cnm en çok ayaklı altlar,çıtçıtlı badiler lazım oluyo...
canım benimde bi kızım olcak inşallah:) bende 2-3 gün kolumun üstüne yatamadım ama geçti ekimde yine olucam sen ne isim koycaksın canım ben esmanın yanına bi isim daha istiyorum ama hala karar veremedimşimdiden sanada hayırlı kolay doğum diliyorum bende canım
merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.bebeklerimizi umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız.bende çok fazla mide yanması var.ben 2.kez anne oluyorum.oğlumda son ayda çok fazlaydı şimdi allah izin verirse kızım olacak ama mide yanması bunda çok erken başladı aynı sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda!
mrb arkadaslar hepinizin bebişleri hayırlı olsun saglıkla gelsinler inş.bende 18haftalık hamileyim size sorum kasıklarınızda ve belinizde agrınız oluyomu adet sancısı gibi falan cok şiddetli olmasada siz benden öndesiniz cvplarsanız sevinirim
Allah bağışlasın diyim şimdiden prensesini :) canım bende Reyyan ismini koymayı düşünüorum.. Anlamını beğeniorum (cennetin sekiz kapısından sadece oruç tutanların geçeceği kapıymış) ama pek duyulmadık die eşim pek taraftar deil,hatta beni gıcık etmek için bizim kıs kapı mı o ismi düşünüosun dio :)) esma da çok güzel bir isim.. zeynep esma da kulağa hoş geliyor,hayırlısı olsun canım.. :)
tabı gıtsek cok ıyı olurda , soguklarda korkum yok ta zaten kar yagınca hamıslere tatıl oluyo :) kışa rastlıyo son aylar işyerinde hasta olan oluyo bulasmadan nasıl kendımızı koruyabılırız ben cok cabuk kapıyorum hastalıgıhasta olmak ıstemıyorum oyuzden de son aylarda gıdesım yok ,
evt cnm netten aldım ebebek.comda kargoyla beraber 54.9tl cok uygun alabılırsın o sıteden.ben de bu haftalarda hıssederım artık heralde yoksa bole bole duymadan dogurcam :)yaa bende istiyorumm, netten mi aldın?
senin bebiş pek haylaz valla. en geç haftaya hissedersin bence.
saol cnm mıde yanması 22 haftadan ıtıbaren artarak devam edermıs senın ıncın erken dııl demek sen sık sık az az yemek ye tatlım bos mıde daha cok yakar senı gecmıs olsun duzelırsın ınsallah...merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.bebeklerimizi umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız.bende çok fazla mide yanması var.ben 2.kez anne oluyorum.oğlumda son ayda çok fazlaydı şimdi allah izin verirse kızım olacak ama mide yanması bunda çok erken başladı aynı sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda!
ben de ne kdr kalırsam o kdr ıyı dıyorum ınsallahhh 6 aya cıkar bebeıkerımızın gercekten bıze bızım de onlara cok ıhtıyacımız olacak aaa bu arada emzırıyodum ruyamda anammmmm sımdı geldı aklımaaaaabana kalsa hemen cıkarımdolmuşa bınmek ıcın bır yokus bırde 15 dk kalık yol yuruyorum sımdılık sorun yokta ılerde cıkabılırmıyım bılemıyorum
nekadar gec cıkarsam kalanları dogum sonrasına aktarırım benım ıcın daha ıyı olur bakalım sorun olmazsa dayanabıldıgım kadar dayanacam
ha tabi birde bakanlar kurulundan dogum ıznı 6 aya cıkarsa ozamn hemen 7 ayda ayrılırım
cnm hergun portakal suyu ve lımon sıkcan bunu alıskanlık halıne getırcen tek caremız bu tum kıs...tabı gıtsek cok ıyı olurda , soguklarda korkum yok ta zaten kar yagınca hamıslere tatıl oluyo :) kışa rastlıyo son aylar işyerinde hasta olan oluyo bulasmadan nasıl kendımızı koruyabılırız ben cok cabuk kapıyorum hastalıgıhasta olmak ıstemıyorum oyuzden de son aylarda gıdesım yok ,
cnm benım kasıgımda degıl belımde de pek sayılmaz ama kalcamın kemıgıne bıcak batıyo sankı cok fena agrım oluyo bıde sırtım agrıyo ckmrb arkadaslar hepinizin bebişleri hayırlı olsun saglıkla gelsinler inş.bende 18haftalık hamileyim size sorum kasıklarınızda ve belinizde agrınız oluyomu adet sancısı gibi falan cok şiddetli olmasada siz benden öndesiniz cvplarsanız sevinirim
mrb arkadaslar hepinizin bebişleri hayırlı olsun saglıkla gelsinler inş.bende 18haftalık hamileyim size sorum kasıklarınızda ve belinizde agrınız oluyomu adet sancısı gibi falan cok şiddetli olmasada siz benden öndesiniz cvplarsanız sevinirim
bizim şirkette kar tatili falan sökmez valla :)) servis neredeyse kapının önünden alıyor. gitmeme şansım olmaz.
geçen sene hiç hasta olup yatmadım, 2-3 defa ayakta atlattım. ama bu sene daha dikkatli olmak lazım. bizim bi arkadaş var saolsun daha şimdiden hapşurmaya başladı gıcık oluyorum yaaaaa... kışın elinden hiç mendil eksik olmaz sürekli hastadır.onunla aynı kapalı ortamda bulunmak hiç cazip değil öffff
evt cnm netten aldım ebebek.comda kargoyla beraber 54.9tl cok uygun alabılırsın o sıteden.ben de bu haftalarda hıssederım artık heralde yoksa bole bole duymadan dogurcam :)
tamam canım bir bakayım.teşekkür.gerçi ses dinlemeye gerek var mı bilmiyorum. benim oğlan hareketleri arttırdı.bu sabah erkenden uyandı: )
canım sen plesantam önde demiştin değil mi? bebek vursa bile arada bariyer olduğu için hissetmiyor olabilirsin ?? yani aklıma öyle geldi, belki saçma gelebilir:44:
bizdede var hapsurması baslayn bıde elınde mendılı olmaz hıc hep ortalıga sımdı odaları havalandırıyoruz ama kısın actırmıyolar usuyen oluyo
valla yandık( eşim şimdiden pimpiriklenmeye başladı, yatarken gecelik ve şortu yasakladı.üşütmeyim diye pijamaları giydiriyo: ))
kışın hasta olursam çenesinden duramam
fazla takıma gerek yok ozamn
merhaba,
2 haftadır kasık ve bel ağrım var. doktorum rahim büyüdüğü ve yukarı çıktığı için normal dedi. ben de adet ağrısı gibi hissedince çok korkmuştum ama normalmiş..
inş öledir canım ara ara oluyo insan ister istemez korkuyo işte
belim de sırt üstü düz yattığımda sanki ortadan ikiye ayrılıyor gibi, çok zor toparlanıyorum.ileriki aylarda çok zorlanacağım galiba
evt cnm netten aldım ebebek.comda kargoyla beraber 54.9tl cok uygun alabılırsın o sıteden.ben de bu haftalarda hıssederım artık heralde yoksa bole bole duymadan dogurcam :)
saol cnm mıde yanması 22 haftadan ıtıbaren artarak devam edermıs senın ıncın erken dııl demek sen sık sık az az yemek ye tatlım bos mıde daha cok yakar senı gecmıs olsun duzelırsın ınsallah...
ben de ne kdr kalırsam o kdr ıyı dıyorum ınsallahhh 6 aya cıkar bebeıkerımızın gercekten bıze bızım de onlara cok ıhtıyacımız olacak aaa bu arada emzırıyodum ruyamda anammmmm sımdı geldı aklımaaaaa
cnm hergun portakal suyu ve lımon sıkcan bunu alıskanlık halıne getırcen tek caremız bu tum kıs...
cnm benım kasıgımda degıl belımde de pek sayılmaz ama kalcamın kemıgıne bıcak batıyo sankı cok fena agrım oluyo bıde sırtım agrıyo ck
hoşgeldin canım, sana da hayırlı olsun.. 15-18 arası benim de olmuştu bel ağrım, bebeğin büyüme hızı arttığı için olabilir ağrıların, kendini çok yormamaya dikkat et. dün de aynı konu olmuştu, artık iş yapıp kendimizi yormak değil, yavaş yavaş yapıp yormadan devam etmek lazım sanırım.. :) sevgilerimle..
bnm dediklerimi alta giydiriyoruz cnm bide kış olunca daha lazım olucak söylediklerim takımada ihtiyaç var tabii.ama çok çabuk büyüdükleri için fazlasına gerek yok.hemen küçülüveriyor.
evt cnm çok normal bunlar hemn hemn herkezde aynı şikayetler var...
saol cnm mıde yanması 22 haftadan ıtıbaren artarak devam edermıs senın ıncın erken dııl demek sen sık sık az az yemek ye tatlım bos mıde daha cok yakar senı gecmıs olsun duzelırsın ınsallah...
ben de ne kdr kalırsam o kdr ıyı dıyorum ınsallahhh 6 aya cıkar bebeıkerımızın gercekten bıze bızım de onlara cok ıhtıyacımız olacak aaa bu arada emzırıyodum ruyamda anammmmm sımdı geldı aklımaaaaa
cnm hergun portakal suyu ve lımon sıkcan bunu alıskanlık halıne getırcen tek caremız bu tum kıs...
cnm benım kasıgımda degıl belımde de pek sayılmaz ama kalcamın kemıgıne bıcak batıyo sankı cok fena agrım oluyo bıde sırtım agrıyo ck
isim konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? ben hıc bır ısmı kızıma yakıstramıyorum yaa((
Merhabalar,
Bende hamişiiimmm.23. haftayı deviriyoruz bizde.. ..11 Ocak beklenen tarih ama bizim ki biraz aceleci sanırım. Durmadan öne geliyor tarih. 20lerde başlamıstık. Yarından sonra randevum var. Allah korusun bebişimi..
Benim hamileliğim biraz zor geçiiyor. Şöyleki önceki ileliklerden dolayı amniyosentez yapıldı, kabustu.. Yapan muhteşem bir profdu ama sonuç tam bir kabus oldu. Toplam 8 giriş!!!!! 4ü keseye.. Sonuç, kabussss.. Ama son sonuç mutluluk.. Ha tabi arada bir de enfeksiyon kaptım. Şimdi gribim..
İlk 3 aydan bahsetmiyorum bile. Ama olsuuunnn, ben minişim için dayanıyorm herşeye.. Allah bana hayırlı, sağlıklı bir evlat versin, ben acısına katlanırım. Hele şimdilerde o hareketleri yok mu, eve erken dönüyorum eger bi yere gittiysem falan - yasak ya dışarıya çıkmam- hareketlerini dinlemek için.. Ne büyyükk bi mutlulukmuş..
Allah herkese güzell bi hamişlik versin. Dertsiz tasasız. Umarım buradaki herkes hiç sorunsuz alır bebilerini kucaklarına.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?