Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

gecmiş olsun canım bol bol su ıc ve dınlen yolun yarısını gectık sayılır

gecmıs olsun cnm allah acıl sıfalar versın ınsallah bence de bebegını dusun agrılar bırz daha katlanılır olur cok sukur bebegınde bısey yok cnm...

gecmıs olsun cnm allah acıl sıfalar versın ınsallah bence de bebegını dusun agrılar bırz daha katlanılır olur cok sukur bebegınde bısey yok cnm...

kızlar 2. duzey usg cekıldı bugun her sey cok yolunda tum organları ıyı cıktı rabbım sonuna kdr boyle gıtmsını nasıp etsın darısı basınıza olsun...

kızlar 2. duzey usg cekıldı bugun her sey cok yolunda tum organları ıyı cıktı rabbım sonuna kdr boyle gıtmsını nasıp etsın darısı basınıza olsun...

hadı gozun aydın canım , inşallah saglıklı sıhatlı kucagına almak nasip etsin

Geçmişş olsunn canım yaa bebeğinde bi sorun yokmuş ya çok şükür anne olmanın fedakarlığını yaşamaya başladık artık allah sana da şifa versin inşallahh tez zamanda iyileş

Gözün aydınn hadi herşey yolundaa sonunda da miss kokulu bebeciğine kavuşursun inşallahh

günaydın kızlar,
dun aksamdan berı bogazlarım agrıyo hastamı olacam yoksa ((

Aynen canım boğaz ağrısıyla uyandımm ne yapacağım bilmiyorum doktorum minoset vermişti ağrın olursa iç diye onu içiçem bide nane limon içiyorum iş yerindee inşallahh kötüye gitmezz

bende aksama ıhlamur felan demlıcem artık of ınşallah hasta olamayız

hadı gozun aydın canım , inşallah saglıklı sıhatlı kucagına almak nasip etsin

aminnn cnm cok saol ınsallahh...

günaydın kızlar,
dun aksamdan berı bogazlarım agrıyo hastamı olacam yoksa ((
aman hayatım dıkkat et ya bu aralar tam mevsım donumu ya cok sıkıntılı...bol c vıtamını almalısın portakal suyu sık evde lımon da ekle ole ıc

Gözün aydınn hadi herşey yolundaa sonunda da miss kokulu bebeciğine kavuşursun inşallahh

saol defnecım insallah cnm...

Benım bebısım tedavıyle olduu ıcın yumurta toplama gunune gore hesap yapılınca 2 gun daha buyuduk bı anda:) bır hosuma gıttı kı anlatamammmm ayyy yarın 20 haftamız doluyo allahın ızınıyle...

bende dün gittim canim, bizdede hersey yolundaymis allaha sükürler olsun))bebisin kafasi asagidaymis ve karnimizin alt tarafindan pit pit hissetmemiz normalmis,endiselenecek bir sey yok dedi.

evet bende saatlerce izlemek istiyorum ama malesef bir kac dakika ancak :-(

arkadaşlar hepinizin gözü aydın, çok şükür güzel sonuçlar almışsınız. darısı başıma cumartesi kontrol var, çok heyecanlıyım.

arkadaşlar hepinizin gözü aydın, çok şükür güzel sonuçlar almışsınız. darısı başıma cumartesi kontrol var, çok heyecanlıyım.

insallah senın kontrolun de ıı gececek tatlım ay pespese guzel hbrler ne mutlu ya...

çok geçmiş olsun benim arkadaşımda da vardı aynı sorun, ama onun bir az fazla büyüdüğü için erken doğum riski vardı, ilaca başladılar, 1 ay sonra tedaviye sonuç verdi, şimdi iyi.. olabiliyor demek böyle şeyler.. tekrar geçmiş olsun..

selam arkadaşlar, dün yoktum ortalıkta ufak bir besin zehirlenmesi yaşadım.. önceki gece saat başı istifra, peşinden ishal derken sabahı zor ettik.. sabah kontrole gittim tabi, iyiyiz şükür, doktor zehirlenmişsin dedi, ofisi aradım 3 kişi daha işe gelememiş, öğle yemeğindeki bi şey yaktı bizi sanırım.. allahtan bebeğe bişey olmadı, doktorum 3-4 gün sürmediği sürece bebeği etkilemez dedi, benim susuz kalmam ve halsizliğim vb. ama bi serum takviyesi aldım tabi.. şimdi iyiyim,yemek yiyebilmek ne güzel bişeymiş tekrar anladım..

bi de dün öğleden sonra ayrıntılı ultrasonum vardı, halsiz bir şekilde randevum kaçmasın diye ona da gittim.. bebeğim iyi çıktı allaha şükür, 1 hafta büyük görünüyor normal takviminden.. bir de böbrek büyüklüğü takip edilsin dedi ordaki doktor, daha kendi doktoruma danışmadım ama, erkek çocuklarda görülürmüş genelde, baktığı sırada mesanesi dolu olduğu için de bize öyle gelebiliyor dedi dünkü doktor, takip edilsin yeterli dedi.. sizlerde oldu mu böyle bir uyarı?

hiiii ayy Allah korumuş cnm ya çok geçmiş olsun iyiki bişey olmamış bebeğe ve sanada tabii...

geçmiş olsun. talihsizlik olmuş yaa.. insan kendini düşünmüyor değil mi? bebeğe bir şey olmasın yeter.
bebiş iyi beslenmiş demek ki.bravo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…