Evet canım bende 3-4 gündür bel ağrısı var.gecen aksam yolda yürüken baya bi ağrıdı. bugün kahvaltı yaparken bile baya zorlandım
ben de ufak tefek aldım bir iki bişi. aslında içim gidiyo almak istiyorum battaniye bornoz falan ama banada erken gb geliyor:))
Buarada kızlar kendine hamile kıyafeti alan veya biyerlerden bakan varmı ?
canım hamile pantolonu 140-150 çok pahalı değil mi?
ben 3 tane aldım. beyaz siyah ve bej.
siyah ve beyaz olan 40`ar tl. bej olan lcw`den 19 tl.
üstelik pantolonlar çok iyi çıktı. lcw olan çok çabuk kırışıyo ama çook rahat.
üzerlerine 5-6 tane yeni bluz aldım.( en pahalısı 30 tl )onlar da gayet şık ve spor. bluzları hamile reyonundan almadım.
hani tiril tiril tunikler var ya onlardan.. gayette rahatım bol oldukları için.
şimdi yazlık kıyafet işi çok kolay da kışın ne yapıcaz onu düşünüyorum.
havalar ısındığından beri açık ayakkabılar giyiyorum. babetleri yazın sıcağında asla giyemiyorum. 2 gün önce denedim ve ayağımı sıktı. galiba ayaklarım çok şişecekkışlık ayakkabıları ve botları sezon sonu almıştım giyemiycem
Günaydınn :) Valaa ben 3.ayda aldım kıyafetlerimi :) çoğu zaman kendi elbiselerimi giyiyorum ama göbeği sıkıştırmamak gerektiği için gün içerisinde gezerken pantolonumu giyiyorum.. Mağazalara iyi bakın kızlar, hep yaşlı işi hamile kıyafetleri var, ben bayaa araştırdım, dar paça hamile pantolonu buldum :) Bir de, t-shirt alacaksanız eğer, dışardakiler çok pahalı, ben LCW'den renk renk aldım, hepsi de 16 TL :)
3-4 kilo almak güzel birşey :) benim gibi 5 ayda 5-6 kilo alınca olmuyo eskiler
genelde çok sıkı pantolonlar giyerdim ben, bu yüzden almak zorunda kaldım.. İlk aldığım pantolonlar hataydı benim için, çooookk güzeller, hattaa helal olsun ama 1 pantolonu 100 TL ye aldımbi tane siyah dar paça, bi tane de bej bol paça. Fakat önünde bebek resimleri olan t-shirtleri kesinlikle LCW den bakın derim, çok güzeller :)
140-150 cok tabı canım adı hamıle olunca ustune koyuyolar
dun gıttım ben lcw ya tısortlerı guzel onlardan aldım cok kullanıslı ama pantolonlarını denedım sıyah olanlardan ağları duzgun durmadı bende , kot vardı dısarda gıyerım dıye bı kot alabıldım
canım çok modelleri var ya.. hangisi olduğunu tahmin edemiyorum.
ben şimdilik hiç kot giymiyorum. havalar serinlesin o zaman kot cazip gelir bana da...lcw de fiyatlar makul.ordan bakarım yine.
merhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim idrarımda enfeksiyon çıktığı için doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu değilse gebeliğin ilk 3 ayı kullanmayın diyor.kullanan varmı aranızda.beni bilgilendirirseniz sevinirim.dünden beri içmedim karar veremiyorum.
merhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim idrarımda enfeksiyon çıktığı için doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu değilse gebeliğin ilk 3 ayı kullanmayın diyor.kullanan varmı aranızda.beni bilgilendirirseniz sevinirim.dünden beri içmedim karar veremiyorum.
canım doktor ne dedı pekı ılac ıcın , bende ılk tahlıllerde bıraz lökositmiydi neydi cıkmıstı ama doktor bol su ıc demıstı ılac vermedıydı bana
bıraz arastırda ole kullan yaa baska bı doktora daha soramazmısın onemlı bısey sonucta bu zararı olursa bebege allah korusun
ben yazı lcw den hamile reyonundan aldığım kot şortla geçirdim sonbahardada kapri oluyor..t-şhirtlerimin hepsi small du bende gidip 3-5 tane bir büyük beden aldım,elbise falan derken bu gune geldim..gecen hamileliğimde lcw den kot pantolan almıştım kısıda onla ama en çok taytla geçirirm heralde uygun ama çok çeşit almak daha mantıklı geliyor bana bol bol tayt ustu tunik falan alırım ben...Buarada kızlar kendine hamile kıyafeti alan veya biyerlerden bakan varmı ?
Göbek çatlakları için bir öneriniz var mı?Ben araştırdım da vazelinle pregnacare kremini tavsiye ettiler.Siz ne yaptınız?Göbeğimde kaşıntılar olmaya başladı.
Selam kizlar bnde kizimi ocak ayinda. Kkucagima alicam ins arraniza katilabilirmiyim
Eki Görüntüle 500367nasıl olmuş?
valla arkadaşım ilaçların çoğunda hamilelikte kullanılmaması gerekli yazar banada vermişti bi ilaç aynısı yazıyodu.bnm ablam hemşire..dr.lar bebeğe zarar veren ilaç verirlermi demişti bana...ama yinede sen bilirsin.geçmiş olsun
hayırlı olsun bebeğin cnmm tabiki katılabilirsin...
canım tabıkıde vermes ama yınede dıkkatlı olmak lazım
benim penisiline alerjim olduğunu söyledigim halde gidip penisilin içerikli ilaç veren doktorda gördum ben buyuzden ne olur ne olmaz
merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?