Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
çok çok çok geçmiş olsun cnm sana söyleyeceğim tek şey 4 ay sonra kavuşacağın hayatının en önemli kişisini düşünüp sabretmen acil şifalar dilerim tekrardan...

Saol cnm çok teşekkür ederim, dediğin gibi sabır diliyorumm

Geçmiş olsun, Allah şifa versin inşaallah arkadaşım. Neyse ki bebeğinde birşey yokmuş, inşaallah ağrılarında çabucak geçer...

inşallah cnm, şu an geçti gibi ama üşüttüğümde artışa geçiyor

gecmiş olsun canım bol bol su ıc ve dınlen yolun yarısını gectık sayılır

aynen arkadaşım, doktorda aynısını söyledi, şu anda bol su olayını deniyorum, iyi gibiyim ama sürekli kontrol ediyorum

gecmıs olsun cnm allah acıl sıfalar versın ınsallah bence de bebegını dusun agrılar bırz daha katlanılır olur cok sukur bebegınde bısey yok cnm...

Allahıma bin şükür bebeğimde birşey yok, ii dileklerin için teşekkür ederim

bana da biraz büyük dediler ama şu anda herhangi bir tedaviye gerek yok dediler, bebekte bir problem yokmuş, şu anda normal yani, arkadaşına da Allah sabır versin, zor bir ağrı

duygu ben hala hıssetmıyorum benım tembel oglusumu ya cnm sıkılıo arzu hnmla gorustum telde detaylı ultrason ııyse 3 hafta sora goruscez dedı sana ne zaman gel dedı?

canım bı 20.haftanın ıcıne gır baslarsın hıssetmeyee zaten ılk hıssettıgınde dısardan bellı olmuyo pek sadece sen hıssedıyosun ıcınden pıt pıt bısey oynuyo gıbı oluyo ama kısa suruyo sonraya dogru artık hem sure uzuyo hemde dısardanda bellı oluyo oyuzden canını sıkmaa baslar bı kac gune kalmadan dedi dersin :)
ben ayrıntılıyı 18 haftada yaptırmıstım bırde kontrole 16.haftamda gıttıgımde bı ay sonra gel demıstı arzu hanım 20.haftama denk gelıyo du gıttıydım kontrole , ayrıntılıya felan baktı ultrasyona gırdım okadar uzun surmedı fazla , bı ay sonra cagırdı 24.haftada seker yuklemesı yapılacakmıs , ayrıntılın ıyı cıktıysa belkı gerek gormemıstır buara tahlıl felan da yokya

aynı sorun bndede var cnm uykuya dalmakta güçlük çekiyorum artı gece sağa sola döneyim derken sabah oluyo valla,aslında hamileliğin ilk dönemlerinde fazka uyuma son aylarında ise uykusuzluk bebek doğduktan sonra emzirme dönemlerinde uykusuz kalacağımız için bu bir alıştırmaymış dr.um öle söledi...

arkdaşlar benim bebeğm artık tekme atıyor bana ben çok şükür iyiyiz tetanoz aşısı yaptıran varmı

ay ne guzel ya darısı basıma ınsallah benımının de tekmelerını duymak ıstıyorummmmm

ınsallah cnm beklıyorum halaben de 2.5 hafta sonra gıdıcem bakalım muayene yapacak sonucu gostermeye gttım ıyı dedısıkıntı yok cok sukur.
bu arada arzu hnm tetanoz asısı yaptırmamı ıstemedı dogumdan sonra daha ıyı olur dedı ben de dogumdan sonra yaptrmaya karar verdım.

O zaman bizim alıştırma epey erken başlamış galiba:) Ben ilk ayımdan beri böyleyim, ne yapalım hayırlısı olsun

arkdaşlar benim bebeğm artık tekme atıyor bana ben çok şükür iyiyiz tetanoz aşısı yaptıran varmı

gözün aydın...:) şu aşıyla ilgili ben de kararsız kaldım, doktorum gerek yok diyo.. özellikle doğudaki evde doğumlar için bir önlem o dedi, ama yaptırırsan da hamilelik sırasında bi yerine bişey batsa ondan korur dedi,ancak son cümlesi yine de önermiyorum oldu.. :/
ben de çok kararsız kaldım, yarın gidicem sağlık ocağına, sizin fikirleriniz nedir?

Kızlarrr günaydınn bendee geçen hafta perşembe günü yaptırdım tetanoz aşımı diğeride 5 ekimde.Sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım dr da yaptır dedi baz dr lar gerek görmüyor ama zaten koruyucu bi aşı bişeye zararı yok faydası var ben dr yaptırma deseydi de yaptırırdım çünkü her hamile yapıyor burda sağlık ocağı telefon edip çağırıyor.Bende dün gece bişeyler hissettim gibi inş bebeğimdir ve bugünde devam eder kıpırtıları.

bana drum asıyı onermedı canlar ben de yaptrmıyorum o yuzden.sanırım drlarımıza guvenmekte fayda var

ben 1. tetanoz aşısını oldum 2. aşımı ekimde olcam, doktorum yaptırabilirsin dedi hamilelikle alakalı bişey deil ama yaptırabilirsin dedi, annemlerde kedimiz var onu seviyorum önlem amaçlı oldum açıkçası, bence yaptırabilirsiniz ne olur ne olmaz dimi ama

21+2 haftalık hamileyim ..sadece 2 kg aldım ama gece uykularım hiç yok sabaha kadar dönüp duruyorum..psikolojim iyice bozuldu..sizlerin nasıl kızlar ?

merhabalar.. bende 22+5 günlük hamileyim.. Allah nasip ederse bi kız bekliyoruz :) geçen hafta bende ilk tetanoz aşısını oldum.. ekimin 26'sında ikincisini olucam inş. aşıyı olurken hemşire iki gün kolun ağrır korkma normaldir dedi.. o gün hiç ağrı yoktu bende seviniodum acımadı bilee die :) fakat 2. ve 3. gün biraz ağrı oldu kolumun üstüne yatamadım dokunamadım falan ama geçti,o kadarcıkda olsun :)
neyyyse bizim kız tekmeleyip duruo annee yeter fazla uzatma kısa kes die.. :d
şimdiden herkese hayırlı kolay hamilelikler ve doğumlar diliorum :)

21+2 haftalık hamileyim ..sadece 2 kg aldım ama gece uykularım hiç yok sabaha kadar dönüp duruyorum..psikolojim iyice bozuldu..sizlerin nasıl kızlar ?

slm,uykusuzluk nedenin sende olan bi rahatsızlıktan dolayıysa bilemicem.. :s ama hani, bebeğime bişey olurmu yada ben nasıl doğum yapıcam die düşünüosan uykusuzluğun normaldir die düşünüorum,aynı problem bende de oluo çünkü.. kötü doğum hikayeleri veya bebeğini kaybedenlerin yazılarını okudukça acaba benimde öle olurmu die çok takıorum kafama düşünmemek lazım kötü şeyleri.. herşeyin hayırlısı.. Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeciklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. olmayanlara ve bütün isteyenlerede bu güzel duyguyu tattırsın inş.

merhaba, öncelikle tebrik ederim, çok az kilo almışsın.

uykusuzluğu bu haftalarda bir çok kişi yaşıyor. benim hiç uyku problemim yok.sabaha kadar deliksiz uyuyorum.normalde de çok uykucu bir insanım.sanırım bu yüzden :)

cok az almıssın cnm tebrıkler :) bende de psıkolojık sıkıntı yok uykularım normal sadece ya bebegıme bısey olursa dıye korkuyorum bı cıhaz aldım kalbını duyuyorum ve rahatlıyorum :)

cok az almıssın cnm tebrıkler :) bende de psıkolojık sıkıntı yok uykularım normal sadece ya bebegıme bısey olursa dıye korkuyorum bı cıhaz aldım kalbını duyuyorum ve rahatlıyorum :)

canım sen nasıl bir cihaz aldın? sağlık ocaklarında kullanılanlardan mı?

bu arada dün gece ilk defa uzun süreli ve güçlü tekme hissettim.o an hiç bitmesin istedim... sabahtan beri ufaklık uyuyor.aklım göbüşte ama tık yok : (

iyi geceler hanımlar bebişler nasıl Allah hepimizi nazarlardan korusun benim oğluşum 21 haftalık oldu çok şükür ben çalışıyorum biraz zorlansamda devam ediyorum kızımda okula başladı iki heyecan birden yaşıyoruz ...

slm cnm aynı zamanlarda aynı duyguları yaşıyoruz senle.benimde oğlum okula başladı...seninle tek fark var aramızda benim büyük olan erkek senin kız :) bebişlerde senin erkek benim kız :) galiba şanslı insanlarız Allah'a şükürler olsun iki duyguyuda yaşamamızı nasip ediyor inş...sağlıkla doğarlar evlatlarımız

ne guzel masallah darısı basıma angelsound dıye bı alet cnm aynı prensıple calısıyo saglıkocagındakının druma sordum hıc bı zararı da yokmus ıcımı rahatlatıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…