Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ne guzel masallah darısı basıma angelsound dıye bı alet cnm aynı prensıple calısıyo saglıkocagındakının druma sordum hıc bı zararı da yokmus ıcımı rahatlatıyo :)

bende sağlık ocagında gormustum gusel bı cıhaz :)
hareket etmeyınce bazen ınsan endıselenıyo

günaydın güzel anne adayları.. :)

ben dün yine işe gelip 11 gibi eve gitmek durumunda kaldım.. :/ bana nazar mı değdi bilmiyorum geçen hafta zehirlenme, bu hafta da akıntı oldu, su gibi renksiz kokusuz bir akıntı, hemen doktorumu aradım.. oda eve gidip dinlenmem gerektiğini söyledi.. şimdi okuyup duruyorum netten, inş. bebeğin sıvısı değildir.. haftasonu biraz iş yapmıştım ondan mı oldu anlayamadım, sanırım erken dinlenme dönemine giricem.. benim için dua edin, nazar değdi sanırım bana.. :/ sevgilerimle..

bende sağlık ocagında gormustum gusel bı cıhaz :)
hareket etmeyınce bazen ınsan endıselenıyo
cnm ben hıc hareket hıssetmedıgım ıcın sureklı endıse ıcındeyım bana cok ıyı gelıyo annesı pıpısını yesın...

cnm gecmıs olsun ama endıselenme ole su gbı akıntılar bende de var bebegın suyunun gelmesı allah korusun cok cok su gelmesiyle olabılır ancak yanı ole ıslaklık seklınde dııl cısını yapr gbıymıs sen sımdıden bole seyler dusunme ve kendını de cok yorma

ne guzel masallah darısı basıma angelsound dıye bı alet cnm aynı prensıple calısıyo saglıkocagındakının druma sordum hıc bı zararı da yokmus ıcımı rahatlatıyo :)

yaa bende istiyorumm, netten mi aldın?

senin bebiş pek haylaz valla. en geç haftaya hissedersin bence.

geçmiş olsun. doktor sıvının ne ile ilgili olabileceğini söylemedi mi? kontrole gitsen olmaz mı? ben korkuyorum böyle şeylerden.
hafta sonları hep yorucu oluyor maalesef. bende hafta içi yapamadıklarımı haftasonuna sıkıştırıyorum, sonra çok ağrım oluyor.

artık temizlik diye kendimizi çok yormamamız lazım. ne kadar evde dinleneceksin? doktor gün söyledi mi?

teşekkür ederim canım, kontrole gel demedi, ben de geçen haftadan beri 4 kez hastaneye gidince biraz bunaldım sanırım.. haftaya kan sonuçlarım çıkacak belki ozaman bi giderim, herhangi bir yorum yapmadı, şöyle dedi.. yorulma iş güç yapma, ilişki olmasın bu ara ve dün için bgn istirahat et dedi.. biraz önce aradım, ama yerinde yoktu, telefondan haberleşelim demişti.. bakalım çağırırsa giderim, yoksa haftaya..

tedirgin oldum tabi ama, biraz da hayırlısı deyip devam etmek lazım sanırım, şu an ofisteyim pek hareket etmeden işlerimi hallediyorum..temizlik ev işleri konusunda da anladım ki bigün yorulup ertesi gün dinlenirim demek kurtarmıyor, en iyisi yavaş yavaş yormadan iş yapmak baktık olmuyor bırakmak.. :)

canım sıvı olayına korkma ya bendede oluyo herseferınde doktora kontrole gıttıgımde soracam dıyprum ama unutuyorum nette okuduguma gorede kokusuz ver renksız olursa problem olmuyo akıntıda , koyu sarı renklı ve kotu kokulu olursa ıltıhap olabılıyormus ozmn doktora basvurun dıye yazıyordu

evet ben de biraz okudum, özellikle bu dönemlerde yaşayan olmuş baya.. bir de vücudumuzun baştan aşağı yenilendiği bu dönemde, biraz görmezden gelip keyfini çıkarabilmek huzurunu yaşayabilmek lazım.. yoksa valla insanın gecesi gündüzü altüst oluyor, zaten duygusallık had safhada bir de bu tedirginlikleri biriktirince daha yorucu oluyor.. ben de sabah aldığım karar itibariyle ufak şeyler üzerinde durmamaya durmıycam, allah çözümsüz dert vermesin..her şeyin hayırlısı, güzellikleri düşünmek istiyorum.. :) oğlumu mesela.. :)

ben de bu dönemi çok iyi geçiriyorum diyemem. çoğu zaman stresli ve mutsuz oluyorum.ve artık tüm işler gözümde büyüyor gibi.
daha çabuk yoruluyorum ya, canım sıkılıyor.normal hayatımdan pek bişiy değişmedi, hamile olmanın ayrıcalığını yaşamıyorum gibi geliyor ((

yada hormonlarım böyle diyor

canım ya keyfını cıkar ben butun gun calısıyorum walla kımse hamılesın azcık otur dıyen yok eve geldıgımde yorgunluktan sızıyorum
hıcbısey yapmıyorum walla evde :)

canım ya keyfını cıkar ben butun gun calısıyorum walla kımse hamılesın azcık otur dıyen yok eve geldıgımde yorgunluktan sızıyorum

sabah 6.30`da kalkıyorum.7.30`da evden çıkıyorum. ve akşam 7`de eve dönüyorum.

yemek yedikten sonra elimi kolumu kaldırmak iskence gibi geliyor. ben evde mutlaka yapacak bişey bulurum. eşim de saolsun, biçok şeyi beceremez ben kendim koşarım : (( öyle işte yatınca bacaklarım ağrıyor.

doğum iznine ne zaman çıkmayı düşünüyorsun? 7. ayda mı, yoksa dayanabildiğin yere kadar mı: ))

canım benimde bi kızım olcak inşallah:) bende 2-3 gün kolumun üstüne yatamadım ama geçti ekimde yine olucam sen ne isim koycaksın canım ben esmanın yanına bi isim daha istiyorum ama hala karar veremedim şimdiden sanada hayırlı kolay doğum diliyorum bende canım

aynen bende tüm gün çalışıyorum yoruluyorum hiçbişey yapmak gelmiyor içimden hep yatasım var:49 eşimde geç geliyor sıkıntıdan patlıyorum olsun yinede bebişimiz için herşeye değer yorgunluğa bile artık günler geçsede meleğimizi elimize alsak o zaman onu gördüğümüzde bile yorgunluk kalmaz bi gelsinlerde hayırlı doğumlar canım

merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.bebeklerimizi umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız.bende çok fazla mide yanması var.ben 2.kez anne oluyorum.oğlumda son ayda çok fazlaydı şimdi allah izin verirse kızım olacak ama mide yanması bunda çok erken başladı aynı sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda!

bana kalsa hemen cıkarım dolmuşa bınmek ıcın bır yokus bırde 15 dk kalık yol yuruyorum sımdılık sorun yokta ılerde cıkabılırmıyım bılemıyorum
nekadar gec cıkarsam kalanları dogum sonrasına aktarırım benım ıcın daha ıyı olur bakalım sorun olmazsa dayanabıldıgım kadar dayanacam
ha tabi birde bakanlar kurulundan dogum ıznı 6 aya cıkarsa ozamn hemen 7 ayda ayrılırım

benimde eşim geç çıkıyo işten o gelene kadar tv karsısında uyuya kalıyorum :)
bebişler gelıncede yorgunluk kalmıcak uykusuz kalacaz :):)

kızlar deneyimli olanlar :)
bebişlere kıyafet için neyi nekadar almamız lazım cok cabuk buyuyo oyuzden cok bısey almayın dıyolar ama en cok ne lazım oluyo mesela?

o karar çıksada doğum öncesi dayanmak lazım. bebeklerin bize ihtiyacı olacak.
ben 8.ayın sonuna kadar çalışayım diyorum ama şimdiden bunu kestirmek zor. son zamanlar ağırlaşınca fikrim değişebilir. havalar soğuyunca evden çıkmak istemeyebilirim :)

tabı gıtsek cok ıyı olurda , soguklarda korkum yok ta zaten kar yagınca hamıslere tatıl oluyo :) kışa rastlıyo son aylar işyerinde hasta olan oluyo bulasmadan nasıl kendımızı koruyabılırız ben cok cabuk kapıyorum hastalıgı hasta olmak ıstemıyorum oyuzden de son aylarda gıdesım yok ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…