verdi kan ılacını
balık hapına gelınce kontrole gıttıgımde ben balık yıyemıyorum bı sorun olurmu dedım bı sorun olmaz ama omega 3 kullanımı bebegın zekası ve beyın gelısımı ıcın onemlı dedı ıstersne belık yagı yazayım dedı bende yaz dedım

anladım canım,benim kan değerim iyiymiş(11 çıktı) kullanmana gerek yok dedi. balık konusunu ben sormadım, doktor da söylemedi. bir daha ki kontrolde sorayım.ben balık yiyebiliyorum ama her hafta yemiyorum.
omega 3 ceviz ve bademden de alınıyor. ben hergün yiyorum. açığı kapatırım herhalde:44:

arkadaşlar ben 18.hafta mı bitirmek üzereyim dün göbeğimde bi sızı hissettim veeee çatladığımı gördüm çok canım sıkıldı bu kadar erken çatlayan varmı 1 çizgi ama daha çok erken çatlamak için

Cnm çatlakları önlemek için ben uzun zamandır badem yağı kullanıyorum. Arada da d'olive'in zeytinyağlı kreminden takviye yapıyorum. Biraz desteklemen lazım..

Bu arada, doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı bayanlar? Ne zaman ayarlamak lazım acaba, geç kalmayalım (

ben hiç yiyemiyorum canım balık
evet canım cevızdede var omega 3

ben daha bakmadım canım ama dun hastanede ılanı vardı sanırım gıttıgım hastanenın anlasmalı fotografcısı var bıdaha kontrole gıttıgımde soralım bakalım nedıyo

ben daha bakmadım canım ama dun hastanede ılanı vardı sanırım gıttıgım hastanenın anlasmalı fotografcısı var bıdaha kontrole gıttıgımde soralım bakalım nedıyo

ben izmir'de olduğum için araştırmalara başladım.. Bir arkadaşımında daha önceden fotolarını çektirdiği bayanı buldum, face den ona yazdım şimdi; 250 TL den başlıyor dedi.. 100 adet her türlü çekilmiş foto (hastaneye giderken, doğuma girmeden, doğuma giderken, doğum anı, anne ile ilk karşılaşma, baba ile ilk karşılaşma, aile büyükleri falan)..

Bir de panaromik albüm, anneanne-babaanne'ye albüm, 100 foto ve bilimum dvd + foto manyaklığı ise 450 TL dedi :) bu çok geldi ama tek albümlü + dvd ve 100 adet fotolu 350 dedi.. İzmir'de fiyatlar bu şekilde yani.. Sizinde aklınızda bulunsun!

fiyatlar uygunmuş burda o fiyata bulabılırmıyız bılemıyorumm

ben nefret ederim ilaçtan eleviti bile zor içiyorum valla..balık konusunda kendisi mi mideni bulandırıyor ilacı mı ben ilaçtan bulantı olur diye korkuyorum acıkcası marcinap yazmış banada...

off offf ocağın son günüydü.. ömrüm boyunca unatamacağım ,zar zor kavustuğum bebeğime (tüp bebek benm bütün bebeklerim) veda edişim..13.haftada aldrımak zorunda kaldım kistik higroması vardı turner sendromluydu...2 ay boyunca sütüm kesilmedi..kağıtlara akıttım gözyaslarımla sütleri...ama hep sabır diledim allahtan yeni bir bebek acıyı azaltıyor ilk günlerdeki gibi olmuyor zamanla azalıyor ama ömür boyu korlu olarak kalacaklar içimizde...allah sabır versin arkadasım en cokta eşinle sana sağlık versinnn...off suan benide götürdün başka yerlerle...

cnm tüp bebek topiğinden hatırlıyorsundur....seni gördüğüme sevindim..

sağlık ocagına tembellikten dolayı hiç gitmedim . ilgileniyorlarmı neler yapıolar??

off ne ilgi hemde ben gitmek istemiyorum ama sürekli arıyorlar valla hatta dün randevum vardı amniyosentez yaptırdığım için yatıyorum suan gitmedim o yüzden bugun aradılar dün randevunuz vardı unuttunuz galiba diye...ama kayıtlı olman lazım...

ben nefret ederim ilaçtan eleviti bile zor içiyorum valla..balık konusunda kendisi mi mideni bulandırıyor ilacı mı ben ilaçtan bulantı olur diye korkuyorum acıkcası marcinap yazmış banada...

bende balık mide bulandırıyor, hatta söylemesi ayıp yesem de hep istifra ettim.. 10. haftada yazdı doktor, ben 12. haftaya kadar kullanmadım zorladım kendimi yedim haftada 1 az az.. nasıl gidiyor dedi, durumu anlatınca ilaca başlayalım ikigünde bir al dedi.. :) öyle yani canım 12.haftadan beri devam ediyorum gün aşırı..

sağlık ocagına tembellikten dolayı hiç gitmedim . ilgileniyorlarmı neler yapıolar??
cok ılgılenıolar cnm kan alıyolar tansıyon kılo olcumu yapıyolar kalbını dınleyıp atma sayısını kaydedıolar fln fılan bebegınızı beraber buyutucez dıolar :) hıc usenme gıt bence de...

cok gecmıs olsun cnm sonucun ıı olmasına cok sevındım...
16 haftalıktan berı hıssedıyosun demek masallah cnm ya ben 19. haftanın ıcındeyım hıssetmıyorum hala...

canım eczaneye ugradım sabah ıse gelırken doktorun yazdıgı ılac yoktu fıyatıda 50 tl mı neymıs eczacı baska bı ılac onerdı aynı ıcerıge sahıp omega 3 lu bısey getırecekler ogleden sonra
omega 3 dıye gecıo bnmkı de ama adı farklı cnm olsun ıcerık aynı hepsınde.

canım benim eşimde ben kıpırdadıgını hıssettıkce gelıp elını koyuyo karnıma bızım sıpa duruyo hıc hareket etmıyo ben koyunca baslıyo tepısmeye
ya duygu ınanamıyorum bu yazılanlara ya bu kdr kucuk bbk dısardan asıl hıssedılıyo ben kendım bıle hıssedemıom bırak esımı ya:)))

ben de senın gbı aradayım arkadasım bebek dıyemıyorum gaz da dıyemıyorum ıcerde mınık bıeler oluyo ama...bılemıyorum ya:)

canım balık yagım geldı ocean plus 1000mg dıye bısey adı kullanmaya baslıcam bugun bakalım her taraf ılac doldu
jayırlı olsun :) bnımkı de lanshınon dıye bi ilac cnm

sen ıste cnm ya ozellıkle demır lazım ılerıde sıkıntı cekmeyesın.

evt cnm bnce de cok erken yag kullanıyo musun faydalı oluyo bıde bolca su ıcmen laım nemının artması ıcın daha basındayız ama dur akalım sonlara dogru ne olcaz...

evt kolanın var duygu bı konusmamız lazım.ben muhakkak anlasmak ıstıyorum bı fotografcıyla.

canım bende daha dısardan hıssedemıyorum bebısı cunku tepıstıgınde ben hıssedıyorum esım elını koydugu halde hıssetmıyo :) daha cook kucuk zaten hıssedemeyız sımdı
balık yagı ılacımı daha ıcmedım içtigimde kokarsa kusarım yaa nasıl ıcecem bılmıyorum
bıdaha kontrole gıttıgımde numarasını alıcam bı soralım nekadar ucretı bırde dıyelım orayı tutmadık baska fotografcı getırebılıyormuyuz bazı hastaneler kabul etmıyo cunku kendı fotografcısı varsa uygun fıyata bulabılırsek cok ıyı olur walla

mrb kızlar. uzun zamandır takp edemiorum tatildeydik. bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye baslamıssınız. ne güzel . ben bugün anomali testi için dr a gttim. dr cok hareketli bir bebek dedi. ama ben henüz bişey hissetmiyorum. kilolu hamile kaldım ondan mı acaba?

evt cnm bı konusmak lazım ama bole bıseye zorunlu tutmamalıla alında dımı belkı benım fotografcı bı akrabam var olamaz mı yanı :) konusup bakarız yada mecbur bırakıolarsa uyugun olmalıdır dıye dusunuyorum...kokmaz hayatım sadece vıtamınını ıcerıo ya :) bakıgı ıcıne koymuyolar kı ben ıcıyorum hıc tadı yok merak etme basla bı an evvel

olabılır cnm kılolu kaldıysan cok kılo almayacaksındır da aynı zamanda.bıraz bekleyelım bakalım ben de sapık gbı sureklı karnımı dınler oldum :)

benim oğluşumda bu akşam ben burdayım demeye başladı çok güzel bir duygu...
rabbım bıze de o duyguyu yasatsın ınsallah masallah cnm...

karnımı dinlediğimde sürekli kalp atışı duyar gbyim. eşimde kalp atışı olduğunu söyledi. sizler nasıl bişey hissediyorsunuz?bu arada bebeklerinize birşeyler almaya basladınız mı??

Hanımlar 18. ile 22. haftalar arasında bebeklerin organ gelişim takibi varmış.Hiç yaptıran oldumu? Bebeğiniz kaç gram?Bilen var mı?Ben daha öğrenenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…