Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
2lı testım normal cıkmıstı 4 lu test zamanıda bebegın ultrasyon degerlerı normal cıkınca doktorum ıstersen yaptrı demıstı sende ultrasyon degerlerın ıcın doktor bısey dedımı
canım ultrasyondakı degerlerınle aynı gunmu kan verdın?
degerlerını bılgısayara yanlıs da gırmıs olabılırler
oyuzden eger ıcın rahat degılse baska bı yerde 4 lu test yaptırabılırsın eger haftan gecmemısse
bıde kendını uzme bebek etkılenırr sonucta ıstatıstıksel sonuclar yuzde yuz dıye bısey yok bu sonuclarda

canım ultrasyon değerleri normal çıktı.herhangi bir problem yoktu.ama sonuc birçok bayanda 1:1000 en az hatta 2000,3000 çıkıyormuş.onlara bakınca benimki düşük.riskli bölgede değil ama yine de düşük işte.

merhaba arkadaşlar sakınılan göze gerçekten çöp batıyomuş, başıma gelenleri sizlerle paylaşmak istedim. Birkaç hafta önce hamile bayanların 20. haftadan sonra denge problemi yaşayabileceğini; o yüzden dikkatli olmaları gerektiğini hatta yalnızken banyoya bile girmemeleri gerektiğini okumuştum da saçma gelmişti. üzerinden çok geçmedi öyle bir düştüm ki, hemde düz yolda yürürken. Eşim korkudan donakaldı bende öyle tabii, dizlerimin bağı çözüldü resmen kalkamadım yerden. Çok şükür ellerimin ve dizlerimin üzerine düştüm de birşey olmadı. ucuz kurtulduk derken 3 gün önce yine düştüm :S bu defakine düştüm değil de uçtum desem daha doğru olcak sanırım. ev kalabalıktı herkes çığlık çığlığa kaldı ama yine çok şükür birşey olmadı. Bu kez de dizlerimin üstüne düştüm, karnıma bir darbe gelmedi çok şükür. Bebeğimde hareketleriyle beni teskin etti birşey olmadığını ordan anladım.
Demem o ki dikkat edin kendinize, gerçekten de denge problemi yaşayabilirsiniz. Rabbim hem bizleri hem de yavrularımızı korusun inşaallah.

allah korumuş canım yinede sen dikkat etmeye devam et allah esirgesin dengede sorun olması cok kotu arkadasımdada aynı sorun var allahım hepimizi korusun inşAllah

enfeksiyonum yoğunmuş ve ilaçsız geçmezmiş.ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim canım 20 haftalıktı.kese a.ıldı suyum geldi.sanırım senin enfeksiyonun hafifmiş.

teşeşkkür ederim önerilerinz için.başka bir doktora daha sordum ama oda kullan bir şey olmaz dedi.bende bu gün başladım Allah korusun dua ediyorum inşallah bebeişime bir şey olmaz.

allah korumuş canım yinede sen dikkat etmeye devam et allah esirgesin dengede sorun olması cok kotu arkadasımdada aynı sorun var allahım hepimizi korusun inşAllah

sağol canım, bende dikkat ediyorum artık ama epey bi korktum yine de. İnşaallah bir daha olmaz

ozman ıç canım içmeyınce daha büyük problem oluşabilir

günaydın kızlarrr hamile kıyafetlerimi özlellikkle pantolonumu limangodan alıyorum. sigaret pantolon aldım mesela 120 den 40 a düüşmüş çok şık okulda da çok rahat oluyor. bu arada bugün seminer dönemimiz başlıyor. tüm öğretmen arkadşlarımın yeni eğitim öğretim yılını kutlarım...

yeni bir hafta günaydın herkese.. size kafama takılan bişeyi sormak istiyorum.. geçtiğimiz salıdan beri hissetmeye başladım bizim ufaklığı.. ilk başta göbek hizamda ve etrafında hissediyordum, 2 gündür göbek altımda, yani kasığımın hafif üstünde diyebilirim..bebeğin yönüyle de alakalıdır, ama niye bu kadar aşağıda hissediyorum, tedirgin oldum.. bu hafta kontrolüm var ama sizlere bi danışayım istedim..benzer durumlarınız oluyor mu, yoksa hep aynı yerde mi hissediyorsunuz bebekleri..

cnm hissetmeye başlamana sevindim...ama hiç merak erme bnm kızda bi aşağıda yani tam dediğin yerde bi sağda bi solda bi göbekte :)) yakalayamıyorum valla anlaşılan sennkide bnmki gibi çok hareketli :) bnm ilk çocuğumda çok hareketliydi o yüzden suyum patladı erken doğum yapmıştım şimdide yerinde duramıyo korkarım bn 2 zıpırla ne yapıcam bilemiyorum :))))))))

canım bellı olmuyor benım bazem gobegımın biraz altında hareket hıssedıyorum, dun aksam ama kasıklarıma yakın yerde hıssettım hemde artık dısardan bellı olacak sekılde vuruyodu kardesıme gosterdım oda hıssettı :)

:) maşallah diyelim.. tabi benim bi sorum daha olucak hemen..5-6 gündür hissetmeye başladım dedim ya, hiç düzeni yok.. yani bi gün sabahtan 1-2 vuruş, sonra gece hissediyorum.. diğer gün gün boyu bişey yok akşam üzeri hafif bir darbe, o kadar.. illaki hareket ediyor ama sanırım gücü devamlı hissetmemi sağlayacak kadar değil heralde.. :/ böyle hep sorular sorular kafamda.. :)

bende dar paca pantolon arıyorum işte giyebilecegım lımangoya bende bakım bari :)

içim rahatladı, tşk ederim.. :) ne güzel ve ne kafa karıştırıcı deneyimlermiş bunlar, ama hareketlenmeye başlayınca dünyayı görmüyor gözüm.. tarifi zor ve paha biçilmez duygular, sizlerle paylaşmak ise çok güzel.. :)

valla bıde allahtan ınternet var ne olursa hemen bbakıyorum içim rahatlıyo :=)

slm sterno,bende hep kendime ayni soruyu soruyorum,ben suan 19 haftaligim ve 15 haftadan buyana bebisimi pit pit hissediyorum,gün gectikce daha fazla ama dedigin gibi cok asagida yani gebegiminin altina elimi koydumda 5 parmak alta yani,kasiklarimin orada diyebilirim,bende tedirginim,korkuyorum.

kizlar siz tam olarak nerde hissediyorsunuz?

Canımcım daha yeni hissetmeye başladın ya ondandır bnmde öleydi ama şimdi durdurak yok :) birde artık düzenli olarak yeni doğmuş bi bebek gibi uyku düzenleri var.belki snnki gündüz şekerlemesine bayılıyodur...:)

ben de genelde hatta çoğunlukla karnımın altında yani kasıklarımda hissediyorum. ayrıntılı ultrasonda perinatör bebeğin sürekli aşağıya gitmek istediğini söyledi, leğen kemiklerim genişmiş, kolay doğum yapacak gibi görünüyosun dedi bi de (aminn, inş)hatta ölçüm için yukarı çıkarmaya tepiştirmeye çalışıyodu ama o hep aşağı kaçıyomuş rahat yere gidiyo tabi dedi. seninkinin de belki bununla alakası olabilir ama emin olamıcam tabi

kızlar akşam bel ağrısından uyuyamadım o nasıl bi ağrıydı yaa anlatamam var mı sizdede bu gibi şikayetler?

cnm bazen bana da bıcak saplanıyo sankı kalcamın ıcıne bole hareket edemıyorum ya sorma

Hanımlar 18. ile 22. haftalar arasında bebeklerin organ gelişim takibi varmış.Hiç yaptıran oldumu? Bebeğiniz kaç gram?Bilen var mı?Ben daha öğrenenmedim.
cnm bnm yrn var allahın ıznıyle 19+3oluyorum

benimde karnımda kalp atıyor sanki pıt pıt hatta dışardan belli bile oluyor ne olduğunu tam çözemedim :))
cnm bnm o pıt pıt kalp atısı gbı bende kendımı bıldım bılelı var baska bıseydır bu kdr kucuk ken duzenlı atıs cok mumkun dııl gbı,:)

sana guvenıp ıçıyorummm bakalımm :))
nasıl cnm kotu etkıledı mı senı?

Buarada kızlar kendine hamile kıyafeti alan veya biyerlerden bakan varmı ?
lcw diyorum baska bısey demıyorum normal magazalarda kesınlıkle 100den asagı bısey yok yanı adın hamıle sırf bu yuzden ne kotu dımı ama lcw gayet ıı fıyatları ve tarzı 2 pantolon 2 elbıse 1 tshırt aldım gıyıyorum ben de cok dar gıyındıgım ıcın 12 haftadan berı hamıle kıyafetlerı gıyıyorum

Göbek çatlakları için bir öneriniz var mı?Ben araştırdım da vazelinle pregnacare kremini tavsiye ettiler.Siz ne yaptınız?Göbeğimde kaşıntılar olmaya başladı.
ben freı kullanıyorum cnm mango aromalı drum tavsıye ettı.memnunum

sahane olmus cnmmmm ellerıne saglıkkkkk

cnm hıc takılma bu degrler bence degerın yuksek rısk grubunda bıle diil bak 796 hastada 1 ya bu 796 da 1 796 da 1 bole bole 23 hastayı topluyosun sadece 1 ı problemlı cıkıyo cnm yanı rısk sandıgın gbı dııl korkma stres yapma

cok gecmıs olsun cnm allah korumus bı daha yasama ınsallah

ay ne guzel cnm ya ben de hıssetmek ıstıyorum artık ya((

canım balık ılacına basladım simdilik bişey yok ama gecen aksam agzıma sankı balık tadı geldı kotu oldum psikolojikmi yoksa midemden mı geldı bılmıyorum,
evet canım bende bende lcw dan baya bıseyler aldım :) fiyatların en uygun olduğu yer orası,
sende bebişin hareketlerını yakında hıssetmeye baslarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…