karnımı dinlediğimde sürekli kalp atışı duyar gbyim. eşimde kalp atışı olduğunu söyledi. sizler nasıl bişey hissediyorsunuz?bu arada bebeklerinize birşeyler almaya basladınız mı??
evt cnm bı konusmak lazım ama bole bıseye zorunlu tutmamalıla alında dımı belkı benım fotografcı bı akrabam var olamaz mı yanı :) konusup bakarız yada mecbur bırakıolarsa uyugun olmalıdır dıye dusunuyorum...kokmaz hayatım sadece vıtamınını ıcerıo ya :) bakıgı ıcıne koymuyolar kı ben ıcıyorum hıc tadı yok merak etme basla bı an evvel
.
Hanımlar 18. ile 22. haftalar arasında bebeklerin organ gelişim takibi varmış.Hiç yaptıran oldumu? Bebeğiniz kaç gram?Bilen var mı?Ben daha öğrenenmedim.
karnımı dinlediğimde sürekli kalp atışı duyar gbyim. eşimde kalp atışı olduğunu söyledi. sizler nasıl bişey hissediyorsunuz?bu arada bebeklerinize birşeyler almaya basladınız mı??
kızlar akşam bel ağrısından uyuyamadım o nasıl bi ağrıydı yaa anlatamam var mı sizdede bu gibi şikayetler?
Hanımlar 18. ile 22. haftalar arasında bebeklerin organ gelişim takibi varmış.Hiç yaptıran oldumu? Bebeğiniz kaç gram?Bilen var mı?Ben daha öğrenenmedim.
ben sadece bı takım aldımalmak ıstıyorum ama erken alma dıyor herkes kendımı zor tutuyorum :))
sana guvenıp ıçıyorummm bakalımm :))
ayrıntılı ultrasyonumu soruyorsun canım ben yaptırdım 19haftamda,
bebegın gramınıda her kontrole gıttıgımde doktor soyluyor hemde verdıgı ultrasyon cıktılarında yazıyo gramı boyu,sende soylemıyolarmı?
en son 300gram olmuştu benm bebış,
evet canım ben dün yaaptırdım. anomali testi diye geçiyor. bebeğin gözü, burnu , ağzı , böbrek, kalp, parmakları, uzunluklarına bakıyorlar. haftasıyla uygun olup olmadığına bakıyor. sorun olup olmadığına bakıyor. bizde sükür hersey yolunda cıktı. ağırlığı 306gr, boyu da 20 cm bastan ayağa.birde bazı bebekler hareketlenmiyo 1 saat kadar uğrastırıyomuş. ben cikolata yemiştim gitmeden. 15 dk da falan bitti işimiz.
her gittiğimizde boy kilo söyleniyor ayrıntılı ultrasonda 19.-20 hafta gibi yapılıyormuş
içtin mi bende senii bekliyorum:)))
tam olarak kaç günlükken çıktı bu boy kilo ları bebişlerin kızlar..
ben bugun dr.daydın 17+5 im 263 gr. 21 cm çıktı iyi mi yani??
ben de ufak tefek aldım bir iki bişi. aslında içim gidiyo almak istiyorum battaniye bornoz falan ama banada erken gb geliyor:))
her gittiğimizde boy kilo söyleniyor ayrıntılı ultrasonda 19.-20 hafta gibi yapılıyormuş
içtin mi bende senii bekliyorum:)))
tam olarak kaç günlükken çıktı bu boy kilo ları bebişlerin kızlar..
ben bugun dr.daydın 17+5 im 263 gr. 21 cm çıktı iyi mi yani??
Buarada kızlar kendine hamile kıyafeti alan veya biyerlerden bakan varmı ?
Göbek çatlakları için bir öneriniz var mı?Ben araştırdım da vazelinle pregnacare kremini tavsiye ettiler.Siz ne yaptınız?Göbeğimde kaşıntılar olmaya başladı.
benimde karnımda kalp atıyor sanki pıt pıt hatta dışardan belli bile oluyor ne olduğunu tam çözemedim :))
Buarada kızlar kendine hamile kıyafeti alan veya biyerlerden bakan varmı ?
Günaydınn :) Valaa ben 3.ayda aldım kıyafetlerimi :) çoğu zaman kendi elbiselerimi giyiyorum ama göbeği sıkıştırmamak gerektiği için gün içerisinde gezerken pantolonumu giyiyorum.. Mağazalara iyi bakın kızlar, hep yaşlı işi hamile kıyafetleri var, ben bayaa araştırdım, dar paça hamile pantolonu buldum :) Bir de, t-shirt alacaksanız eğer, dışardakiler çok pahalı, ben LCW'den renk renk aldım, hepsi de 16 TL :)
bende sımdı cogu zaman elbıse-etek gıyıyorum 3-4 kılo aldım cok etkılemıyo ama pantolon gıyemıyorum yınede sıkıyo
lcw ye baktım dun pantolonların durusu hosuma gıtmedı
baska yerden bakan varmı netten baktım cok pahallı 140-150tl arası
Günaydınn :) Valaa ben 3.ayda aldım kıyafetlerimi :) çoğu zaman kendi elbiselerimi giyiyorum ama göbeği sıkıştırmamak gerektiği için gün içerisinde gezerken pantolonumu giyiyorum.. Mağazalara iyi bakın kızlar, hep yaşlı işi hamile kıyafetleri var, ben bayaa araştırdım, dar paça hamile pantolonu buldum :) Bir de, t-shirt alacaksanız eğer, dışardakiler çok pahalı, ben LCW'den renk renk aldım, hepsi de 16 TL :)
bende sımdı cogu zaman elbıse-etek gıyıyorum 3-4 kılo aldım cok etkılemıyo ama pantolon gıyemıyorum yınede sıkıyo
lcw ye baktım dun pantolonların durusu hosuma gıtmedı
baska yerden bakan varmı netten baktım cok pahallı 140-150tl arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?