Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Allah bağışlasın diyim şimdiden prensesini :) canım bende Reyyan ismini koymayı düşünüorum.. Anlamını beğeniorum (cennetin sekiz kapısından sadece oruç tutanların geçeceği kapıymış) ama pek duyulmadık die eşim pek taraftar deil,hatta beni gıcık etmek için bizim kıs kapı mı o ismi düşünüosun dio :)) esma da çok güzel bir isim.. zeynep esma da kulağa hoş geliyor,hayırlısı olsun canım.. :)

mrb arkadaslar hepinizin bebişleri hayırlı olsun saglıkla gelsinler inş.bende 18haftalık hamileyim size sorum kasıklarınızda ve belinizde agrınız oluyomu adet sancısı gibi falan cok şiddetli olmasada siz benden öndesiniz cvplarsanız sevinirim

Benim yaklaşık bir aydır mide yanmalarım var, öncesinde de midemden rahatsızdım zaten doktor gaviscon verdi yanma olunca onu içiyorum. İlaç kullanmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum yoksa dayanılmaz hale geliyo. "Oğlumda son ayda çok fazlaydı" demişssin doğuma kadar devam ediyo mu böyle yaa, ben herhalde birkaç ay sürer diyodum. Eğer öyleyse yandım ben (

merhaba,

2 haftadır kasık ve bel ağrım var. doktorum rahim büyüdüğü ve yukarı çıktığı için normal dedi. ben de adet ağrısı gibi hissedince çok korkmuştum ama normalmiş..

belim de sırt üstü düz yattığımda sanki ortadan ikiye ayrılıyor gibi, çok zor toparlanıyorum.ileriki aylarda çok zorlanacağım galiba

merhaba Reyyan ismi değişik ve güzelmiş.bence ısrarcı olmalısın

bizim şirkette kar tatili falan sökmez valla :)) servis neredeyse kapının önünden alıyor. gitmeme şansım olmaz.

geçen sene hiç hasta olup yatmadım, 2-3 defa ayakta atlattım. ama bu sene daha dikkatli olmak lazım. bizim bi arkadaş var saolsun daha şimdiden hapşurmaya başladı gıcık oluyorum yaaaaa... kışın elinden hiç mendil eksik olmaz sürekli hastadır.onunla aynı kapalı ortamda bulunmak hiç cazip değil öffff

yaa bende istiyorumm, netten mi aldın?

senin bebiş pek haylaz valla. en geç haftaya hissedersin bence.
evt cnm netten aldım ebebek.comda kargoyla beraber 54.9tl cok uygun alabılırsın o sıteden.ben de bu haftalarda hıssederım artık heralde yoksa bole bole duymadan dogurcam :)

saol cnm mıde yanması 22 haftadan ıtıbaren artarak devam edermıs senın ıncın erken dııl demek sen sık sık az az yemek ye tatlım bos mıde daha cok yakar senı gecmıs olsun duzelırsın ınsallah...

ben de ne kdr kalırsam o kdr ıyı dıyorum ınsallahhh 6 aya cıkar bebeıkerımızın gercekten bıze bızım de onlara cok ıhtıyacımız olacak aaa bu arada emzırıyodum ruyamda anammmmm sımdı geldı aklımaaaaa

cnm hergun portakal suyu ve lımon sıkcan bunu alıskanlık halıne getırcen tek caremız bu tum kıs...

cnm benım kasıgımda degıl belımde de pek sayılmaz ama kalcamın kemıgıne bıcak batıyo sankı cok fena agrım oluyo bıde sırtım agrıyo ck

hoşgeldin canım, sana da hayırlı olsun.. 15-18 arası benim de olmuştu bel ağrım, bebeğin büyüme hızı arttığı için olabilir ağrıların, kendini çok yormamaya dikkat et. dün de aynı konu olmuştu, artık iş yapıp kendimizi yormak değil, yavaş yavaş yapıp yormadan devam etmek lazım sanırım.. :) sevgilerimle..

bizdede var hapsurması baslayn bıde elınde mendılı olmaz hıc hep ortalıga sımdı odaları havalandırıyoruz ama kısın actırmıyolar usuyen oluyo

bizdede var hapsurması baslayn bıde elınde mendılı olmaz hıc hep ortalıga sımdı odaları havalandırıyoruz ama kısın actırmıyolar usuyen oluyo

valla yandık ( eşim şimdiden pimpiriklenmeye başladı, yatarken gecelik ve şortu yasakladı.üşütmeyim diye pijamaları giydiriyo: ))

kışın hasta olursam çenesinden duramam

valla yandık ( eşim şimdiden pimpiriklenmeye başladı, yatarken gecelik ve şortu yasakladı.üşütmeyim diye pijamaları giydiriyo: ))

kışın hasta olursam çenesinden duramam

:)) bol bol c vıtamını alıcaz artık portakal greyfurt felan yoksa mazallah kaparız hemen

fazla takıma gerek yok ozamn

bnm dediklerimi alta giydiriyoruz cnm bide kış olunca daha lazım olucak söylediklerim takımada ihtiyaç var tabii.ama çok çabuk büyüdükleri için fazlasına gerek yok.hemen küçülüveriyor.

evt cnm çok normal bunlar hemn hemn herkezde aynı şikayetler var...

bende düşündükce diyorum daha organlarımıza baskı yapıcak sıkıstırcak sanırım zor zamanlar beklio hepimizi..saglıklı olsunda cekeriz her acıyı diyo insan ama en ufak bişeydede sızlanıyoruz işte

kaslarda kemiklerde geveseme oluyo diyo nette ondan dolayı kalca agrısı falan yaparmıs

saol canım hosbuldum normal sanırım herkes aynı seyleri söylüyo..yormak iyi gelmio dinlenmek sart

cvlarınız için saolun arkadaslar saglıklı sorunsuz hamilelikler inş hepimize

isim konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? ben hıc bır ısmı kızıma yakıstramıyorum yaa ((

Merhabalar,

Bende hamişiiimmm.23. haftayı deviriyoruz bizde.. ..11 Ocak beklenen tarih ama bizim ki biraz aceleci sanırım. Durmadan öne geliyor tarih. 20lerde başlamıstık. Yarından sonra randevum var. Allah korusun bebişimi..
Benim hamileliğim biraz zor geçiiyor. Şöyleki önceki ileliklerden dolayı amniyosentez yapıldı, kabustu.. Yapan muhteşem bir profdu ama sonuç tam bir kabus oldu. Toplam 8 giriş!!!!! 4ü keseye.. Sonuç, kabussss.. Ama son sonuç mutluluk.. Ha tabi arada bir de enfeksiyon kaptım. Şimdi gribim..
İlk 3 aydan bahsetmiyorum bile. Ama olsuuunnn, ben minişim için dayanıyorm herşeye.. Allah bana hayırlı, sağlıklı bir evlat versin, ben acısına katlanırım. Hele şimdilerde o hareketleri yok mu, eve erken dönüyorum eger bi yere gittiysem falan - yasak ya dışarıya çıkmam- hareketlerini dinlemek için.. Ne büyyükk bi mutlulukmuş..

Allah herkese güzell bi hamişlik versin. Dertsiz tasasız. Umarım buradaki herkes hiç sorunsuz alır bebilerini kucaklarına.. :)

Kasık ağrısı da bel ağrısı da ve benim gibi göğüs bedeni 2 beden farkedenler için sırt ağrısı da coook normal.Kasık ağrısı rahmin büyümesi iel alakalı, beli zaten hepimiz biliyoruz.. Ben artık yalnız yataktan kalkamıyorum neredeyse.. O derece yaniii

isim konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? ben hıc bır ısmı kızıma yakıstramıyorum yaa ((

:) bence içine sinen olur mutlaka, insan arayış içine girince daha zor oluyor, hem de isimler tekrarlandıkça değerini kaybediyor sanki.. daha vaktimiz bol, biz eşimle şimdilik erken dedik konuyu rafa kaldırdık, içimizden vardır tabi düşündüklerimiz ama şimdilik dillendirmiyoruz.. :) buarada kız ismi bulmak daha kolay ve keyifli gibi geliyor bana, bizimki erkek olduğu için mi öyle acaba.. :) sevgilerimle

hoşgeldin, baya sıkıntılı geçirmişsin sen de, ufak tefek hepimizin yaşadığı zor ama güzel zamanlar sanırım bu zamanlar.. dediğin gibi inşallah sorunsuz alırız bebekleri kucağımıza.. tedavinin olumlu sonuç vermesine sevindim, kış geliyor aman üşütmelere falan dikkat edelim.. sevgilerimle..

Kızlarr günaydınn dün dr ziyaretimiz vardıı bebişimin hareketleri hala hissedemiyorum ama çok iyi gördüm onu maşallah elleriyle oynadı hepp yavrumm yaa.Bu arada ben evlenmeden önce ve evlendikten sonrada hep kız bebeğim olacağını düşündüğüm için hiç erkek adı düşünmedim dr bebeğiniz erkek dedikten sonra düşünmeye başladım ve bende hiçbir ismi beğenemiyorum sanırım isimsiz doğacak bebeğim hiçbir isim içime sinecek gibi değil çünkü

Bu arada minibebi çok geçmiş olsun canım bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye dayanırız değil mi sende büyük fedakarlıkla bebeğinii bekliyorsun allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…