Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Bacaklarım çok ağrıyor.Sizinde var mı?Ne önerirsiniz?

merhaba,

benim de bacaklarım, kalçam her yerim ağrıyor.

akşamları resmen zorla hareket ediyorum. sürekli yorgunluk hissinden çok sıkıldım.

ben fırsat buldukça uzanıyorum, bir de bacaklarımı soğuk su ile yıkıyorum.biraz rahatlatıyor.

merhaba,
umarım bu krem işinize yarar. ben almadım almayı da düşünmüyorum.

çünkü benim vücudum zaten çatlamaya çok müsait çok para döksem de işe yaramaz diye düşündüm.

benim nasipse kız bebek olucak.kız bebeklerde genelde basenlerde göğüslerde ve bacaklarda çatlama oluyormuş.benim karın bölgemde birşey yok ama basenlerde bikaç tane çizgi oluştu.lieracı doktor önerdi.oda kullanmış hamileliğinde kesinlikle engelliyor dedi.ama 2 tüp 15 gün bile gitmiyor:))

evet canım catlarken kaşınıyor , son aylardaaa ıyı surerız ozaman

günaydın arkadaşlar, dün akşam gittim kontrole, biz iyiymişiz allah şükür.. doktor bebeğin hareketiyle alakalı olabilir böyle şeyler dedi, belki o anda dik duruyordur dedi.. içim rahatladı bayadır görmüyordum, yüzüne falan baktık uzun uzun..:) tarifsiz duygular bunlar, yani o cihazı alıp eve götürmek ve durmadan bakmak istiyorum..:) tabi sabır da gerekli,iyi olsunlar da..

psıkolojıktr cnm balık vıtamını ıcerıo sonucta :)

ay cok kotu bı agrı bende kacırma yok henuz ınsallah da olmaz haha cok komık olurum ya:)

olucak cnm hiç kaçarı yok :))

hımm hadi bakalım bnde yarın gidicem bnde en son temmuzun sonunda gitmiştim bnde göriyim çok özledim yavrumu :))

işte hem pahalı hem de çabuk bitiyor :)) ama işe yarayacaksa kullanmaya devam..

ne güzel özlem gidermişsin, bende 2 gün sonra görücem.çok heyecanlıyım. artık kıpırtılarını hissediyorum. eminim çok büyümüştür

benim oğlan sabahları kahvaltıdan 1-2 saat sonra başlıyo kıpraşmaya, sonra akşamüzeri 4-5 gibi.o saatlerde mutlaka bi şeyler atıştırmış oluyorum. son olarak da akşam yemeğinden sonra hareketleniyor.

3 gündür takip ediyorum hep aynı zamanlarda hareketleniyor. az önce sabah seansını atlattık, akşam üzerini dört gözle bekliyorum

benım gormeme daha 3 hafta var

benım gormeme daha 3 hafta var

ben ilk zamanlar doktora gitmek için sürekli bahaneler buluyordum. eşim kızmaya başladı :))
şimdi rahatladım, bir de hareketlenince daha iyi oldu.ben burdayım diyor

kontroller 2 hafta da 1 olsa çok güzel olur aslında.

merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır yokum, yaz tatilinde memlekette idik, internet olmayınca da uzun zamandır ayrı kaldım.. tatilden döner dönmez dün doktora gittik.. öncekilerde cinsiyetini öğrenememiştik, göstermemişti bizim bebiş.. dün öğrendik, kızımız olacakmış.. :):):):) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

Kızlarr ben hala hissetmiyorumm yaa :44: bu arada bişeyler almak istiyorum bebeciğime ama yenidoğan mı almak lazım yokya 3-6 ay arası mı almak lazım

evet ya bı ay sonraya verıyolar randevuyu
merak edıyo ınsan ultrasyonda gorunce yıne gormek ıstıyor

Kızlarr ben hala hissetmiyorumm yaa :44: bu arada bişeyler almak istiyorum bebeciğime ama yenidoğan mı almak lazım yokya 3-6 ay arası mı almak lazım

canım 18.haftada bende hıc hıssetmıyorudum kı 20.haftadan sonra hıssetmeye basladım .
yenidoğanlar cok kucuk degılmı ya kılosuna gore almak lazım aslında ozamanda son aylara kalırız

tatil dönüşü ne güzl bi hbr almışsınız hayırlısı olsun...

hissetmek herkeze göre farklılık gösteriyo sabır en iyi ilaçtır...bişeyler almak içinde acele etme derim ama biliyorum görüpte almamak mümkün değil.:) senn mutlaka alman gerekenler arasında hastane çıkışı,ayaklı altlar,çıtçıtlı badiler,en çok kullanılanlar arasında bunları tavsiye ederim tabiki yenidoğan al

hoşgeldiniz,tatil dönüşü güzel haberler de peşinizden gelmiş, maşallah.. Allah tamamına erdirsin.. :)

benim de 20'de başladı canım, azıcık kalmış.. :)
ben daha bişey almadan, 4 ay önce doğum yapan arkadaşım ne var ne yoksa verdi saolsun.. bundan sonra alacaklarım keyfi gibi duruyor..

Merhaba bayanlar.. Geçen haftadan beri tatile geldik ama burnumuzdan geldi diyebilirim Dün sabah sağ tarafımda ki ağrı ile uyandım, yataktan kalkamadım, ağlamaktan, acıdan harap oldum İzmir'de gittiğim hastaneyi aradım, önce apandistten şüphelendim, doktorumun tavsiyesi olur mu diye; sonuçta hamileyim, ama maalesef doktora yine ulaşamadım! Telefonda ağlıyorum, sekreter 15 dk sonra arayın diyor! Sinirden deliye döndüm! Sonra özel Marmaris hastanesini aradım, durumumu anlattım, hamile olduğumu belirttim, doktora bağladılar, hemen gel dedi doktor da.. Beni tanımıyor, hastası değilim ama ilgiye bakın! Gittiğimde hemen aldılar, bebeğe baktı, ultrasonla ağrıyan yerlerime baktı ama bir şey bulamadı, idrar tahlili verdim, ondan da bir şey çıkmadı.. En son böbreklerinin ultrasonunu çektirelim dedi, bugün de ona gittim, sağ böbreğim 12 mm büyümüş, rahim baskı yapıyormuş, ağrı bu yüzden oluyormuş.. Bütün hamilelerde görülürmüş ama benim biraz fazla büyüyüp ağrı yapmış. Hamileliğim boyunca bu şekilde olacakmış, bol bol su içeceksin, ağrıyı kendi yöntemlerinle geçirmeye çalışacaksın dedi.. 4 ay daha bu şekildeyim ( Allahtan bebeğimde birşey yok (

çok çok çok geçmiş olsun cnm sana söyleyeceğim tek şey 4 ay sonra kavuşacağın hayatının en önemli kişisini düşünüp sabretmen acil şifalar dilerim tekrardan...

Geçmiş olsun, Allah şifa versin inşaallah arkadaşım. Neyse ki bebeğinde birşey yokmuş, inşaallah ağrılarında çabucak geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…