insallah senın kontrolun de ıı gececek tatlım ay pespese guzel hbrler ne mutlu ya...
geçmiş olsun. talihsizlik olmuş yaa.. insan kendini düşünmüyor değil mi? bebeğe bir şey olmasın yeter.
bebiş iyi beslenmiş demek ki.bravo sana
kesinlikle, inan gözüm bişey görmedi o gece, saat başı istifra ettim kolumu kaldıracak gücüm kalmadı ama onun 1-2 kıpırtısı tüm dertlerimi aldı götürdü..
bende hamileyim. aranıza yeni katıldım. nisan doğumlu olacak bebişim. şuan daha 7 haftalıkız :)) abisi 4 yaşını bitirdi kardeş hevesine çoktan girdi. bizden böyle Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş öpüyorum sizleri
bu arada kızlar dün kontrolüm vardı herşeyi çok normalmiş şükürler olsun...
dün bir sürü bebek mağazası gezdim bisürü ciciler aldım kızıma aman Allahım neler var neler ya:) resmen vitrine koy .) erkekten sonra değişik bi deneyim olucak bana (inş.) birde sizden ricam bana kız ismi önerir misiniz herkez soruyo bi cvbım hala yok :)
cok sukur cnm rabbim tamamına erdırsın cnm benımkı tam haftasında gozuktu ne eksık ne fazla:) bana ole bı uyarı yapmadı cnmselam arkadaşlar, dün yoktum ortalıkta ufak bir besin zehirlenmesi yaşadım..önceki gece saat başı istifra, peşinden ishal derken sabahı zor ettik.. sabah kontrole gittim tabi, iyiyiz şükür, doktor zehirlenmişsin dedi, ofisi aradım 3 kişi daha işe gelememiş, öğle yemeğindeki bi şey yaktı bizi sanırım.. allahtan bebeğe bişey olmadı, doktorum 3-4 gün sürmediği sürece bebeği etkilemez dedi, benim susuz kalmam ve halsizliğim vb. ama bi serum takviyesi aldım tabi.. şimdi iyiyim,yemek yiyebilmek ne güzel bişeymiş tekrar anladım..
bi de dün öğleden sonra ayrıntılı ultrasonum vardı, halsiz bir şekilde randevum kaçmasın diye ona da gittim.. bebeğim iyi çıktı allaha şükür, 1 hafta büyük görünüyor normal takviminden.. bir de böbrek büyüklüğü takip edilsin dedi ordaki doktor, daha kendi doktoruma danışmadım ama, erkek çocuklarda görülürmüş genelde, baktığı sırada mesanesi dolu olduğu için de bize öyle gelebiliyor dedi dünkü doktor, takip edilsin yeterli dedi.. sizlerde oldu mu böyle bir uyarı?
bnmkı hala kıpırdamıyo :) beklıom valla napımcanım benim yaa. annesine iyiyim mesajı göndermiş :))
ben de sabahları kıpırdayınca inanılmaz keyifleniyorum, güne iyi başlıyorum.
az önce ceviz yedim, başladı kıpırdamaya. yüzümü güldürmeye yetiyor kuzum.
gozun aydın cnm allah tamamına erdırsın bence dora veya derin guzel ısımler...bu arada kızlar dün kontrolüm vardı herşeyi çok normalmiş şükürler olsun...
dün bir sürü bebek mağazası gezdim bisürü ciciler aldım kızıma aman Allahım neler var neler ya:) resmen vitrine koy .) erkekten sonra değişik bi deneyim olucak bana (inş.) birde sizden ricam bana kız ismi önerir misiniz herkez soruyo bi cvbım hala yok :)
merhaba arkadaşlar, bende 20 haftalık anne adayıyım ocak 21 gibi görünüyor bebişimin gelişinin tarihi. Kıbrıstayım. Türkiyede üçlü tarama herkese yapılıyormu. ben ikili taramayı türkiyede yaptırmıştım ve çok şükür herşey yolunda çıkmıştı. dün burada dr üçlü taramaya gerek yok ikili tarama yeterli benim için dedi ve yolladı. kafam karışık .. sizler yaptırdınız mı ?
hayırlı olsun kontroller iyi geçmiş..valla kız ismi deyince içim cız etti.. :) ben hep kız hissediyordum bizim ufaklığı içten içe hep isim düşünüyordum, kısmet erkekmiş yavrucak.. :)) sen yazınca iki tane isim vardı kafamda hemen paylaşayım istedim.. benden öneriler şunlar: Neva ve Melodi.. sağlıkla gelsin güzel kızın..
cok sukur cnm rabbim tamamına erdırsın cnm benımkı tam haftasında gozuktu ne eksık ne fazla:) bana ole bı uyarı yapmadı cnm
bnmkı hala kıpırdamıyo :) beklıom valla napım
gozun aydın cnm allah tamamına erdırsın bence dora veya derin guzel ısımler...
selam arkadaşlar, dün yoktum ortalıkta ufak bir besin zehirlenmesi yaşadım..önceki gece saat başı istifra, peşinden ishal derken sabahı zor ettik.. sabah kontrole gittim tabi, iyiyiz şükür, doktor zehirlenmişsin dedi, ofisi aradım 3 kişi daha işe gelememiş, öğle yemeğindeki bi şey yaktı bizi sanırım.. allahtan bebeğe bişey olmadı, doktorum 3-4 gün sürmediği sürece bebeği etkilemez dedi, benim susuz kalmam ve halsizliğim vb. ama bi serum takviyesi aldım tabi.. şimdi iyiyim,yemek yiyebilmek ne güzel bişeymiş tekrar anladım..
bi de dün öğleden sonra ayrıntılı ultrasonum vardı, halsiz bir şekilde randevum kaçmasın diye ona da gittim.. bebeğim iyi çıktı allaha şükür, 1 hafta büyük görünüyor normal takviminden.. bir de böbrek büyüklüğü takip edilsin dedi ordaki doktor, daha kendi doktoruma danışmadım ama, erkek çocuklarda görülürmüş genelde, baktığı sırada mesanesi dolu olduğu için de bize öyle gelebiliyor dedi dünkü doktor, takip edilsin yeterli dedi.. sizlerde oldu mu böyle bir uyarı?
merhaba arkadaşlar, bende 20 haftalık anne adayıyım ocak 21 gibi görünüyor bebişimin gelişinin tarihi. Kıbrıstayım. Türkiyede üçlü tarama herkese yapılıyormu. ben ikili taramayı türkiyede yaptırmıştım ve çok şükür herşey yolunda çıkmıştı. dün burada dr üçlü taramaya gerek yok ikili tarama yeterli benim için dedi ve yolladı. kafam karışık .. sizler yaptırdınız mı ?
amın cnm ya benım esım onde bebegım arkadaymıs gbı bıseyler soledı detaylı ultrasonda dr.kafam karıstı arastrıyorum netten es onde demek asagıda demek anlamına gelıomus ve dogum zorlasıomus ne bılım ya valla moralım cok bozuluyo bazen hıssetmıyorum dıyebnmkı hala kıpırdamıyo :) beklıom valla napım
canım senin ki rahatına düşkün heralde, baksana hiiiç umrunda değil.. az kaldı ama sen de hissedeceksin.
benim isteklerim bitmiyor, şimdi de diyorum ki karnımın dışından da belli olsun.
mesela kuzenimin göbeği şekilden şekile giriyo. tabi o 7 aylık oldu, bebek iyice güçlendi.bende istiyoruuuum
bir de hala gece uykumdan uyandıramıyogüçsüz oğluşum benim.
şaka bir tarafa da sağlıklı olsun kıpır kıpır olsun, hissettirsin kendini tek dileğim o. benim hiç bulantım falan olmadı. karnım büyümese hamile olduğuma inanamayacaktım.
benım oglum olacak ınsallah cnm allah nasıp ederse 20+0 olduk tam yarı yol bugun ama hıc hıssetmıyorumamin cnm...dora hiç duymamıştım anlamı ne acaba? derin de çok güzl ama arkadaşımın kızının ismiolmasaydı düşünebilirdim ... snnkinin cinsiyeti ne ?
cok sukur cnm allah tamamına erdırsın ınsallah cok sevındım...arkadaşlar ,
renkli ultrason sonucu iyi çıktı. herşey yolunda şükürler olsun.
psıkolojık olabılır cnm tabıı yuz ustu yatamamanın da etkısı yok degıldır.her gebelıkte farklı seyler yasanabılıyo bende olmadı uykusuzluk.Arkadaşlar size bir sorum olcak, uyku problemi çekiyomusunuz. Ben uyuyamıyorum uykum olsa da uyuyabilmem birkaç saati buluyo sanki bir yerlerim ağrıyo da farkedemiyomuşum gibi huzursuz oluyorum hep ve hemen de uyanıyorum. Hamilelikten önce gaaaayet uykucu birisiydim ama şimdi uyumakta zorlanıyorum. Normalde yüzüstü yatarak uyurdum şimdi bebekten dolayı yüzüstü yatamıyorum o yüzden olabilir mi acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?