Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun. talihsizlik olmuş yaa.. insan kendini düşünmüyor değil mi? bebeğe bir şey olmasın yeter.
bebiş iyi beslenmiş demek ki.bravo sana

kesinlikle, inan gözüm bişey görmedi o gece, saat başı istifra ettim kolumu kaldıracak gücüm kalmadı ama onun 1-2 kıpırtısı tüm dertlerimi aldı götürdü..

kesinlikle, inan gözüm bişey görmedi o gece, saat başı istifra ettim kolumu kaldıracak gücüm kalmadı ama onun 1-2 kıpırtısı tüm dertlerimi aldı götürdü..

canım benim yaa. annesine iyiyim mesajı göndermiş :))
ben de sabahları kıpırdayınca inanılmaz keyifleniyorum, güne iyi başlıyorum.
az önce ceviz yedim, başladı kıpırdamaya. yüzümü güldürmeye yetiyor kuzum.

bende hamileyim. aranıza yeni katıldım. nisan doğumlu olacak bebişim. şuan daha 7 haftalıkız :)) abisi 4 yaşını bitirdi kardeş hevesine çoktan girdi. bizden böyle Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş öpüyorum sizleri

Son düzenleme:

hayırlısı olsun... burak paşa :) bnm oğluşumun adıda burak ... hiperaktif olur buraklar sennkide ölemi ?

bu arada kızlar dün kontrolüm vardı herşeyi çok normalmiş şükürler olsun...
dün bir sürü bebek mağazası gezdim bisürü ciciler aldım kızıma aman Allahım neler var neler ya:) resmen vitrine koy .) erkekten sonra değişik bi deneyim olucak bana (inş.) birde sizden ricam bana kız ismi önerir misiniz herkez soruyo bi cvbım hala yok :)

hayırlı olsun kontroller iyi geçmiş..valla kız ismi deyince içim cız etti.. :) ben hep kız hissediyordum bizim ufaklığı içten içe hep isim düşünüyordum, kısmet erkekmiş yavrucak.. :)) sen yazınca iki tane isim vardı kafamda hemen paylaşayım istedim.. benden öneriler şunlar: Neva ve Melodi.. sağlıkla gelsin güzel kızın..

cok sukur cnm rabbim tamamına erdırsın cnm benımkı tam haftasında gozuktu ne eksık ne fazla:) bana ole bı uyarı yapmadı cnm

bnmkı hala kıpırdamıyo :) beklıom valla napım

gozun aydın cnm allah tamamına erdırsın bence dora veya derin guzel ısımler...

merhaba arkadaşlar, bende 20 haftalık anne adayıyım ocak 21 gibi görünüyor bebişimin gelişinin tarihi. Kıbrıstayım. Türkiyede üçlü tarama herkese yapılıyormu. ben ikili taramayı türkiyede yaptırmıştım ve çok şükür herşey yolunda çıkmıştı. dün burada dr üçlü taramaya gerek yok ikili tarama yeterli benim için dedi ve yolladı. kafam karışık .. sizler yaptırdınız mı ?

merhaba,
elbette türkiyede yapılıyor.ama bazı doktorlar ikili sonucu iyi çıkınca istemiyor. benim doktorum da gerek görmedi. ben yaptırmadım.

bnmkı hala kıpırdamıyo :) beklıom valla napım

canım senin ki rahatına düşkün heralde, baksana hiiiç umrunda değil.. az kaldı ama sen de hissedeceksin.

benim isteklerim bitmiyor, şimdi de diyorum ki karnımın dışından da belli olsun.

mesela kuzenimin göbeği şekilden şekile giriyo. tabi o 7 aylık oldu, bebek iyice güçlendi.bende istiyoruuuum

bir de hala gece uykumdan uyandıramıyo güçsüz oğluşum benim.

şaka bir tarafa da sağlıklı olsun kıpır kıpır olsun, hissettirsin kendini tek dileğim o. benim hiç bulantım falan olmadı. karnım büyümese hamile olduğuma inanamayacaktım.

cnmcım inan bana ilk evlat kız yada erkek hiç farketmiyo bnm ilk yavrum erkek 7 yaşına girdi içme sokasım geliyo onu ama 2.olunca iş değişiyo bi erkek var bide kız olsun istiyosun :) ALLAHIMA bin şükür istediğimizi verdi.önerdiğin isimler güzel yazdım bi tarafa :)

Son düzenleme:

amin cnm...dora hiç duymamıştım anlamı ne acaba? derin de çok güzl ama arkadaşımın kızının ismi olmasaydı düşünebilirdim ... snnkinin cinsiyeti ne ?

banada dedı canım eger duzelmezse doguma kadar,dogum sonrası cocuk doktoruna kontrole gıdersın dedı yoksa aynı doktoramı gıttık bız :)

yok cnm 2lı ııyse 3 ve 4 e ıhtıyac duymuyolar genelde ben de yaptrmadım o yuzden

amın cnm ya benım esım onde bebegım arkadaymıs gbı bıseyler soledı detaylı ultrasonda dr.kafam karıstı arastrıyorum netten es onde demek asagıda demek anlamına gelıomus ve dogum zorlasıomus ne bılım ya valla moralım cok bozuluyo bazen hıssetmıyorum dıye

amin cnm...dora hiç duymamıştım anlamı ne acaba? derin de çok güzl ama arkadaşımın kızının ismi olmasaydı düşünebilirdim ... snnkinin cinsiyeti ne ?
benım oglum olacak ınsallah cnm allah nasıp ederse 20+0 olduk tam yarı yol bugun ama hıc hıssetmıyorum

duygu ben hala hıssetmıyorum benım tembel oglusumu ya cnm sıkılıo arzu hnmla gorustum telde detaylı ultrason ııyse 3 hafta sora goruscez dedı sana ne zaman gel dedı?

Arkadaşlar size bir sorum olcak, uyku problemi çekiyomusunuz. Ben uyuyamıyorum uykum olsa da uyuyabilmem birkaç saati buluyo sanki bir yerlerim ağrıyo da farkedemiyomuşum gibi huzursuz oluyorum hep ve hemen de uyanıyorum. Hamilelikten önce gaaaayet uykucu birisiydim ama şimdi uyumakta zorlanıyorum. Normalde yüzüstü yatarak uyurdum şimdi bebekten dolayı yüzüstü yatamıyorum o yüzden olabilir mi acaba :S

arkadaşlar ,
renkli ultrason sonucu iyi çıktı. herşey yolunda şükürler olsun.
cok sukur cnm allah tamamına erdırsın ınsallah cok sevındım...

psıkolojık olabılır cnm tabıı yuz ustu yatamamanın da etkısı yok degıldır.her gebelıkte farklı seyler yasanabılıyo bende olmadı uykusuzluk.

arkdaşlar benim bebeğm artık tekme atıyor bana ben çok şükür iyiyiz tetanoz aşısı yaptıran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…