Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

sorma aynı şekildeyim sanki makatımdan içeri resmen demir saplanıyo fazla yürüdüğüm yada ayakta kaldığım zamn...birde kızlar bn hapşururken ve kahkaha atarken kaçırıyorum azıcık :) varmı sizdede aynısı :)))

öncelikle tşk ederim cevaplar için, ayrıntılı ultrason perşembe günü çekilecek, cuma da kontrolüm vardı doktorumda, ama ben dün akşam dayanamayıp bgn akşama randevu aldım.. dün 4 ten sonra bu hissettiğim pıt pıtlar bildiğiniz altıma indi, baya tedirgin oldum..yani rahim ağzından pıt pıt atmaya başladı 3-4 saat sürdü.. ben de tedirgin oldum, randevuyu erkene çektim.. inş. dediğiniz gibi bir durum vardır bende de, ama sabah duş alıp uzanmıştım biraz, göbek hizamda hareketlendi, geziyo galiba içerde, ama aklıma takıldı bir kez, gideyim de içim rahat etsin.. :) yarın haberdar ederim, dualarınızı eksik etmeyin..

bende devamlı alt tarafda hisediyorum pıt pıtları.göbeğimin altında hemen.bu durum için doktora gitmeme gerek varmı

bende lierac kullanıyorum ama 1 tüp bir hafta anca gidiyor.100 ml lik tüpü 35 tl ye alıyorum.sende ne kadar gidiyor

Kızlar günaydınn ben de hala bi kıpırtı yok bekliyorum sabırszılıkla bu arada hamile olmadan önce aldığım tüm vücut losyonlarını kullanıyorum karın göğüs bacak ve basen bölgemde her gün sürüyorum hatta dayanamadım dün yeni vaseline serisirinden yeşil renkli olanı aldım kokusuda çok güzel onu sürüyorum şimdi umarım çatlak patlak olmaz

bende devamlı alt tarafda hisediyorum pıt pıtları.göbeğimin altında hemen.bu durum için doktora gitmeme gerek varmı

arkadaşlar hepimizde aynı durum var hepimiz birden aynı rahatsızlıkta olacak değiliz dimi :)) endişelenmeyin canlarım onun şuan yeri çok bol istedği gibi istediği yerde geziyo yaklaşık 2 ay sonra sadece sağ ve sol tarafta hareketlenicek emin olun çünkü yeri kalmamış olucak :) bu anların tadını çıkarın ileride çok özlicekiniz.bn 2.defa yaşıyorum şükürler olsun......

arkadaşlar, bende göbeğimin altında kasıklarıma doğru hissediyorum. herkes aşağı yukarı aynı yerleri tarif ediyor. demek ki bi anormallik yok :))

benim kalçamda çok fena bir ağrı var. akşam biraz ayakta kaldım, ağrı başladı ve hala da devam ediyo..ayağa kalktığımda ve adım attığımda resmen aksıyorum ya
artık eskisi gibi hızlı değilim, hemen yoruluyorum ve ağrılar ertesi güne kadar devam ediyor nasıl olacak böyle bilmiyorum

aynı şeyler bendede oluyo canım bebeğim sağımda ve sağ bacağıma vuruyo ağrı, ama bugünlerde azaldı bide benim midem yanıyo ta boğazıma kadar 1 dk yanıyo sonra geçip tekrar başlıyo,sen aşı vuruldunmu ben tetanoz aşısı vuruldum 1 ay sonra tekrar gitcem cinsiyetiniz ne bizimki kız hayırlısıyla:)

bende vaselinenin kahverengi serisini kullanıyoruym kakao yaglısını :)

merhaba

seninle doğum günlerimiz aynı görünüyor mide ile ilgili şikayetim yok ama bu ağrılar çok zorluyo beni.aşı henüz vurulmadım. sağlık ocağı 20. haftadan sonra gel demişti. haftaya giderim sanırım. benim bebiş erkek.Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah. cinsiyeti hiç önemli değil.

bu arada kilolarla aranız nasıl? ben 5 kilo aldım. çok aşırı yemek yemiyorum ama nasıl olduysa alıverdim kilocukları

bende vaselinenin kahverengi serisini kullanıyoruym kakao yaglısını :)

ben de aynısını kullanıyorum. çok güzel nemlendiriyor ve kokusu harika..

ayrı fısfıslı bir şişeye badem yağı, susam yağı, jojoba yağı karıştırdım ama sürmek istemiyorum. o yağlı his hiç hoşuma gitmiyor. ayrıca kokusu da hiç güzel değil. umarım sadece vazelin işe yarar.

aslında ben genetik olarak da çok şanslı değilim annemin çok çatlağı var, benim de bacaklarda ergenlikte kalma çatlaklar var. göbeği kurtarabilecekmiyiz bakalım

bende lierac kullanıyorum ama 1 tüp bir hafta anca gidiyor.100 ml lik tüpü 35 tl ye alıyorum.sende ne kadar gidiyor

merhaba,
umarım bu krem işinize yarar. ben almadım almayı da düşünmüyorum.

çünkü benim vücudum zaten çatlamaya çok müsait çok para döksem de işe yaramaz diye düşündüm.

merhaba,
umarım bu krem işinize yarar. ben almadım almayı da düşünmüyorum.

çünkü benim vücudum zaten çatlamaya çok müsait çok para döksem de işe yaramaz diye düşündüm.

slm...çok iyi düşünmüşsün bn ilk hamilelğimde ne sürdüysem yinede çatır çatır çatladım valla dediğin gibi bnmde vücudum çok müsaitti.hatta dr.um ne yaparsan yap snn tenin hassas ten olduğu için çatlıcak demişti,.ölede oldu...:)

keske genetik olarak şanslı olsaydık değil mi
kilo alıp vermeyle bacaklarda bi sürü çatlak oldu, göbek o kadar genişleyince çok da şansı olmayacak sanırım

peki sen şimdi kremler kullanıyormusun? yoksa saldın mı 26:

bnm bi akrabam var kızı görsen kuru minyon bişeydi ikiz doğurdu o oturunca göbeğide oturuyodu o derece yani ama gel gör bi tane çatlak yok...

valla bnm ilk hamilelğimden bayağı bi çatlaklarım var kremi ne için kullanıcam ki bu saatten sonra :))) daha fazlası olamaz heralde :)

evet canım kokusu rahatsız etmiyor beni rahatlıkla kullanıyorum, benimde bacaklarımda üniversitede aldığım kilolar nedeniyle :) eskiden oluşan çatlaklarım var oyüzden çatlamaya gayet müsaitim :) ama şimdiye kadar göbegimde bi catlama olmadı daha erken gercı kılo aldıkca catlıyacaz aksamları suruyorum cogu zamanda usenıyorum ama napım yaa

insllh cnm heyecanla beklıyorum :)))

psıkolojıktr cnm balık vıtamını ıcerıo sonucta :)

ay cok kotu bı agrı bende kacırma yok henuz ınsallah da olmaz haha cok komık olurum ya:)

evet canım daha erken son aylarda oluşacak büyük ihtimalle.

bi arkadaşta görmüştüm, son aylarında deli gibi kaşınıyordu. kız elini göbeğinden alamıyordu. sanırım çatlarken kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…