Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Yarin kont var 38+1 gun vericek sezaryan icin ikinci olmasina rağmen cok heyecanliyim epudral sezaryan tercihimiz yine ama.ilkinden daha da heycanliyorum.heralde nasil oldugunu bildigim.icin gebze medikalparkta dogum olucak ins her sey guzel olur. Doğum yapan arkadaslarin gozu aydin bol sutleri olsun ins..

Merhaba Allah hepinize hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsin sağlıcakla kucagınıza alın inşallah.
Ben hamilelerin duasına cok inanıyorum bebeğimin olması için banada dua eder misiniz ismim bahar şimdiden Allah razı olsun.

Ne dedi doktor

Kizlar gece 12de dogum yaptim Allah yardimciniz olsun bi sorun yok simdilik normal oldu ama suni sancilarla oldum dirildim
Nolmal oldu ya Allah a şükür. Biz de bir an evvel Doğum yapsak, sağlıkla kucağımıza alsak evlatlarımızı... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Nolmal oldu ya Allah a şükür. Biz de bir an evvel Doğum yapsak, sağlıkla kucağımıza alsak evlatlarımızı... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Amin insallah tek avazda alirsin sag salim kucagina Allah yardimcin olsun iyi habrlerini bekliyoruz

Arkadaşlar bir sorum olacak hastane ziyaretinde odada uzuun ızun kalınmaması gerektiği ocak ayı olduğu için hasta gibi olanların gelmemesi el yıkama bebeği öpmeme hatta çok yaklaşmama ev yaretine erkenden gelmeme sigara ve parfüm kokusuyla yaklaşmama ve hatta yatıya kalma işini abartmama gibi konuları nasıl anlatacağız böyle bi yazı var mı asalım kapımıza hastanede ben bulamadım ama endişeliyim ne yapacağız hamgi birini uyaracağız

İyi akşamlar hanımlar bnde bişey sorcaktm bebeğin kalp atışı 170 180 civarında olması ne demek sizce çok yüksek geldi bana dktr nts sonucuna baktı normal dedi ama bnm kafama takıldı normalde 140 150lerde olması gerekmiyo mu

doktor normal dedıyse normaldır canım. benım NTS de maksımum 160 cıkıo 120 ıle 160 arası gıdıo gelıo.

Bnm de 140 160 gidiyo genelde 170 de olmuştu heo normal dedi dr um

Anladım saol cvp verdiğiniz için kafama takıldı int. Araştrdm bebek strese grmis olablr diyodu ondan korktum biraz

Kızlar herkese merhaba. Benim size bir sorum var . bı sene önce düşük yaptm . ve sahada olmadı esimdede bndede skntı yok o bu ay vemax bende klomen diye bi ilac kıllanmdm. Bugun de doktora gttm dedi yumurtlama olms hatta bana fotosunu verdi bu şekilde hamile kalanlar bilgi paylaşabilir mi . bu ay inşaallah olur.

Eklentiler

• IMG-20170106-WA0001.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 34
Pamuklar gibiyim dokuzuncu ay içinde çok mesudum diyen var mı benim mi sadece psikolojim bozuldu son anda hiç bir yerimden kesilmek istemediğime karar verdim ben baba olsaydım bundan iyiydi narkozlar kesikler dikişler çok ürkütmeye başladı beni kafamı takmış durumdayım ayrıca acı çekmek istemiyorum çocuğa odaklanamıyorum herkesin her sözü ağır geliyo ailemden eşimden hepsinden sinir uyuz gıcık kapmalar efendim ağlama krizleri bi mutsuzluk bi isyan tabimbunlarıdan sonra baş ağrısı yorgunluk uykusuzluk üstüne üstlük bence bu ay hepsi gerçekten çok uyuzlaştı bunların yanısra organizasyon yeteneğim de kalmadı akışa da bırakamıyorum hiçbişey de istediğim gibi gitmiyo sanki böyle alıp başımı dağlara kaçasım var hava desen soğudu kardeşimin ölüm yıldönümü de yaklaştıkça bana bu hava o günleri de ara ara hatırlatıyor ne istediğimi neye ihtiyacım olduğunu sanki kimse anlamıyor yorganın altına girip yüz gün yatsam öylece düşünmeden durabilsem robot gibi fişimi çekebilsem o da olmuyor doktorum çok iyi bu ara sadece ona güveniyorum yine de bu psikoljiyle ben bu işten sağ çıkamazmışım gibi geliyor mutsuz oldum ben artık

Hormon ların oyunu bu ülkenin durumu malum havada hakikaten insanın üstüne üstüne basıyor ben salıya kadar dogurmazsam suni sancıdan girip sezaryen den çıkacak doktor meleğimi kucağımda hayal ediyorum hep geçecek güneşı göreceğiz bu fırtına nin ardından sabır canım

Bende biraz daha alingan ve sinirli olmaya başladım dogum streesi sanirim bunlar hep. aksamlari erkenden yatıp butun günümü uyuyarak gecirmeye çalışıyorum yeter ki günler gecsin diye:)) herseyden korkmaya başladım zaman yaklaştıkça doğum korkutuo pazartesi çatı muayenesi yapicak o bile korkutuo vay halime:))

Ben oldum çatı muayenesi korkacak birşey yok kasma kendini

Herkese merhaba benimde pazartesi sezeryanim var aynen bende okadar gerginimki herkesle kavga ediyorum hergun aglayacak bisey buluyorum burda yazilanlari okuyunca yanliz olmadigimi anladim. Aranizda sezeryan olacak varmi bende bel fitigi var oyuzden genel anestezi istiyorum epidural olanlarda bel agrisi kaliyormus bu konuda bilgisi olan varmi acaba

Ben de bugün oldum ve cok kolaydi. Kendini aşırı serbest birak, zaten acitacak bi uygulama degil. Bi His sadece, sonucta biri parmak sokuyor :) suanki kasilmalarim ve bebegin ittirisleri kadar bile deildi. Hatta beni normAlde aramislar gelme istersen muayeneye bu karda kıyamette diye, tlfnum kapaliydi ulasamadilar ama ben aciklik muayenesi olcm die arabayi karda zorla cikarip gittim :)))

Sen bir de başıma son gelenleri bilsen bugün evde aynen söylediğin gibi güzel güzel uyurken ki evde de yalnıZdım eve hırsız girmeye çalıştı ve ben adamlarla yüzyüze geldim kaçtılar ama korkunçtu velhasıl biraz suyum geldi en yakın hastaneye girmek durumunda kaldım günlerdir kaçtığım çatı muaynesini yaptılar su devam ediyor mu etmiyor mu diye çok kasıldm çok da canım yandı suyu görmek için yaptığından jel de sürmedi o yüzden de cok acıdı sonra kendi hastaneme gittim nst vs neyse suyum azalmış ama son haftalarda bu normalmiş su gelmesi mevzusu da tehlike yaratacak kadar gelmemiş şimdi de mide ekşimemle beraber gecenin bu saatinde ayağa dikildim eşimle annemlerdeyim

Aynı ağrı konusunu ben de duydum ben de sezeryan olacağım sezeryan korkumu bastırdı hırsız korkum bizim eve hırsız giriyordu da bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…