cnm bazen bana da bıcak saplanıyo sankı kalcamın ıcıne bole hareket edemıyorum ya sorma
cnm bnm yrn var allahın ıznıyle 19+3oluyorum
cnm bnm o pıt pıt kalp atısı gbı bende kendımı bıldım bılelı var baska bıseydır bu kdr kucuk ken duzenlı atıs cok mumkun dııl gbı,:)
nasıl cnm kotu etkıledı mı senı?
lcw diyorum baska bısey demıyorum normal magazalarda kesınlıkle 100den asagı bısey yok yanı adın hamıle sırf bu yuzden ne kotu dımı ama lcw gayet ıı fıyatları ve tarzı 2 pantolon 2 elbıse 1 tshırt aldım gıyıyorum ben de cok dar gıyındıgım ıcın 12 haftadan berı hamıle kıyafetlerı gıyıyorum
ben freı kullanıyorum cnm mango aromalı drum tavsıye ettı.memnunum
sahane olmus cnmmmm ellerıne saglıkkkkk
cnm hıc takılma bu degrler bence degerın yuksek rısk grubunda bıle diil bak 796 hastada 1 ya bu 796 da 1 796 da 1 bole bole 23 hastayı topluyosun sadece 1 ı problemlı cıkıyo cnm yanı rısk sandıgın gbı dııl korkma stres yapma
cok gecmıs olsun cnm allah korumus bı daha yasama ınsallah
ay ne guzel cnm ya ben de hıssetmek ıstıyorum artık ya((
slm sterno,bende hep kendime ayni soruyu soruyorum,ben suan 19 haftaligim ve 15 haftadan buyana bebisimi pit pit hissediyorum,gün gectikce daha fazla ama dedigin gibi cok asagida yani gebegiminin altina elimi koydumda 5 parmak alta yani,kasiklarimin orada diyebilirim,bende tedirginim,korkuyorum.
kizlar siz tam olarak nerde hissediyorsunuz?
ben de genelde hatta çoğunlukla karnımın altında yani kasıklarımda hissediyorum. ayrıntılı ultrasonda perinatör bebeğin sürekli aşağıya gitmek istediğini söyledi, leğen kemiklerim genişmiş, kolay doğum yapacak gibi görünüyosun dedi bi de (aminn, inş)hatta ölçüm için yukarı çıkarmaya tepiştirmeye çalışıyodu ama o hep aşağı kaçıyomuş rahat yere gidiyo tabi dedi. seninkinin de belki bununla alakası olabilir ama emin olamıcam tabi
öncelikle tşk ederim cevaplar için, ayrıntılı ultrason perşembe günü çekilecek, cuma da kontrolüm vardı doktorumda, ama ben dün akşam dayanamayıp bgn akşama randevu aldım.. dün 4 ten sonra bu hissettiğim pıt pıtlar bildiğiniz altıma indi, baya tedirgin oldum..yani rahim ağzından pıt pıt atmaya başladı 3-4 saat sürdü.. ben de tedirgin oldum, randevuyu erkene çektim.. inş. dediğiniz gibi bir durum vardır bende de, ama sabah duş alıp uzanmıştım biraz, göbek hizamda hareketlendi, geziyo galiba içerde, ama aklıma takıldı bir kez, gideyim de içim rahat etsin.. :) yarın haberdar ederim, dualarınızı eksik etmeyin..
Ben Lierac kullanıyorum. Çatlak önleyii krem olarak özellikle hamile bayanlara tavsiye ediliyor. Ben ikinci tüpü bitirmek üzereyim. Şİmdiye kadar herhani bir çatlama oluşmadı. Fakat kaşıntılar başladı bende de.
öncelikle tşk ederim cevaplar için, ayrıntılı ultrason perşembe günü çekilecek, cuma da kontrolüm vardı doktorumda, ama ben dün akşam dayanamayıp bgn akşama randevu aldım.. dün 4 ten sonra bu hissettiğim pıt pıtlar bildiğiniz altıma indi, baya tedirgin oldum..yani rahim ağzından pıt pıt atmaya başladı 3-4 saat sürdü.. ben de tedirgin oldum, randevuyu erkene çektim.. inş. dediğiniz gibi bir durum vardır bende de, ama sabah duş alıp uzanmıştım biraz, göbek hizamda hareketlendi, geziyo galiba içerde, ama aklıma takıldı bir kez, gideyim de içim rahat etsin.. :) yarın haberdar ederim, dualarınızı eksik etmeyin..
bende devamlı alt tarafda hisediyorum pıt pıtları.göbeğimin altında hemen.bu durum için doktora gitmeme gerek varmı
arkadaşlar, bende göbeğimin altında kasıklarıma doğru hissediyorum. herkes aşağı yukarı aynı yerleri tarif ediyor. demek ki bi anormallik yok :))
benim kalçamda çok fena bir ağrı var. akşam biraz ayakta kaldım, ağrı başladı ve hala da devam ediyo..ayağa kalktığımda ve adım attığımda resmen aksıyorum ya
artık eskisi gibi hızlı değilim, hemen yoruluyorum ve ağrılar ertesi güne kadar devam ediyornasıl olacak böyle bilmiyorum
Kızlar günaydınnben de hala bi kıpırtı yok bekliyorum sabırszılıkla bu arada hamile olmadan önce aldığım tüm vücut losyonlarını kullanıyorum karın göğüs bacak ve basen bölgemde her gün sürüyorum hatta dayanamadım dün yeni vaseline serisirinden yeşil renkli olanı aldım kokusuda çok güzel onu sürüyorum şimdi umarım çatlak patlak olmaz
aynı şeyler bendede oluyo canım bebeğim sağımda ve sağ bacağıma vuruyo ağrı, ama bugünlerde azaldı bide benim midem yanıyo ta boğazıma kadar 1 dk yanıyo sonra geçip tekrar başlıyo,sen aşı vuruldunmu ben tetanoz aşısı vuruldum 1 ay sonra tekrar gitcem cinsiyetiniz ne bizimki kız hayırlısıyla:)
bende vaselinenin kahverengi serisini kullanıyoruym kakao yaglısını :)
bende lierac kullanıyorum ama 1 tüp bir hafta anca gidiyor.100 ml lik tüpü 35 tl ye alıyorum.sende ne kadar gidiyor
merhaba,
umarım bu krem işinize yarar. ben almadım almayı da düşünmüyorum.
çünkü benim vücudum zaten çatlamaya çok müsait çok para döksem de işe yaramaz diye düşündüm.
slm...çok iyi düşünmüşsün bn ilk hamilelğimde ne sürdüysem yinede çatır çatır çatladım valla dediğin gibi bnmde vücudum çok müsaitti.hatta dr.um ne yaparsan yap snn tenin hassas ten olduğu için çatlıcak demişti,.ölede oldu...:)
keske genetik olarak şanslı olsaydık değil mi
kilo alıp vermeyle bacaklarda bi sürü çatlak oldu, göbek o kadar genişleyince çok da şansı olmayacak sanırım
peki sen şimdi kremler kullanıyormusun? yoksa saldın mı26:
ben de aynısını kullanıyorum. çok güzel nemlendiriyor ve kokusu harika..
ayrı fısfıslı bir şişeye badem yağı, susam yağı, jojoba yağı karıştırdım ama sürmek istemiyorum. o yağlı his hiç hoşuma gitmiyor. ayrıca kokusu da hiç güzel değil. umarım sadece vazelin işe yarar.
aslında ben genetik olarak da çok şanslı değilim annemin çok çatlağı var, benim de bacaklarda ergenlikte kalma çatlaklar var. göbeği kurtarabilecekmiyiz bakalım
canım balık ılacına basladım simdilik bişey yok ama gecen aksam agzıma sankı balık tadı geldı kotu oldum psikolojikmi yoksa midemden mı geldı bılmıyorum,
evet canım bende bende lcw dan baya bıseyler aldım :) fiyatların en uygun olduğu yer orası,
sende bebişin hareketlerını yakında hıssetmeye baslarsın
psıkolojıktr cnm balık vıtamını ıcerıo sonucta :)canım balık ılacına basladım simdilik bişey yok ama gecen aksam agzıma sankı balık tadı geldı kotu oldum psikolojikmi yoksa midemden mı geldı bılmıyorum,
evet canım bende bende lcw dan baya bıseyler aldım :) fiyatların en uygun olduğu yer orası,
sende bebişin hareketlerını yakında hıssetmeye baslarsın
ay cok kotu bı agrı bende kacırma yok henuz ınsallah da olmaz haha cok komık olurum ya:)sorma aynı şekildeyim sanki makatımdan içeri resmen demir saplanıyo fazla yürüdüğüm yada ayakta kaldığım zamn...birde kızlar bn hapşururken ve kahkaha atarken kaçırıyorum azıcık :) varmı sizdede aynısı :)))
evet canım kokusu rahatsız etmiyor beni rahatlıkla kullanıyorum, benimde bacaklarımda üniversitede aldığım kilolar nedeniyle :) eskiden oluşan çatlaklarım var oyüzden çatlamaya gayet müsaitim :) ama şimdiye kadar göbegimde bi catlama olmadı daha erken gercı kılo aldıkca catlıyacaz aksamları suruyorum cogu zamanda usenıyorum ama napım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?