Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Yahu, ben grip olunca 2 günde ayağa kalkardım.. Yok, yok valla.. Yat yat karpuz gibi oldum.. +13 kgya merdiven dayadım..
Ihlamur, limon, çorba.. Artık en son ilaç takviyesi.. Yine antibiyotık. Çocuğum antibiyotik çocuk oldu valla. Ki ben ilk 3 ay ağrı kesici bile içmedim.. Ooooff yaaa..
Çocuğa zararlı değilmiş ama, olsun ne gerek vardı ki şimdi. Herşeyi organık almaya yapmaya çalıştım ya.. Kısmet işte..
Hatta dün akşam 1 tane tam turp yedim, iyi geliyo diye, şimdi de gazdan ölcem..

Kızlar, aklınıza gelen bişi var mı yaaaa? Şöööle beni bi günde diksin ayağa.. Öksürük falan ölecem yani. Her öksürmede sanki bebimin canı acıyo gibi geliyo bana ((

Teşekkür ederim. Ihlamura verdim yine kendimi :) Ihlamurkolik oldum valla..
Ben 22. haftada en net hissetmeye başadım ama asıl bu hafta muhteşem.. Hop hop ediyo içerde.. :))
Acele etme, kimisi daha sakin olurmuş. Hem bugünlerinin tadını çıkart, zira tekmeler başlayınca acılarda başlıyo ufaktan ) Özellikle mide bölgesi benimkinin vazgeçilmezi, sürekli hıçkırıyorum
Erkek ismi için tarihe bak biraz çok güzel isimler çıkıyor. Mesela ben tam aile kökenime de uyan süper olduğunu düşündüğüm bi isim buldum.. Türk tarihinde çok havalı isimler var hani )))
Hem acele de etme, o kendisi gelcek sana. Bekle, ben ismi Osmanlı tarihinde, araştırma yaparken buldum.Gece saat 12 suları idi )

baya ağır bir grip geçiriyorsun sanırım.. umarım çabuk geçer.. bana en iyi ıhlamur ve dinlenme gelir ancak senin canına tak etmiş sanırım biraz, bir de hamilelikte daha zor atlatılıyor sanırım.. ilaç önerim değil de, eğer kabul edersen reiki uygulaması yapabilirim sana, duydun mu bilmiyorum ama, istersen bir araştır ( Reiki - Vikipedi ) , uzaktan sana enerji göndericem diyelim.. tabi burda araştırman ve kabul etmen çok önemli, o yüzden karar senin.. istersen 4 günlük bir uygulama yapabilirim sana.. sevgilerimle, geçmiş olsun..

arkadaşım sen yararlı olacak herşeyi yapıyorsun zaten.geriye biraz daha dinlenmek kalıyor sanırım.
bu mevsim çok tehlikeli dikkat etmek lazım.

arkadaşlar dün aşımı yaptırdım bugün kendimi çok kötü hissediyorum kolum çok ağrıyo ve kendimi çok halsiz herşeyden bıkmış hissediyorum

arkadaşlar dün aşımı yaptırdım bugün kendimi çok kötü hissediyorum kolum çok ağrıyo ve kendimi çok halsiz herşeyden bıkmış hissediyorum

senin ilk doz mu?
ben de salı günü 1.dozu yaptırmıştım. dediğin gibi kolumun ağrısı, halsizlik ,biraz ateşim çıktı çok zorlandım.
işte olduğum için nefret ettim resmen..ama 2 gün sonra bir şey kalmıyor.geçmiş olsun.

2. doz için ekimde gideceğim

evt arkadaşım ilkti,benmde 2.si ekimde şimdiden kara kara düşünüyorum.çok sağol.

canım ası kolda cok agrı yapıyo ustune bıle yatamıyosun ama ıkı gun ıcınde gecıyo agrısı ama senı nıye halsız bıraktı acaba bende halsızlık olmadı sadece kolum cok agrıdı

canım ası kolda cok agrı yapıyo ustune bıle yatamıyosun ama ıkı gun ıcınde gecıyo agrısı ama senı nıye halsız bıraktı acaba bende halsızlık olmadı sadece kolum cok agrıdı

ya sorma cnm hiç bilemiyorum kötü geçiyor 2.hamileliğim.halsizlik,başağrısı,sol bacak uyuşması,bel ağrısı,kalça kemiğimin batması,uyku problemi...daha unuttuğum varmı acaba daha da aralık sonuna çok var nasıl dayanıcam bilemiyorum

evt arkadaşım ilkti,benmde 2.si ekimde şimdiden kara kara düşünüyorum.çok sağol.

ben de aynen sen gibiyim. aşı olduğum gece doğru düzgün uyuyamadım. aynısını yaşamak istemiyorum.

baş ağrısı dışında hemen hemen bende aynı ağrıları yaşıyorum. 1-2 hafta öncesine kadar deliksiz uyuyordum ama artık geceleri uyanıyorum.ve mutlaka bi yerlerim uyuşmuş ya da çok ağrımış oluyor.
Allah`ım hepimize sağ salim doğum nasip etsin de bu sıkıntılarımızı unutalım.
eşime sürekli oram buram ağrıyo demeye utanır oldum yaa

Merhaba Arkadaşlar,
Göbeğin tam bittiği vajinanın başladığı yerdeki kemiğimde şiddetli bir ağrı var. Uyurken sağımdan soluma dönerken bile acı çekiyorum. Gün içerisinde yürümemi engelliyor. Doktorum serviksimi ölçü. Sanırım normale göre biraz kısa. Bu da erken doğuma neden olabiliyor. Bugün ağrılarım şiddetlenince doktora yeniden gittim. Serum ve ağrı kesici verdi. Birde kullanmam için fitil. Biraz daha takip edip yatak istirahati verecek belki. Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı aranızda?

Eğer bu konuda uzmansan acccaaaaiiiippppp sevinirim. :)) Reikiyi biliyorum, hatta eşimde yapabiliyor ama bebişe zarar verebilir diye denemedi.. bebişim zarar görmeyecekse tabii ki isterim ))))
Teşekkür için ise ben ancak adres verirsen kek falan yapabilirim Böyle şeyler bilmiyorum cünkü ben

arkadaşım umarım kullandığın ilaçlar ve dinlenme ağrılarını azaltır.
benim kalça kemiklerim, belim inanılmaz ağrıyor.bazen ağrı bacaklarıma iniyor.
oturup kalkarken, yatarken çok zorlanıyorum. dün akşam oturup saatlerce ağladım resmen..

amin inş.cnm dayanılcak gibi gelmiyo bazen

aynı şekilde benmde sanki makatımdan içeri koca bir demir batıyo ben dr.uma söylediğimde kemik çatından kaynaklanıyo demişti.günde 2 bardak mutlaka süt iç hamilelik boyunca yaşıcaksın demişti ama ilaç falan vermemişti...çok geçmiş olsun.

ne aşısı bu? Yarın benim de dr kontrolüm var. Sorarım bende gerekli bişeyse

tetanos aşısı cnm (

aynn bnde dün akşam hüngür hüngür ağladım. (

aynn bnde dün akşam hüngür hüngür ağladım. (

ahh ahh bebişler iyi olsun da tek tesellimiz bu. resmen kemiklerimin arası açılıyor gibi hissediyorum.

nasıl doğum yapıcaz biz?? normal doğum istiyorum ben ama sanıyorum dayanamam (( bu ağrılarda bile ağlıyorum.

Bende hamile olduğumu dün öğlen 15:09 de öğrendim kızlar Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin eli ayağı düzgün olsun gerisi teferrüat...... darısı tüm isteyenlerin başına...

Son düzenleme:

bnm ilk bebeğim normaldi aslında doğumuma 1 ay kala suyum patladı erken doğum yani ama dr.um normal yapıcaktı..anacım sancılar vurmaya başladı mı hemen beni sezaryene al dr.dedim..öylelikle sezaryen oldum şimdi zaten sezaryen olucak.

Bende hamile olduğumu dün öğlen 15:09 de öğrendim kızlar Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin eli ayağı düzgün olsun gerisi teferrüat...... darısı tüm isteyenlerin başına...

amin,hayırlısı olsun bebeğiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…